kızlar yaaa. ben iyice sinir olmaya başladım. 4 gündür benim hergün yumurtlama günüm yani kırmızı çizginin yeri değişiyo. amma oynak çıktı. başta 8. gündü. 3 gün sonra 11 dün 12 bu günde 13 oldu bir haftadır DPO 3 ten öteye gidemedim. 11. günü yumurta takibine gittim. doktorum erken yumurtladığımı hatta bi tanesinin çatladığını söyledi. diğerleri ise normalin çok altında dedi. kafam iyice karıştı. sizce ben ne zaman yumurtladım
3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim sorum yine cvbsız kaldı. bilen bi arkadaş yardım etsin lütfen
cnm yumurtlamadan bi kaç gun sonrada yerleşme de düşüş yaşanabiliyomuş belki öledir hatat inşalla öledir
sağol ilgilendiğin için. ama ben 11. yumurta takibine gittiğimde çatlamış olan yumurtan var dedi dr. o neden görünmüyo acaba. gerçi 8. günde ve 11. günde de çizgi çekmişti. benim kafam o yüzdende karıştı açıkçasıbence 12.gun yumurtlamis
boyle bir tablo karsima cikinca 12.gun derdim
sen 13.gunde de watery akinti gordugun icin belki tabloda yerini degistirmistir cizginin
Kızlar yaa benim kafam karıştı.4 gündür hep aynı ateşim.her sabah 6.40 ta yataktan kalkmadan ölçüyorum.bugün 25. gün.yani 4 gün kaldı.
20. gün 36.4
21. gün 36.5
22. gün 36.9
23. gün 36.9
24. gün 36.9
25. gün 36.9
heyecanla bekliyorum.biliyorum son 2 gün çok önemli.ancak bir yorum yaparsanız sevinirim.sabitlenmesi neye işaret iyi birşeymi?yumurtlama günüm 16. gündü.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
sağol ilgilendiğin için. ama ben 11. yumurta takibine gittiğimde çatlamış olan yumurtan var dedi dr. o neden görünmüyo acaba. gerçi 8. günde ve 11. günde de çizgi çekmişti. benim kafam o yüzdende karıştı açıkçası
belki bitanesi 8.gun
digeri de 12.gun oyleyse
bana oyle geldi
tabi kesin bilemem
umarim calismalarin vardir o zamanlarda
Nasilsin canim? Bat nezaman senin? Senide merak ediyorum. Insaallah hamissindir.
Benim ates 36,5 ama bugun 7de olctum. 7bucukta degil. Tablomda degisecekmis bakalim
Nasilsin canim? Bat nezaman senin? Senide merak ediyorum. Insaallah hamissindir.
Benim ates 36,5 ama bugun 7de olctum. 7bucukta degil. Tablomda degisecekmis bakalim
super bir tablo ama ınsaallah boyle devam eder suan cok erken brisey demek icin cunku daha 1haftan var. Eger 18.gun ve o gunden oneki gunler calismalarin varsa guzel. Hemde cok guzel. Umarim atesin adet gunu dusmez fazla kaptirma sen kendini yinede cunku adet gunu ani dusus bile oluyor
vavvvv super yukselmissss
canim bu ay atesim cok dusuk
anlam veremedim
hamilelikle sonuclanacagini dusumuyorum
o yzuden sutune cok dusmuyorum
tabi gelecek hafta belli olur gidisat bakalim
umairm iyi haberler veririm
dusundugun icin saol
every çok olmazsam eğer ben bişey daha soracağım. akıntı durumunu sabah ateşi ölçtüğümüzdekinimi yazıyoa yoksa gün içerisindekinimi. ben bi kaç günü akşam üstü yazsım. sahtan çok kuruydu. akşam geldi. bende yazdım hemen. yanlışmı yaptım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?