381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet ameliyat oldu sayımız çok iyi şuanda ileri hızlı hareketlimiz %30 total hareketlimiz %60 larda flndı en son ...ameliyatın 3. ayındaki syımız ..doktor bende pko olmasaydı ameliyata gerek bile duymazdım demişti..ama eşim hiiç düşünmeden ameliyatını oldu....
merhaba cnm bata ne kaadr var umutsu olma hemen benim arka arkaya 3 gun duştu 36.8 den 36.5 e sonradan yukselme oldu hatta hamile oldumu öğrendiğim gun 36.5 ti
canım çok saol..ov testinde pozitifi gördüm ama ateşim hala bi garip olnca anlamadım.üst üste 3 gün ilişki oldu.bugün dinlenelim dedik.bu arada spermler de azalmamış olur die düşündük.eşimin sonuçları normal çünkü çok çok yüksek degil.yada ben öle algıladım.toplam sperm 49,6 milyon ileri hareketli 28 yavaş hareketli 30 çıktı.o yüzden üst üste çok da zorlamayalım demi? tekrar saol
canım ben hamile kaldığımda eşimin ml de 26 milyondu
ve biz hergün çalışdık özellikle sık ilişki sperm hareketliliğini arttırıyor
sayısı az olan çiftler için gün aşırı ilişki öneriliyor
yani bence siz hergün çalışın zararı olmaz hatta faydası olur
güzeller ben kaçar yine gelirim
öpüyorum hepinizi
yaren2007 hayırlı olsun hamileliğin.
senin ates tablonu gorunce birazcık da olsa ümitlendim.
Ben 13. gün çatladığını düşünüyorum ovülasyon testine dayanarak. Dün lekelenmem başladı. Benim adetler hep lekelenmeyle başlar, ama erken, benim hesabıma gore dpo 10 ff'in hesabına gore dpo 8 de başladı lekelenme, hala da devam ediyor ince ince kanamam . Yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm ama ateşim de yükselmedi...bilmiyorum ki bir ümit bekliyorum, yarına belli olur herhalde. Umarım seninki gibi son gün de olsa yükselir ateş.
3adf2b Ovulation charts on FertilityFriend.com
cnm benim egegr erken adet olmuyosan yerleşme olabilir 6 ve 11 arası oluyomuş cnm benm dpo 11 de test yaptım pozitifti bak buda benim tablom 3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com
Valla anlamak o kadar zor ki,birkaç güne kadar ya tamamen düşer ya da yükselir ates. Bir de ben son hamileliğimde üstüne görme denen şeyi yaşadım. Hem de oyle az bi kanama olmadı, basbayagı adet kanaması gibi pıhtılı ve sancılı bir şekilde kanamam oldu sadece 7 gün yerine 5 gün sürmüştü, hamile oldugumu anlamamıştım. O yüzden merakla bekliyorum, yarınki ateş ve kanama durumuna bağlı herşey.
Geçen sefer başına geleni okudum çok üzüldüm, ben çok yaşadım düşüğü kolay olmuyor, umarım bu sefer herşey gönünce olur, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
ah cnm benim amnin cumlemizie ya benim 5 yasında kzım var 11 haftalık öğrendik çok kanamalı bi adet gecirmiştim meger hamileymişim minik kızım karnımdaymı 6 haftalık die gittik 11 haftalık çıktı o yuzden ben her adet sonrası hep test yaptım test manyğı bi vatandaş olarak cnm senin adetler hep duzenlimisir
bence bi kağıda dök cnm en azından sen kendini tanırsın benm ateş bugün yükseldi 36.9 a ama biliyorum regil geliyo :)artık ne diym hayırlısı hakkımıza
ateş olayını alt üst etti tablon her görenin hamiş tablosu diyebileceği bi tabloydu ..yeni sayfan yeni döngün sana bebeğini getirsin inş..
yine olmadı ben en iyi elle olanı ekliyim
Merhaba Kizlar
sizi ozledim
dayanamiyorum ben burda olmayi cok seviyorum hayatimin bir parcasi olmus yaa bu topic
burda herkes aklima geliyor sanki gercek hayatta arkadaslarim gibi ozluyorum sizle konusmayi
beni unutmayin ben bu ara kendimi toplayip gelicem
bu ay kesinlikle akisina birakmam lazim
benim bu topice yazmaya basladim zamanlardan hatirlamiyorum ama onckei sayfalarda ismini cok gormustum
Allah bagislasin bebisini
darisi basimiza insallah canim
9 ay hayirli olsun yeni dongun, tablon cok iyi gidiyor sasirdim, insallah yeni dongunde gelir
furtadoo
Ben anlamam tatlım öyle tablodan falan o yüzden, benim de ateşim yükselmeye başladı bugün 36.7 olmuş
9ay
bir de boyle dener misin? olmasi lazim
9ay
bir de boyle dener misin? olmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?