arkadaşlar, dün akşam 8 de ovitrelle iğne yaptırdım. az önce de ovulasyon testi yaptım. net 2 çizgi vardı. iğne ovulasyon testini etkiler macaba???. iğne de hcg hormonu veriliyormuş.. ovulasyon testide lh hormonunu tespit ediyor.
İnş. cnm hamişsindir benim bat da bugün de ama ben p.tesi yapıcagm testi inş. Evt tatlım baktım tablona anladıgım kadarıyla yüksek gözüküyor hadi bismillah
sen neyaptın cnm ateş ne durumda bugün inşlh olumlu sonuç alırız sen niçin gecikme payı koydun kendine :)hakkımıza hayırlısı bende dua ediyorum eğer hamile değilsem günüm boşa geçmesin düzenim bozulmasın diye yada tam tersiyse sağlıkla olsun işte ne bileyim kafam çokkkkkkk karışıkya RABBİM aydınlığına çıkarsın hepimizi amiiinnnnnnn
22.gün 36.8
23.gün 36.5
adetime 5 gün kaldı düşüş başladı bu ayda hüsran
cnm benim bende tam öle diyordum ki düşüşün olduğu 3.gun test pozitifti bak bu da tablom belki umit olur 3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım öncelikle tebrikler
valla umut oldu ne yalan söyleyim belki benimkide yükselir tekrardan
Benim hikayem biraz uzun ve karışık :) toplamda 4 yıldır çocuk istiyoruz, son düşükten beri dersen 2 aydır bekliyorum. Doktorla 3 ay diye konuştuk, kullandığım bazı ilaçlar var hamileliğin sonuna kadar kullanmaya devam etmem gereken ve bu ilaçların olası yan etkilerinden dolayı çok uzun süreler kullanılmaması gerekiyor. O yüzden bu ay da olmazsa önce aşılama denememiz gerekecek, aşılama ile de olmazsa tüp bebek, o da olmazsa bir süre bebek için ara verip sonra tekrar başlayacağız.
canm bugün sabaha kadar kocam döndü ben döndüm yatamadım rahat, normalde 7:30da ölçüyorum ama 6 da uyandırdı beni bende ölçüyüm dedm 36.7 idi sonra 7:30da ölçtüm 36.8 ,8 de falan ölçtüm peşpeşe 37.0 idi yani karıştı iyice bende hepsinin oratsını baz aldım 36.9 sence ne yapmalıyım
ümide gelince nedense bende ümit yok dün böle sanki regil oluyorum sandım ama olmadı bugünde belim çok ağrıyo bu ateşin regil olması için ne zaman düşmesi lazım cnm?birde regil günü hamile olanlarda akıntı nasıl olur acaba ?
yok cnm ben aşılama yaptırdım o yüzden sonlara doğru ateşimi ölçtüm yani yumurtladım hemde çifter çifter vede çatladılarda o bakımdan h işaretli nokta çatlatma iğnemi olduğum gün ertesi günde t ile işaretli olan aşılama günm..
cnm benim bende tam öle diyordum ki düşüşün olduğu 3.gun test pozitifti bak bu da tablom belki umit olur 3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar herkese selam,
bu ay da ölçmeyeceğim dedim dedim dayanamadım ölçtüm tabi
biraz şekillendi artık paylaşayım istedim sizinle de..
tablom bu, geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım tablomda alttaki
bu arada 2 gündür geçen aykine benzer göğüs ağrım daha doğrusu sancım başladı yine
bu sancı gelince yine umutlandım ne yalan söyleyeyim...
bir de yaren'in tablosu umut oldu bana, baksanıza ne kadar benziyoruz :)
umarım sonumuzda benzer bu defa bebeğim tutunur bana...allah hepimizin yardımcısı olsun...
