canim oncelikle 1.gun adetin ilk gunu oluyor. 22 subatta olsun 3 martta mi bitti? o zaman sen 12. gunden itibaren olcmeye baslamissin. normal adetin kac gun suruyor? dil altindan ocuyorsun degil mi? 5 olcumle bir sey soylemek cok zor.
18.gun yumurtan catlamis bence canim
bekleme surecinde bol sanslar
herkese apaydın bir gün diledikten sonra minicik birşey soracağım dikkate alıp bir cevaplayan olursa sevinirim....
9. günde yumurtlama olabilirmi?? yumurta 9. günde çatlar mı??? çoook erken değil mi??
herkese apaydın bir gün diledikten sonra minicik birşey soracağım dikkate alıp bir cevaplayan olursa sevinirim....
9. günde yumurtlama olabilirmi?? yumurta 9. günde çatlar mı??? çoook erken değil mi??
inş cnm çok sağol,
buna inanmak istiyorum ama gelir beni bulur yükselir yükselir düşer bu ateş bide...
talihim yok bahtım kara nede olsa
inş yükselir dediğin gibi küllerimden yeniden doğarım bende
selam cnm, herhangi bir ilaç yardımı varmı yoksa doğal olarak mı?
aslında erken ancak hemen adet bitimi hamile kalanları da duyduk
bence olabilir, sadece 9. gün ilişkiye girip hamile kalan birini tanıyorum hatta
tek ilişki olduğu için ondan hamile kaldığını biliyor :)
çatlayabilir canım sen boş geçirme bugünleri daha sonraki ateşinide takip et
çatlayabilir benim iki ay öle olmuştu doktorum yumurta tam olgunlaşmadan çatlamış demişti..
olgunlaşmayan yumurtayla hamile kalınabilir mi acaba????
sen yumurtanın olgunlaşıp olgunlaşmadığını bilmiyorsun ki bünyeden bünyeye değişir.. belki de senin yumurtan 9 günde olgunlaşabiliyor.
bu arada 12. gün çatlayan bi insanın bazen 9. gün çatlaması doğal bence
herkese selamlar kızlar bikaç ay önceye kadar buraya takılıyodum belki hatırlarsınızben tedavi oldum tüp bebek olarak Rabbim 6 seneden sonra ve 2.ci tedavimde yüzümü güldürdü. Rabbim siz bekleyen yoldaşlarımada bunları nasip eder inşallahh
aaa ne güzel canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşallah
sizdekisorun neydi acaba birascık anlatsana
bide hangi hastanede yaptırdın canım
herkese selamlar kızlar bikaç ay önceye kadar buraya takılıyodum belki hatırlarsınızben tedavi oldum tüp bebek olarak Rabbim 6 seneden sonra ve 2.ci tedavimde yüzümü güldürdü. Rabbim siz bekleyen yoldaşlarımada bunları nasip eder inşallahh
boş geçirirmiyim canım..valla dün eve geç geldim biraz, yorgunluktan ölüyordum ama banamısın demedim sonra da mayışıp mışıl mışıl uyudum...hayırlısı bakalım geçen ay bıraktık korunmayı....
çok sağol canım darısı sizlerin başına inş.
bizde erkek faktörü idi ileri hareketlilik düşüktü. zaten kadındaki sorunların çaresi var ama erkekte maalesef çok fazla bişey yapılamıyo..bu zamana kadar klomenler yumruta takipleri ateş ölçme de yapıyodum ve birkezde tüp bebek denemem oldu bu 6 senelik süreçte.ben istanbuldayım normalde ama tedavimi antalya tüp bebek merkezi nde oldum çok çok memnun kaldım.istanbuldaki tedavimle arasında çok fark varböle işte canım daha detaylı bilgi istersen herzaman yardımcı olurum özelden yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?