arkadaşlar dün itibariyle temiz bir sayfa açtım.
eski grafiğim:
My Ovulation Chart
ateşi yükselip adet olan bir ben varımdır galiba.
yeni grafiğim:
My Ovulation Chart
bu defa daha dikkatli ölçücem.
Selam kızlar.. beni hatırlarsınız bende bu yöntemle bebek sahibi oldum Allah size nasip etsin mevlam..
every every every nolur gitme noluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
sen nasilsin canim
ya eskiler hic ugramiyor sanki(
ronya nerde ozellikle merak ediyorum
insallah rahati iyidir
julia lorke ikizler ..yok karanfilce de az geliyor
umarim iyi haber verirsin atesin hala snein icin cok iyi gidiyorsen dusuk ateslisin oysaki mujdeni bekliyorummmm
Selam kızlar.. beni hatırlarsınız bende bu yöntemle bebek sahibi oldum Allah size nasip etsin mevlam..
benim bu topice yazmaya basladim zamanlardan hatirlamiyorum ama onckei sayfalarda ismini cok gormustum
Allah bagislasin bebisini
darisi basimiza insallah canim
9 ay hayirli olsun yeni dongun, tablon cok iyi gidiyor sasirdim, insallah yeni dongunde gelir bebegin
fatos evet canim burdna kopmak zor ama dediimden beri gelemedim aslinda da oyle alismisim ki sabah uyanir uyanmaz hemen ates topicini sonra , ff yi sonra hava durumunu... falan siteler zaten sayfanin ustunde kayitli bir tikla hemen giriyorum bazen aliskanliktan ilk olarak burayi aciyorum
yokh tesekkur ederim canim benim sen d ehep aklimdasin her zaman yorumalrini esirgemiyorsun benden cok saol
bahar saol canim haklisin dediklerinde, bebek fikri beyne islemis ama beynimi kontrol altina almaya calistigim bir donemdeyim, en azindan beynmi oyalamaya calisiyorum ruh sagligim icininsallah sen de kistinden bir an once kurtulursun canim hayirlisi olsun hakkinda
yaren tebrik ederim canim coooook sevindim darisi basimiza, sen bana umut oldun, insalah benim de bebegim tekrardan saglikla gelir ve beni birakmaz bir daha. hayirli olsun
nazcim iyi haberlerini bekliyorum tez zamanda
karanfilce sen de mi yoksun canim goremedim soyle baktim gecmise
ve tum arkadaslar hepimizin gonlune gore olur umarim
bende ronya martta doğum yapacaktı diye aklıma geldi araştırdım mart anneleri topiğinde buldum sende yoksun kimseyle konuşamıyorum çatlayacaktım ona msj yazdım ne zmana okur bilmemddiğerlerinden haberim yok sendde gitme
aaaa bu ay mi geliyorrrr ronyanin bebisssss
superrrr yaaaa
biz de insallah mart ayi anne adaylari oluruz
ay ben yine kaptirmiyim kendimi ben bu aralar bebek dusunmuyorummmmm daaaaahe heee beynime oyle demek lazim hemen bu moda girmiyim yine
amin...rabbim evladını sana bağışlasın...
every girilmeden olmuyo bişi çekiyo bizi buraya bende kaç kez girmiycem dedim ama mümkün değil
canım benim öyle yap rahat bırak kendini ama beni takip et arada olmaz mı
tamamdir
zaten sen surekli takip ettiklerimdensin canim
ama kendimi takip etmiycem bu ay kararliyimmmm
aaaa bu ay mi geliyorrrr ronyanin bebisssss
superrrr yaaaa
biz de insallah mart ayi anne adaylari oluruz
ay ben yine kaptirmiyim kendimi ben bu aralar bebek dusunmuyorummmmm daaaaahe heee beynime oyle demek lazim hemen bu moda girmiyim yine
ama every cim 36,5 e indi yavaş yavaş inecek sanki öyle hissediyorum eşimin arkadaşının bebişi olmuş adam iyice üzülmeye başladı artık belli oluyor önceden pek belli etmezdi ama böyle haberler etkiliyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?