Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

benim bat 04 nisan canım .sen en iyisi testleri tekrarla canım ama şunu unutma testi sabah 10 ile akşam 8 arası yapcaksın birde 4 saat idrara çıkmayıp 4 saat boyunca sıvı tüketmeyeceksin bunu yaptın mı canım sen yoksa yanlış sonuç çıkar ben 3 saatten fazla dayanamıyorum genelde:) ama sen 4ü baz sağlıklı çıkması için .kafana takma canım Rabbim nasip ederse herşekilde olur bir arakadaşım korunuyodu regil bitimi tutmaz demişler o hafta bişey olmaz die yapmışlar ve sürpriz:) yumurtası geç çatlamış regilin bittiği gün:)sonuç hamile.dünyada yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun gelicek ben buna inanıyorum:)hakkımıza hayırlısı canım.senin bat bu ayın sonlarına doğrumu canım?

benim ateşim şöyle
17 şubat adetim
7.gün 23 şubat 36.3
8.gün 24 şubat 36.0
9.gün 25 şubat 36.3
10.gün 26 şubat 36.4
11.gün 27 şubat 35.8 ilişki oldu
12.gün 28 şubat 35.5
13.gün 29 şubat 36.1
14.gün 1 mart 36.2 ilişki oldu
15.gün 2 mart 36.2
16.gün 3 mart 36,2
17.gün4 mart 36.2
18.gün 5 mart 35.9
19.gün 6 mart 36.3
20. gün 7 mart 36.2
21. gün 8marrt 36.3
22.gün 9 mart 36.4
23.gün 10 mart 36.7
iki gündürrr acayip bir akımtım var yumurta akı diyorlar yaa acaba yumurtlama yeni mi oluyor. son haftaya giriyorum hayırlısı inşşş

En güzeli cnm vallahi cnm ben kendimi bildim bileli hep bir evladımın olmasını isterdim neticede herkez ister ama ciddi anlamda 3 ay önce başladık işte cocuk çalışmalarına

günaydın iyi pazarlar kızlarrrr....

fatoş hamileymiş.tebrik ederim canımmm...

Allah tamamına erdirsin..sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

darısı başımıza

iyi pazarlar nasılsınızz yokh göremedim sanki son günleriydi varmı haber

cok tesekkur ederim canim. benim gecen ayki ates grafigime gore 12. gun yumurta olusmus gibi duruyor. dongumun 27 gun surdugunu dusunursek bu mantikli. Su an 11. gundeyim. 8. gunden beri yapiyorum. Hic pozitif olmadi.

Sence guvenilir mi bu testler? Testi 5-10dk arasinda okumak gerektigi yaziyor. Mesela bugunku testim 10dk sonunda cok silikti. Bir kac saat sonra bir baktim control cizgisi ile ayni koyuluga gelmis. Ama ustunden 10dk dan sonra okumayin dedigi icin bunu ciddiye almadim. Sende de boyle oldugu oluyor muydu?

Ben stres yaptim test yuzunden. Bos yumurtlamadan bir ay gecirecegimi dusunuyorum

Bugun biraz dedigin gibi agri var. Ama henuz kendimi o kadar iyi taniyamiyorum. Atesim de bir iniyor bir cikiyor.

efesude ne guzel soyledin. bunu arada bir birinin bana hatirlatmasi gerekiyor. Allah yazdiysa zaten o mutlaka olacak. Yazmadiysa da ne yaparsam yapayim olmayacak. Stres yapmaya ne gerek var di mi? benim bat 27 mart. ben cok duzensiz yaptim. 4 saati bilmiyordum zaten. yarindan sonra bu soylediklerinize dkkat ederek devam edecegim. insallah pozitifi goruruz once ovulasyon testinden sonra gebelik testinde :)

senin bariz 12.gun canim :) belki ikinci bir yumurta oluyordur. bence sen yinede degerlendir. ne olur ne olmaz :)

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com slm herkese ateşim düştü ama ovulasyon testi negatif kafam karıştı walla...

ya evet ikisi senkronize gitmiyor bazen. belki biraz daha dusecek sonra gelecek ovulasyon. 13.gun de olabilir. bana sen yarin pozitifi gorursun gibi geldi. bu arada seninle ayni gundeyiz. subat ayinda da ani gunlerde olmusuz cok ilginc insallah ayni gun de hamile kaliriz.

bu arada en azindan senin atesin dusmus bugun benimki cikti

bekleme surecinde olanlara bol sanslar kizlar
yokh gelmedi mi bat bugun olmasi lazim

ben de bugun akintimi farkedince soyle bir takvime baktim muhtemelen ovulasyon gunumdu bugun, tabi takip yok ilgi yok, bebek icin calisma yok,bilmiyorum ama soylemesi ayip sabah oglen aksam iliskisiyle kacis yolu birakmadim
ehhhh artik be, 1 tanecik sperm gelsin de dollesin artik olmaz mi ben gerekeni yaptim simdi umursamaz hallerime geri donuyorum umarim 14 gun sonra guzel haberler verebilirim

inşallah dilediğin gibi olur.. bendee bekleme sürecindeyim son hafta haftaya bugün inşşş yüzüm güler dileğim bu isteyen herkese nasip etsin.. sizinde ilk bebek mi olacak inşş

inşallah dilediğin gibi olur.. bendee bekleme sürecindeyim son hafta haftaya bugün inşşş yüzüm güler dileğim bu isteyen herkese nasip etsin.. sizinde ilk bebek mi olacak inşş

az kalmis canim
sabirla bekler ve sonunda iyi haberi alirsin umarim

tesekkur ederim ben de iki hafta sonra guzel haberi vermek istiyorum.
kasimda hamile kalmistim ama 6.haftada dusuk yasadim. simdi tekrar ugrasiyoruz bakalim hayirlisi

Son düzenleme:

ilahi kacis yolu birakmamissin hakketen. hadi bakalim bekliyoruz guzel haberlerini.

inşallah canım ağustostan beri çalışmalardayım ne yazık ki olmuyor.eşimde varikosel çıktı 2.5 ay önce ameliyat oldu.bizim için bu ay başlangıç sayılır.bakalım inşallah kendiliğinden gelir.sen ne kadar zamandır istiyorsun???

ilahi kacis yolu birakmamissin hakketen. hadi bakalim bekliyoruz guzel haberlerini.

daha cok var bu bekleme surecinde bebek fikrini yine aklimdan atmam lazim
ama bugun ciddi ciddi hangi saat catlarsa catlasin hazir sperm bulunsun diye kocamin yanina kivrilip durdum
yine tutmazsa sinirlenicem bu spermlere artikya da benim naz yapan yumosa

Nasilsin canim?
Beklemeye gecmisin ayni bende senin gibiyim ya bu ay boyle sanki hic calismak gelmiyor icimden. Yumurtlama zamanini atlattim zar zor yani pek istekli olmayarak. Bat 23mart. Senin nezaman. Ayniyiz galiba?
Hadi Insaallah canim hayirlisi ile gelsin bebislerimizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…