Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm aslında benziyoruz benimde 2.bebeğim olcak inşalla benide ilki sezeryan sanırım banada topik uğurlu geldi ölçmeye başladığım 2.ayda aldım guzeşl hberi

maşallah sen şanslılardanmışsın
ben epey uğraştım bende pko vardı eşimde varikosel vardı
değerleri çok kötüydü ameliyat falan oldu anca öyle geldi bebiş
inşallah sende sağlıkla alırsın yavrunu kucağına

cnm benim baya nazlıymış bebeiş benim de 7.ayda oldu cnm bu arada aralıkta kimyasal gebelik yaşadım zor gunlerdi rabbim hepimizinkilere sağlık versin

cnm benim baya nazlıymış bebeiş benim de 7.ayda oldu cnm bu arada aralıkta kimyasal gebelik yaşadım zor gunlerdi rabbim hepimizinkilere sağlık versin

benim burda corek otum var getirmistim ama ogutulmus degil
ben de oyle yapayim ama bu ay rahat takiliyorum o yzuden bu ay degil zaten adetin 5,gunu basliyor yarin
ama bir dahaki ay yaparim canim bilgiler icin cok saol
uygulayacagim tabi gerek kalmaz insallah da yine aklimda olsun
tesekkurler

canım bu kür bir çok kişide işe yarasada bir çok kişide kist falan yapıyor
hatta en yakın örneği benim ben bu kürü uyguladım
uygulamaz olaydım bütün hormon dengem alt üst oldu
bütün yumurtalıklarım kistle doldu
ve adet olamamaya başladım
yani çok fazla küçük küçük yumurta olmasına sebep oluyor
bunlarında hepsi malesef çatlayamadığı için kistleşebiiliyor
yinede kullanmak isteyen kullanabilir ama benden naçizane ufak bir uyarı

ben de pko eşimde varikosel aynı bnm durumum işte bana bi umut ...ronya benm ikinci aşılamam yapıldı ateşimi son bi kaç gündür ölçüyorum tabloma bakarmısın
t olarak girdim aşılama günümü bi gün önceside çatlatma iğnemi oldum yorum yaparsan çok sevinirim

http://www.fertilityfriend.com/home/381982

Son düzenleme:
cnm ben dpo 11 de 36.5 la öğrendim

yareeeeeeennnnnnnnnn heyecanlandırıyorsun beni ama ben bekliycem adetten önce düşüyor benim ateş boşuna umutlanmıyım tek çizgi görmek istemiyorum bu ayda inş. görmem bebişim gelir inşallahhhhhh...

sanırım uğraşmadan bebek sahibi olanlar çok az..benim de bu ay 8. ayım dolmuş olacak..ronyacım senin yorumlar doğru çıkıyo.ateşimi yorumlarmısın? bu arada sana da kolay bi doğum diliyorum..bu ay ilk kez klomen kullandım.ama doktor kontrol etmedi..eşim de sperm testi yaptırdı.sonuçları iyi gibi duruoo..

386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ronyacım sanırım msj ım sonucu bury geldin ve bir sürü hyır du ldın ne mutlu bebişinin görüntülerini de ğylş bizimle norml mi düşünüyorsunuz doğumu sezeryn mı??? gün vermişsin gerçi snırım sezeryn

senle cok ortak yonumuz var aslinda
benim de 6 aydan sonra oldu
ve aralikta dusuk yaptim
hatta 1 mart ikimizin de batiydi
ama benim olmadi :)))

insallah takip ederim daha sonra ne diyim

olimbera canım az evvel sayfada göremiyordum ilginç şimdi gördüm.
canım ateşinin öncesini bilmediğimiz için çokda sağlıklı olmayabilr yorumumuz
ama ateşin şuan iyi dün düşmüş bugün tekrar çıkmış
eğer adet gelecek olsaydı yükselmezdi
birde acaba arkadan gelen ufak bir yumurtan varmıydı
umarım güzel haberini alırız
eşinin sperm değerleri ne varikosel genelde hızı ve morfolojiyi etkiliyor

aaaa ciddimisin tatlım benim acaba pko gibi sorunlardamı baş göteriyo bu olay sanıırm ben işe yarayanlar katagoresindeyim burada bi arkadaştan okudum oda ilk ay kalmıştı ilk böle okdum ama uzuldum bu etkiyede sebep olmasına

canım eşin ameliyat oldumu
bu arada tablonu göremiyorum

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet ameliyat oldu sayımız çok iyi şuanda ileri hızlı hareketlimiz %30 total hareketlimiz %60 larda flndı en son ...ameliyatın 3. ayındaki syımız ..doktor bende pko olmasaydı ameliyata gerek bile duymazdım demişti..ama eşim hiiç düşünmeden ameliyatını oldu....

ronyaaaaaa
cok saol
o zaman ben uzak kalayimm

canım sen çalışmalara devam ediyorsun demi
ateşin tam olarak net bir şey demiyor
yani çatlamışda olabilir eğer ikinci bir yumurta varsa
yeterince yükselmeden oda çatlayacaktır
bence siz çalışın

canım muhabbet iyi geldi
arada gelirim gelmesemde özelden yazın
bazen çok kalabalık oluyor okuyamıyorum kaçırıyorum
canım evet sezeryan olucak

ben eklemeyi unutmuştumda msj düzenleme panelinden hmn ekledim
morfolojide sorun yoktu ..sadece ileri hızlımız %24.5 tu ama başka bi laratuarda %10 çıkmıştı ama yinede ameliyat etti doktor şansınızı yükseltelim dedi eşindede pco varsa bizimki böle ama sen güzel bi örnek sin ben ve bnm gibler için...küçük yumurta aşılamadan sonra gitmedim o yüzden bi fikrim yok onunlamı alakalı olabilir sence bu düşüş ve ykseliş..
asmin adıyla yaşasın çok güzel bi isim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…