Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

demkki iğne işe yaramış ve çatlıyorsun bende sırf denemek için yaptıştım çatlatma iğnesi olduktan sonra bordoydu resmen lh çizgisi ama ben 24 saat fln sonrasıydı...sorun yok yaniii....

İnş. cnm hamişsindir benim bat da bugün de ama ben p.tesi yapıcagm testi inş. Evt tatlım baktım tablona anladıgım kadarıyla yüksek gözüküyor hadi bismillah

sen neyaptın cnm ateş ne durumda bugün inşlh olumlu sonuç alırız sen niçin gecikme payı koydun kendine :)hakkımıza hayırlısı bende dua ediyorum eğer hamile değilsem günüm boşa geçmesin düzenim bozulmasın diye yada tam tersiyse sağlıkla olsun işte ne bileyim kafam çokkkkkkk karışıkya RABBİM aydınlığına çıkarsın hepimizi amiiinnnnnnn

Benim bugun ateşim 36.4 düşüş var dün 36.7 idi hep böyle gidiyor ama bide ben düzensiz ölçüyorum ama cnm, gecikme payını belki 2 gün falan geç gelir diye koydum ne olur ne olmaz diye tatlım. İnş. dualarımız kabul olur sende stress yapma rahat olmaya çalış bak bende seninle aynı durumdayım stres yapmamaya çalışıyorum, bebişlerimiz gelir inşallah cnm benimde bugün kasıklarımda batmalar oluyor rahatsız edici bakalım ne çıkacak

dün bir siteden doktora soru gönderdim daha öncede göndermiştim cevaplıyor hep... sorduğum soruyu ve doktorun cevbını yazıyım ne diyeceksiniz???
benim soru: Merhaba hocam. Biz yaklaşık 14-15 aydır bebek sahibi olmak için denemelerde bulunuyoruz ancak henüz başarılı olamadık.6. aydda doktora gittim muayene etmedi henüz erken denemelere devam dedi. 9.ayımızda bende eşimde muayene olduk ikimizdede sorun çıkmadı.daha doğrusu bende otoimmun troidit çıktı. levotrona başladım düzene girdi sayılır.31,12,2011 tarihinde hsg çektirdim tüplerim açık çıktı. 28 ocakta son adetimi gördüm.doktor ilaçla tedaviye başlarız demişti ama aksilik oldu 3,günü normal ultrasonda sağ overde 53*63 kist görüldü doktorum şüphelendi takip edildi 11,günü vajinal ultrasona girdim tam boyutlarını bilmiyorum ama kistin küçüldüğünü ilaca veya bir operasyona gerek olmadığını söyledi.kistin adeti geciktirebileceğini söyledi bende pek ümitlenmeden bekliyorum hala.ateş ölçme yöntemini denedim son zamanlarda gribal enfeksiyon geçirdiğim için beni biraz yanıltabileceğini düşünüyorum ama tahminime gör 25,gün çatladı yumurtam.bugün bata 4 gün kaldı.tabi ne kadar doğru bilmiyorum??? eğer yine adet görürsem yine doktora gidicem büyük ihtimal kistte yokolmuşsa ilaçlı tedavi başlıycak bu konuda siz bana neler önerirsiniz,cevaplarınız benim için büyük önem taşıyor, şimdiden teşekkürler...

cevap: Yumurtanin 25. gun catlamasi biraz zor. Herhalde daha erken olmustur. Zamanlamasi icin ultrason takibi yapilmasi gerekir. Kist kaybolmussa tedaviye baslayabilirsiniz.

30,40, günlerinde yumurtası çatlayaanlar var diye biliyoruz acaba bütün bildiklerimiz yanlış mı???çatladıktan sonra eğer hamile değilsen 14,-15,gün adet oluyorsun ben böyle biliyorum yanlış mı karşımdaki de doktor:26: nedir bu anlamadım yarın test yapsammı ateşim yüksek çıkarsa sabah ne dersiniz uff ben tek çizgi görmeye dayanamıyorum artık nolur Allahım bebişim benimle olsun madem daha erken çatladığımı düşünüyor:26: doktor duanızı esirgemeyin

canım öncelikle tebrikler
valla umut oldu ne yalan söyleyim belki benimkide yükselir tekrardan

cnm gercekten benimde gun gectikçe düşüyodu ve umdum hafiften kırılıyodu tabi every bana beklememi söluyodu dediği gibide cıktı 5 gunluk duşuşten sonra yukselme başladı varmı belirtiler cnm

canim gecmis olsun. insallah bu ay olur da gerek kalmaz. bat ne zaman?

