Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet denedik canım.. E vitamini düzenli beslenme filan.. sadece sayıyı artırıyor hızı pek bişey etkilemiyor..

yokh tesekkur ederim canim umarim yukselir.rahat rahat bekliyorum onumuzdeki haftayi, bu ay kendime hayranim kafayi takmiyorum

Karanfilce bazilarinda oyle oluyor nasi oluyrsa iste, hem de yas ileri de olsa ilk denemede haberini aliyoruzbenim 3 arkadasimda da oyle oldu, evlndiler hic korunmadilar ilk ayda geldi.

evet denedik canım.. E vitamini düzenli beslenme filan.. sadece sayıyı artırıyor hızı pek bişey etkilemiyor..

hız içinde ne kdr sık ilişki olursa hızlı olurmuş diye duymuştum ama ne kdr doğru bilmiyorum.
o zmnda gerçi kalite düşermiş ama yukarı tükürsen bıyık hesabı...
allah hayırlısını nasip etsin hepimize
inşallahh düzelir canım ve
en kısa zmnda meleğin gelir sana sürpriz yapar..

Son düzenleme:

bazen öyle pişman oluyorum ki korunduğuma ne olacaksa sanki..
ilk aylarda eşim bi test vermişti o kadar iyiymiş ki sperm sonuçları..
toplam hız %70 miş ileri ise 13,
sayı 115 milyon
morfoloji de %6
ama aradan 1,5 yıl geçti ki,
aynı hastane sonucunda 73 milyon sayı, toplam hız %48, ileri hız %0, morfoloji ise %3
korunmak genelde kadınlarda zarar bırakır benimse eşimde bıraktı..

evet hergun iliskiyi oneriyorlar hiz icin yokh da demis sana
uzme kendini insallah mutlu olacaksin yakinda cok hakediyorsun cok emek veriyorsun
ronyanin dedigi ilac vardi arginmax
onu da kullandiniz mi

evet hergun iliskiyi oneriyorlar hiz icin yokh da demis sana
uzme kendini insallah mutlu olacaksin yakinda cok hakediyorsun cok emek veriyorsun
ronyanin dedigi ilac vardi arginmax
onu da kullandiniz mi

yok kullanmadık. o daha çok proxeed plus ı önermişti. onu da siteden alırken hata olştu öylece kaldı. bir de Ronya E vitamini kullanıyorsa illa da gerekli değil demişti.
bir de bu ay hergün ilişki oldu ama yine olmadı..

keçi boynuzu kürünü ise 3 ay kullandık o sadece sayıyı artırdı. ara sıra havuç suyu içti. şu an arada sabahlar sütün içinde keçiboynuzu tozu içiyor.. böyle işte. doktor bu değerler kötü değil E vitamini kullan demişti.

ha bi de bu ay preseed jel de kullandık.

Son düzenleme:

nereden bilecektinki canım, kendini suçlamanın bi anlamı yok.
yine olur bak görürsün, artık herşeyin çaresi var.
sen iyi ol da bebekde gelir elbet, eşinin senin allah ağzınızın tadını bozmasın,
sağlık huzurdan ayırmasın, gün doğmadan neler doğar..

hayirlisi canim ya
esin de kendini kotu hissediyordur ondan kaynaklandigini dusundukce, birbirinize destek olmaniz gereken surecten geciyorsunuz, insallah gonlunuze gore olur canim

Amin cümlemizin inşallah

sayı-hız-kalite
ya ne çok parametre var şoktan şoka giriyorum
alt tarafı bi sperm değil mi bu....
hiçbişe bilmeden kör cahil yaşıyomuşum valla 3-5 ay öncesine kdr...

doktor da oyle dediyse uzme kendini
e vitaminine devam edin oyleyse
preseed spermlerin hizla ilerlemelerini saglayan brisey sanirim kkda duymustm, onunla hamile kalanlar var baya

hayirlisi canim ya
esin de kendini kotu hissediyordur ondan kaynaklandigini dusundukce, birbirinize destek olmaniz gereken surecten geciyorsunuz, insallah gonlunuze gore olur canim

doktor bana süper yumurtaların var dedikçe o üzülüyor.. teselli etmekse bana kalıyor.. diyorum çok zayıfım ya kesin bebek döllense bile yerleşemiyordur.. canım benim o yaa.. kıyamam ona...

doktor bana süper yumurtaların var dedikçe o üzülüyor.. teselli etmekse bana kalıyor.. diyorum çok zayıfım ya kesin bebek döllense bile yerleşemiyordur.. canım benim o yaa.. kıyamam ona...

