Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar sbh bu ateşi görünce neye uğradığımı şaşırdım
test yaptım 2 tane farklı marka
ben mi yanlış görüyorum yoksa öyle olsun istediğim için mi bilmiyorum ama
tek çizginin yanında belli belirsiz bir gölge var çok hafif görülüyor,
off ne yapacağım ben şmdi ya

tatlım herhangi bi iğne ilaç tedavin fln olmadıysa...gebe olabilirsin ??? ama bu testlerede çok güvenmemek lazım değilmi...
bu yüzden sabırla pazartesiyi bekle ve kan testi yaptır...umarım güzl şeyler olur

tablona gore kesinlikle hamilesin
bir de silik cizgiyi gormussun
kendine iyi bak ve iyi dinlen pazartesi kan testine gidersin ama bence hamile olman kesin gibi birsey
guzel haberlerini bekliyoruz canim

slm kızlar.. her gün burayı okuyorummmmm yazmasamda:)
ateş tablosu yapıyorum ama hep düşük derecede gittiginden koymuyordum
bugun biden yükseldiii heycanlandım.. yine hamilelerinki gibi yüksek olmasada benim için ani yükseliş bilee heycan verici oluyor.. bu ay çok ilişki yaptık inş tutar.. işten yorgun argın gelipp yapmak çok yorucuydu umarım emekleirmiz boşuna çıkmas:)
396e39 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateşinin çatladığını kesin söyleyebiliriz.
hem ateşin düşük olması problem değil. ateşin yüksek olması hamile kalmayı kolaylaştırmaz düşük olması zorlaştırmaz.
önemli olan son güne kadar ortalmamanın üstünde gitmesi. herkesin bünyesi farklı ortalaması farklı.

ateşin müthiş.. ee siliği de görmüşsün.. ee hadi hayırlı uğurlu olsun arkadaşım seni de yolluyoruz artık hamileler kervanına..

Son düzenleme:
minikgelin tablonu gördüm şimdi. evet belirgin bir yükselme var. eğer böyle devam ederse hamiş olabilirsin. bir kaç gün daha ölç. dilerim hep böyle yüksek çıkar ve bebişine kavuşursun.

bir kaç gün mü?
en aşağı 10 gün daha böyle yüksek gitmesi gerek

bence gebesin canım tebriklerrrrrrrrrr
hayirlisi olsun canim
yeni dongunde tum iyi dileklerimiz senin icin

sağol canım.inşallah sizinkiler gelmez de sizden güsel haberler alırız..

geçmiş olsun.. hiç birimizin beklemediği ama sürekli karşılaştığı hazin son.. hayırlısı olsun. adet olabilmek de güzel..

evet allaha şükür orada bi sorun yok.
ayrıca ben hep korktum ateşim yükselmeyince acaba kist mi oldu diye.
ama kist olsa sanırım bu kadar erken adetim gelmezdi gecikirdi gibi geliyor.
pazartesi gidicem doktora klomen istiycem.

oooo ateş süper kesin hamilesin canım inşallah
darısı başımıza yaaa bizde istiyoruz yorulduk artık bu takiplerden Allah ım duy sesimizi
hadi anlat bakalım belirtilerini ayrıntılı istiyoruz
eşinde sende sorun varmıydı ne kadardır istiyodunuz ilişki günlerin gözükmüyo tabloda onlarıda canım :)

Son düzenleme:

Allah bizi her zaman duyuyor...
o bizi bilememkten münezzeh..
bizlerin de imtihanı bu..
Rabbim isyana düşmeden bu imtihandan geçmeyi yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin..

İns cnmmm benim en yüksek 36.4 oluyor ateşim eğer 36.6 yıl görürsem daha sevinçten. Bu sabah ateşimin böle yükseldiğini görünce sevinçten uyuyamadim:)

minikgelin tablonu gördüm şimdi. evet belirgin bir yükselme var. eğer böyle devam ederse hamiş olabilirsin. bir kaç gün daha ölç. dilerim hep böyle yüksek çıkar ve bebişine kavuşursun.
İns cnm bnm ins artık önümüzdeki günlerde korkarak ölçecek ya düşerse diye
bir kaç gün mü?
en aşağı 10 gün daha böyle yüksek gitmesi gerek
Benim ovulasyon zamanı 0.1 derece artarak 36.3 yada 36.4 de kdr yükselir Adetimin son 3-4 gunude 0.1 derece düşerek gider ve 36.0 da adet olurum hep böle oldu hiç böyle ani yükseliş olmamıştı heycanlandim :) ins düşmez

canım ateşinin bu kadar ani sıçraması çatlama olduğunun göstergesi. yani çok sevinmek için erken davranmışsın. benim aylardır şaheser gibi tablolarım oluyor ama sonuç hep aynı..
yani buna bel bağlayıp sevinme düşükte giderse de üzülme diye söylüyorum...olur da 36,4 hamile kalırsın..

bu karbonat benim canimi yakti
kizardi sanki
ya da ben abartiyorum bilmiyorum
ama denemeye devam bu ay bu deniycem guveniyorum etkili bir yontem

bu karbonat benim canimi yakti
kizardi sanki
ya da ben abartiyorum bilmiyorum
ama denemeye devam bu ay bu deniycem guveniyorum etkili bir yontem

ben öyle ahım şahım yıkamıyordum. çünkü fazla da kurcalamamak gerek hızlıca yıkayıp çıkıyordum. ki doktor iyice içini yıka demedi öyle olasını söylese üstüne basa basa derdi. aman dikkat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…