Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canim cok iyi gidiyor maasallah negatif cizgisinin silik cikma nedeni ne acaba? bende de oluyor bazen. idrar seyreltik oldugu icin mi acaba

8 saat sonra faalan yaaptım idrarımı sabah idrarı yaani bilemiyorum bu yüzden iddraar seyreltik değildir bilemiyorum artık dua ediyorum haayırlısı

fatoscum insallah hamilesindir ve teste cikmamistir
atesin cok suer ya umairm hic dusmez sen atesi takibe devam testi dusunme simdlik ates daha belirgin olacak bence

fatoscum insallah hamilesindir ve teste cikmamistir
atesin cok suer ya umairm hic dusmez sen atesi takibe devam testi dusunme simdlik ates daha belirgin olacak bence

inşallah canım senin iyi dileklerin beni çok iyi ediyor inş. aateşim yükselir düşmez bebeğim gelir

Every nasilsin canim? Senin durumun ne?
Ben adet oldum biteli 6gun oldu yarin Insaallah sogankurune basliyorum.
Baya oldu giremedim. Arada bi giriyordum ama tkra cikmak zorunda kaliyordum yazamadan.
Bu aralar yogunum fazla giremeyebilirim.
Iyi gelismelerini ve guzel haberlerini bekliyorum

Fatoss Insaallah hamilesin

heyacanladım gece gece pc acıp sıze yazdım ama kımse ılgılenmemıs benımle ii birdaha yazmayacagım hıhhhh

heyacanladım gece gece pc acıp sıze yazdım ama kımse ılgılenmemıs benımle ii birdaha yazmayacagım hıhhhh

ateş bilgilerini yazarsan yorum yaparız canım.bide ateşini sabahları yataktan çıkmadan öçlüyorsun dimi

ateş bilgilerini yazarsan yorum yaparız canım.bide ateşini sabahları yataktan çıkmadan öçlüyorsun dimi

sabahları olcuyorum ama gun ıcındede olcuyorum adetımın 20 gunuydu dun 23:45 de ölctum 37,2 dı sabah 36,6 dı olmuyormu gun ıcınde olculen derece yanlısmı bılıyorum ben yoksa(

sabahları olcuyorum ama gun ıcındede olcuyorum adetımın 20 gunuydu dun 23:45 de ölctum 37,2 dı sabah 36,6 dı olmuyormu gun ıcınde olculen derece yanlısmı bılıyorum ben yoksa(

sabahları 6.30 ve 8 arasında ölçülür en az 3 saatlik uyku uyumuş olamn lazım gece ölçümlerle sabahkiler arasında genelde fark olur..saatini kur her gün aynı saatte ölç..

canım benin inşallah çok saağol inş. hepimizin bebişleri gelir artık

canım ff nin çizgi çektiği güne göre adet olman daha erken
ama bence yumurtlaman daha evvel olmuş
yani bugün 15. günüm adet gelirse en azından yumurtladığın günü tahmin edersin

Bende daha erken yumurtladıgımı dusunuyordum, 13. günde. Dun kanamam başladı, bu durumda 14 gün geri gidersen 11. gün oluyor ama birkaç günlük fark olur herhalde. Neyse bu ay olur inşallah.
Yorumun için teşekkürler, vaktinde sağlıkla doğsun bebeğin.

canim gecmis olsun. insallah bu ay olur da gerek kalmaz. bat ne zaman?

Sağol canım, dün adetim başladı, bu ay döngüm normalden kısa sürdü, normalde 25 günde bir olurum, yine eskisi gibi olursa bir sonraki büyük ihtimalle 28 Mart olmalı. Senin BAT ne zaman?

saol canim iyiyim ben de
bu ara bebek dusuncesinden uzagim
adet oldum bitti ben de bilmiyorm kacinci gunumdeyim
beni dsundugun icin saol
ben de cok nadir giriyorum bu ara

sabahları 6.30 ve 8 arasında ölçülür en az 3 saatlik uyku uyumuş olamn lazım gece ölçümlerle sabahkiler arasında genelde fark olur..saatini kur her gün aynı saatte ölç..

tamam denıyeecegım ınsl

Sanırım bende de düşüş var 36.4 bugun bat günüm henüz gelen giden yok:18:

kızlar dün doktora gittim.keseyi gördük.çok şükür hamileyim.darısı sizlerin başına.....

kızlar benm türkiyeyle aramda 7 saat fark var yani dün gece ,size göre bu sabah mahvoldum bir baş ağrısı saatlerce süren sancı ve soğuk terlemelrle sabaha kadar anca söktü regil mahvoldum her ay regilimn sancısı daha da artıyo kist var bende acaba ondan mı hala karnımın etleri ağrıyo gece yatakta ağlamalar uyku arasında şiddetli sancılar çok kötüydüm eşim sağolsun yardım etti sıcak su torbasıyla sabaha kadar karnımda bekledim ....artık ben ne yapacağımı bilmiyorum 11 ay oldu bu ayda kaldık böle arkdaşlarımn evlenenler hamile hemn 3 aylarda ilk aylarda kaldılar .eşimdede yeni öğrendik hareket sorunu çıktı herşey üstüste bilemiyorum resmen depresyondayım kimsem yok yanımda gurbetteyim dr bile yok doğru dürüst eşim görevi öylesine bırakıp gidemez Türkiyeye yani izin alıp tedavi için ayrılamaz buradan ne bileyim hayat benim çok üstüme geliyo...........artık hiç bişey yapmak istemiyorum şunu yaparsam olur bunu yaparsam olur diye diye geçiyo zaman........gerçi ateş olayıda benm için doğru çıkmadı şu an saat 15:37 ve ısım 37.3 regil oluyorum düşünün...gerçi hamilesin demek değil demişlerdi bana.........Allaha emanet olun....

Son düzenleme:
herkese günaydın......
şimdi ben ölçümümü sabah 6 6.30 arası yapıyorum hep sonra tekrardan yatıp 9.30 gibi kalkıyorum o esnada bidaha ölçüyorum hemen hemen sabahki ile aynı çıkıyor.
ama bu sabah felaket bi terle uyandım sabah 6da ısım 36.1 çıktı baya düştü adetimede 2 3 gün var.
sonra 9.30da bidaha ölçtüm bu sefer 36.7 çıktı bu kadar yükselmesine şaşırdım ilk defa böyle oldu şuanda ateşimin yüksek olduğunu hissediyorum inanılmaz bi halsizlik var hiçbirşey yapasım yok inanın buraya bile girip yazmak zor geldi hep yatasım var.
şimdi ben sabah 6 yı baz alıcam ama 6 değer birden yükselmesi enteresan değilmi?

günaydın kızlar mutlu haftalar herkese ben bu ay ateş ölçmedim serbest kalmak istedim düşüğümün üstünden tam 9 ay geçti yine adet belirtilerim var kafam allak bullak herkesin hakkında hayırlısı olsun inş

fatoşu merak ettim ama girmemiş henüz güzel haberler verir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…