Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah canım. evet bir iki ay bende nerdeyse korunmuş gibiydim kafamı boşaltmıştım çok rahat ve güzel bişey..
ben kk da rahatladığımı hissediyorum ama bilmiyorum beni farketmeden sıkıyor mudur.. ayrılsam biraz ara versem farkı farkedebilirim sanki.. ne biliyim normal hayatta çoluklu çocuklu insanlar var onlara bakınca daha üzülüyorum sanki ya da sorduklarında.. ama burda bana kimse nerde bebek daha düşünmüyor musun acele et de demiyor..sanki deşarj oluyorum gibi.. hani çok da harika tablolarım oluyor ve ben hiç bu sefer güzel tablom oldu kesin hamileyimdir diyemiyorum..

sanırım rahim filmi çektirmedin dimi canım.. senin de inşallah tüpe filan gerek kalmaz hayırlısıyla gelir bebişin.. sonra konyaya geldiğinde bi parkta buluşur tanışırız bebişler oynarken ne güzel olur

[FONT=Comic Sans [COLOR="#008000"]karanfilll canımm
nasılsın tatlım [/COLOR]MS][/FONT]
iyiyim sağolasın canım sen nasılsın??

kız ne sınavı bu bakimm ben bi bıkmışım ki ders çalışmaktan ikinci öğretim olduğum için her sene dereceye girmek için az çalışmadım şimdi de hiç bişeye çalışasım gelmiyo 80 alesim vardı onu bile sallamadım..

* bu arada ateşine yorum yapamadığımdan sesimi çıkarmadım yanlış anlama canım

kolay gelsin canım. ben bıkmışım ya ders çalışmaktan ona pek çalışmadım hepsini bir kere okudum geçtim zaten çok zor olmuyor yüksek puanla geçersin sen de

kolay gelsin canım. ben bıkmışım ya ders çalışmaktan ona pek çalışmadım hepsini bir kere okudum geçtim zaten çok zor olmuyor yüksek puanla geçersin sen de

ben de öyle düşünyorum da
motor biraz gıcıkk
amann geçeriz elbet ne sınavlardan geçtik
sen progestanı 24.gün baktımıştın dimi
benım de cuma 25.gün oluyor baktırsam mı acaba diyorum
tabı ateş yükselmeye devam ederse

yumurta çatladıktan 8 gün sonra 24. gün baktırmıştım canım
ama bu ay 21,22,23. günlerden birinde baktır dedi.
önemli olan çatlamadan 1 hafta sonra filan olması. senin için 25 ideal sanırım canım yine de ronyaya sor

Ronya 'ya yazayım özelden madem bakalım ne diyecek
belki erken bile olabilir çünkü
tabloda sonraki günlere rastgele değer giriyorum 21 ya da 22.güne çekiyor çizgi
bakalım artık
o dönem de çatlaması normal aslında benım
çatlasın ben razıyım 25e 26'ya

canım öyleyse çizzgiyi çeksin 7 gün sonra baktır. boşu boşuna üzersin kendini hem de git gel yazık yani..

canım öyleyse çizzgiyi çeksin 7 gün sonra baktır. boşu boşuna üzersin kendini hem de git gel yazık yani..

o dönemde baktıramayabilirm merkeze gidecektim cuma
neyse bakalım zaten adetın zamanında gelmesinden de anlarız çatlayıp çatlamadığını
sağol canımm

kızlar bugun hep benımle beraberdınız ben dayanamadım ve bugunde gıdıp 3 lıralık testlerden aldım dunkunden daha belırgındı paylasabıldımmı bılmıyorum BEN HAMILEYIMMM YA ALLAHIMA BIN ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM TEK TEK HEPİNİZE VERSİN

tebrikler canım evet hamilesinn
o kadar sevindim ki senin adına
Allah kucağına almayı da nasip etsin canım

tebriklerrr ne guzel bir haber:))))
Allah saglikla kucagina almak nasip etsin
tablonu ve belirtileri yazarmisin?akinti,bulanti,gogus agrisi ne varsa:)))))
yumurtlamadan sonra kacinci gun yaptin???
hadi hamislerimiz artsin hepimizin nesesi umutlari yerine gelsin:)))))))

]395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com Yumurtlama Chart [/ url] bu tablom canım bulantım vardı ama hep öğleden sonra başlıyor :)kasıklarım acayip ağrıyo ve batıyo ve bel ağrısı çok fazla benım cok fazla cınsel hayatım yok esım eve cok gec saatlerde gelıyo son 2 aylık tablolarımda hallvet gunlerını ısaretledım ve daha normal regl zamanıma var

akinti ile ilgili bir belirti varmiydi canim,
ben 28 ocakda dr kontrolunde yumurtanin catladigini ogrendim
ben pko oldugum icin regly baz alamiyorum,benim ovulasyondan sonrada ara ara seffaf yapiskan ve yumurta aki kivaminda ki akintim var,ates ise cook degisken
hazir taze hamile bulmusken soralim sorularimizi:))))))

hayırlı olsun Allah kucağına aldığın günleri de göstersin. ne kadardır istiyordun bebek ve bu ay neler yaptın?? klasik soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…