Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tatlım kendine biraz süre tanı lütfen daha geçen ay gebelik yaşadın rahat ol nolur bekle 3 ay daha bekle rabbim sabır versin beklettiklerine ...

kızlar nasıl farkına varıyorsunuz bu kimyasal gebeliğin? idrarda pozitif çıkıp kanda mı negatif çıkıyor? adet olmuyormusunuz?

kandada idrarda da pozitif çıkıyor,
ancak yerleşme olmadığı için gebelik devam etmiyor
beta hcg değerin düşüyor kanamayla atıyorsun..

tatlım kendine biraz süre tanı lütfen daha geçen ay gebelik yaşadın rahat ol nolur bekle 3 ay daha bekle rabbim sabır versin beklettiklerine ...

canım çok moralim bozuldu neden böyle oldum ben bilmiyorum
aynı şeyleri yaşadım hamile gibiyim hala da öyle vücudum sanki oyun oynadı bana
ancak ateşim düşüyor yine ....
sabretmeye çalışıyorum rabbim yardımcımız olsn...

teşekkürler kızlar, sizinde vee tüm kadınların kadınlar gününü kutlarım bende
en kısa zamanda anneler gününü de anne olarak kutlayabilmek dileğiyle...

aminnnn canimcimmm
cok guzel bir dilek bu
mayista anne adayi olmus olsak ne guzel olur di mi??yani anneler gununu kutlmak adina o zaman hamis olmus olsak
sen degerlendirdin mi bu ay iyice pek okuyamadim sayfalari
kimyasaldan sonra senden umutluyum canim

Son düzenleme:
Kadinlar gunumuz kutlu olsunsekerler
Cok sukur kadin yaratildigimiz icin
İnsaallah anne olabilme duygusunuda tadariz
Amiiiinnnn

Ümitlerimmmmmm kırıldııı gittiii
Hayallerimmmmm yıkıldı bittiii...
bu derttt beniii benden ettiiiiiiiii....

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ahh ahh hemde nasıl güzel olur canım keşke...
beni hiç sorma every'cim, bak tabloma nasıl mutsuz bi güne uyandım anlatamam
belirtilerim nedeniyle bu ay umutlanmıştım son günlerde
eşimle kavgam nedeniyle eksik olan ilişki durumuma ramen hemde...
bgnkü düşüş hayal kırıklığına uğrattı beni
kendimi çok yorulmuş umutsuz gereksiz hissediyorum
ilk kez bu kadar pes ettim... artık adet olup bu defteri kapamak istiyorum inanırmısın...

evet hatirliyorum ama en azindan esinle aran iyidir simdi ve sorunu halletmissinizdir
sizin agzinizin tadi bozulmasin insallah bebis de gelecek
sana sadece keske yerlesme dususu olsa diyorum simdi son gunlere dogru dusup yukselenler var
adet gelecek denmez hemen simdi

öyle canım yumurtlama bitti bizde sorunu hallettik
olan en güzel günlerime oldu ama neyse sağlık olsun.
güzel temennin için sağol umarım öyledir, bekleyip göreceğim artık
brz kendimi toparlamam gerek sanırım çok kaptırdım kendimi...

Son düzenleme:
kızlar nasıl farkına varıyorsunuz bu kimyasal gebeliğin? idrarda pozitif çıkıp kanda mı negatif çıkıyor? adet olmuyormusunuz?

En basta normal hamilelik gibi oluyor, hem idrarda hem de kan da pozitif çıkabiliyor ama sonra normalde 2 günde bir yaklaşık 2 kat artması gerekirken bhcg değerin o şekilde artmıyor sonra da azalmaya başlıyor ve peşinden kanama geliyor, çoğunlukla ultrasonda gözükmüyor. Bebek bir nedenle yerleşemiyor veya yerleşse bile gelişemiyor. Bazen birkaç gün içinde bazen de 1-2 hafta içinde kanaman başlıyor. Değer çok çabuk düşmeye başladıysa o zaman herhangi bir testte çıkmayabilir tabi.