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
keşke düştükten sonra yükselip beni umutlandırmasaydı test yaptım ama negatif hayırlısı olsun artık ...canim insallah olmustur. bu arada henuz regl olmaman cok iyi bir isaret cunku 2 hafta gecmis aradan. atesten cok anlasilmiyor sonucun ne oldugu. sen ne zaman test yapmayi dusunuyorsun? cok buyuk ihtimalle artik cikar
Kızlar herkese selam,
bu ay da ölçmeyeceğim dedim dedim dayanamadım ölçtüm tabi
biraz şekillendi artık paylaşayım istedim sizinle de..
tablom bu, geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım tablomda alttaki
bu arada 2 gündür geçen aykine benzer göğüs ağrım daha doğrusu sancım başladı yine
bu sancı gelince yine umutlandım ne yalan söyleyeyim...
bir de yaren'in tablosu umut oldu bana, baksanıza ne kadar benziyoruz :)
umarım sonumuzda benzer bu defa bebeğim tutunur bana...allah hepimizin yardımcısı olsun...
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Eveeet bugun dustu deger, daha kanama başlamadı ama eli kulağındadırKendi kendimize başarmak için son ayımız, bu ay da olmazsa sırada klomen ve aşılama var.
3adf2b Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ben ne oldu şimdi anlamadım dün 22.günümdü ısım 36.8 di
bugün 23.günüm ısı 36.5 e düştü tamam anlaşılan adet olacağım
fakat benim adetten 1 gün önce düşer ısım bu hep böyle oldu
ama ben hayatımda hiç erken adet olmadımki
bu durumda yarın yani 24.gün adet olmam lazım benim periyodum düzenlidir senede bi kaç defa gecikme yaşarım 2 3 günlük o kadar.
peki diyelim 4 gün önceden adet olmayacağım peki bu ısı düşmesinin sebebi ne olabilir.
lütfen biri cevap versin moralim çok bozuldu.
1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x
24,gün 35,9
25,gün 36,0
26,gün 36,2 x (sabah)çalışma yaptık sabah ama 15 dakika yatabildim
27,gün 36,3 x
28,gün 36,5
29,gün 36,7
30,gün 36,6x
31,gün 36,9
32,gün 36,6
33,gün 36,6
34,gün 36,5
35,gün 36,5
36,gün 36,5maşallah inşallah düşmeden yükselerek devam eder...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda bnm tablom
burcu ateşin düşmüş evet ama erken adet geliyor demek için adet gelene kadarda herzaman umut var...
efesude ateşin güzel gidiyor umarım yarında yüksek devam eder bence direk kan testin git adetin gelmezse...
canm bugün sabaha kadar kocam döndü ben döndüm yatamadım rahat, normalde 7:30da ölçüyorum ama 6 da uyandırdı beni bende ölçüyüm dedm 36.7 idi sonra 7:30da ölçtüm 36.9 ,8 de falan ölçtüm peşpeşe 37.0 idi yani karıştı iyice bende hepsinin oratsını baz aldım 36.9 sence ne yapmalıyım
bu yüzden tablomdada tereddütte kaldım yinede ekliyim
My Ovulation Chart
arkadaşlar, dün akşam 8 de ovitrelle iğne yaptırdım. az önce de ovulasyon testi yaptım. net 2 çizgi vardı. iğne ovulasyon testini etkiler macaba???. iğne de hcg hormonu veriliyormuş.. ovulasyon testide lh hormonunu tespit ediyor.
ronyacımmmmm nasılsınnnnnnnn
fertility friend sitesinde sik sorulan sorularda bu yaziyor. erken kalkarsaniz o an olctugunuz degeri baz alin diyor. burda onemli olan 3 saat kesintisiz uyumus olman. 36.7 daha dogru duruyor. ama rahat uyuyamadigin icin dusuk cikmis olabilir. ben olsam oyle kaydeder ama bunu not alirdim.
normalde ates ya bir gun once yada ayni gun dusuyor. ama bende adetin 2. gunu dustu. zaten bu yontemin asil amaci yumurtlamanin ne zaman oldugunu gormek. hamile olup olmadigini gormek icin pek saglikli degil. hamile isen yuksek kaliyor. ama yuksekse hamilesin demek degil. tam anlataildim mi bilmiyorum. biliyorum sabretmek cok zor ama sanirim biraz daha beklemen gerekiyor. aslinda bugun test yapsan muhtemelen cikar. 14 gun olmus yumurtlamandan beri. bugun de adet olmadiysan mutlaka ilk firsatta test yap canim. insallah pozitif cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?