Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhabalar. Bir suredir takip ediyorum ve ben de ateş ölçmeye başladım geçen ay. Aynı zamanda da yumurtlama monitörüyle takip yumurtlamamı takip ediyorum. Bu ay ilginc birsey oldu, atesime gore 11. gunde yumurtladım, ff oyle diyor ama yumurtlama monitorunde 13 ve 14. gun en yuksek degeri gordum. FFe test sonucu cıkan peak gunleri girdigimde yumurtlama cizgisini kaldırdı, yumurtlamadın diyor simdi. Sizce hangisi daha dogrudur ki? Normalde 25-26 gunde bir adet olurdum ama Aralık'ta kurtaj olduktan sonra gecen ayki adetim 30 gun sonra geldi o yüzden pek kestiremedim.

3adf2b Ovulation charts on FertilityFriend.com

359fed Ovulation charts on FertilityFriend.com
canim tablon bu
test hakkida birsey diyemem cunku dpo13te bile ogrenemeyenler tek cizgi cikanlar ve sonra hamile oldugunu ogrenenler var
gec dollenme olabiliyor
ayni sekilde dpo10da bile silik cizgi gorenler var
en iyisi test yapmamak canim ama seni iyi anliyorum insan sabredemiyo ben de ilk aylarimda oyleydim ama sonra biraktim atesime bakiyorum eger dusus olmazsa test yapicam
hayirli olsun

bence 13.gun catlamis
cunku ortalamanin ustune ondan sonra cikiyor
en degerlerini girmeye devam et bence cizgiy degistirir ilerleyen gunlerde

günaydın canımm günaydın herkese
ohh yükselmiş brz daha hadi bakalım
geri sayım başladı hayırlı haberler inş :))

every cnm yaaa dün dr gittim yımırtamı gördümmm sol tarafta 13. mm'miş şuandaaa
onu bile görünce bi fena oldm ilk defa bu dönemde dr gittim
ahh dedim bu yımırtaaa bebişee dönecekmi acabaaaa.
herşey yolunda dedi dr, çalışmalara devam :)
8. gün 13 mm ise ne zmn çatlarki bu acep günde kaç mm büyüyo bunlar bilen varmı :))
(20 mm olduğunda çatlar dedi dr ama ne zmn olacağını söylemedi)

o yumurtan dollensin tutunsun annesinin karninda sIkI sIkI tutunsun insallah
senden umitliyim canim hep diyorlar kimyasaldan sonra olabilir diye sen icini ferah tut

gunaydın kızlar yaaa benim düşüş başladı sanırım bat 1 mart every biyorumlarmısın cnm benimhttp://www.fertilityfriend.com/home/3b4e5a

o yumurtan dollensin tutunsun annesinin karninda sIkI sIkI tutunsun insallah
senden umitliyim canim hep diyorlar kimyasaldan sonra olabilir diye sen icini ferah tut

canım bnm inşşşş
bu ay hepimiz için çok güzel bi ay olsun
halaylar çekelim gelsin bebişlerimiz inşşş

bence 13.gun catlamis
cunku ortalamanin ustune ondan sonra cikiyor
en degerlerini girmeye devam et bence cizgiy degistirir ilerleyen gunlerde

Teşekkür ederim. Bugun sabah erken uyandım olctugumde 36.4 tu, bir buçuk saat sonra normal saatinde bir daha ölçtüm 36.6 çıktı. 36.4ü girdim değişmedi, 36.6yı girince dediğin gibi 13. güne attı çizgiyi. Yarınki ateşe göre tam yerine oturacak herhalde. Umarım bu ay tutar da bir daha ölçmek zorunda kalmam, çok yoruldum ben bu işlerden Senin değerler de fena gitmiyor galiba...

hiç kimsenin bana verebilecek bi cevabı yokmu?

hiç kimsenin bana verebilecek bi cevabı yokmu?

canım olabilirsin ateşin yükselmiş brz ama bu ortalama ateşin mi bilemediğimden
yumurtlama da olabilir gerçekten, düşüş ve yükseliş olmuş bu ay erken yumurtlamış olabilirsin,
bence ihmal etme değerlendir :)

cnm banada bi yorum yapabilirmısın bi zahmet

şekerleblebi sen hamileymişsin cnm gözun aydın cok sevindim benim tabloya bi bakrmısn 2 gundur düşüş var 3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım çizgin bencede doğru yerde,
ve sabit ateş oluşuda süper geçen ay bnmde öyleydi ilk 4-5 gün sabit gitmişti, hamileydm ama tutunamadı kimyasalmış (
senin sonun inşş güzel olurr inş bebeğin seninledir ve seninle kalır tutunur sıkıca..
daha dpo 8 desin bu düşüş hiç önemli değil ayrıca ortalamana göre 36,6 güzel bi ateş
36,4 ve altına inmediğin sürece korkma

cnm gecmiş olsun aralıkta bende kimyasal yaşadım malesef ben aslında 2 aydır ölçuyorum ondan dolayı biraz merak ta var düşüş sorun değil diyosun yani 36.4 in altına indiği surece sorun var ozman pekala bu yerleşme düşüşü nedir kaç gun surer herkezde olmazmış ama ben merak ettim

Burda bu ay biteeeeerr 36,3 oldu atesim ve malesef agrilarimda basladi zaten. Bugun yarin tesrif eder benimkiler.

canım meraba..iyi olduğunsevindim..yumurtalar genellikle normal şartlarda günde 1.5-2 mm büyürler..kişiye ve kullanılan ilaçlara göre de değişir ..benim bu ay günde 2.5 mm büyüdü...menogon kullanmıştım....6. gün 16 m olmuştu...8. gün çatladı yani dün gece..dün akşam aşılama yaptırdık..
senin yumurtan 12. gününde çatlar bence canım..ama sana göre 12. gün erken değil mi.ben mi yanlış hatırlıyorum...sanırım bu ay adet döngün kısa olcak canım...hadi hayırlısı

canım sanada geçmiş olsun inş bir daha yaşamayız..
yerleşme düşüşü herkeste olmaz ona takılma,
şuan anormal bi düşüş olmadığı için yerleşme düşüşü gibi de değerlendirmene gerek yok,
ama olabilirde elbette, genelde düşüp fırlıyor yerleşme düşüşünde sanırım...
ateşin normal seviyede bence rahatça bekle batını , hayırlısı olsun inş

canım selam, sen nasılsın nasıl gidyor?
demek aşılama yaptın ayy cnm hayırlı olsun çok sevindim umarım bebeğin gelir bu ay,
heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini ...
yumurtalara gellnce dün kimyasal gebelkten snra çağırmış kontrole gittim öyle
8. günüm old için gördü dr aslında takip yapmıyoruz yani hiçbi ilaçta kullanmıyorum canım
13mm olduğunu söyleynce merak ettim dediğin gibiyse ilaçsız günde 1,5-2mm büyüse
dediğin gibi 12. gün gibi oluyor çatlaması canım,
geçen ay da 12. gün çatladım ben erkendi, bu ay da heralde öyle olacak gibi gözüküyor değilmi
önceden 13 yada 14. gün çatlardım ama, öne geliyor 2 aydır sanırım, umarım iyiye işarettir.
inş bu ay güzel haberler veririz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…