özel mesaj attım canım
daha ogunlere gelmedim önceden işaterlenmişte o yuzden merak ettim ne anlama geliyo diye
17,gün 35,9 hala bişey yok anlaşılan :44:merhaba kızlar dayanamadım fikir alıyım bari dedim
1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
ben çatladığını düşünmüyorum çünkü kistim vardı 3,gün 63*53
gerçi 11,gün tekrar muayene oldum sonuç; bilateral over boyutları sağda 34x25mm, içinde eb 9x9 mm folliküller 12x6 mm rüptire kist izlendi. solda 29x24mm olup parankim eko yapısı tabiidir.douglasda sıvı saptanmadı. (doktor küçülüyor korkulacak bişey yok dedi ama erken yada geç adet görürsün dedi o nedemekse???
ben geç adet olurum diye düşünüyorum yine ama bazı arkadaşlar 9x9 yumurta olabilir dedi bilen varmı bu sonuçta ne demek istemiş ben hiç bir yerden yardım bulamadım tekrar soruyorum size:26::26::26:
belki bazı dediklerinde haklısın ama bu ateş ölçme yöntemindeki kural ateş yükseldikçe ümitlenmelisiniz büyük olasılık hamilesiniz demek değilki sadece ovulasyon günlerini belirlemek ve sonucunda ona göre regl günü hala ateş yüksek seyrediyorsa işte ozaman belki bir test içn zamanıdır demek ??? ateşin 38e çıkmış önemi yokki :)) bende çok hoşlanmıyorum geceleri ben çok hareketliyimdir uyanıyorum birden sonra nasıl uyanırım yaa diye uyandığıma kızıyorum düşün artık psikolojiyi bende çok kez bırak yaa bu ne böyle dedim ama sonra yine laf geçiremedim kendimeevet kızlar benim kırmızım bugün geldi gözüm aydın artık
bu yöntemi yalnızca 1 ay denedim ve izlenimlerimi yazmak istiyorum müsadenizle..
1-)kesinlikle insanın ruh sağlığını bozuyo.. kendimizi sadece oraya endeksliyoruz ve buda bize kötü enerji olarak dönüyo.
2-)ateşim çok güzeldi hatta 37 ye çıktı ama gelin görünki sonunda yine regl oldum yani son günden önce her öntemde oldugu gibi bundada hiç bir şey öğrenemiyoruz.
3-)ateşimiz çıktıkça bizi ümitlendiriyo ve regl oluncada ne kadar çok ümitlendiysek okadar çok üzülüyoruz..
ben önümüzdeki ay bu yöntemi denemek istemiyorum..herşeyi olağan akışına bırakmak istiyorum..umarım nefsime sahip olurum vede olağan akışına bırakırım..
arkadaşlar birde size tavsiyem ne olur gebeliği bi saplantı haline getirmeyin çünkü saplantı haline getirdikçe işler daha kötü gidiyo..
evet kızlar benim kırmızım bugün geldi gözüm aydın artık
bu yöntemi yalnızca 1 ay denedim ve izlenimlerimi yazmak istiyorum müsadenizle..
1-)kesinlikle insanın ruh sağlığını bozuyo.. kendimizi sadece oraya endeksliyoruz ve buda bize kötü enerji olarak dönüyo.
2-)ateşim çok güzeldi hatta 37 ye çıktı ama gelin görünki sonunda yine regl oldum yani son günden önce her öntemde oldugu gibi bundada hiç bir şey öğrenemiyoruz.
3-)ateşimiz çıktıkça bizi ümitlendiriyo ve regl oluncada ne kadar çok ümitlendiysek okadar çok üzülüyoruz..
ben önümüzdeki ay bu yöntemi denemek istemiyorum..herşeyi olağan akışına bırakmak istiyorum..umarım nefsime sahip olurum vede olağan akışına bırakırım..
arkadaşlar birde size tavsiyem ne olur gebeliği bi saplantı haline getirmeyin çünkü saplantı haline getirdikçe işler daha kötü gidiyo..
