Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
slm kızlar... yoqq cnmmmm hayırlı olsun hamişligin:)degerin daha çok artar inş:)
kıslar benim çizgim 18 indeyken bugun tablım 20 sine çekti ve ben 20 sinde ilişki yapmamıştım...
15-16-17-18-19-21 de oldu okdr.... inş kaçırmadım
zaten ateşimde hep düşükkkk inş yükselir
396e39 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar ben bugün progesteron baktırdım çatlamadan sonraki 9.günüm 10,9 çıkmış
bide gitmişken beta hcg baktırıyım bişey varsada ufakta olsa bi değer çıkar dedim ama hiç çıkmamış negatif adetime 4 gün var çokmu erken mi yoksa bişey olsa çıkarmıydı hani 5 falan enazından bilgisi olan arkadaşlaraa???

tablom
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

cok tebrik ederim ALLAHIM size bagışlasın İNŞALLAH bu ay bizede nasib olur hamile kalmak

kızlar merhaba ben size bişi sorcam benim tablomda atesimi yazdıgım yerde takvim varya orda

bu ayın şubat ayının 16,17,18 günleri koyu yeşil

19,20,21,22,23 acık yeşil olarak işaretlenmiş acaba nedemek oluyo sizlerde böyle bişi cıktımı

tabloma bakın kızlar ama dediyim yer burda gözükmüycek galiba

36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:

hayırlı olsun bebek var sen hiç üzme boşa kendini geç kalmışsındır hamile yani yumurtlama sonu hem zaten daha erken yapılmış kan tahlilinde bi arkadşımın 19 çıkmıştı ilk şimdi 6 buçuk aylık hamişş o yüzden senin değerde yükselir hayırlı olsun bebişin rabbim bizede nasip etsin...

canım ben tablomu yaptım boyle bişi cıktı seninde fikrini almak istiyorum nedemek oluyo bu

merhaba kızlar nasılsınız

sizi takip edıyorum umarım hersey yolundadır..

kızlar hamileliğin başlangııcında ateş 37 derece olması mı gerekiyor ?

yani ateş 36 civarında olupta hamile olan kişiler var mı bildiğiniz duydugunuz

Benim ateşim en yuksk 36.4 dur ins hamile kalırsam en yuksek ateşim kac olcak Merak ediyorum .. Acaba düşük ateşle hamile kalan varmiki

Benim ateşim en yuksk 36.4 dur ins hamile kalırsam en yuksek ateşim kac olcak Merak ediyorum .. Acaba düşük ateşle hamile kalan varmiki

kızlar benimde en yuksek ateşim 36.2 daha yukseyini görmedim

benimde aklıma takılıyo düşük atesle hamile kalan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…