Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mesaj tekrarı.....................

Son düzenleme:
selam kızlar. beni hatırladınızmı bilmiyorum. burada hamile kalmıştım. ilk 4 ayım mide ağrısı ve kusmayla geçti. sonraki ay şekerim çıktı, insüline başladım ve hala devam ediyorum. çok zor bir hamilelik geçiriyorum. yarın dr. gün vericek doğum için. sizler nasılsınız?

haklısın canım :)takmamak lazım gerçekten .bende artık öle oluyorum amannnn diye geçiştirmek geliyo içimden .hakkımıza hayırlısı .zaten ateşide diğerlerinide fazla takmıycam artık sadece ovu günü test yaparım o kadar .bilmyrm artıkın ne olur.sen de tadını çıkar canım :)hamişliğin.sen ne zamandr istiyordun baby;?

Son düzenleme:
çok sağol canımm darısı başınıza tez zamanda inşallahh ...ben inanıyorumm sizlerinde az kaldı artık gelecek bebişler.

Kizlar bu ay benim grafigim cok garip. daha 7. gundeyim ve atesim yuksek cikti. yumurtlama icin erken biliyorum ama dun yumurtaligim agriyordu. bugun de ates yukselince acaba bu kadar erken olmasi normal mi diye meraklanmaya basladim. ay basindan beri bir garip zaten. yorm yapabilirseniz cok sevirim

gecen aykine de bakabilirsiniz: My Ovulation Chart bu arada gecen ay koltuk altidan olctugum icin degerler buaykinden cok daha dusuk.

Son düzenleme:

canım lütfen üzme kendini daha erken sayılır belkide tekrar yükselir ateşin

canım çok moralim bozuldu,
o kdr emindimki vücudum bile oyun oynuyor artık benle
yok bu ateş toparlanmaz artık ya....
yada geçen ayki gibi kimyasal yaşıyorum ben, ateşim düşüyor işte düşüyor....
ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaaaaa

canım lütfen böyle üzme kendini neolur..bak sonuçta sen burada şanslı olan kesimdesin çünkü 1 kere kötü de olsa bi gebelik başlangıcı oluştu buda daha sonrada oluşabilir demek..

daha yeni bi kimyasal gebelik geçirdin biraz vücuduna dinlenmesi için zaman canım sonra bebeişin gelecektir mutlaka

oleey yükselmiş işte. hem de çok iyi 36.7. aslında günlük sıcaklık ölçümlerine takılmamak lazım dediğin gibi. sadece korkuyorum yumurta olacak ve ben kaçırıcam diye :)

test yeni aldım. daha gelmedi kargodan. gelsin yapacağım. yoksa ben böyle kafayı yerim :)

kızlar nasıl farkına varıyorsunuz bu kimyasal gebeliğin? idrarda pozitif çıkıp kanda mı negatif çıkıyor? adet olmuyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…