canımmm nasılsın cnm bnm...
ben girmiyorum bebişle ilgili topiklere artık ve seni hiç göremedim...
bebeğin gelmiş annesine Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
çok tebrik ederim
benim 9 ay oldu hala gelmedi bebişim...artık düşünmekte istemiyorum..yazın aşılama düşünüyoruz...
hayırlısı olsun hakkımızda...dualarına benide al cnm bnm
sevgili arkadaşlarımm kadınlar günümüz kutlu olsunn
oooooo sen hamissin bencee
hemen test yapsana canim
iyi haber vereceksin kesin gibi
ne güzel canım inşallah hamilesindir tablonuda koy bakalım
canım buarada senin umudumuz mart ayı olsun diyenlerde gördüm dün adet ldum yazmışsın biraz önce???????
sen adet oldun mu olmadın mı anlamadım
senin de kadinlar gunun kutlu olsun taze anne
anneler gunumuzu de kutliycaz hep beraber insallah
sağolasın canımm benimmm inşallahhh bakarsınn kasım anneleri topiğine senide transfer ederizz hayırlısı olsunn
insallah canim ne guzel olurdu hem deeee
kasim mi oluyormus bilmiyordum
kasimda ask baskadir derim
kasimda hamile kaldigimda da agustos bocegim geldi diye ne sevinmistim
napıyosun nasılsın canım??
En basta normal hamilelik gibi oluyor, hem idrarda hem de kan da pozitif çıkabiliyor ama sonra normalde 2 günde bir yaklaşık 2 kat artması gerekirken bhcg değerin o şekilde artmıyor sonra da azalmaya başlıyor ve peşinden kanama geliyor, çoğunlukla ultrasonda gözükmüyor. Bebek bir nedenle yerleşemiyor veya yerleşse bile gelişemiyor. Bazen birkaç gün içinde bazen de 1-2 hafta içinde kanaman başlıyor. Değer çok çabuk düşmeye başladıysa o zaman herhangi bir testte çıkmayabilir tabi.
kandada idrarda da pozitif çıkıyor,
ancak yerleşme olmadığı için gebelik devam etmiyor
beta hcg değerin düşüyor kanamayla atıyorsun..
tesekkur ederim arkadaslar. Insallah yasamayiz. Cok zor bi seymis.
arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? bu ateş ölçme yöntemini yeni öğrendim yada öğrendim demeyelim yeni gördüm. bende deneyeyim diye düşündüm. adetim 10 gün sürüyo normalde bu ay adetim 22 ocakta başladı ve 3ü gibi bitti. biraz uzun sürüyo benimki. ben o sıralarda bu topiğe rastladım ve denemek istedim. 3ünde ateş ölçeri aldım ve ayın 4ündenden beri ölçüyorum sabah 7gibi uyandığımda. ve ateşim şu değerlerdeydi
04.03 36,4
05.03 36,6
06.03 36,7
07.03 36,6
ve bugün 36,3
bu düşüş normalmi yoksa yumurtlama günümmü, tam olark bilmediğim için size sormak istedim. evimdede misafir var değerlendirememde bu günleri. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kizlar bu ay benim grafigim cok garip. daha 7. gundeyim ve atesim yuksek cikti. yumurtlama icin erken biliyorum ama dun yumurtaligim agriyordu. bugun de ates yukselince acaba bu kadar erken olmasi normal mi diye meraklanmaya basladim. ay basindan beri bir garip zaten. yorm yapabilirseniz cok sevirim
Eki Görüntüle 362869
gecen aykine de bakabilirsiniz: My Ovulation Chart bu arada gecen ay koltuk altidan olctugum icin degerler buaykinden cok daha dusuk.
kizlar ovulasyon testi aldim ve bugun ilk defa yaptim. sonuc soyle:
Eki Görüntüle 363508
sabah yazmistim atesim yukseldi diye ama 7. gun oldugu icin erken oldugunu dusundum. sizce bu test ne anlama geliyor? kullanma kilavuzunda t cizgisi c cizgisinden silikse negatif diyor. yani su an negatif. ama sizce dun olmus olabilir mi? yada yaklasiyor mu o nedenle mi silik?
benim ateşim şöyle
17 şubat adetim
7.gün 23 şubat 36.3
8.gün 24 şubat 36.0
9.gün 25 şubat 36.3
10.gün 26 şubat 36.4
11.gün 27 şubat 35.8 ilişki oldu
12.gün 28 şubat 35.5
13.gün 29 şubat 36.1
14.gün 1 mart 36.2 ilişki oldu
15.gün 2 mart 36.2
16.gün 3 mart 36,2
17.gün4 mart 36.2
18.gün 5 mart 35.9
19.gün 6 mart 36.3
20. gün 7 mart 36.2
21. gün 8marrt 36.3
22.gün 9 mart 36.4
geriye kaldı 8 gün herhalde yumurtlama olayı bitmiştir artık
kesinlikle var canim
yoksa bugun daha da duserdi
son 2 gun de yukselsin de yukselsin umarim
inş cnm çok sağol,
buna inanmak istiyorum ama gelir beni bulur yükselir yükselir düşer bu ateş bide...
talihim yok bahtım kara nede olsa
inş yükselir dediğin gibi küllerimden yeniden doğarım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?