bence sen 12. gün yumurtlamışsın!
inşşş yumurtlama olmuştur..
canım çok moralim bozuldu,
o kdr emindimki vücudum bile oyun oynuyor artık benle
yok bu ateş toparlanmaz artık ya....
yada geçen ayki gibi kimyasal yaşıyorum ben, ateşim düşüyor işte düşüyor....
ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaaaaa
kızlar nasıl farkına varıyorsunuz bu kimyasal gebeliğin? idrarda pozitif çıkıp kanda mı negatif çıkıyor? adet olmuyormusunuz?
tatlım kendine biraz süre tanı lütfen daha geçen ay gebelik yaşadın rahat ol nolur bekle 3 ay daha bekle rabbim sabır versin beklettiklerine ...
dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun..
Kadinlar gunumuz kutlu olsun arkadaslar
teşekkürler kızlar, sizinde vee tüm kadınların kadınlar gününü kutlarım bende
en kısa zamanda anneler gününü de anne olarak kutlayabilmek dileğiyle...
Ümitlerimmmmmm kırıldııı gittiii
Hayallerimmmmm yıkıldı bittiii...
bu derttt beniii benden ettiiiiiiiii....
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aminnnn canimcimmm
cok guzel bir dilek bu
mayista anne adayi olmus olsak ne guzel olur di mi??yani anneler gununu kutlmak adina o zaman hamis olmus olsak
sen degerlendirdin mi bu ay iyice pek okuyamadim sayfalari
kimyasaldan sonra senden umutluyum canim
ahh ahh hemde nasıl güzel olur canım keşke...
beni hiç sorma every'cim, bak tabloma nasıl mutsuz bi güne uyandım anlatamam
belirtilerim nedeniyle bu ay umutlanmıştım son günlerde
eşimle kavgam nedeniyle eksik olan ilişki durumuma ramen hemde...
bgnkü düşüş hayal kırıklığına uğrattı beni
kendimi çok yorulmuş umutsuz gereksiz hissediyorum
ilk kez bu kadar pes ettim... artık adet olup bu defteri kapamak istiyorum inanırmısın...
evet hatirliyorum ama en azindan esinle aran iyidir simdi ve sorunu halletmissinizdir
sizin agzinizin tadi bozulmasin insallah bebis de gelecek
sana sadece keske yerlesme dususu olsa diyorum simdi son gunlere dogru dusup yukselenler var
adet gelecek denmez hemen simdi
kızlar nasıl farkına varıyorsunuz bu kimyasal gebeliğin? idrarda pozitif çıkıp kanda mı negatif çıkıyor? adet olmuyormusunuz?
benim ateşim çok dengesiz 27.günde adet oldum bu demek oluyorki 13ünde yumurtlamışım 12.gün ateşim 36.1 oldu 13. 36.3 14. 36.1 genelde adetime 1 gün kala ısım düşerdi 25.gün 36.1 oldu sanırım yarın adet olacağım dedim fakat 26.gün ısım 36.5 oldu 27.gün yani adet günü 36.8 oldu.
benim ateşim çok dengesiz 27.günde adet oldum bu demek oluyorki 13ünde yumurtlamışım 12.gün ateşim 36.1 oldu 13. 36.3 14. 36.1 genelde adetime 1 gün kala ısım düşerdi 25.gün 36.1 oldu sanırım yarın adet olacağım dedim fakat 26.gün ısım 36.5 oldu 27.gün yani adet günü 36.8 oldu.
öyle canım yumurtlama bitti bizde sorunu hallettik
olan en güzel günlerime oldu ama neyse sağlık olsun.
güzel temennin için sağol umarım öyledir, bekleyip göreceğim artık
brz kendimi toparlamam gerek sanırım çok kaptırdım kendimi...
oooooo sen hamissin benceebenim ateşim çok dengesiz 27.günde adet oldum bu demek oluyorki 13ünde yumurtlamışım 12.gün ateşim 36.1 oldu 13. 36.3 14. 36.1 genelde adetime 1 gün kala ısım düşerdi 25.gün 36.1 oldu sanırım yarın adet olacağım dedim fakat 26.gün ısım 36.5 oldu 27.gün yani adet günü 36.8 oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?