tebrik ederim. biliyordum senin hamile oldugunu :) cok sevdim. Allah saglikli bir hamilelik ve dogum nasip etsin. darisi basimiza :)
kızlar hepinize teşekkür ederim. çok sağolun.ben hissettim aslında.yani vücudumdaki değişiklikler farklıydı adet dönemlerimden.fakat bir yanım hep olmayabilir diye bastırdı.çünkü daha 2. ayımızdı ve eşimle sadece hafta sonları görüşebiliyorduk.sadece 7. 14. 16. ve 20. günleri deneyebildik.tutmuş mucize gibi ve çok şükür hamileymişim.bugün de test yaptım.yine çift çizgi.cumartesi kan testi yaptırcam.merakla bekliyorum.Darısı sizlerin başına.
1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x
24,gün 35,9
25,gün 36,0
26,gün 36,2 x (sabah)çalışma yaptık sabah ama 15 dakika yatabildim
27,gün 36,3 x
28,gün 36,5
29,gün 36,7
30,gün 36,6x
31,gün 36,9
32,gün 36,6
33,gün 36,6inşallah böyle devam eder hatta yükselir sonundada bebişlerim gelir
canım regil günlerimiz aynı sanırım benim beklenen tarih daha doğrusu beklenmeyen :) 3 mart umarım %10 luk şansım vardır sağlıklısıyla.inşallah gebesindir canım amiinnn ben bu ateş ölçmeyi geçen aydan beri yapıyorum geçen ay regil günü düştü seninki ne zaman düşüyo genelde
Gunaydin kizlar. Dun atesim dusmustu bugun yine yukselti. regliye bata 1-2 gun var. grafigimi yorumlar misiniz?
Eki Görüntüle 357544
yaaa benim ateşime noluyooo ????
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
28 şubat:35,8
29 şubat:35,7
daha çatlamadımmı acaba iyice düştü ama(
Kizlar herkese merhaba
bati az kalanlara bol sanslar
adet gorenlere yeni dongulerinde bebisli gunler dilerim
ben sanirim bir sure takilmiycam
dusundum de ben cok yipratiyorum kendimi yersiz yere bebek takinti haline geliyor
cok sukur bir sorun yok ama ben cok kafaya takarak kendime yersiz stres yaptigimi ve ustune ustelik hayatimi kisitladigimi farkettim
yapmak istedigim bircok seyi bebek istiyorum diye kisitliyorum, en sevdigim kahvemden uzak duruyorum mesela sirf dogurganligimi etkilemesin diye ve sabah uyaniyorum bebek dusuncesi gece yataktayim bebek dusuncesi
biraz dinlenmeye ihtiyacim var sanirim
hepiniz aklimdasiniz cok ozluyorum ve arada yazarsam sadece sizi ozledigim icin gercekten bebek fikrine bir sure ara vermem lazim
hamile kaldigim ay da aynisini yazmistim hatta yolculuk yapicam o yuzden pek dusunmemem lazim yorucu olacak bana falan filan yazmistim size supriz gibi gelmisti bebegim..
hakkimizda hayirlisi olsun
hepinizi cok seviyorum ve sizinle cok mutlu oluyorum bir sure kendimi toparlayip gelicem bomba gibi
opuyorum cok sizleri
canım 1-2 gün önce yükselmesi iyi diye biliyorum ben.hatta benimde böyle olmuştu.umarım bebişin seninledir canım
canim gecmis olsun. Allah izin verdikten sonra her seyin bir caresi var. ben tub bebekte staj yapmistim. bazen ne olur 1 tanecik sperm ciksin diye dua ediyorduk. cikmiyordu. ameliyatla erketen parca aliyorlardi onlari inceliyorduk mikroskopta orda bile cikmiyordu. sonucta bir tane yetiyor degil mi canim? yeterki yumurtaya oyle yada boyle ulassin :) ama esin tedavi olabilir. varikosel vs olabilir. kucuk bir ameliyat. hemen ardindan bu sayilar coooooooooook yukselir.
furtadoo
Evt cnm aslında benimde 3 mart ama ben kendıme 2 gün gecıkme verdıgım ıcın 5 mart dıyorum benım kı daha henuz düşmedi genelde hep 36.3 falan 36.7 arası falan bılmem birtek yumurtlama dönemı 35 falandı yoksa 36 cıktı işte düşükmü oluyor bilmem ama aslında 37 falanmı olması gerekıyordu
3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar buda benim hamile tablom dpo 11 de cift çizgiyi silikte olsa gördum bugun yani dpo 14 de koyu 2 çizgi gördum biraz umutsuz hal almaya başlamıştıkı birden değişti rabbim isteyen herkese versin inşalla
3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar buda benim hamile tablom dpo 11 de cift çizgiyi silikte olsa gördum bugun yani dpo 14 de koyu 2 çizgi gördum biraz umutsuz hal almaya başlamıştıkı birden değişti rabbim isteyen herkese versin inşalla
rakamları bende pek bilmiyorum canım ama inşallah hamileyizdir bir mucizede bizde olur inşallah:)benmde bugün 36.8 çıktı dün 36.9 du düşüşe mi geçti ne artık bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?