Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim bildigim kadarı ile bu kadar küçük bi düşüş sorun olmuyo..sonuçta ateş ölçerler 0,1 derece yanılma pAyı ile ölçüm yapabilio

sağ ol tatlım yüreğime su serptin.heyecanla bekliyorum bu günler geçmek bilmiyor.inşallah düşmez ve bizler de hayallerimize kavuşuruz.

20. gün 36,4
21. gün 36,5
22. gün 36,9
23. gün 36,9
24. gün 36,9
25. gün 36,9
26. gün 36,8
27. gün 36,8
28. gün 36,8
29. gün 36,8
30. gün 36,9
31. gün 36,7
32. gün 36,9 (bugün)

sabah idrar testi yaptım.çift çizgiyi gördümm. yaşasın hamileyimmmmmm.Allah isteyen herkese nasip etsin. inanamıyorum yaa! kan testini görmeden de umutlanmak istemiyorum.

tebrik ederim hayirli olsun
insallah degerin de cok iyidir
atesin supermis zaten

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin

sat 31 ocak ,bat 02-03 mart,siklus 32 gün
12.gün*11 şubat 36.8
13.gün*12 şubat 36.5
14.gün*13 şubat 36.4
15.gün*14 şubat 36.6
16.gün*15 şubat 36.6
17.gün*16 şubat 36.5
18.gün*17 şubat 36.5(ovu testi pozitif) ilişki oldu
19.gün*18 şubat 36.3(ovu testi pozitif)
20.gün*19 şubat 36.5(ovu testi silik) ilişki oldu
21.gün*20 şubat 36.6
22.gün*21 şubat 36.6
23.gün*22 şubat 36.8 ilişki oldu
24.gün*23 şubat 36.6 ilişki oldu
25.gün*24 şubat 36.8
26.gün*25 şubat 36.8 ilişki oldu
27.gün*26 şubat 37.0
28.gün*27 şubat 36.7
29.gün*28 şubat 36.9

19gün yumurtlamışsın canım ve güsel değerlendirmişsin bi gün öncesi ve bi gün sonrasını.
ateşinde süper gidior kaç günde bir adet oluyorsun?

19gün yumurtlamışsın canım ve güsel değerlendirmişsin bi gün öncesi ve bi gün sonrasını.
ateşinde süper gidior kaç günde bir adet oluyorsun?

33 günde bir canım ama enterasandır ki son 2 gündür çok üşüyorum el parmaklarım buz hep niye bilmiyorum ateşim çok düşükte değil anlamadım havalardan mı acaba :)

33 günde bir canım ama enterasandır ki son 2 gündür çok üşüyorum el parmaklarım buz hep niye bilmiyorum ateşim çok düşükte değil anlamadım havalardan mı acaba :)

canım zaten ateşine göre en az 4 günün var umarım bu şekilde devam eder ve bebişin gelir.
o üşümelerde bebiştendir inşallah.

canım zaten ateşine göre en az 4 günün var umarım bu şekilde devam eder ve bebişin gelir.
o üşümelerde bebiştendir inşallah.

ay inşallah ağzından bal damlıyo canım yaa:)sağolasın insana moral oluyo böyle sözler :) iyi hissettim yani çok sağol inşallah senin de bebişin sağlıkla gelir sana. aminnnnnnn

amin canım inşallah hepimizinki çok bekletmeden gelir.

sizde sorun varmı canım bizde geçen gün sperm test yaptırdı eşim sadece %10 hareketli bide bu çıktı umudumuz %10 sadece ama rabbim verirse her şekilde veriri bunu biliyorum inançlı bir insanım şükür ..inşallah dualarımız kabul olur. sağlıkla aminnn

Tebrikler cnm allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.

Mrh. cnm bende 2 -3 gündür çok üşüdüm bugün üşümedim bi benimde adetime 5 gün var ve ateşim 36.4

canım çok şükür her şey yolunda ama 1.5 senedir gelemedi bizim bebiş.
ve ben geçen ay serophene kullandım yumurtlama ilacı.
onun yüzünden kist oldu bu ay doğum kontrol ilacı kullanıyorum.
canım kür falan yaptın mı eşine ayrıca çakşır suyu yada otunu bi araştır istersen
baya faydalı olduğunu okudum ben.

evet canım duydum çakşır otunu da ben şimdilik kendimce bişey yaptım ;fındık ceviz badem çam fıstığı buları çektim sonrada keçiboynuzu pekmezi bal azda tarçın ekledim hepsini karıştırdım sabh akşam yiyo 3 günden beri daha dr a gidemedik sonucu yeni aldık eşim sanırım bana belli etmiyo ama kendine yediremedi sanki ilk ay dr a gitmeyelim diyo sen böle bişeyler yap sonra gidelim dedi bende ilk ay deneyelim tamam dedim ayrıca annem tüekiyeden özel bi karışım yapcak göndericek bize içinde yok yok :)mesir macunu çiçek balı dut pekmezi keçi boynuzu tozu çakşır tozu havuç kökü tozu daha aklıma gelmiyen epey bişeyler var hepsini kaıştırp göndercek anacım :)canım benim bende durumlar böle şimdilik ..allahım hakkımıza hayırlısını versin aminnn

furtadoo
Mrh. cnm bende 2 -3 gündür çok üşüdüm bugün üşümedim bi benimde adetime 5 gün var ve ateşim 36.4

canım regil günlerimiz aynı sanırım benim beklenen tarih daha doğrusu beklenmeyen :) 3 mart umarım %10 luk şansım vardır sağlıklısıyla.inşallah gebesindir canım amiinnn ben bu ateş ölçmeyi geçen aydan beri yapıyorum geçen ay regil günü düştü seninki ne zaman düşüyo genelde

Son düzenleme:

canim gecmis olsun. Allah izin verdikten sonra her seyin bir caresi var. ben tub bebekte staj yapmistim. bazen ne olur 1 tanecik sperm ciksin diye dua ediyorduk. cikmiyordu. ameliyatla erketen parca aliyorlardi onlari inceliyorduk mikroskopta orda bile cikmiyordu. sonucta bir tane yetiyor degil mi canim? yeterki yumurtaya oyle yada boyle ulassin :) ama esin tedavi olabilir. varikosel vs olabilir. kucuk bir ameliyat. hemen ardindan bu sayilar coooooooooook yukselir.

katiliyorum. bir de saracoglunun keci boynuzu kuru var. hareketli sperm sayisini arttiriyor. ben esime yapiyorum. bunlari da yapabilirsin ama %10 tedavi gerektiren bir rakam oldugunu da unutma.

Gunaydin kizlar. Dun atesim dusmustu bugun yine yukselti. regliye bata 1-2 gun var. grafigimi yorumlar misiniz?

tebrik ederim. biliyordum senin hamile oldugunu :) cok sevdim. Allah saglikli bir hamilelik ve dogum nasip etsin. darisi basimiza :)

canım tebrik ederim,
allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
inanıyorumki kan değerinde güzel çıkacaktır
darısı başımızaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…