- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
tatlım herhangi bi iğne ilaç tedavin fln olmadıysa...gebe olabilirsin ??? ama bu testlerede çok güvenmemek lazım değilmi...383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar sbh bu ateşi görünce neye uğradığımı şaşırdım
test yaptım 2 tane farklı marka
ben mi yanlış görüyorum yoksa öyle olsun istediğim için mi bilmiyorum ama
tek çizginin yanında belli belirsiz bir gölge var çok hafif görülüyor,
off ne yapacağım ben şmdi ya
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
1 haftadır giremedim nete...eşim burun ameliyatı oldu...akşam kaçırdığım yorumları okuyacam...umarım herke iyidir..merak edeler için tablom...şimdi çıkmam gerek eşimin burnundaki tamponları aldırıcaz...görüşmek üzere...
391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşinin çatladığını kesin söyleyebiliriz.slm kızlar.. her gün burayı okuyorummmmm yazmasamda:)
ateş tablosu yapıyorum ama hep düşük derecede gittiginden koymuyordum
bugun biden yükseldiii heycanlandım.. yine hamilelerinki gibi yüksek olmasada benim için ani yükseliş bilee heycan verici oluyor.. bu ay çok ilişki yaptık inş tutar.. işten yorgun argın gelipp yapmak çok yorucuyduumarım emekleirmiz boşuna çıkmas:)
396e39 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kimsecikler yok bana yorum yapın nolu
minikgelin tablonu gördüm şimdi. evet belirgin bir yükselme var. eğer böyle devam ederse hamiş olabilirsin. bir kaç gün daha ölç. dilerim hep böyle yüksek çıkar ve bebişine kavuşursun.
bence gebesin canım tebriklerrrrrrrrrr383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hayirlisi olsun canim
yeni dongunde tum iyi dileklerimiz senin icin
geçmiş olsun.. hiç birimizin beklemediği ama sürekli karşılaştığı hazin son.. hayırlısı olsun. adet olabilmek de güzel..
oooo ateş süper kesin hamilesin canım inşallah
darısı başımıza yaaa bizde istiyoruz yorulduk artık bu takiplerden Allah ım duy sesimizi
hadi anlat bakalım belirtilerini ayrıntılı istiyoruz
eşinde sende sorun varmıydı ne kadardır istiyodunuz ilişki günlerin gözükmüyo tabloda onlarıda canım :)
İns cnmmm benim en yüksek 36.4 oluyor ateşim eğer 36.6 yıl görürsem daha sevinçten. Bu sabah ateşimin böle yükseldiğini görünce sevinçten uyuyamadim:)ateşinin çatladığını kesin söyleyebiliriz.
hem ateşin düşük olması problem değil. ateşin yüksek olması hamile kalmayı kolaylaştırmaz düşük olması zorlaştırmaz.
önemli olan son güne kadar ortalmamanın üstünde gitmesi. herkesin bünyesi farklı ortalaması farklı.
ateşin müthiş.. ee siliği de görmüşsün.. ee hadi hayırlı uğurlu olsun arkadaşım seni de yolluyoruz artık hamileler kervanına..
İns cnm bnm ins artık önümüzdeki günlerde korkarak ölçecek ya düşerse diyeminikgelin tablonu gördüm şimdi. evet belirgin bir yükselme var. eğer böyle devam ederse hamiş olabilirsin. bir kaç gün daha ölç. dilerim hep böyle yüksek çıkar ve bebişine kavuşursun.
Benim ovulasyon zamanı 0.1 derece artarak 36.3 yada 36.4 de kdr yükselir Adetimin son 3-4 gunude 0.1 derece düşerek gider ve 36.0 da adet olurum hep böle oldu hiç böyle ani yükseliş olmamıştı heycanlandim :) ins düşmezbir kaç gün mü?
en aşağı 10 gün daha böyle yüksek gitmesi gerek
İns cnmmm benim en yüksek 36.4 oluyor ateşim eğer 36.6 yıl görürsem daha sevinçten. Bu sabah ateşimin böle yükseldiğini görünce sevinçten uyuyamadim:)
İns cnm bnm ins artık önümüzdeki günlerde korkarak ölçecek ya düşerse diye
Benim ovulasyon zamanı 0.1 derece artarak 36.3 yada 36.4 de kdr yükselir Adetimin son 3-4 gunude 0.1 derece düşerek gider ve 36.0 da adet olurum hep böle oldu hiç böyle ani yükseliş olmamıştı heycanlandim :) ins düşmez
bu karbonat benim canimi yakti
kizardi sanki
ya da ben abartiyorum bilmiyorum
ama denemeye devam bu ay bu deniycem guveniyorum etkili bir yontem
bu karbonat benim canimi yakti
kizardi sanki
ya da ben abartiyorum bilmiyorum
ama denemeye devam bu ay bu deniycem guveniyorum etkili bir yontem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?