17,gün 35,9 hala bişey yok anlaşılan :44:
belkide haklısnız kızlar dedikleriniz doğru şeyler..belki başka bi yöntem deneseydim oda beni kötü etkileycekti..
ben kötü birşey yazmak istemedim zaten..sadece beni kötü etkilediğini yazdım..
ayrıca karanfilcecim yazdıklarından sanki 1-2 ay olmadı diye çok uzun süre olmayacagı ve yine bu yönteme muhtaç kalacagım sonucunu çıkardım..içim karardı birden..inşallah öyle olmaz hiç birimiz için..
Allah sesimizi duyar
belkide haklısnız kızlar dedikleriniz doğru şeyler..belki başka bi yöntem deneseydim oda beni kötü etkileycekti..
ben kötü birşey yazmak istemedim zaten..sadece beni kötü etkilediğini yazdım..
ayrıca karanfilcecim yazdıklarından sanki 1-2 ay olmadı diye çok uzun süre olmayacagı ve yine bu yönteme muhtaç kalacagım sonucunu çıkardım..içim karardı birden..inşallah öyle olmaz hiç birimiz için..
Allah sesimizi duyar
Allah hepimizin sesini duyuyor öyle şey olur mu.. o bizim halimizi en iyi anlayan..
canım inşallah bebeğin fazla bekletmeden gelir hiç bir yöntemi denemeye kalmaz. ama şu da var üzülme diye söylüyorum genelde hiç bi problemi olmayan arkadaşların 5-6 ay sonra oluyor.. o vakitte olacak olursa da kendini strese sokma. artık annelerimizin devrinde değiliz. herşey hormonlu bu da herşeyi etkiliyor. artık ilk gecede değilde bi kaç ay uğraştıktan sonra geliyor bebişler. bunu düşün ve kendini rahatlatmaya çalış...
evet dogru demissin
cevremdeki herkeste boyle oldu
eger problem yoksa 6. ya da 7.ayda geldi bebekler genelde
bu donemde oran daha yuksek oluyor katiliyorum
tabiki Allah bilir.
yazdim ama yuklenmedi sanirim
burda dogum yapan bir turk arkadasim var
kiz surekli idrar yollri enfeksiyonu geciriyormus
doktoru karbonatli suyla temizle demis
ben de bebek dusunuyoruz seklinde sormadim da gecenlerde nette karsima cikti bir doktor anlatiyordu hic duydun mu dedim
rus doktorlar da bunu tavsiye ediyor dedi bana
ben bu ay üşendim yapmadım.. ama bundan sonra daha dikkatli yapmayı düşünüyorum.. İnşallah gerek kalmaz tabi..
bu arada bugün progesteron baktırdım 38,5 çıkmış tabi 4 yumurta vardı.. sanırım hepsi çatlamış..
cok anlamiyorum degerlerden ama 4 yumurta mi superrrrrr yaaa
ne guzel takip ediyorsun umarim en az biri dollenir ve tutunur canim
ben de kocami bekliyorum yumurtlama gunum olmasi lazim
bol kopuklu kahve yapsam da bir kandirsam diyorum ama hic beceremiyorum ki
sevmez kahveyi bol kopuklu gorurse belki hosuna giderdi ama yapamiyorum hic
kızlar benm geçen ay ki tablo yarım kaldı...
bu ay yenisini nasıl yapıcam
ben de hiç yapamam köpüklü.. ama şu şazeni mi ne bi marka varmış okulda arkadaşlar yapıyordu o baya köpüklü oluyor. hazır türk kahvesi..
canım bu ay 4 yumurta oluştu sadece günde bir seropheneyle..
doktorun dediği gibi sanırım bizim eşimin hızı bize baya engel oluyor.. eğer bu ay da olmazsa öyle düşüncem. çünkü bu ay ovulasyon günleri üst üste 7 gün ilişki oldu. üstelik de preseed jel kullandık. İnşallah hayırlısıyla nasibimizde vardır bebiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?