canım ya...
sen ona en iyi destekçisin, birbiriniz için üzülüyorsunuz, haklısınız da..
siz böyle birbirinize destek oldukça canım kıracaksınız zinciri bak gör,
fazla sürmeyecek inş rabbim mükafatını yollayacak...

ne guzel istee
baska bir kadin olsa ustune ustune gider erkegin belki o zamane rkek daha da kotu hisseder br sure sonra sogur bile
bizim 6.ay bitince esimle kafede oturuyoruz birgun, bana 'benim hic cocugum olmayack mi yani' dedi ve gozleri doldu. cunku ben bu surecte o kadar stres yapmistim ve surekli 'bak ben hep duzenli yumurtluyorum bak hersye normal gidiyor neden olmuyor ya hadi doktora giderlim senin sperm degerlerini bilmemiz gerek' diye baski olusturmusum. su an dusundukce kendimden utaniyorum. o da umursamaz gorunuyordu ama cok iclenmis ve bana oyle dediginde ve gozlerinde yas gordugumde dunyam durdu resmen cok kizdim kendime boyle baski olusturdugum ve stresli donemden gectigim icin, ve gelecek ay da hamileyim dedigimde soka girmisti o sevincini asla unutamam nasil yani nasil yani diyordu surekli.. cok umitsiz hissettigim anda geldi demisti.
o yuzden bu calismalar yeni baslayanlara hep diyorum tabiki bebek isteyince adet geldiginde husran oluyor ama hemen kaptirmayin kendinizi, yipratmayin akisina birakin diye

ahhh keske ben de senin gibi zayif olsam karanfilce

bebek dusunmeye basladigimdan beri aldigim kilolarin haddi hesabi yok
ustune bir de elevit kullandim 2 ay kendimi taniyamiyorum su an
folik asit bile kilo yapiyor bende yaaaa

ne kadar destek olmaya çalışsam da sorun az çok belli.. doktor söylüyor 2 yumurtan var 4 yumurtan var ee ateşimi de biliyor.
neden bu kadar düştü bu sperm değerleri diyorum bazen kendi kendime.. benim eşimi annesi felaket üzüyor ben birazcık da ona buluyorum.. çünkü öyle bir kadın kii anlatsam roman olur.. insan gelinini üzmek ister anlarım da çok sevdiğini söylediği oğlunu neden bu kadar üzer.. ömrü annesine tavır koymakla geçiyor yaptığı saçma sapan hareketlere. ben bıraktım bakıyorum eşim üzülüyor ama o bırakmadı

ahhh keske ben de senin gibi zayif olsam karanfilce

bebek dusunmeye basladigimdan beri aldigim kilolarin haddi hesabi yok
ustune bir de elevit kullandim 2 ay kendimi taniyamiyorum su an
folik asit bile kilo yapiyor bende yaaaa

çok ilişki olmaya başlayalı ben de hem kilo aldım hem kalçalarım genişledi. yani kilo dediğim ideal kiloya yaklaştım. bazen eşime diyorum yaa benim bünyem yeni çocukluktan kurtuluyor bebek tabi olmaz bundan sonra inşallah diyorum seviniyor canım benim..

kadinin tavri kotuymus gercekten
zaten durumlari biliyorsa ona susmak ve destek olmak duser tabiki
gec olsun guc olmasin yeter ki, siz iyi olun gibi sozler duymak daha iyi gelirdi sanirim
umarim farkina varir o da davranislarinin

kadinin tavri kotuymus gercekten
zaten durumlari biliyorsa ona susmak ve destek olmak duser tabiki
gec olsun guc olmasin yeter ki, siz iyi olun gibi sozler duymak daha iyi gelirdi sanirim
umarim farkina varir o da davranislarinin

yok yok canım benim kayınvaldiemin çocuk mevzularında işimize karıştığı yok... o her an etrafındaki insanları üzmeye programlanmış ve özellikle derdi benimle.. çocuk mevzusu hiç açılmadı şimdiye kadar..mesela babamlar araba aldı babamı aramış benim taktığım altınlarla araba mı aldınız diye. 15 tatilde annemler geldi bana mesaj attı okumaya bile utandığım bi mesaj defolsunlar oğlumun evinden diye.. derdi ben ve ailem.. ama eşim beni ve ailemi çok seviyor. problem de burda başlıyor.. bu yaptıklarına tavır koyuyor annesi onu üzüyor sonra eşim dayanamıyor en nihayetinde anne.. bu kısır döngü böyle devam ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…