- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
bahar var olur mu bebeğim
olma mııı
hemi de kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olurrr
hımmm olsada yesekk
napıosun deryoşum nasılsın?
masumiyet yeni mi ? sanki ben o haberi baya önce almıştım yada karıştırıyorum neyse hayırlısıyla bebeğini kollarına al tatlımmmm tebrikler birde masumiyet kaç aydır bekliyodun sorunu varmıydı? bilenlerde cevap yazabilir:)
iyiyim canım işte ilaçları içiyorum stres olmaması çok güzelmiş bi süre böyle olması bana iyi geldi ama bir an önce tedavi bitsede korunmayı bıraksak da istiyorum. o kadar yorulmuşum ki beklemekten ve kk da bu muhabbeti yapmaktan kafam boşalsın diye girmiyorum kk ya.tadavi de biitince rahat kafayla 1-2 ay deneyip hemen tüpe geçeceğim. benden böyle işte.inşallah sende bir an önce bebeğine kavuşursun hayırlısıyla. bende arkandan gelirim. şimdilik öpüyorum kocamanronya yı görürsen selam söyle...
ayy napayım canım yaa
cumartesi sınavım var ya soru çözüyorum
bir yandan da bakınayım dedim
senı görmüşken hemen ataşımı atayım sana
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bi garip bu ayy
iyiyim sağolasın canım sen nasılsın??[FONT=Comic Sans [COLOR="#008000"]karanfilll canımm
nasılsın tatlım [/COLOR]MS][/FONT]
ayy napayım canım yaa
cumartesi sınavım var ya soru çözüyorum
bir yandan da bakınayım dedim
senı görmüşken hemen ataşımı atayım sana
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bi garip bu ayy
ben senin ataşından anlamıyorum bebeğim hep ne dersem tersi çıkıyor se benden yorum isteme
senin için en güzel yorumu ronya yapıyor.ve onun söledikleri çok isabetli[/QUOTEamaaannn zaten çatladığı çatlayacağı falan yokk
maksat muhabbet olsunn]
ehliyet sınavına gireceğim canımiyiyim sağolasın canım sen nasılsın??
kız ne sınavı bu bakimmben bi bıkmışım ki ders çalışmaktan ikinci öğretim olduğum için her sene dereceye girmek için az çalışmadım şimdi de hiç bişeye çalışasım gelmiyo 80 alesim vardı onu bile sallamadım..
* bu arada ateşine yorum yapamadığımdan sesimi çıkarmadım yanlış anlama canım
anca gaza geldim de artık alayım şu ehliyetı dedimm
yapma annem sen de yapma yorum ben de yapamıyorum zaarrr
cuma günü 25.günüm acaba progesteron testi yaptırsam olur mu
kolay gelsin canım. ben bıkmışım ya ders çalışmaktan ona pek çalışmadım hepsini bir kere okudum geçtim zaten çok zor olmuyor yüksek puanla geçersin sen de
ben de öyle düşünyorum da
motor biraz gıcıkk
amann geçeriz elbet ne sınavlardan geçtik
sen progestanı 24.gün baktımıştın dimi
benım de cuma 25.gün oluyor baktırsam mı acaba diyorum
tabı ateş yükselmeye devam ederse
yumurta çatladıktan 8 gün sonra 24. gün baktırmıştım canım
ama bu ay 21,22,23. günlerden birinde baktır dedi.
önemli olan çatlamadan 1 hafta sonra filan olması. senin için 25 ideal sanırım canım yine de ronyaya sor
Ronya 'ya yazayım özelden madem bakalım ne diyecek
belki erken bile olabilir çünkü
tabloda sonraki günlere rastgele değer giriyorum 21 ya da 22.güne çekiyor çizgi
bakalım artık
o dönem de çatlaması normal aslında benım
çatlasın ben razıyım 25e 26'ya
canım öyleyse çizzgiyi çeksin 7 gün sonra baktır. boşu boşuna üzersin kendini hem de git gel yazık yani..
Eki Görüntüle 342124
kızlar bugun hep benımle beraberdınız ben dayanamadım ve bugunde gıdıp 3 lıralık testlerden aldım dunkunden daha belırgındı paylasabıldımmı bılmıyorum BEN HAMILEYIMMM YA ALLAHIMA BIN ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM TEK TEK HEPİNİZE VERSİN
tebrikler canım evet hamilesinn
o kadar sevindim ki senin adına
Allah kucağına almayı da nasip etsin canım
Eki Görüntüle 342124
kızlar bugun hep benımle beraberdınız ben dayanamadım ve bugunde gıdıp 3 lıralık testlerden aldım dunkunden daha belırgındı paylasabıldımmı bılmıyorum BEN HAMILEYIMMM YA ALLAHIMA BIN ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM TEK TEK HEPİNİZE VERSİN
tebriklerrr ne guzel bir haber:))))
Allah saglikla kucagina almak nasip etsin
tablonu ve belirtileri yazarmisin?akinti,bulanti,gogus agrisi ne varsa:)))))
yumurtlamadan sonra kacinci gun yaptin???
hadi hamislerimiz artsin hepimizin nesesi umutlari yerine gelsin:)))))))
]395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com Yumurtlama Chart [/ url] bu tablom canım bulantım vardı ama hep öğleden sonra başlıyor :)kasıklarım acayip ağrıyo ve batıyo ve bel ağrısı çok fazla benım cok fazla cınsel hayatım yok esım eve cok gec saatlerde gelıyo son 2 aylık tablolarımda hallvet gunlerını ısaretledım ve daha normal regl zamanıma var
Eki Görüntüle 342124
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?