- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
ben de hiç yapamam köpüklü.. ama şu şazeni mi ne bi marka varmış okulda arkadaşlar yapıyordu o baya köpüklü oluyor. hazır türk kahvesi..
canım bu ay 4 yumurta oluştu sadece günde bir seropheneyle..
doktorun dediği gibi sanırım bizim eşimin hızı bize baya engel oluyor.. eğer bu ay da olmazsa öyle düşüncem. çünkü bu ay ovulasyon günleri üst üste 7 gün ilişki oldu. üstelik de preseed jel kullandık. İnşallah hayırlısıyla nasibimizde vardır bebiş..
umarim olur bu ay
tablonu paylasirsin bizimle de ilerleyen gunlerde
ben de umarim yarin catlarim iki calistik ust uste ama gecen ayki gibi gecikmek istemiyorum
gecen ay da hergun iliski vardi ama catlama gunu ve oncesi yoktu :)))
cnmmmmmmm kendi yazım sandım biden:)
bizde 1 hafta hergün ilişki yaptık preseed ile.. umaırm hamişizdir.. eger bu ayda olmassa bi sorun var diyip doktora gitcem
canım bizim sorun kesin var. eşimin değerleri düşük. Allah yardımcımız olsun inşallah sizin bi sorun yoktur ve hamilesindir.
cnm ateşin süper vallaaaaa keşke benimde öle olsa:)
inş bu ay hamileisndir... sonucta elinden geleni yapmıssınnn gerisi rabbime kalmışş.. hayırlı kılmış nasip etmiştir inş..
bizim 7. ayımız bu ay dedigin gibi 1 hafta ilişki yaptık vee şu dedigin çok dpgru karar verdikten sonra hergün ilişki kolay asıl bugun yapsamm yarın yapmasammı gibi düşünceler.. bana kalsa adet bitiminde başlıycammm herügn yapcam ama eşim üstüste 5 gün yaptııı ve artık hali kalmadı adamcagızın 1 gün ara vermek zorunda kaldık.. inşşşş hamişizdir ama cidden tablon çok iyi mşlh:)
canım keşke tüm tablolarımı görebilsen hep böyle o yüzden çok ümitli olamıyorum. ümit ümitsizlik arasındayım inşallah bu sefer olur.. bir de bu sefer ilaçtan dolayı 4 yumurtam oldu o yüzden çoştu ateşim.
umutsuz olma cnm tam tersine baksana 4 tane yumurtan olmuşş bence çok iyi bi sayı...bekleme aşaması çok zorrrrr hergün sabah ateşimi ölçerken korkuyorumm.. düştümü diye
ayni mesaj cok ozur
kesinlikle umutsuz değilim tam aksine ikisi de aynı ne ümitli ne ümitsiz.... yani hiçbişey hissedemiyorum...
ben düşeceği zamanı da bilirim şu sıralar düşmez.. benim o korku dpo13 de başlar. zaten o gün de düşer
arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4
20.gün 36,5
21.gün 36,3
22.gün 36,4
hatirlarsan ben de sana gecenlerde demistim,kendine stres yaratmaya basladin cok erken donemde
ates olcerek de tabiki stresin artiyor yukselecek mi ates yukselmeyecek mi derken
cok iyi anliyorum seni
cunku ben de erkn donemimde ates olcmeye baslamistim hemen ilk aydan husrana ugramistim senin gibi
hatta olcum yapmadigim ay hamile kalmistim, yani yumurtlamayi tespit edip hemen birkmistim ates olcmeyi
insallah tez zamanda gelecek bebegin
sen uzme kendini, bu yontemin iyi yonleri cok
eger zaten surekli 28-30 gunde bir oluyorsan ve kendini biliyorsan belki gerek kalmaz
sahsen su an benim icin cok onemli cunku dusuk yasadiktan sonra dongum degisti artik hep 28 gunde gelmiyor
ve ates olcerek de saglikli bir sekilde yumurtalamanin oldugu zamani tespit edip daha iyi degerlendiriyorum hem icin rahat ediyor yumurtamin catladigini gorunce
sen bir rahatla ve uzme kendini yeni dongune hazirla kendini kafani rahat tutarak
Allah hepimizin sesini duyuyor öyle şey olur mu.. o bizim halimizi en iyi anlayan..
