Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Peki cnm bsy sorcam çatlama oldu ya ben dün hariç hergüne iliskiye girdim bügünde girecem yani 15-16-17-18-19-21 de iliski olmuş olacak ... Daha yapmaya devam edelimmi çok yorulduk

ben de oyle icini yikamadim ama sanirim olcuyu abarttim
bur kupaya bir yemek kasigi koydum ve o suyun tamamini kullandim
belki de korktugum icin abartiyorum bilmiyorum
yarindan sonra da deneyeyim ben

ben de oyle icini yikamadim ama sanirim olcuyu abarttim
bur kupaya bir yemek kasigi koydum ve o suyun tamamini kullandim
belki de korktugum icin abartiyorum bilmiyorum
yarindan sonra da deneyeyim ben
uff fazla koymuşsun. doktor 1 çay kaşığı bir çay bardağı dedi
Peki cnm bsy sorcam çatlama oldu ya ben dün hariç hergüne iliskiye girdim bügünde girecem yani 15-16-17-18-19-21 de iliski olmuş olacak ... Daha yapmaya devam edelimmi çok yorulduk

çizginin yerine göre ilişkiler çok güzel yerde olmuş..
bundan sonra bi kaç kere daha günaşırı yapıp bırakın isterseniz.

dun bahar da bir bardaga 1 yemek kasigi dedi
ben de arastirdim forumlarda gezdim baya onda da o sekilde okudum
o yuzden oyle denedim ama fazla galiba :44:
bir dahakine 1 cay bardagindan yapicam
offf bir sakatlik olmasa bari korktum ya yaniyor gibi geliyor bana surekli

Ozaman 21-22 dede yapıp bırakırız bu hafta ici daha esim yapmaz adamcagiz normalde haftada 1 yaparken 1 hafta ful yaptı daha iliskiden soguduk bugün kesin yapcaktik ondan sonra beklemeye gececektim sen dedin diye yarında yapayım yoksa icime dert olur:)

canım ben karanfil söleyince google da arama yaptım ve bu şekilde yazıyordu alıntı yaptım hatta geçmişte.
.gerçekten çok gibi ama ya diğeride yeterli gelmezse?sen çay fincanınamı yaptın?

slm kızlar çok acayip bişey oldu bugün adetimin 3.günü ateşim normal gidiyor her ayki gibi ama doktora gittim aşılama için baktı 17-18 mm lik folikül var çok erken gelişmiş yumurtan dedi aşılama iptal bu durumda galiba ben anlamadım zaten bu mm lerde çatlamıyor mu yumurta bu ne saçma bişey ya.... bu durumda bir iki güne yumurtam çatlar yani ateşiminde yükselmesi gerekir çok saçma geldi bana çözemedim valla bilen varsa bana bi yardımcı olsun lütfen...

bir kadın döngünün her günü hamile kalabilir deniliyor ya..sen de onlardansın.adet döneminde ilişkiye girip de hamile kalan çok var.bu yumurta muhtemelen adetinden 3-4 gün önce oluştu.yani sen bu ay 2 kere yumurtlamışsın canım..birinci yumurtNI şuan adetle atıyorsun.bunu da atman lazım yoksa kist oluşur.ben senin durumundan bunu çıkardım

hiç böyle düşünmemiştim olabilir gerçekten teşekkür ederim yorumun için
doktorumla konuşacağım zaten takip etsin çatlamazsa iğne yapsın doğru gerçekten bende kistmi acaba diye düşündüm ama kist olsa doktor söylerdi herhalde en azından dediğin gibi kiste dönüşmesin...

canım madem aşılaman iptal oldu ve yumurtan şu anda baya iyi durumda eğer adetin 5.gün falan biterse sen çalış ozaman.
yani leke şeklinde gelsede abdest alıp yapabilirsin sonuçta amacın bebek yapmak zevkten olmadığı için bişey olmaz sanırım.
tabi yoğun olursa mümkün olmaz ama.20 22mm oluncada çatlayabilir.ve günde 1 2 mm büyürmüş yumoşlar.
o yüzden sen adetten sonra çalışmaya son gaz devam et bence.

yarına lekelenme kalır sadece valla artık napalım dediğin gibi mecburiyetten sonuçta başlayalım biz çalışmalara

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin...
teşekkür ederim canım...sağolasın...

anaaaaaaammm..çok sevindim inşallah hamilesindir canım...
gecmis olsun canim
umarim hemen toparlar esin
sağol canım...bugün tamponlrını aldılar..daha rahat nefes alıyor artık...
bu karbonat benim canimi yakti
kizardi sanki
ya da ben abartiyorum bilmiyorum
ama denemeye devam bu ay bu deniycem guveniyorum etkili bir yontem
bu karbonat nerden çıktı ayol..:26:.bi anlatın hele..ben habersiz kaldım bi kaç gündr...

canım inşallah seninkiler yeni oluşanlarandır ama benim de başıma gelmişti bi kere..adetin 2-3. günü gitmiştim, geçen aydan çatlamayan yumurtan var demişti doktorum...çatlamadan kalmıştı benimki...hayırlısı...

Son düzenleme:
canim merhaba
bir cay kasigi karbonati bir cay bardagi ilik suya ekleyip karistiriyorsun ve iliskiden 1 saat once ozel bolgeni yikiyorsun
ordaki mikroplari oldurerek spermlerin daha uzun sure yasamasini sagliyor diye soylniyor
ben bu ay deniyorum bakalim

geçen aydan kalan bişey bence de umarım çatlar bu sefer....

bu tablo çok harikaymış silikte çıktıysa olabilir bence varmı gelen giden... :18: :18:

yokh dan haberi olan var mı?
bugünkü değeri de girmemiş..
sabah tekrar test yaptı da karı koca kutlamaya mı çıktılar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…