Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bu ateş ölçme beni baya sardı bu ayda yapcam.
çünkü dün 35.6 olan ısı değerim bugün adet olmamın habercisiymiş.
bugün yani adetimin ilk günü değerim 36.4
hadi hayırlısı.

kızlar bu ateş ölçme beni baya sardı bu ayda yapcam.
çünkü dün 35.6 olan ısı değerim bugün adet olmamın habercisiymiş.
bugün yani adetimin ilk günü değerim 36.4
hadi hayırlısı.

hosgeldin canim
bir gunde baya degisiklik olmus atesinde
sen her gun sabah erkenden
yataktan kalkmadan
digital termometre ile
en az 3 saatlik bolunmemis uykuyla olcuyorsun di mi

karbonat ph degerini koruyormus
yani normal yikama gibi olmuyor
iceriyi temizliyor ve bakteriler gidiyor
dolayisiyla spermler icin iyi bir ortam saglamis oluyor
tahmin ettiğim gibi.. çünkü normal su vajinanın ph ını bozuyor. dinimizde de taharet adabında vajina yıkanmaz.dışardan yıkamak kafidir..
Ne güzel bi dine mensubuz her tavsiyesi sağlığımız için de bi nimet...

bu arada soda ve karbonat aynı şey sanırım ve ikisi de pasta kabartmak için de kullanılır.
ozaman neresini yıkayacağız canım. off yastıkta koyuyoruz sabaha kadarda bekliyoruz amudada kalkıyoruz ama yok yok yokkkkkkkkkkkk

normal yıka canım çok incelemeden..

kızlar ben çatlama günümü değiştirdim sizce iyi mi???
çünkü 11. gün 25 mm olan bi yumurtam vardı sanki o 13. gün çatladı gibi

3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

onceki olcumlerin yok ama su duruma gore bana da 13.gun gibi geldi

baya zamandir chart interpretation oynuyorum ff de
ve yumurtlama gunu tahmin ediyorum o arada tabi tablolari da inceleyip bakiyorum bir
kizin biri adet bitiminde baslamis hergun iliskisi var ve gunde 2 kere iliski olan gunleri de cok cok fazla.. ama hamile kalamamis
baska bir tabloda ise sok oldum, kiz haftada 1 iliskisi var ve yumurtlama gunu yok onceki gunlerde yok ama catlama gununun ertesi gunu 1 tane iliski var ve o tutmus, hamile..
bunun gibi de daha cok gordum catlamadan 3 gun onceki iliskiyle hamile kalmis biri de..
yani olacaksa gercekten oluyor.
bu oyun cok eglenceli ya tavsiye ederim, yuzde 90i gecemedim daha 2 tane hata yapiyorum 20 tabloda ama bu arada bir suru tablo incelemis oluyorum

süpermiş...benim tabloma benzeyen tablo gördün mü peki?bebek çıkar mı 14 şubata en miniginden???

baya oldu 1 kere oynamıştım 1 yanlışım çıktı. ama ben üçkağıt yapıyordum.. adetten 14-15 geriye sayıyordum

ama benim ilişkilere bakmak aklıma gelmedi.
ben bu topikte hiç şahit olmadım ovulasyondan 1 gün önce ve sonra ilişkisi olup da hamile kalanı. 2 kişi gördüm. onların da muallaktaydı yani düşmüş ardından az artmış ertesi gün çok artmış. dediklerimin en düşükte ilişkisi olmuş sonra olmamış ff ise en düşükten 1 gün sonraya atmış çatlamayı. öyle yani..

artık öncekileri ölçmüyorum. çünkü çatlama eşiğim 36,5 artık onu görmüşse genelde çatladı diyorum. ama tabi Allah bilir en iyisini..

ben ozellikle hamile tabolarina denk gelince iliski gunlerine
ateslerine dikkatli bakiyorum
baya sok oldum ben bugun
dogru durust iliski yok onceki gunlerdeyki hamile kalanlar var
bir de sabah iliskisi isaretleyenlerin sonunda genelde hamilelik var
benim de hamile kaldigim ay catlama gunu sabah iliskim vardi
ama simdi olamiyor kocam erkenden gittigi icin

ben de geri sayiyorum zorda kalinca

doğrudur.. ben orda en çok neye gülmüştüm kızın teki specific durumu öyle abartmış ki aşağı doğru uzayıp gidiyordu tablo .daha doğrusu dur o oyunda değildi örnek hamile tablolarındaydı.
herşeyi yazmış, kahve içtiğini ne yediğini içtiğini,...
bi nefes aldığını yazmadığı kalmış çok komikti ama..

ben de gordum o tarz bir tablo
yesil cay ictigini falan yazmis
ben de dedim eysil cay bebegin tutunmasini sagliyor diye bir soylenti var onu mu dogruluyor acaba diye dusunmustum kendi kendime

kiz baya ciddiye almis bu isi desene

canim ben tabloyu normal eski usul yazili tutuyorum o yuzden boyle degil ama bu ay boyle yapicam bugun 61 gun sonra regl oldum sevinsem mi uzulsem mi bilemedim????

kizlar ben bugun kirmizilari yedim(((

bu ay cok umutluydum yumurtladim yumurtanin catladigini gorduk o deonemde hep iliski oldu ama olmayinca olmuyormus hayirlisi olsun rabbim hepimize saglikli,hayirli,guzel gunlerde buyutucek evlat nasip etsin
bu ay dr asilama yapmak istiyor ama benim bu ay regly 62 gun sonra olunca bu surecte cok yiprandim belki bu ayda oluruna birakirim cunku cogu olayi psikolojik yasiyoruz ben bunu bu ay gene yaptim

ama bu formdan ve arastirdiklarimdan edindigim bilgiyi sizinle paylasmak istiyorum

esim ve ben bu ay keci boynuzu yiycez
ben sogan kuru yapicam
ben zaten folik asit ve hamilelik vitamini kullaniyorum,esime E vitamini icircem
ates olcmeye devam
aa birde bugun burda ogrendim karbonatli su ile ozel bolge temizligi yapicam

kafamdan bu dusunceyi atarak iliskiye gircem cunku boyle olmuyor baski oluyor insanin ustunde,aaa birde formu takip etmeye devam:)))))))))

baska tavsiye ediceginiz varsa mutlaka yazin

hayirlisi olsun canim
sogan kuru senin icin iyi olacaktir
zaten uygulayacagin seyler cok iyi
esin icin bir de arginmax men vitamin haplarini oneriyorlar bu forumda
onu da deneyebilirsniz

arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4

kızlar merhaba nasılsınız

kan tahlili ptesine kaldı hafta sonu lab. kapalı olcakmıs vs vs gebelik testi aldım sbah yapıcam ama kafam çok karıstı ateş tablosuna göre yumurtlamamısım adetimden 5 gün önce 2 ped dolduracak kahve siyah akıntı geldi ve karın, bel agrısı mide yanması, idrar renginde koyulasma ve koku, göğüsde damarların belirginleşmesi gibi belirtiler var..

Ateşimde 36.2 civarlarında ya ben yumurtlamadım ondan kan pulcuklu agır adet kanamam olmadı yada yerleşme kanamasıydı hamileyim ve düşük ateşimmm

kafayı yicceeeeemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…