En basta normal hamilelik gibi oluyor, hem idrarda hem de kan da pozitif çıkabiliyor ama sonra normalde 2 günde bir yaklaşık 2 kat artması gerekirken bhcg değerin o şekilde artmıyor sonra da azalmaya başlıyor ve peşinden kanama geliyor, çoğunlukla ultrasonda gözükmüyor. Bebek bir nedenle yerleşemiyor veya yerleşse bile gelişemiyor. Bazen birkaç gün içinde bazen de 1-2 hafta içinde kanaman başlıyor. Değer çok çabuk düşmeye başladıysa o zaman herhangi bir testte çıkmayabilir tabi.

arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? bu ateş ölçme yöntemini yeni öğrendim yada öğrendim demeyelim yeni gördüm. bende deneyeyim diye düşündüm. adetim 10 gün sürüyo normalde bu ay adetim 22 ocakta başladı ve 3ü gibi bitti. biraz uzun sürüyo benimki. ben o sıralarda bu topiğe rastladım ve denemek istedim. 3ünde ateş ölçeri aldım ve ayın 4ündenden beri ölçüyorum sabah 7gibi uyandığımda. ve ateşim şu değerlerdeydi
04.03 36,4
05.03 36,6
06.03 36,7
07.03 36,6
ve bugün 36,3
bu düşüş normalmi yoksa yumurtlama günümmü, tam olark bilmediğim için size sormak istedim. evimdede misafir var değerlendirememde bu günleri. yardımcı olursanız çok sevinirim.

benim ateşim çok dengesiz 27.günde adet oldum bu demek oluyorki 13ünde yumurtlamışım 12.gün ateşim 36.1 oldu 13. 36.3 14. 36.1 genelde adetime 1 gün kala ısım düşerdi 25.gün 36.1 oldu sanırım yarın adet olacağım dedim fakat 26.gün ısım 36.5 oldu 27.gün yani adet günü 36.8 oldu.

o zaman hamile olma ihtimalin var canımm

ne güzel canım inşallah hamilesindir tablonuda koy bakalım

canım buarada senin umudumuz mart ayı olsun diyenlerde gördüm dün adet ldum yazmışsın biraz önce???????
sen adet oldun mu olmadın mı anlamadım

Son düzenleme:

canim ya benim gibi bir ara dinle kafani
ben adetin kacinci gunundeyim onu bile bilmiyorum
afedersin wcde akintima bakmiyorum yumurtlama gelmis mi gorur kaptiririm yine diye
bebek muhabbeti yapmiyorum kocamla
dolayisiyla ona da bana da stres yapmamis oluyorum
hatta bugun iliskiye girmek icin kocama yaklasirken o bana dedi artik karisma gun asiri bugun dinleniyorum diye
ben duymazliktan geldim
en sevdigim kahvemi zevkle iciyorum yok dogurganlik icin kotu aman dikkat demeden doya doya seve seve
kosuyorum zipliyorum masallah diyim bu dinlenme bana iyi geldi cok sukur saglikli ciftleriz ve her gun iliski olmasina ragmen olmuyor demek ki stres hormonlarimi etkiliyor benim oyle dusunuyorum bazen. ama tabiki hepsi bos Allah istedigi zaman olacak bunu biliyorum ve kismet diyip normal hayata devam ediyorum..zaten bu dunyada yiyecek ekmegi varsa ben ne yaparsam yapayim bebise birsey olmaz diyp gunluk aktivitelere de devam ediyorum..iste benden haberler boyle canim
cok iyi geldi bu dinlenme asamasi bana, buraya gelirken sizlerin yorumlari okurken ble yuzumde bir tebessumle geliyorum hayatimin bir parcasi oldu burdaki insanlarin inanin aklima cok geliyor herkes

oooooo sen hamissin bencee
hemen test yapsana canim
iyi haber vereceksin kesin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…