- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
yaaa
çünkü ben sein tablolarına da dikkat ediyorum sağlam yumurtluyosun yani
çatlıyo illaki 1 tane güzelce ateşinde süper artıyo, ama kısmet işte cnm ya...
bunun için bir tedavi uygulamıyorlar mı vardır mutlaka da bilmediğim için soruyorum cnm
keçi boynuzu kürü çok etkiliymiş denedin mi hiç,
hız ve kalite için birebir diyolar..
evet denedik canım.. E vitamini düzenli beslenme filan.. sadece sayıyı artırıyor hızı pek bişey etkilemiyor..
yokh tesekkur ederim canim umarim yukselir.rahat rahat bekliyorum onumuzdeki haftayi, bu ay kendime hayranim kafayi takmiyorum
Karanfilce bazilarinda oyle oluyor nasi oluyrsa iste, hem de yas ileri de olsa ilk denemede haberini aliyoruzbenim 3 arkadasimda da oyle oldu, evlndiler hic korunmadilar ilk ayda geldi.
bazen öyle pişman oluyorum ki korunduğuma ne olacaksa sanki..
ilk aylarda eşim bi test vermişti o kadar iyiymiş ki sperm sonuçları..
toplam hız %70 miş ileri ise 13,
sayı 115 milyon
morfoloji de %6
ama aradan 1,5 yıl geçti ki,
aynı hastane sonucunda 73 milyon sayı, toplam hız %48, ileri hız %0, morfoloji ise %3
korunmak genelde kadınlarda zarar bırakır benimse eşimde bıraktı..
evet hergun iliskiyi oneriyorlar hiz icin yokh da demis sana
uzme kendini insallah mutlu olacaksin yakinda cok hakediyorsun cok emek veriyorsun
ronyanin dedigi ilac vardi arginmax
onu da kullandiniz mi
bazen öyle pişman oluyorum ki korunduğuma ne olacaksa sanki..
ilk aylarda eşim bi test vermişti o kadar iyiymiş ki sperm sonuçları..
toplam hız %70 miş ileri ise 13,
sayı 115 milyon
morfoloji de %6
ama aradan 1,5 yıl geçti ki,
aynı hastane sonucunda 73 milyon sayı, toplam hız %48, ileri hız %0, morfoloji ise %3
korunmak genelde kadınlarda zarar bırakır benimse eşimde bıraktı..
yok kullanmadık. o daha çok proxeed plus ı önermişti. onu da siteden alırken hata olştu öylece kaldı. bir de Ronya E vitamini kullanıyorsa illa da gerekli değil demişti.
bir de bu ay hergün ilişki oldu ama yine olmadı..
nereden bilecektinki canım, kendini suçlamanın bi anlamı yok.
yine olur bak görürsün, artık herşeyin çaresi var.
sen iyi ol da bebekde gelir elbet, eşinin senin allah ağzınızın tadını bozmasın,
sağlık huzurdan ayırmasın, gün doğmadan neler doğar..
keçi boynuzu kürünü ise 3 ay kullandık o sadece sayıyı artırdı. ara sıra havuç suyu içti. şu an arada sabahlar sütün içinde keçiboynuzu tozu içiyor.. böyle işte. doktor bu değerler kötü değil E vitamini kullan demişti.
ha bi de bu ay preseed jel de kullandık.
keçi boynuzu kürünü ise 3 ay kullandık o sadece sayıyı artırdı. ara sıra havuç suyu içti. şu an arada sabahlar sütün içinde keçiboynuzu tozu içiyor.. böyle işte. doktor bu değerler kötü değil E vitamini kullan demişti.
ha bi de bu ay preseed jel de kullandık.
hayirlisi canim ya
esin de kendini kotu hissediyordur ondan kaynaklandigini dusundukce, birbirinize destek olmaniz gereken surecten geciyorsunuz, insallah gonlunuze gore olur canim
doktor bana süper yumurtaların var dedikçe o üzülüyor.. teselli etmekse bana kalıyor.. diyorum çok zayıfım ya kesin bebek döllense bile yerleşemiyordur.. canım benim o yaa.. kıyamam ona...
doktor bana süper yumurtaların var dedikçe o üzülüyor.. teselli etmekse bana kalıyor.. diyorum çok zayıfım ya kesin bebek döllense bile yerleşemiyordur.. canım benim o yaa.. kıyamam ona...
ne guzel istee
baska bir kadin olsa ustune ustune gider erkegin belki o zamane rkek daha da kotu hisseder br sure sonra sogur bile
bizim 6.ay bitince esimle kafede oturuyoruz birgun, bana 'benim hic cocugum olmayack mi yani' dedi ve gozleri doldu. cunku ben bu surecte o kadar stres yapmistim ve surekli 'bak ben hep duzenli yumurtluyorum bak hersye normal gidiyor neden olmuyor ya hadi doktora giderlim senin sperm degerlerini bilmemiz gerek' diye baski olusturmusum. su an dusundukce kendimden utaniyorum. o da umursamaz gorunuyordu ama cok iclenmis ve bana oyle dediginde ve gozlerinde yas gordugumde dunyam durdu resmencok kizdim kendime boyle baski olusturdugum ve stresli donemden gectigim icin, ve gelecek ay da hamileyim dedigimde soka girmisti o sevincini asla unutamam nasil yani nasil yani diyordu surekli.. cok umitsiz hissettigim anda geldi demisti.
o yuzden bu calismalar yeni baslayanlara hep diyorum tabiki bebek isteyince adet geldiginde husran oluyor ama hemen kaptirmayin kendinizi, yipratmayin akisina birakin diye
ahhh keske ben de senin gibi zayif olsam karanfilce
bebek dusunmeye basladigimdan beri aldigim kilolarin haddi hesabi yok
ustune bir de elevit kullandim 2 ay kendimi taniyamiyorum su an
folik asit bile kilo yapiyor bende yaaaa
ne kadar destek olmaya çalışsam da sorun az çok belli.. doktor söylüyor 2 yumurtan var 4 yumurtan var ee ateşimi de biliyor.
neden bu kadar düştü bu sperm değerleri diyorum bazen kendi kendime.. benim eşimi annesi felaket üzüyor ben birazcık da ona buluyorum.. çünkü öyle bir kadın kii anlatsam roman olur.. insan gelinini üzmek ister anlarım da çok sevdiğini söylediği oğlunu neden bu kadar üzer.. ömrü annesine tavır koymakla geçiyor yaptığı saçma sapan hareketlere. ben bıraktım bakıyorum eşim üzülüyor ama o bırakmadı
kadinin tavri kotuymus gercekten
zaten durumlari biliyorsa ona susmak ve destek olmak duser tabiki
gec olsun guc olmasin yeter ki, siz iyi olun gibi sozler duymak daha iyi gelirdi sanirim
umarim farkina varir o da davranislarinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?