canım inşallah bebeğin fazla bekletmeden gelir hiç bir yöntemi denemeye kalmaz. ama şu da var üzülme diye söylüyorum genelde hiç bi problemi olmayan arkadaşların 5-6 ay sonra oluyor.. o vakitte olacak olursa da kendini strese sokma. artık annelerimizin devrinde değiliz. herşey hormonlu bu da herşeyi etkiliyor. artık ilk gecede değilde bi kaç ay uğraştıktan sonra geliyor bebişler. bunu düşün ve kendini rahatlatmaya çalış...
ben bu ay üşendim yapmadım.. ama bundan sonra daha dikkatli yapmayı düşünüyorum.. İnşallah gerek kalmaz tabi..
bu arada bugün progesteron baktırdım 38,5 çıkmış tabi 4 yumurta vardı.. sanırım hepsi çatlamış..
bu ay ben doktora gittiğimde 11. gündü. doktor bugün olsun ilişki dedi ve biz zaten 10. gün başlamıştık.başlayış o başlayış. bizim sperm sayımız çok fazla ama hızımız çok düşük sık ilişki de sayısı fazla hızı düşükler için öneriliyor. dileğim Rabbimden bu ay tutması.
ben çalışmalara biraz geç başlamayı düşünüyordum ama yumurtamın biri erken çatladı sanırım. zaten 11. günde biri 25 mm di.
bu ay ilk defa gün aşırı değil de bunu denedik. ama biz zor olacak zannediyorduk. meğer zor olan bugün ilişki olsun mu olmasın mı düşüncesiymiş. kararlı olunca Allah yardım ediyor. inşallah meyvesini almak da nasip olur.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
atesin guzel gidiyor
ortalamanin ustunde
ama onemli olan son 2 gun diyebiliriz
o zaman da yuksek gider umarim
bu arada sen de tablo yapsana buyuk kolaylik
cnm tablo yapamadım oyüzden buraya yazıyorum belki yorum yapan olur diye birde bişey sorcam sana gecen pazardan bu pazartesiye kasık bel agrısından ölüyorumdum bugun agrım hiç yok birde çarşambadan beride krem renginde akıntı hep ıslak hissi oluşturuyor çok üşütmüşte olabilirim çok hamileliğe yormak istemiyorum sonra olmazsa çok üzülürüm.
[B]canim sonucta hamilelik belirtileri kisiden kisiye degisiyor ama
bana sorarsan bat gunu ya da battan 2 gun once basliyor en erken bu tarz seyler
senin daha 6 gun var bilmiyorum ki, islaklik olmasi cok iyi birsey ama
sonucta yumurtlamadan sonra kuru donemler baslar eger gebelik yoksa
kokusuz bir akintiysa, ya da sulu bir akintiysa ve dedigin gibi usutme gibi bir durum yoksa gebeliktendirumarim oyledir. [/B]
günaydın kızlar,
2 gündür tedirgindim biliyorsunuz, burda beni tebrik eden arkadşlar oldu
sağolsunlar,
ama gönül rahatlığıyla girip yanıtlayamadım, mutluluğum çok kısa sürdü zaten
sadece 2 gün...
bata 2 gün kala 20 çıkan değerim değerim dün 13 e düştü, doktora gittim, kimyasal gebelik geçiriyomuşum,
değer sıfırlanmasını takip edeceğiz öylelikle kanamam başlayacak gerekirse söktürücü verecek
ve bebeğim gidecek...tutunamamış, çok yazık...
o 2 gün bile yetti biçok şeye anlamlar yüklemeye,
insan anneliğe 24 saatte alışıyor... ne büyük ne güzel bir duyguymuş..
rabbim herkese ve bana hayırla yaşatsın bundan sonrası için dualarım bu yönde.
ateşimde düşmeye başladı zaten...
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canim
kimyasal olmasina uzuldum, ama hayirlisi
bir dahaki ay gelir insallah bebegin gonulden inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?