- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
ama bişey daha söylemek istiyorum eggmhite akıntımda 19günlerde filan hiç yoktu canım peki o nasıl oluyor :26:
ne demek canım bunun için burdayız
umarın biz de mutlu haberi tez zamanda alırız canım
sen ne kadardır istıyorsun
canım zaten kızlar şunu söylüyor
egwhite akıntı geldikten bir aç günsorna çatlarmış yumurta
yanı çatlayınca geliyor demek doğru değilmiş
akıntı gelecek ve birkaç gün sonra çatlama olacak denirmiş
canım burda aylarca yıllarca isteyen arkadaşlarımı görünce kendimden utanıyorum inan
ama insanın içine bir kere vesvese girince çok üzülüyor.. biz 2 aydır istiyoruz ama daha olmadı..
belki buradaki diğer arkadaşlar bana kızıcaklar ama kızmasınlar ne olur..
insanın içine evlat sevgisi düştümü hemen olsun istiyor
tabi ki canım evlat sevgisi ve hasreti bu niye kızalım sana
ama dediğin gibi panik yapmana gerek yok daha çok erken paniklemen için
benım de 10.ayım bitecek ve pko var maalesef
1.5 yıllık evliyim
amin canım hergece dua ediyorum rabbim nerede varsa isteyen herkese versin diyehakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım..Rabbim inşallah daha fazla bekletmeden sana bana burda olan olmayan yüreğine evlat sevgisi ve hasreti düşmüş herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
ha bide baya bi şeffaf akıntım oldu 12. gün bana çatlar dedi dr ilişkide bulun dedi 14 sabahı çok fena bir sancıyla uyandım akıntımda boldu
amin canım hergece dua ediyorum rabbim nerede varsa isteyen herkese versin diye
Umarım kabul eder
canım belki de çatladı yumurtan
ben söylediklerim %100 doğru demiyorum
aman haaa strese sokmayayım seni sen rahat ol
yumurtam çatladımı ateşim ani bir yükselmedi ilişkiye devam edeyim mi?
karanfilmm gözün aydın çatlatmışsın yumurtanı
masumiyet yeni mi ? sanki ben o haberi baya önce almıştım yada karıştırıyorum neyse hayırlısıyla bebeğini kollarına al tatlımmmm tebrikler birde masumiyet kaç aydır bekliyodun sorunu varmıydı? bilenlerde cevap yazabilir:)Masumiyet hamile
iyiyim canım işte ilaçları içiyorum stres olmaması çok güzelmiş bi süre böyle olması bana iyi geldi ama bir an önce tedavi bitsede korunmayı bıraksak da istiyorum. o kadar yorulmuşum ki beklemekten ve kk da bu muhabbeti yapmaktan kafam boşalsın diye girmiyorum kk ya.tadavi de biitince rahat kafayla 1-2 ay deneyip hemen tüpe geçeceğim. benden böyle işte.inşallah sende bir an önce bebeğine kavuşursun hayırlısıyla. bende arkandan gelirim. şimdilik öpüyorum kocamanmerhaba canım..iyiyim çok şükür asıl sen nasılsın..
okullar açıldı benim de maraton başladı..
ben de seni merak ediyorum ara ara yazdıklarını kontrol ediyorum. hiç bişey yazmıyorsun..
İnşallah Rabbim hepimizi hayırlısıyla gözümüzün nuru bebeklerimize kavuşturur.
İnşallah biz de Ronyanın dediği gibi bu çektiğimiz sıkıntıları unutur, oysaki hiç bitmeyecek gibi, bebeğimizi beklemeye koyuluruz..
[FONT=Comic Sans [COLOR="#008000"]karanfilll canımm
nasılsın tatlım [/COLOR]MS][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?