- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
merhaba
benim bir sorum olacak.ateş ölçümü baz alındığında adet tarihindemi ısı düşer.yoksa 1-2 gün kala düşmeye başlarmı?
benim ateşim 35.7 lerde seyrederken adet tarihime 1 hafta kala 37 oldu.yarın adet tarihim ve hala 37 derece
acaba bir umut varmıdır?:44:
]395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com Yumurtlama Chart [/ url] bu tablom canım bulantım vardı ama hep öğleden sonra başlıyor :)kasıklarım acayip ağrıyo ve batıyo ve bel ağrısı çok fazla benım cok fazla cınsel hayatım yok esım eve cok gec saatlerde gelıyo son 2 aylık tablolarımda hallvet gunlerını ısaretledım ve daha normal regl zamanıma var
selam kızlar hepinize günaydın
sat 13 ocak ben 3 ay tarçın çörek otu ve bal yedim o yüzden benden yumurta kıvamında akıntı hep regl bıttıkten sonra gelmeye basladı ve 2 hafta sürdü 17-20-23-25 ocak ve 4 şubatta halvet olduk öyle sabahlara kadar yatmadım en fazla yarım saat yattım bol bol dualarım vardı dua okudum herşeyin başı dua çünkü isteyene söylerim duaları mide bulantım hemen hemen 20 snden sonra basladı ama sabah bulantım yok hep öğleden sonra başlıyor son 1 haftadır belim çok ağrıyodu öyle yerleşme kanamam falan olmadı sadece günlük pedimde hep sarı sarı lekeler oluşuyodu oda sadece bu ay oluştu göğüs damarlarım 1 hafta önce çok belirgindi 2 gndürde dokununca acıyo 7 aydır bebek istiyodum doğum kontrol hapı kullandım hep yumurtalarım geç gelişiyodu onun içinde bu çörekotu işe yaradı herhalde çok şükür eşimde bir sıkıntı yoktu başka sorunuz :)
Günaydın kızlar.. çatladı artık yumoş.. hadi bakalım hayırlısı,
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
Eki Görüntüle 342124
kızlar bugun hep benımle beraberdınız ben dayanamadım ve bugunde gıdıp 3 lıralık testlerden aldım dunkunden daha belırgındı paylasabıldımmı bılmıyorum BEN HAMILEYIMMM YA ALLAHIMA BIN ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM TEK TEK HEPİNİZE VERSİN
oohh süper yükselmiş hadi hayırlısı artık canım :)
bu da benim tablo saçmaladı dün brz ama inş tekrar yükselirrrrrrr, bu ara uykularım çok bölük
ne kadar sağlıklı oluyo ölçümler bilemiyorum :26:
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım yine maşallah çıkmaya başlamış inşallah düşmez..
benimde uykularım bölük sağımdan soluma dönerken bile uyanıyorum inşallah bişey farketmiyordur.. benimde tablom bu canım tekra çıktı bugün ateşim
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
gelartık tebrik ederim,gerçekten çok sevindim,tablondan ve silik çizgiden de belliydi zaten,darısı diğer arkadaşlarımızın da başına:))
gayet iyi gidiyor canım maşallah diyelim,
senin şu düşüş çok ilginç ya sahiden yerleşme bu yada yumurtladın
o gün ilişki oldu mu şu ani düşüş olduğu gün?
önemli olan dpo 13-14 falan düşerse son gün düşüyo, şimdiden ne söylesek yalan...
inş düşmez canım.
inşallah düşmez canım ya
yok canım ani düşüş 19da oldu 20sinde ilişki var bide 17sinde
olsun olsun iyi o da, gelartık' a bak 2-3 gün arayla 4 ilişki olmuş
olcak olduktan sonra tek ilişkiiyle oluyor canım
hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?