Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim sorum yine cvbsız kaldı. bilen bi arkadaş yardım etsin lütfen

cnm yumurtlamadan bi kaç gun sonrada yerleşme de düşüş yaşanabiliyomuş belki öledir hatat inşalla öledir

ama yerlesme dususu birgun falan oluyor tablolarda
sonra ani yukselme falan goruluyor
benim bu ay baya baya dusuk gidiyor bakalim
tabi raziyim yeter ki gelecek hafta hep yuksek olsun
ama bu tabloya bakinca da umidi kalmiyor insanin acikcasi

bence 12.gun yumurtlamis
boyle bir tablo karsima cikinca 12.gun derdim
sen 13.gunde de watery akinti gordugun icin belki tabloda yerini degistirmistir cizginin
sağol ilgilendiğin için. ama ben 11. yumurta takibine gittiğimde çatlamış olan yumurtan var dedi dr. o neden görünmüyo acaba. gerçi 8. günde ve 11. günde de çizgi çekmişti. benim kafam o yüzdende karıştı açıkçası

daha zamanin var
ama su an super gidiyor
umim hep boyle gider

belki bitanesi 8.gun
digeri de 12.gun oyleyse
bana oyle geldi
tabi kesin bilemem
umarim calismalarin vardir o zamanlarda

Nasilsin canim? Bat nezaman senin? Senide merak ediyorum. Insaallah hamissindir.
Benim ates 36,5 ama bugun 7de olctum. 7bucukta degil. Tablomda degisecekmis bakalim

Nasilsin canim? Bat nezaman senin? Senide merak ediyorum. Insaallah hamissindir.
Benim ates 36,5 ama bugun 7de olctum. 7bucukta degil. Tablomda degisecekmis bakalim

canim bu ay atesim cok dusuk
anlam veremedim
hamilelikle sonuclanacagini dusumuyorum
o yzuden sutune cok dusmuyorum
tabi gelecek hafta belli olur gidisat bakalim
umairm iyi haberler veririm
dusundugun icin saol

Super bir tablo ama Insaallah boyle devam eder suan cok erken brisey demek icin cunku daha 1haftan var. Eger 18.gun ve o gunden oneki gunler calismalarin varsa guzel. Hemde cok guzel. Umarim atesin adet gunu dusmez fazla kaptirma sen kendini yinede cunku adet gunu ani dusus bile oluyor

aa yok cnm ben öle bu ay umut bağlamadım yıkılmamamk adına tek isteğim gebelik yoksa gecikmememk cnm tablo yuzde 15 gebesin dio hahaha fasulyeden yani

every çok olmazsam eğer ben bişey daha soracağım. akıntı durumunu sabah ateşi ölçtüğümüzdekinimi yazıyoa yoksa gün içerisindekinimi. ben bi kaç günü akşam üstü yazsım. sahtan çok kuruydu. akşam geldi. bende yazdım hemen. yanlışmı yaptım acaba

canim bu ay atesim cok dusuk
anlam veremedim
hamilelikle sonuclanacagini dusumuyorum
o yzuden sutune cok dusmuyorum
tabi gelecek hafta belli olur gidisat bakalim
umairm iyi haberler veririm
dusundugun icin saol

canım daha dur yaa
yükselir ateşin daha çok erken öyle umutszlanmak için
önemli olan çizgi üstünde kalsın öyle illa da yüksek olacak diye bişey yokk
sen içini ferah tut

Adet gunune kadar hicbirsey belli olmuyor. Onemli olan o gun atesin yuksek olup yuksek devam etmesi. Insaallah olur canim rabbim sabredenlerden eylesin bizleri. Bol bol dua edelim

canım akıntını gün sonunda geneli nasılsa onu baz alıp gir
hemen sabah girmek gibi bi şart yok akıntının ne zmn gelceği belli olmuyo ztn
değişiklik olursada tablodan değiştirebiliyosun nslsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…