evet canim cok iyi gidiyor maasallahnegatif cizgisinin silik cikma nedeni ne acaba? bende de oluyor bazen. idrar seyreltik oldugu icin mi acaba
fatoscum insallah hamilesindir ve teste cikmamistir
atesin cok suer ya umairm hic dusmez sen atesi takibe devam testi dusunme simdlik ates daha belirgin olacak bence
bu ay ılk deneyısım bu yontemı 10 gundur ates olcuyorum ve az evvel olctum 37,2 cıktı hehe cok komık ama yumurtluyorum hehehe darısı tum yumurtlamak ısteyenlerın basına ınsallah....haydı kısmet gebelık testındekı cıft cızgıye ınsallah....
heyacanladım gece gece pc acıp sıze yazdım ama kımse ılgılenmemıs benımle ii birdaha yazmayacagım hıhhhh
ateş bilgilerini yazarsan yorum yaparız canım.bide ateşini sabahları yataktan çıkmadan öçlüyorsun dimi
sabahları olcuyorum ama gun ıcındede olcuyorum adetımın 20 gunuydu dun 23:45 de ölctum 37,2 dı sabah 36,6 dı olmuyormu gun ıcınde olculen derece yanlısmı bılıyorum ben yoksa(
Every nasilsin canim? Senin durumun ne?
Ben adet oldum biteli 6gun oldu yarin Insaallah sogankurune basliyorum.
Baya oldu giremedim. Arada bi giriyordum ama tkra cikmak zorunda kaliyordum yazamadan.
Bu aralar yogunum fazla giremeyebilirim.
Iyi gelismelerini ve guzel haberlerini bekliyorum
Fatoss Insaallah hamilesin
canım ff nin çizgi çektiği güne göre adet olman daha erken
ama bence yumurtlaman daha evvel olmuş
yani bugün 15. günüm adet gelirse en azından yumurtladığın günü tahmin edersin
canim gecmis olsun. insallah bu ay olur da gerek kalmaz. bat ne zaman?
Every nasilsin canim? Senin durumun ne?
Ben adet oldum biteli 6gun oldu yarin Insaallah sogankurune basliyorum.
Baya oldu giremedim. Arada bi giriyordum ama tkra cikmak zorunda kaliyordum yazamadan.
Bu aralar yogunum fazla giremeyebilirim.
Iyi gelismelerini ve guzel haberlerini bekliyorum
Fatoss Insaallah hamilesin
sabahları 6.30 ve 8 arasında ölçülür en az 3 saatlik uyku uyumuş olamn lazım gece ölçümlerle sabahkiler arasında genelde fark olur..saatini kur her gün aynı saatte ölç..
kızlar dün doktora gittim.keseyi gördük.çok şükür hamileyim.darısı sizlerin başına.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?