Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tebrik ederim. biliyordum senin hamile oldugunu :) cok sevdim. Allah saglikli bir hamilelik ve dogum nasip etsin. darisi basimiza :)

canım yaa çok sağol.ben de hissettim aslında.yani vücudumdaki değişiklikler farklıydı adet dönemlerimden.fakat bir yanım hep olmayabilir diye bastırdı.çünkü daha 2. ayımızdı ve eşimle sadece hafta sonları görüşebiliyorduk.sadece 7. 14. 16. ve 20. günleri deneyebildik.tutmuş mucize gibi ve çok şükür hamileymişim.bugün de test yaptım.yine çift çizgi.cumartesi kan testi yaptırcam.merakla bekliyorum.Darısı sizlerin başına.

kızlar hepinize teşekkür ederim. çok sağolun.ben hissettim aslında.yani vücudumdaki değişiklikler farklıydı adet dönemlerimden.fakat bir yanım hep olmayabilir diye bastırdı.çünkü daha 2. ayımızdı ve eşimle sadece hafta sonları görüşebiliyorduk.sadece 7. 14. 16. ve 20. günleri deneyebildik.tutmuş mucize gibi ve çok şükür hamileymişim.bugün de test yaptım.yine çift çizgi.cumartesi kan testi yaptırcam.merakla bekliyorum.Darısı sizlerin başına.

hayırllı olsun canım gözün aydın darısı başımıza

1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x
24,gün 35,9
25,gün 36,0
26,gün 36,2 x (sabah)çalışma yaptık sabah ama 15 dakika yatabildim
27,gün 36,3 x
28,gün 36,5
29,gün 36,7
30,gün 36,6x
31,gün 36,9
32,gün 36,6
33,gün 36,6 inşallah böyle devam eder hatta yükselir sonundada bebişlerim gelir

Maşallah canım iyi gidiyor
artarak devam etsin inş belsin bebişin

yaaa benim ateşime noluyooo ????
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
28 şubat:35,8
29 şubat:35,7

daha çatlamadımmı acaba iyice düştü ama (

Evt cnm aslında benimde 3 mart ama ben kendıme 2 gün gecıkme verdıgım ıcın 5 mart dıyorum benım kı daha henuz düşmedi genelde hep 36.3 falan 36.7 arası falan bılmem birtek yumurtlama dönemı 35 falandı yoksa 36 cıktı işte düşükmü oluyor bilmem ama aslında 37 falanmı olması gerekıyordu

yaaa benim ateşime noluyooo ????
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
28 şubat:35,8
29 şubat:35,7

daha çatlamadımmı acaba iyice düştü ama (

bu durumda daha catlamamis ama dusuk atesli gunler onemli
verimli zamanlarda olman lazim akintindan da anlarsin zaten

yeni hamislerimizi tebrik ederim hayirli olsun

Kizlar herkese merhaba
bati az kalanlara bol sanslar
adet gorenlere yeni dongulerinde bebisli gunler dilerim

ben sanirim bir sure takilmiycam
dusundum de ben cok yipratiyorum kendimi yersiz yere bebek takinti haline geliyor
cok sukur bir sorun yok ama ben cok kafaya takarak kendime yersiz stres yaptigimi ve ustune ustelik hayatimi kisitladigimi farkettim
yapmak istedigim bircok seyi bebek istiyorum diye kisitliyorum, en sevdigim kahvemden uzak duruyorum mesela sirf dogurganligimi etkilemesin diye ve sabah uyaniyorum bebek dusuncesi gece yataktayim bebek dusuncesi
biraz dinlenmeye ihtiyacim var sanirim
hepiniz aklimdasiniz cok ozluyorum ve arada yazarsam sadece sizi ozledigim icin gercekten bebek fikrine bir sure ara vermem lazim
hamile kaldigim ay da aynisini yazmistim hatta yolculuk yapicam o yuzden pek dusunmemem lazim yorucu olacak bana falan filan yazmistim size supriz gibi gelmisti bebegim..
hakkimizda hayirlisi olsun
hepinizi cok seviyorum ve sizinle cok mutlu oluyorum bir sure kendimi toparlayip gelicem bomba gibi
opuyorum cok sizleri

canım fazla özletme kendini olurmu
aslında buraya takılmakla ilgil sanıyoruz ama bence değil..
zihnimize işlemiş artık nereye gidersek gidelim bizimle taşınıyor bu düşünce.
ama bu yöntemde belki brz olsun işe yarar, kiiii eğer yararsa banada haber ver ne olur, bende uygulamak istiyorum
hayırlısı olsun hakkında canım, uğra ara ara mutlaka kendinden haber ver
bizde seni seviyoruz kendine iyi bak..

canım o varikoseli eşime söledim beliritleri falan yok bende öle bişey diyo bende öyle düşünüyorum tedavi olmak lazım dr bulursak inşlallah haklısın canım allahtan canlı sipermler ve morfoloji normal sayıda %53 sanırım normal .hakkımıza hayırlısı inşallah...

rakamları bende pek bilmiyorum canım ama inşallah hamileyizdir bir mucizede bizde olur inşallah:)benmde bugün 36.8 çıktı dün 36.9 du düşüşe mi geçti ne artık bilemiyorum

herkese merhaba kızlar...

canım çok tebrik ederim...
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...
belirtin varmıydımerak ettim...

Son düzenleme:
.........................................

Son düzenleme:
rakamları bende pek bilmiyorum canım ama inşallah hamileyizdir bir mucizede bizde olur inşallah:)benmde bugün 36.8 çıktı dün 36.9 du düşüşe mi geçti ne artık bilemiyorum

Peki gün içerisinde ölçtüğün oluyor mu cnm sadece günde bir keremi ölçüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…