Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
slm kızlar 3 aydır ateş tablosu yapıyorum ama sadece ilk ay sürekli koydum buraya.. ikinci yaptıgım ayda zaten ateşim düşüktü koymadım.. şimdi ovulasyon zamanlarımdayım yuumurtamın çatlamasını bekliyorum tahminimce yarın yükselmesi lazım ateşimin böylece çatlamış olur diye düşünüyorum..
ne yorucu bi olay... güya ateş tablosu yapmıycaktım ama yine alıkoyamadım kendimi.. 7. ayımdayım neden olmuyorrr inşşş bu ay güzel bi hamile tablosu koyabilirim buraya hayırlısıyla:)
396e39 Ovulation charts on FertilityFriend.com

merhaba
benim bir sorum olacak.ateş ölçümü baz alındığında adet tarihindemi ısı düşer.yoksa 1-2 gün kala düşmeye başlarmı?
benim ateşim 35.7 lerde seyrederken adet tarihime 1 hafta kala 37 oldu.yarın adet tarihim ve hala 37 derece
acaba bir umut varmıdır?:44:

canım bazısının adete 2 3gün kala düşmeye başlar bazısının adet günü düşer ama genelde adetten önce düşer.
eğer ateşin yarında böyle çıkarsa bence hemen bi test yap.umarım gebesindr.

teşekkür ederim,haklısın galiba.test yapmadan anlayamıcam.sabah tekrar ölçüp duruma bakıcam.

kızlar merhaba nasılsınız

ara ara giriyorum sizin yazdıklarınızı okuyorum ben ateş tablosu tutmuyorum bu ay çok moralim bozuldu yumurtlamamıssın dedi ff tablosu

neyse Allahım hayırlısıyla sağıklı hayırlı guzel evlatlar nasip eder inşAllah hepimizee

kızlar benim adetlerimm 3 ay öncesine kadar duzensizdi (korunmayı bıraktıktan sonra duzensizleşti ) 25 gunde 28 gunde 31 gunde bir adet olmaya başladım...:2:

Son 3 ay 30 günde bir olmaya başladım..

Bu ay 25.günde adet geldi ama benım adetlerimm çok yoguunn ve kan pulcukkluu olurr

şimdi kahverengi siyah arada kırmızı renk kanamam oluyor ama çok azcııkkk kii benn gunde 10 ped bitiririm ilk baslardaa

korkuyorumm kist olusmus olabilir mii :18:

yorumlarınızı beklıyorumm

Son düzenleme:
kızlar günaydın..

gelartik hadi gözün aydın canım çok sevindim drısı bizlere inşallah :) belirtilerin nelerdir hemen detaylı olarak onları bekliyoruz :)

kızlar bu arada benim ateşim bugün yine yükseldi

tabloyu ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum..

sizce gidişat nasıl iyimi kötümü ?

bu ay hamile kalma umudum varmı?

vede kaçıncı dpo'dan sonra ümitlenmeye başlamalıyız ?

3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım hayırlı olsun tekrar tablonda ilişki zamanlarını göremiyoruz yazarmısın bide bulantın yumurtlamadan ne kadar zaman sonra başladı batmaların bel ağrın yazarmısın
kaç aydır istiyodun eşinde sorun varmıydı yada sende

bide yumurtlamadan sonra hemen sonraki gün gögüsler şiştimi acımaya başladımı canım benim heray genelde öle oluyo mesela bu ay olmadı acaba yumurtam çatlamadımı

Son düzenleme:
kızlar yukarıda yazdım bana yardımcı olacak biri yok mu

kızlar bide ilginç olan karnım şiş değil ara ara belim ve bcaklarım agrıyor adetteki gibi değilimm :26:

selam kızlar hepinize günaydın

sat 13 ocak ben 3 ay tarçın çörek otu ve bal yedim o yüzden benden yumurta kıvamında akıntı hep regl bıttıkten sonra gelmeye basladı ve 2 hafta sürdü 17-20-23-25 ocak ve 4 şubatta halvet olduk öyle sabahlara kadar yatmadım en fazla yarım saat yattım bol bol dualarım vardı dua okudum herşeyin başı dua çünkü isteyene söylerim duaları mide bulantım hemen hemen 20 snden sonra basladı ama sabah bulantım yok hep öğleden sonra başlıyor son 1 haftadır belim çok ağrıyodu öyle yerleşme kanamam falan olmadı sadece günlük pedimde hep sarı sarı lekeler oluşuyodu oda sadece bu ay oluştu göğüs damarlarım 1 hafta önce çok belirgindi 2 gndürde dokununca acıyo 7 aydır bebek istiyodum doğum kontrol hapı kullandım hep yumurtalarım geç gelişiyodu onun içinde bu çörekotu işe yaradı herhalde çok şükür eşimde bir sıkıntı yoktu başka sorunuz :)

tamam canım saol zaten sen daha yenymişsin eşindede sorun yokmuş ne mutlu sana Allah kucağına almayıda nasip etsin
yumurtalarının geç geliştiğini nerden anladın canım takipmi yaptırdın
bide bal çörrek otu tarçını sabahmı akşammı aç mı tok mu hepsinin ölçüsü nekadar çörekotunu ezmemizmi gerekiyo ayrıntılarıyla yazarmısın

Son düzenleme:

gelartık tebrik ederim,gerçekten çok sevindim,tablondan ve silik çizgiden de belliydi zaten,darısı diğer arkadaşlarımızın da başına:))

canım yine maşallah çıkmaya başlamış inşallah düşmez..

benimde uykularım bölük sağımdan soluma dönerken bile uyanıyorum inşallah bişey farketmiyordur.. benimde tablom bu canım tekra çıktı bugün ateşim

3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com

gayet iyi gidiyor canım maşallah diyelim,
senin şu düşüş çok ilginç ya sahiden yerleşme bu yada yumurtladın
o gün ilişki oldu mu şu ani düşüş olduğu gün?
önemli olan dpo 13-14 falan düşerse son gün düşüyo, şimdiden ne söylesek yalan...
inş düşmez canım.

gelartık tebrik ederim,gerçekten çok sevindim,tablondan ve silik çizgiden de belliydi zaten,darısı diğer arkadaşlarımızın da başına:))

canım naber nasıl gidiyor hamişlik ?
senin battan önce göğüs ağrın olmuşmuydu hiçç

inşallah düşmez canım ya

yok canım ani düşüş 19da oldu 20sinde ilişki var bide 17sinde

inşallah düşmez canım ya

yok canım ani düşüş 19da oldu 20sinde ilişki var bide 17sinde

olsun olsun iyi o da, gelartık' a bak 2-3 gün arayla 4 ilişki olmuş
olcak olduktan sonra tek ilişkiiyle oluyor canım
hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…