Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim oncelikle 1.gun adetin ilk gunu oluyor. 22 subatta olsun 3 martta mi bitti? o zaman sen 12. gunden itibaren olcmeye baslamissin. normal adetin kac gun suruyor? dil altindan ocuyorsun degil mi? 5 olcumle bir sey soylemek cok zor.

ilgin için çok teşekkür ederim. Evet ilk adet günüm 22 şubat ve 2 martta bitti. şubat 29 çektiği için 10 gün oluyo arası. Normalde de 10 gün sürüyo zaten. 12. günden itibaren dil altından başladım ölçmeye 16. gün 3 derecelik bi düşüş olunca acaba yumurtlama günümmü diye düşündüm. daha çok az oldu başlayalı haklısın ama devam edicem ölçmeye. bu aydan geçti belki ama en azından ateş değerlerimi bilirim. sonraki ay bilinçli olurum diye düşünüyorum

herkese apaydın bir gün diledikten sonra minicik birşey soracağım dikkate alıp bir cevaplayan olursa sevinirim....

9. günde yumurtlama olabilirmi?? yumurta 9. günde çatlar mı??? çoook erken değil mi??

herkese apaydın bir gün diledikten sonra minicik birşey soracağım dikkate alıp bir cevaplayan olursa sevinirim....

9. günde yumurtlama olabilirmi?? yumurta 9. günde çatlar mı??? çoook erken değil mi??

selam cnm, herhangi bir ilaç yardımı varmı yoksa doğal olarak mı?
aslında erken ancak hemen adet bitimi hamile kalanları da duyduk
bence olabilir, sadece 9. gün ilişkiye girip hamile kalan birini tanıyorum hatta
tek ilişki olduğu için ondan hamile kaldığını biliyor :)

Son düzenleme:

çatlayabilir canım sen boş geçirme bugünleri daha sonraki ateşinide takip et

çatlayabilir benim iki ay öle olmuştu doktorum yumurta tam olgunlaşmadan çatlamış demişti..

inş cnm çok sağol,
buna inanmak istiyorum ama gelir beni bulur yükselir yükselir düşer bu ateş bide...
talihim yok bahtım kara nede olsa
inş yükselir dediğin gibi küllerimden yeniden doğarım bende

inşallah yükselir ve annesine sıkı sıkı tutunur canım..

Ama öyle kara bahtım filan deme biz bilmiyoruz Allah herşeyin hayırlısını biliyor...

öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim canım...tamamen doğal herhangi bir müdhale yok...ff çizgiyi 9. güne çekti bugün...benim akıntım adetin hemen ertesi günü yumurta akı kıvamında başlar...ateşdeğerlerimi ve akıntıyı girince 9. günde çatlamış gibi duruyor...

yalnız önemli bir ayrıntı var gün içinde ateşim olmuyor pek ama 3 4 gündür gribim acaba ateşim o yüzden çıkmış olabilir mi??? ne bileyim adetten hemen sonra hamile kalınabildiğini biliyorum, ben zaten 12. günde yumurtluyorum ama 9. gün çok erken geldi bana...bi şey daha var (çok uzattım biliyorum bitmek üzere :))) 12 asalıkta 3. düşüğümü yaptım, kürtaj oldum sonra hayatımda ilk defa adet düzenim bozuldu kürtaj sonrası 24. günde adet oldum sonra 31 ve sonra yine 24....adet döngüm 24 dün olarak değişmişse olabilir mi acaba (normalde hiç şaşmaz 26 günde bir olurdum)

çatlayabilir canım sen boş geçirme bugünleri daha sonraki ateşinide takip et

boş geçirirmiyim canım..valla dün eve geç geldim biraz, yorgunluktan ölüyordum ama banamısın demedim sonra da mayışıp mışıl mışıl uyudum...hayırlısı bakalım geçen ay bıraktık korunmayı....

Slm arkadaşlar. Ya bu ateş ölçümlerinizi yazdığınız siteye bende üye oldum ama giriş yapamıyorum bir türlü yardımcı olabilirmisiniz.şifre unuttum dedim yeni şifre gönderiyo ama gene olmuyo

olgunlaşmayan yumurtayla hamile kalınabilir mi acaba????

sen yumurtanın olgunlaşıp olgunlaşmadığını bilmiyorsun ki bünyeden bünyeye değişir.. belki de senin yumurtan 9 günde olgunlaşabiliyor.
bu arada 12. gün çatlayan bi insanın bazen 9. gün çatlaması doğal bence

herkese selamlar kızlar bikaç ay önceye kadar buraya takılıyodum belki hatırlarsınız ben tedavi oldum tüp bebek olarak Rabbim 6 seneden sonra ve 2.ci tedavimde yüzümü güldürdü. Rabbim siz bekleyen yoldaşlarımada bunları nasip eder inşallahh

doğru diyorsun aslında 3 gün çok büyük bir fark değil...olgunlaşmayan yumurta çatlamaz zaten sanırsam...neyse bakacağız artık mart sonunda belli olcak zaten

aaa ne güzel canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşallah
sizdekisorun neydi acaba birascık anlatsana

bide hangi hastanede yaptırdın canım

aaa ne güzel canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşallah
sizdekisorun neydi acaba birascık anlatsana

bide hangi hastanede yaptırdın canım

çok sağol canım darısı sizlerin başına inş.

bizde erkek faktörü idi ileri hareketlilik düşüktü. zaten kadındaki sorunların çaresi var ama erkekte maalesef çok fazla bişey yapılamıyo..bu zamana kadar klomenler yumruta takipleri ateş ölçme de yapıyodum ve birkezde tüp bebek denemem oldu bu 6 senelik süreçte.ben istanbuldayım normalde ama tedavimi antalya tüp bebek merkezi nde oldum çok çok memnun kaldım.istanbuldaki tedavimle arasında çok fark var böle işte canım daha detaylı bilgi istersen herzaman yardımcı olurum özelden yazarsın

ohh yarasın ozaman inşallah canım
inşallah çok bekletmez meleğin

hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin...

bizde de aynı sizin gibi sorunlar var ileri hızımız nerdeyse sıfır... bu da biz kadınlar olarak ne klomenler ne başka şeyler kullanalım fark etmiyo ve erkeklerin tedavisi de yok gibi nerdeyse... tabi varikselden kaynaklanmıyorsa.. bizim gibiler için en mantıklı olanı ya Allah nasip ederse ya tüp bebek ya da Rabbimden ondan önce ol demesini beklemek...

kizlar cok rahat gecen bir dongumde ani tepkiler verdim bugun
sonra da kendimden utandim
isyan eder gibiydim cok uzgunum ama kotu oldum
yumurtlama problemi olan ve 5 ya da 6 ayda bir adet olan eltim subatta evlendi ve hamileymis. yuhhhh dedim sok oldum bu kadar da olmaz ki dedim neler neler...sonra utandim onun adina tabiki sevindim ama sanki haksizlik bu der gibiydim, ben kendimi bildim bileli herseyim duzenliyken, her ay cok sukur ymurtlarken, aylarca ugrastim didindim sonra geldi ve simdi yine basa dondum ama bazi insanlar hic ugrasmiyor ya, hatta hic adet olmayan o kisi de ilk ayinda hamile kaldi sasiriyor insan.nasil olabilir ki diyor insan
ama kismet iste
ne denilir ki
ben yargiladim ama tovbe ettim sonra herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…