fertility friend sitesinde sik sorulan sorularda bu yaziyor. erken kalkarsaniz o an olctugunuz degeri baz alin diyor. burda onemli olan 3 saat kesintisiz uyumus olman. 36.7 daha dogru duruyor. ama rahat uyuyamadigin icin dusuk cikmis olabilir. ben olsam oyle kaydeder ama bunu not alirdim.

normalde ates ya bir gun once yada ayni gun dusuyor. ama bende adetin 2. gunu dustu. zaten bu yontemin asil amaci yumurtlamanin ne zaman oldugunu gormek. hamile olup olmadigini gormek icin pek saglikli degil. hamile isen yuksek kaliyor. ama yuksekse hamilesin demek degil. tam anlataildim mi bilmiyorum. biliyorum sabretmek cok zor ama sanirim biraz daha beklemen gerekiyor. aslinda bugun test yapsan muhtemelen cikar. 14 gun olmus yumurtlamandan beri. bugun de adet olmadiysan mutlaka ilk firsatta test yap canim. insallah pozitif cikar

canim insallah olmustur. bu arada henuz regl olmaman cok iyi bir isaret cunku 2 hafta gecmis aradan. atesten cok anlasilmiyor sonucun ne oldugu. sen ne zaman test yapmayi dusunuyorsun? cok buyuk ihtimalle artik cikar

cnm benim bende tam öle diyordum ki düşüşün olduğu 3.gun test pozitifti bak bu da tablom belki umit olur 3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com

Kızlar herkese selam,
bu ay da ölçmeyeceğim dedim dedim dayanamadım ölçtüm tabi
biraz şekillendi artık paylaşayım istedim sizinle de..
tablom bu, geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım tablomda alttaki
bu arada 2 gündür geçen aykine benzer göğüs ağrım daha doğrusu sancım başladı yine
bu sancı gelince yine umutlandım ne yalan söyleyeyim...
bir de yaren'in tablosu umut oldu bana, baksanıza ne kadar benziyoruz :)
umarım sonumuzda benzer bu defa bebeğim tutunur bana...allah hepimizin yardımcısı olsun...

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ya bence bu ayki ateşin geçen aydan daha güzel görünüyor
ben bir şeye dikkat ettim kimyasal gebeliklerde genelde ateş
yeterince yükselmiyor bunda progesteron hormonunun etkisi var bence
geçen ay progesteron aldınmı bilmiyorum ama
sana tavsiyem yumrutlamadan sonra progesteron almalısın
bu ay geçti artık umarım hamile olursunda gerek kalmaz

canim insallah olmustur. bu arada henuz regl olmaman cok iyi bir isaret cunku 2 hafta gecmis aradan. atesten cok anlasilmiyor sonucun ne oldugu. sen ne zaman test yapmayi dusunuyorsun? cok buyuk ihtimalle artik cikar
keşke düştükten sonra yükselip beni umutlandırmasaydı test yaptım ama negatif hayırlısı olsun artık ...

ff çizginide çekmiş hadi hayırlısı hiç aralıksız gelsin sana bebeğin inşallah...

Eveeet bugun dustu deger, daha kanama başlamadı ama eli kulağındadır Kendi kendimize başarmak için son ayımız, bu ay da olmazsa sırada klomen ve aşılama var.
3adf2b Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ff nin çizgi çektiği güne göre adet olman daha erken
ama bence yumurtlaman daha evvel olmuş
yani bugün 15. günüm adet gelirse en azından yumurtladığın günü tahmin edersin

canım bozma moralini bazen ateş bir kaç önceden düşebiliyor
bazende düşüp tekrar yükselebiliyor
umarım gelmez adetin

maşalahh fatoşcumm umarım sonu güzel olur

canım ateşinin düşmeden sabit gitmesi gayet güzel
umarım sonu güzle olur

canım 36.8 bile işaretlesen gayet güzel bir tablo görünüyor
senin normalde ateşin nasıl olur bilmem
ama şöyle bir bakınca gebiş tablosu gibi duruyor
yinede bu kişiden kişiye değişebiliyor

canım hcg olsa bile yumurtayı çatlatan hormon lh hormonu
bu testlerde onu algılıyor
yani pozitifi görmen çok normal

yok canım rahat uyuyamadım döndük sabaha kadar eşimin yüzünden:) hatta sayıklamışım gece senin yüzünden ateşim doğru çıkmıycak diye:)sabah güldü bana bölük pörçük hep 3 saatte bir kalktık.amannn hakkımıza hayırlısı ben ovu testi yaptım belki çıkar diye bugünde bişey çıkmadı yine sanırım regil olcam canım hakkımıza hayırlısı artıkkk gerçi her gebenin ovu testi pozitifmidir onu da bilmiyorum umut dünyası ya bi türlü tükettmiyorum :)inşalllah canım bi umut pozitiftirrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…