herkese selamlar kızlar bikaç ay önceye kadar buraya takılıyodum belki hatırlarsınızben tedavi oldum tüp bebek olarak Rabbim 6 seneden sonra ve 2.ci tedavimde yüzümü güldürdü. Rabbim siz bekleyen yoldaşlarımada bunları nasip eder inşallahh
ilgin için çok teşekkür ederim. Evet ilk adet günüm 22 şubat ve 2 martta bitti. şubat 29 çektiği için 10 gün oluyo arası. Normalde de 10 gün sürüyo zaten. 12. günden itibaren dil altından başladım ölçmeye 16. gün 3 derecelik bi düşüş olunca acaba yumurtlama günümmü diye düşündüm. daha çok az oldu başlayalı haklısın ama devam edicem ölçmeye. bu aydan geçti belki ama en azından ateş değerlerimi bilirim. sonraki ay bilinçli olurum diye düşünüyorum
canım ben 3 aydır ovu. testi yapıyorum ;senin kesinlikle ya dün pozitifti yada yarın (testi tekrarla) pozitif olacak :) bu günleri değerlendirmelisin
kizlar cok rahat gecen bir dongumde ani tepkiler verdim bugun
sonra da kendimden utandim
isyan eder gibiydim cok uzgunum ama kotu oldum
yumurtlama problemi olan ve 5 ya da 6 ayda bir adet olan eltim subatta evlendi ve hamileymis. yuhhhh dedim sok oldum bu kadar da olmaz ki dedim neler neler...sonra utandim onun adina tabiki sevindim ama sanki haksizlik bu der gibiydim, ben kendimi bildim bileli herseyim duzenliyken, her ay cok sukur ymurtlarken, aylarca ugrastim didindim sonra geldi ve simdi yine basa dondum ama bazi insanlar hic ugrasmiyor ya, hatta hic adet olmayan o kisi de ilk ayinda hamile kaldi sasiriyor insan.nasil olabilir ki diyor insan
ama kismet iste
ne denilir ki
ben yargiladim ama tovbe ettim sonra herseyin hayirlisi
fatossss:)
naberrrr
bebis nasilll
bebişimiz iyi çok şükür mercimek kadarinşaallah herşey yolunda gider amiiinnnnnnn..........
kuzucum benim çok iyi anlıyorum seni ama Allahım inş. tam ümidini kesmişken yüzünü güldürür yine sen dua et hayırlısı inş. hepimizin hakkında geçen ay koca bi kistim vardı tedaviye başlayamayacaklarını söyledi doktorlar bu ay hiç umutlanma dedi doktor bugün ilk kez gördü doktorum şaşırdıadetinin kaçıncı günündesin dediler bende inş. gebeyim dedim testler tekrarlandı pazartesi 83,77 olan değerim 483,78 olmuş ultrasonda küçücük kesemizi gördük şükürler olsun Allahım taamamına erdirsin inş. doktorum Allah naasip etmiş deddi hsg ninde etkili olabileceğini söyledi yaklaşık 5 haftalıkmış 9 haftalığa kadar vajinal ultrasonla bakıyoruz dedi ama istemedim karnımdaan bakıldı yinede gördük şükür darısı başınıza hep aklımdasınız inanın
Kizlar ya kafam cok karisti. Lutfen yardimci olun
SAT:01 Mart
Normal dongum:27 gun
sicaklik grafigim bir acayip:
Eki Görüntüle 364438
Sicakligin yukseldigi 8.gun ovulasyon testi pozitife yakindi:
Eki Görüntüle 363508
9.gun atesim cok dustu ve olulasyon da negatif
Eki Görüntüle 364441
Ne demek oluyor sizce butun bunlar? Yumurtladim ve bitti mi yoksa 8. gunu gormezden gelip beklemeye devam etmeli miyim?
olgunlaşmayan yumurtayla hamile kalınabilir mi acaba????
canim ya bugun yaptim negatif ciktiacaba dedigin gibi testi yaptigimdan bir gun once mi yumurtaladim acaba? ama bugun atesim taban yapti. efesude sence ne oluyor bana ya cok kafam karisti ((
Eki Görüntüle 364436
emin olmamakla birlikte benim yorumumu soyleyeyim sana
ovulasyon testinde pozitifi gorunce genelde ertesi gun yumurta catliyor diye okudum forumalarda
kendim daha once yapmadim bilmiyorum
ve snein de bugun atesin cok dusmus
bence bugun catlamis ve yarin muhtemelen yukselecek
hic bu kadar erken catlar miydi?
pardon normal dongun 27ymis
o zaman erken gorunuyor ama belli olmaz atesine gore yarin net brisye soyleriz
canım elinde testin varsa yapmaya devam et.çünkü bazı ovulasyon testleri her zaman çift çizgi çıkıyor.o seni yanıltmasın.pozitif olması için ikisi de aynı koyulukta olmalı.ben meraktan bir kaç sefer ovulasyon bittikten sonra adetime yakın yapmıştım hep çift çizgi çıktı.o nedenle sen devam et.
Slm arkadaşlar. Ya bu ateş ölçümlerinizi yazdığınız siteye bende üye oldum ama giriş yapamıyorum bir türlü yardımcı olabilirmisiniz.şifre unuttum dedim yeni şifre gönderiyo ama gene olmuyo
canim ya bugun yaptim negatif ciktiacaba dedigin gibi testi yaptigimdan bir gun once mi yumurtaladim acaba? ama bugun atesim taban yapti. efesude sence ne oluyor bana ya cok kafam karisti ((
Eki Görüntüle 364436
tesekkur ederim yorum icin canim ya. evet biraz erken duruyor. dedigin gibi yarin netlesir herhalde. dun 2 de yattim 5 buckta kalktim. belki ondan da dusuk cimis olabilir mi? normalde 12de yatip 7bucukta kalkiyoruz ama dun gece cenem dustu sabah da ucagim vardi o nedenle sadece 3 bucuk saat uyudum.
atesim dengesiz, test sonuclari dengesiz yakinda ben delircem galiba :) eskiler nasil yapiyormus patir patir ya hayret bir sey bizim neden olmuyor hemen
slm canım pozitif demek hemn gününde yumurtluyorsun demek değil,mesela benim iki gün pozitif çıkıyo ilk gün koyu oluyo ama ertesi günü daha az koyu oluyo ve çatlıyo ,ateşte ölçüyorum ve çatladığı gün düşüyo ateşim oradan alıyorum çatladığını.bende böyle oluyo canım ovulasyonda pozitifi gördükten sonra 24-36 saat arasında çatlıyo yumurta kesin kabul edilen bu canım.bence bugün test negatif çıktığına göre ya dün yada bugün yumurtlamışsındır umarım değerlendirmişsindir canım üzme kendini .
Merhaba cnm.Ovulasyon testi sabahları yapılmıyor galiba...Çoğu kişi akşama doğru yapıyordu birşey içmeden idrarını tutarak...sen yine de bir araştır..o yüzden değişik çıkmış olabilir...
evet dun iyice arastirdim en iyisi 14-16 arasiymis. gunde 2 kere yapmaya karar verdim. bakalim ne cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?