- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
canım ateşinin bu kadar ani sıçraması çatlama olduğunun göstergesi. yani çok sevinmek için erken davranmışsın. benim aylardır şaheser gibi tablolarım oluyor ama sonuç hep aynı..
yani buna bel bağlayıp sevinme düşükte giderse de üzülme diye söylüyorum...olur da 36,4 hamile kalırsın..
ben öyle ahım şahım yıkamıyordum. çünkü fazla da kurcalamamak gerek hızlıca yıkayıp çıkıyordum. ki doktor iyice içini yıka demedi öyle olasını söylese üstüne basa basa derdi. aman dikkat!
uff fazla koymuşsun. doktor 1 çay kaşığı bir çay bardağı dediben de oyle icini yikamadim ama sanirim olcuyu abarttim
bur kupaya bir yemek kasigi koydum ve o suyun tamamini kullandim
belki de korktugum icin abartiyorum bilmiyorum
yarindan sonra da deneyeyim ben
Peki cnm bsy sorcam çatlama oldu ya ben dün hariç hergüne iliskiye girdim bügünde girecem yani 15-16-17-18-19-21 de iliski olmuş olacak ... Daha yapmaya devam edelimmi çok yorulduk
uff fazla koymuşsun. doktor 1 çay kaşığı bir çay bardağı dedi
çizginin yerine göre ilişkiler çok güzel yerde olmuş..
bundan sonra bi kaç kere daha günaşırı yapıp bırakın isterseniz.
dun bahar da bir bardaga 1 yemek kasigi dedi
ben de arastirdim forumlarda gezdim baya onda da o sekilde okudum
o yuzden oyle denedim ama fazla galiba :44:
bir dahakine 1 cay bardagindan yapicam
offf bir sakatlik olmasa bari korktum ya yaniyor gibi geliyor bana surekli
slm kızlar çok acayip bişey oldu bugün adetimin 3.günü ateşim normal gidiyor her ayki gibi ama doktora gittim aşılama için baktı 17-18 mm lik folikül var çok erken gelişmiş yumurtan dedi aşılama iptal bu durumda galiba ben anlamadım zaten bu mm lerde çatlamıyor mu yumurta bu ne saçma bişey ya.... bu durumda bir iki güne yumurtam çatlar yani ateşiminde yükselmesi gerekir çok saçma geldi bana çözemedim valla bilen varsa bana bi yardımcı olsun lütfen...
bir kadın döngünün her günü hamile kalabilir deniliyor ya..sen de onlardansın.adet döneminde ilişkiye girip de hamile kalan çok var.bu yumurta muhtemelen adetinden 3-4 gün önce oluştu.yani sen bu ay 2 kere yumurtlamışsın canım..birinci yumurtNI şuan adetle atıyorsun.bunu da atman lazım yoksa kist oluşur.ben senin durumundan bunu çıkardım
slm kızlar çok acayip bişey oldu bugün adetimin 3.günü ateşim normal gidiyor her ayki gibi ama doktora gittim aşılama için baktı 17-18 mm lik folikül var çok erken gelişmiş yumurtan dedi aşılama iptal bu durumda galiba ben anlamadım zaten bu mm lerde çatlamıyor mu yumurta bu ne saçma bişey ya.... bu durumda bir iki güne yumurtam çatlar yani ateşiminde yükselmesi gerekir çok saçma geldi bana çözemedim valla bilen varsa bana bi yardımcı olsun lütfen...
canım madem aşılaman iptal oldu ve yumurtan şu anda baya iyi durumda eğer adetin 5.gün falan biterse sen çalış ozaman.
yani leke şeklinde gelsede abdest alıp yapabilirsin sonuçta amacın bebek yapmak zevkten olmadığı için bişey olmaz sanırım.
tabi yoğun olursa mümkün olmaz ama.20 22mm oluncada çatlayabilir.ve günde 1 2 mm büyürmüş yumoşlar.
o yüzden sen adetten sonra çalışmaya son gaz devam et bence.
teşekkür ederim canım...sağolasın...Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin...
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar sbh bu ateşi görünce neye uğradığımı şaşırdım
test yaptım 2 tane farklı marka
ben mi yanlış görüyorum yoksa öyle olsun istediğim için mi bilmiyorum ama
tek çizginin yanında belli belirsiz bir gölge var çok hafif görülüyor,
off ne yapacağım ben şmdi ya
sağol canım...bugün tamponlrını aldılar..daha rahat nefes alıyor artık...gecmis olsun canim
umarim hemen toparlar esin
bu karbonat nerden çıktı ayol..:26:.bi anlatın hele..ben habersiz kaldım bi kaç gündr...bu karbonat benim canimi yakti
kizardi sanki
ya da ben abartiyorum bilmiyorum
ama denemeye devam bu ay bu deniycem guveniyorum etkili bir yontem
kizlar iyi pazarlar
yakin mi sizce yumurtlama
bugun watery basladi
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
teşekkür ederim canım...sağolasın...
anaaaaaaammm..çok sevindim inşallah hamilesindir canım...
sağol canım...bugün tamponlrını aldılar..daha rahat nefes alıyor artık...
bu karbonat nerden çıktı ayol..:26:.bi anlatın hele..ben habersiz kaldım bi kaç gündr...
canım inşallah seninkiler yeni oluşanlarandır ama benim de başıma gelmişti bi kere..adetin 2-3. günü gitmiştim, geçen aydan çatlamayan yumurtan var demişti doktorum...çatlamadan kalmıştı benimki...hayırlısı...
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar sbh bu ateşi görünce neye uğradığımı şaşırdım
test yaptım 2 tane farklı marka
ben mi yanlış görüyorum yoksa öyle olsun istediğim için mi bilmiyorum ama
tek çizginin yanında belli belirsiz bir gölge var çok hafif görülüyor,
off ne yapacağım ben şmdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?