Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ateş olayını alt üst etti tablon her görenin hamiş tablosu diyebileceği bi tabloydu ..yeni sayfan yeni döngün sana bebeğini getirsin inş..

sat 31 ocak ,bat 03 mart, 33 günde bir regil olurum
12.gün*11 şubat 36.8
13.gün*12 şubat 36.5
14.gün*13 şubat 36.4
15.gün*14 şubat 36.6
16.gün*15 şubat 36.6
17.gün*16 şubat 36.5
18.gün*17 şubat 36.5(ovu testi pozitif) ilişki oldu
19.gün*18 şubat 36.3(ovu testi pozitif)
20.gün*19 şubat 36.5(ovu testi silik) ilişki oldu
21.gün*20 şubat 36.6
22.gün*21 şubat 36.6
23.gün*22 şubat 36.8 ilişki oldu
24.gün*23 şubat 36.6 ilişki oldu
25.gün*24 şubat 36.8
26.gün*25 şubat 36.8 ilişki oldu
27.gün*26 şubat 37.0
28.gün*27 şubat 36.7
29.gün*28 şubat 36.9
30.gün*29 şubat 36.8
31.gün*01 mart 36.9 ovu tesi yaptım bugün bişey varsa diye ama negatif
32.gün*02 mart 36.9
33.gün*03 mart bakalım ne olcak yarın???????

Selam kızlar.. beni hatırlarsınız bende bu yöntemle bebek sahibi oldum Allah size nasip etsin mevlam..

Merhaba Kizlar
sizi ozledim
dayanamiyorum ben burda olmayi cok seviyorum hayatimin bir parcasi olmus yaa bu topic
burda herkes aklima geliyor sanki gercek hayatta arkadaslarim gibi ozluyorum sizle konusmayi
beni unutmayin ben bu ara kendimi toplayip gelicem
bu ay kesinlikle akisina birakmam lazim

Selam kızlar.. beni hatırlarsınız bende bu yöntemle bebek sahibi oldum Allah size nasip etsin mevlam..

benim bu topice yazmaya basladim zamanlardan hatirlamiyorum ama onckei sayfalarda ismini cok gormustum
Allah bagislasin bebisini
darisi basimiza insallah canim

9 ay hayirli olsun yeni dongun, tablon cok iyi gidiyor sasirdim, insallah yeni dongunde gelir bebegin
fatos evet canim burdna kopmak zor ama dediimden beri gelemedim aslinda da oyle alismisim ki sabah uyanir uyanmaz hemen ates topicini sonra , ff yi sonra hava durumunu... falan siteler zaten sayfanin ustunde kayitli bir tikla hemen giriyorum bazen aliskanliktan ilk olarak burayi aciyorum
yokh tesekkur ederim canim benim sen d ehep aklimdasin her zaman yorumalrini esirgemiyorsun benden cok saol
bahar saol canim haklisin dediklerinde, bebek fikri beyne islemis ama beynimi kontrol altina almaya calistigim bir donemdeyim, en azindan beynmi oyalamaya calisiyorum ruh sagligim icin insallah sen de kistinden bir an once kurtulursun canim hayirlisi olsun hakkinda
yaren tebrik ederim canim coooook sevindim darisi basimiza, sen bana umut oldun, insalah benim de bebegim tekrardan saglikla gelir ve beni birakmaz bir daha. hayirli olsun
nazcim iyi haberlerini bekliyorum tez zamanda
karanfilce sen de mi yoksun canim goremedim soyle baktim gecmise
ve tum arkadaslar hepimizin gonlune gore olur umarim

every every every nolur gitme noluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........

every every every nolur gitme noluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........

sen nasilsin canim
ya eskiler hic ugramiyor sanki(
ronya nerde ozellikle merak ediyorum
insallah rahati iyidir
julia lorke ikizler ..yok karanfilce de az geliyor

umarim iyi haber verirsin atesin hala snein icin cok iyi gidiyor sen dusuk ateslisin oysaki mujdeni bekliyorummmm

bende ronya martta doğum yapacaktı diye aklıma geldi araştırdım mart anneleri topiğinde buldum sende yoksun kimseyle konuşamıyorum çatlayacaktım ona msj yazdım ne zmana okur bilmem ddiğerlerinden haberim yok sendde gitme

ama every cim 36,5 e indi yavaş yavaş inecek sanki öyle hissediyorum eşimin arkadaşının bebişi olmuş adam iyice üzülmeye başladı artık belli oluyor önceden pek belli etmezdi ama böyle haberler etkiliyor :26:

cnım inş...yumurtlayabildigimi görsem o bile yetecek :) özletme kendini..

aaaa bu ay mi geliyorrrr ronyanin bebisssss
superrrr yaaaa
biz de insallah mart ayi anne adaylari oluruz

ay ben yine kaptirmiyim kendimi ben bu aralar bebek dusunmuyorummmmm daaaaa he heee beynime oyle demek lazim hemen bu moda girmiyim yine

canım benim öyle yap rahat bırak kendini ama beni takip et arada olmaz mı

amin...rabbim evladını sana bağışlasın...
every girilmeden olmuyo bişi çekiyo bizi buraya bende kaç kez girmiycem dedim ama mümkün değil

evettttttt 3,4 gun girmedim herhalde ama dayanmak zor
evet ama kendimi kaptirmamaya calismam lazim
hayatimda baska seylere yonlendirmeye calisiyorum zihnimi baska yolu yok
mecburum sabah kalkar kalmaz bebek dusunmekten yoruldum
simdi ovulasyon da dusunmiycem iliski de iliskiden sonra yatma da
akisina birakicam insallah tabi

canımm inşalah sen marta kalmazsınn
daha erken aylarda gelir bebişin
mesela aralık ocak gibi

tatlım msj ımı almış olmalısın nasılsın

merhaba cnm bata ne kaadr var umutsu olma hemen benim arka arkaya 3 gun duştu 36.8 den 36.5 e sonradan yukselme oldu hatta hamile oldumu öğrendiğim gun 36.5 ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…