3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar buda benim hamile tablom dpo 11 de cift çizgiyi silikte olsa gördum bugun yani dpo 14 de koyu 2 çizgi gördum biraz umutsuz hal almaya başlamıştıkı birden değişti rabbim isteyen herkese versin inşalla
3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar buda benim hamile tablom dpo 11 de cift çizgiyi silikte olsa gördum bugun yani dpo 14 de koyu 2 çizgi gördum biraz umutsuz hal almaya başlamıştıkı birden değişti rabbim isteyen herkese versin inşalla
Peki gün içerisinde ölçtüğün oluyor mu cnm sadece günde bir keremi ölçüyorsun?
genelde sabah yataktan kalkmadan ölçtüğümü baz alıyorum ama bazen gün içinde elime derece greçerse ölçüyorum ve hep sabahkinden daha düşük oluyo onun sebebinide bilmiyorum neden böyle en yüksek hep sabah ki oluyo gün içindede üşümem başladı normalde regil günü çok üşürüm ve sancılanırım ama kaç gündür sürekli üşüyorum ,daha erken gelcek regil sanırım hakkımıza hayırlısı
kızlar yorumlarınızı bekliyorum düşüşe mi başladı benm ki
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
kizlar ovuslasyondan sonraki 14.gun, test negatif. oyun disimiyim sizce yoksa hala umut var mi?
Hmm cnm bende günde 2-3 kere ölçüyorum bugun mesela en son ölçtüğümde 37 çıktı ama o geçersiz biliyorum bende son bir kaç gündür üşüyorum yanlız hamileliğin bir yan etkiside üşümekmiş tabi bilemem reglda olabiliriz ama inş. hamişizdir tatlım
9ay
canim anasayfaya link vermissin. share diyip orda cikan linki yollar misin?
onu bende duymuştum cnm inşallah öyleyizdir ama ben bi tuhafım sanki regil olcak gibi erken geldi bu his bana nedendir bilmem :)inşallah hamileyizdir bakalımsren ateş tablon nerde eklede bakıyım
canım ben ne yapmışım anlamadım bunu eklemek için çok uğraştım hatalı mı ekledim yeniyim henüz beni aydınltırsan sevinirim :)
sharing yazan kısma tıkalyıp çıkan linki kopyala yapıştır cnm
fertilityfriend.com/ttc/send_module.php
böylemi canım oldumu
tablonu koyarmısın cnm sna zahmet ??eğer ovulasyonundan eminsen malesef sonuç negatiftir...
selam kızlar nasılsınız ateşli hamişler çoğalıyor maşallah.sıra bizede gelir inşallah
every yokh karanfilce ve diğer arkadaşlar sizzleri takipteyim.
everycim özellikle sana diyeceklerim var.
canım inan kkya girmemek çözüm değil bu bebek fikri bir kere yerleşti aklımıza ne yapsak çıkmıyor.
ama beterin beteri var halimize şükredelim.ben de her ay aynı şeylerden sıkılıyorum dedim durmadan bu kısır döngüden bıktım diyordum.
her ay adet ol yumurtlamayı bekle yine adet ol yine umutlanmaya başla derken çok sıkıcı geliyordu taki bu aya kadar.
şu an küçükte olsa bir kistim var ve doğum kontrol ilacı kullanıyorum ve elimde bir umudum vardı
acaba gebe kaldımmı adet olcakmıyım diye düşünüyordum ve umut bağlıyordum önceki aylarda ama şuan bir şey olamayacağını biliyorum
şu an o umut bile kalmadı elimde.yani herşeyin bir aşama kötüsüde varmış.o yüzden sabredicez
ve elbet bi gün bizlerde anne olucaz allahın izniyle.
sharing yazan kısma tıkalyıp çıkan linki kopyala yapıştır cnm
Günaydın kızlarrrrr...
yarencim tebriklerr allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı bizlerin başına
canım biz böyle müdavimlerden olduk topicte inanırmısın
bnmde gözlerim hep sizleri arıyor bir güzel haber duymak istiyorum kızlar
inşallah rabbim nasip edecek bize de biliyorum birimiz zinciri kırsak belki devamı gelecek
every' e söylediklerine bende katılıyorum bu fikir girdimi akla bir kere bi daha zor çıkmıyo...
sen de umutsuz olma tatlım önce bizim sağlığımz önemli
inş kistini atarsın en kısa sürede sağlığına kavuşursun da
yeni denemelerle yeni umutlarla başlarsın yine, bizde güzel haberini alırız en kısa zamanda
Canım seni merak ediyordum, batına ne kdr kaldı ateşin ne durumda?
inş güzel haber vericeksin bize
Eki Görüntüle 358139
canim ya bir bakarsan sevinirim. fertility friend'e gore 12. gun yumurtlama olmus. gerci o da emin degil ki kesik cizgi ile isaretlemis. ilk gunler dogru olcememistim o nedenle sanirim. normade 28 gunde bir olurum. yani bugun olmam lazim ama hic bir gelirti yok. bir de 2 gun once dusen atesim tekrar yukseldi.
olmadı cnm yine olmadı
34,gün 36,5 daha fazla düşmez inş.1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x
24,gün 35,9
25,gün 36,0
26,gün 36,2 x (sabah)çalışma yaptık sabah ama 15 dakika yatabildim
27,gün 36,3 x
28,gün 36,5
29,gün 36,7
30,gün 36,6x
31,gün 36,9
32,gün 36,6
33,gün 36,6inşallah böyle devam eder hatta yükselir sonundada bebişlerim gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?