risk almamak icin her gunu degerlendiriyorumbugun iyice kafa karistiran sonuclar aldim. atesim hala en dusuk seviyede. testte silik cizgi geldi. bakalim koyulasacak mi veya ates cikacak mi. Bir kan gun sonra netlesir herhalde olup biten kafama takmamaya calisiyorum. senin bir sonraki bat ne zaman?
iyi pazarlar kizlar
haklısın canım :)takmamak lazım gerçekten .bende artık öle oluyorum amannnn diye geçiştirmek geliyo içimden .hakkımıza hayırlısı .zaten ateşide diğerlerinide fazla takmıycam artık sadece ovu günü test yaparım o kadar .bilmyrm artıkın ne olur.sen de tadını çıkar canım :)hamişliğin.sen ne zamandr istiyordun baby;?
çok sağol canımm darısı başınıza tez zamanda inşallahh ...ben inanıyorumm sizlerinde az kaldı artık gelecek bebişler.
yasib tebrikler...
çok sağol canımm seninde gözün aydınn birlikte büyüteceğiz Allahın izniyle bebişleri
Sağol cnm inş.
Canim testi hergun ayni saatte yap.en az dort saat oncesinden sivi tuketimini birak.iki kere yapmanin bi anlami yok.testlerini bosa goturme.pozitif ciksa bile yumurtan24-48saat icinde catlayacak demektir.yani pozifi gordugun gun ve sonraki uc gunu iyi degerlendir.bu arada kendini dinle adet agrisina benzer bir karin agrisi oluyor.iste o zaman yumurtan catliyor.ben o kadar cok ovulasyon tresti yaptim ki uzman oldum.hatta artik test yapmaya bile gerek duynuyorum.karin agrisindan biliyorum yumurtlamayi.insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz...
benim bat 04 nisan canım .sen en iyisi testleri tekrarla canım ama şunu unutma testi sabah 10 ile akşam 8 arası yapcaksın birde 4 saat idrara çıkmayıp 4 saat boyunca sıvı tüketmeyeceksin bunu yaptın mı canım sen yoksa yanlış sonuç çıkar ben 3 saatten fazla dayanamıyorum genelde:) ama sen 4ü baz sağlıklı çıkması için .kafana takma canım Rabbim nasip ederse herşekilde olur bir arakadaşım korunuyodu regil bitimi tutmaz demişler o hafta bişey olmaz die yapmışlar ve sürpriz:) yumurtası geç çatlamış regilin bittiği gün:)sonuç hamile.dünyada yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun gelicek ben buna inanıyorum:)hakkımıza hayırlısı canım.senin bat bu ayın sonlarına doğrumu canım?
benim ateşim şöyle
17 şubat adetim
7.gün 23 şubat 36.3
8.gün 24 şubat 36.0
9.gün 25 şubat 36.3
10.gün 26 şubat 36.4
11.gün 27 şubat 35.8 ilişki oldu
12.gün 28 şubat 35.5
13.gün 29 şubat 36.1
14.gün 1 mart 36.2 ilişki oldu
15.gün 2 mart 36.2
16.gün 3 mart 36,2
17.gün4 mart 36.2
18.gün 5 mart 35.9
19.gün 6 mart 36.3
20. gün 7 mart 36.2
21. gün 8marrt 36.3
22.gün 9 mart 36.4
23.gün 10 mart 36.7
iki gündürrr acayip bir akımtım var yumurta akı diyorlar yaa acaba yumurtlama yeni mi oluyor. son haftaya giriyorum hayırlısı inşşş
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com slm herkese ateşim düştü ama ovulasyon testi negatif kafam karıştı walla...
senin bariz 12.gun canim :) belki ikinci bir yumurta oluyordur. bence sen yinede degerlendir. ne olur ne olmaz :)
bekleme surecinde olanlara bol sanslar kizlar
yokh gelmedi mi bat bugun olmasi lazim
ben de bugun akintimi farkedince soyle bir takvime baktim muhtemelen ovulasyon gunumdu bugun, tabi takip yok ilgi yok, bebek icin calisma yok,bilmiyorum ama soylemesi ayip sabah oglen aksam iliskisiyle kacis yolu birakmadim
ehhhh artik be, 1 tanecik sperm gelsin de dollesin artik olmaz miben gerekeni yaptim simdi umursamaz hallerime geri donuyorum umarim 14 gun sonra guzel haberler verebilirim
inşallah dilediğin gibi olur.. bendee bekleme sürecindeyim son hafta haftaya bugün inşşş yüzüm güler dileğim bu isteyen herkese nasip etsin.. sizinde ilk bebek mi olacak inşş
bekleme surecinde olanlara bol sanslar kizlar
yokh gelmedi mi bat bugun olmasi lazim
ben de bugun akintimi farkedince soyle bir takvime baktim muhtemelen ovulasyon gunumdu bugun, tabi takip yok ilgi yok, bebek icin calisma yok,bilmiyorum ama soylemesi ayip sabah oglen aksam iliskisiyle kacis yolu birakmadim
ehhhh artik be, 1 tanecik sperm gelsin de dollesin artik olmaz miben gerekeni yaptim simdi umursamaz hallerime geri donuyorum umarim 14 gun sonra guzel haberler verebilirim
ya evet ikisi senkronize gitmiyor bazen. belki biraz daha dusecek sonra gelecek ovulasyon. 13.gun de olabilir. bana sen yarin pozitifi gorursun gibi geldi. bu arada seninle ayni gundeyiz. subat ayinda da ani gunlerde olmusuz cok ilgincinsallah ayni gun de hamile kaliriz.
bu arada en azindan senin atesin dusmus bugun benimki cikti
ilahi kacis yolu birakmamissin hakketen. hadi bakalim bekliyoruz guzel haberlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?