Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tebrik ederim canim hayirli olsun
ben hatirliyorum seni ilk uye oldugum zamanlardan topicte goruyordum
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

16.gun olmus olabilir hakkaten. Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting sitesinden grafik cizebilirsin. oyle cok daha guzel gozukuyor. ayica site girdigin atese gore otomatikman en olasi yumurtlama gununu hesapliyor

canım ben 3 aydır ovu. testi yapıyorum ;senin kesinlikle ya dün pozitifti yada yarın (testi tekrarla) pozitif olacak :) bu günleri değerlendirmelisin

canim ya bugun yaptim negatif cikti acaba dedigin gibi testi yaptigimdan bir gun once mi yumurtaladim acaba? ama bugun atesim taban yapti. efesude sence ne oluyor bana ya cok kafam karisti ((

kuzucum benim çok iyi anlıyorum seni ama Allahım inş. tam ümidini kesmişken yüzünü güldürür yine sen dua et hayırlısı inş. hepimizin hakkında geçen ay koca bi kistim vardı tedaviye başlayamayacaklarını söyledi doktorlar bu ay hiç umutlanma dedi doktor bugün ilk kez gördü doktorum şaşırdı adetinin kaçıncı günündesin dediler bende inş. gebeyim dedim testler tekrarlandı pazartesi 83,77 olan değerim 483,78 olmuş ultrasonda küçücük kesemizi gördük şükürler olsun Allahım taamamına erdirsin inş. doktorum Allah naasip etmiş deddi hsg ninde etkili olabileceğini söyledi yaklaşık 5 haftalıkmış 9 haftalığa kadar vajinal ultrasonla bakıyoruz dedi ama istemedim karnımdaan bakıldı yinede gördük şükür darısı başınıza hep aklımdasınız inanın

bebişimiz iyi çok şükür mercimek kadar inşaallah herşey yolunda gider amiiinnnnnnn..........

canimmmmm cok sevindimmm
degerin superrrrr
Cok mutlu olduk senin haberinle ayagini suru insallah takip ederiz canim
dogru diyorsun bazen insan husrana ugrar gibi oluyor ama Allah istedikten sonra gerisi bos.

Kizlar ya kafam cok karisti. Lutfen yardimci olun

SAT:01 Mart
Normal dongum:27 gun

sicaklik grafigim bir acayip:

Eki Görüntüle 364438

Sicakligin yukseldigi 8.gun ovulasyon testi pozitife yakindi:

Eki Görüntüle 363508

9.gun atesim cok dustu ve olulasyon da negatif

Ne demek oluyor sizce butun bunlar? Yumurtladim ve bitti mi yoksa 8. gunu gormezden gelip beklemeye devam etmeli miyim?

Son düzenleme:

amin canim cok sevindim senin adina. kist de artik dogumda gider insallah

emin olmamakla birlikte benim yorumumu soyleyeyim sana
ovulasyon testinde pozitifi gorunce genelde ertesi gun yumurta catliyor diye okudum forumalarda
kendim daha once yapmadim bilmiyorum
ve snein de bugun atesin cok dusmus
bence bugun catlamis ve yarin muhtemelen yukselecek
hic bu kadar erken catlar miydi?
pardon normal dongun 27ymis
o zaman erken gorunuyor ama belli olmaz atesine gore yarin net brisye soyleriz

Son düzenleme:
canim ya bugun yaptim negatif cikti acaba dedigin gibi testi yaptigimdan bir gun once mi yumurtaladim acaba? ama bugun atesim taban yapti. efesude sence ne oluyor bana ya cok kafam karisti ((

Eki Görüntüle 364436

canım elinde testin varsa yapmaya devam et.çünkü bazı ovulasyon testleri her zaman çift çizgi çıkıyor.o seni yanıltmasın.pozitif olması için ikisi de aynı koyulukta olmalı.ben meraktan bir kaç sefer ovulasyon bittikten sonra adetime yakın yapmıştım hep çift çizgi çıktı.o nedenle sen devam et.

tesekkur ederim yorum icin canim ya. evet biraz erken duruyor. dedigin gibi yarin netlesir herhalde. dun 2 de yattim 5 buckta kalktim. belki ondan da dusuk cimis olabilir mi? normalde 12de yatip 7bucukta kalkiyoruz ama dun gece cenem dustu sabah da ucagim vardi o nedenle sadece 3 bucuk saat uyudum.

atesim dengesiz, test sonuclari dengesiz yakinda ben delircem galiba :) eskiler nasil yapiyormus patir patir ya hayret bir sey bizim neden olmuyor hemen

cok saol canim yorumun icin. ben de 2 gun once aldim test o nedenle cok tecrubesizim. beni strese soktu. gunde 2 tane mi yapayim sabah aksam yoksa bir tane mi?

Slm arkadaşlar. Ya bu ateş ölçümlerinizi yazdığınız siteye bende üye oldum ama giriş yapamıyorum bir türlü yardımcı olabilirmisiniz.şifre unuttum dedim yeni şifre gönderiyo ama gene olmuyo

napabiliriz ki hala olmadi mi? copy paste yapiyorsun di mi sifreyi hatali geciriyor olmayasin?

Eki Görüntüle 364436

slm canım pozitif demek hemn gününde yumurtluyorsun demek değil,mesela benim iki gün pozitif çıkıyo ilk gün koyu oluyo ama ertesi günü daha az koyu oluyo ve çatlıyo ,ateşte ölçüyorum ve çatladığı gün düşüyo ateşim oradan alıyorum çatladığını.bende böyle oluyo canım ovulasyonda pozitifi gördükten sonra 24-36 saat arasında çatlıyo yumurta kesin kabul edilen bu canım.bence bugün test negatif çıktığına göre ya dün yada bugün yumurtlamışsındır umarım değerlendirmişsindir canım üzme kendini .

Merhaba cnm.Ovulasyon testi sabahları yapılmıyor galiba...Çoğu kişi akşama doğru yapıyordu birşey içmeden idrarını tutarak...sen yine de bir araştır..o yüzden değişik çıkmış olabilir...

risk almamak icin her gunu degerlendiriyorum bugun iyice kafa karistiran sonuclar aldim. atesim hala en dusuk seviyede. testte silik cizgi geldi. bakalim koyulasacak mi veya ates cikacak mi. Bir kan gun sonra netlesir herhalde olup biten kafama takmamaya calisiyorum. senin bir sonraki bat ne zaman?

evet dun iyice arastirdim en iyisi 14-16 arasiymis. gunde 2 kere yapmaya karar verdim. bakalim ne cikacak

evet dun iyice arastirdim en iyisi 14-16 arasiymis. gunde 2 kere yapmaya karar verdim. bakalim ne cikacak

Canim testi hergun ayni saatte yap.en az dort saat oncesinden sivi tuketimini birak.iki kere yapmanin bi anlami yok.testlerini bosa goturme.pozitif ciksa bile yumurtan24-48saat icinde catlayacak demektir.yani pozifi gordugun gun ve sonraki uc gunu iyi degerlendir.bu arada kendini dinle adet agrisina benzer bir karin agrisi oluyor.iste o zaman yumurtan catliyor.ben o kadar cok ovulasyon tresti yaptim ki uzman oldum.hatta artik test yapmaya bile gerek duynuyorum.karin agrisindan biliyorum yumurtlamayi.insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…