inşallah canım ağustostan beri çalışmalardayım ne yazık ki olmuyor.eşimde varikosel çıktı 2.5 ay önce ameliyat oldu.bizim için bu ay başlangıç sayılır.bakalım inşallah kendiliğinden gelir.sen ne kadar zamandır istiyorsun???
Nasilsin canim?
Beklemeye gecmisin ayni bende senin gibiyim ya bu ay boyle sanki hic calismak gelmiyor icimden. Yumurtlama zamanini atlattim zar zor yani pek istekli olmayarak. Bat 23mart. Senin nezaman. Ayniyiz galiba?
Hadi Insaallah canim hayirlisi ile gelsin bebislerimizzzz
az kalmis canim
sabirla bekler ve sonunda iyi haberi alirsin umarim
tesekkur ederim ben de iki hafta sonra guzel haberi vermek istiyorum.
kasimda hamile kalmistim ama 6.haftada dusuk yasadim. simdi tekrar ugrasiyoruz bakalim hayirlisi
bekleme surecinde olanlara bol sanslar kizlar
yokh gelmedi mi bat bugun olmasi lazim
ben de bugun akintimi farkedince soyle bir takvime baktim muhtemelen ovulasyon gunumdu bugun, tabi takip yok ilgi yok, bebek icin calisma yok,bilmiyorum ama soylemesi ayip sabah oglen aksam iliskisiyle kacis yolu birakmadim
ehhhh artik be, 1 tanecik sperm gelsin de dollesin artik olmaz miben gerekeni yaptim simdi umursamaz hallerime geri donuyorum umarim 14 gun sonra guzel haberler verebilirim
varikosel ameliyatindan 3 ay sonra hemen hamile kalan kisiler oldugunu cok duydum cevremden
umarim senin icin de oyle olur bu ay bebisin gelir
hadi yaaa bende eylülde 6 haftalık düşük yaşadım.. 2 ay bekledik o günden beri de mutlu bir ay yaşayamadım.. haliylee üzülüyor insan
hey maşallah nasıl dayandın kız
ben doktorun dediği günlerde bile yapamadım.. ben zaten tembelin tekiyim saldım mı böyle tam salıyorum yani..
ateş ölçmeye de üşeniyordum tam oldu yani..
Yoruluyorum artik inan yasliliktanmi yoksa cok ugrasmaktanmi bilemedim ruhum yoruluyor hehe bedenimide etkiliyor sanirim
Yeni aya basladik bakalim Bismillahirrahmanirrahim.
forumu takipdeydim ve şimdi yazıyorum.benim bugünlerde batım.garip oldu ama tam gününü bilmiyorum.10 şubatta regl oldum ama damla damla 13 şubatta sökülmüştüm.şimdi batımı hangisine göre baz alıcam bilemedim.hala regl olmadım son 1 haftadır ateş ölçüyorum.37.3 37.2 falan hep aynı.bugünde 37.2 mesela.dün akşam dayanamdım test yaptım negatif ama eczacı aç karnına sabah yap dedi.dinlemedim yaptım.sizce durum ne oabilir ateşim güzelmii
canım adetın kac gunde bir geliyor ? eger 30 gunde bır gelıyorsa daha yenı gecıkmen olmus ve idrarda bazen gec cıkabılıyor bır ıkı gun daha bekle ve sabah ılk ıdrarınla tekrarla testi. eger herhangı bir rahatsızlıgın yoksa ve atesın 37 lerdeyse hamile olma olasılıgın var.
bekleme surecinde olanlara bol sanslar kizlar
yokh gelmedi mi bat bugun olmasi lazim
ben de bugun akintimi farkedince soyle bir takvime baktim muhtemelen ovulasyon gunumdu bugun, tabi takip yok ilgi yok, bebek icin calisma yok,bilmiyorum ama soylemesi ayip sabah oglen aksam iliskisiyle kacis yolu birakmadim
ehhhh artik be, 1 tanecik sperm gelsin de dollesin artik olmaz miben gerekeni yaptim simdi umursamaz hallerime geri donuyorum umarim 14 gun sonra guzel haberler verebilirim
günaydın arkadaşlar
canım bat bugün, gerildim iyice
tablom böyle ama son 3 gündür o kdr dölük pörçük uyuyorum ki..
ctesi bi test yaptım gölge gibi bişey vardı ama dikkatli bakmazsan bariz tek çizgi test
kendim yanlış gördüğümü düşündüm eşime gösterdim
evt bişi var ama yok denecek kdr gölge gibi dedi :)
kendimi tutuyorum, yarın belki test yaparım
inş rabbim yüzümü kara çıkarmasın...
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim ateşim şöyle
17 şubat adetim
7.gün 23 şubat 36.3
8.gün 24 şubat 36.0
9.gün 25 şubat 36.3
10.gün 26 şubat 36.4
11.gün 27 şubat 35.8 ilişki oldu
12.gün 28 şubat 35.5
13.gün 29 şubat 36.1
14.gün 1 mart 36.2 ilişki oldu
15.gün 2 mart 36.2
16.gün 3 mart 36,2
17.gün4 mart 36.2
18.gün 5 mart 35.9
19.gün 6 mart 36.3
20. gün 7 mart 36.2
21. gün 8marrt 36.3
22.gün 9 mart 36.4
23.gün 10 mart 36.3
24.gün 11 mart 36.3
25.gün 12 mart 36.1
düştü bugün canım sıkıldı son 5 gün offf yaaa(
bana kalsa gece de kivrilacaktim kocamin yanina ama en son yaklasmamda cok nazlandi ve hayir gibisinden tripler yapinca pek yanasmadimisin garibi sabah bir atese bakayim dedim meraktan catlamamisim ne guzel olacakti pazar gunu catlasaydim, kocam da tum gun yanimdaydi ama artik akisina birakmaya devam dereceyi elime aldim hemen bende rahatsizlik hissi uyandirdi
neyse canım nasılsa eşinde bi problem yok. eşinde problem olmayan bence 2 gün önce bile ilişki olsa tutar. o yüzden pazarkiler de işe yarar inşallah. benim de bugün progesteron testi yaptırmam gerek. ben bu ay akıntıdan filan farkedemedim ne zaman çatladığını.. çok beklentim de yok açıkçası. çünkü geçen ay hergün ilişki oldu ama olmadı.. Allah bilir ama bizim aşılma ya da tüp yapmamız gerekli gibi geliyor. bunu umutsuzluktan söylemiyorum. kaç aydır burdayım erkek infertilitesine genelde bunlar çözüm oluyor. ama Allah nasip ederse ayrı..
canim ben de bu konuda emin degilim, biz daha onc sperm testi yaptirmadik ama bizim icin hep diyordum tutmama ihtimali yok. iliskimiz onceden de hep sIk oluyordu ama aylarca olmadi, ustelik catladigim gunu hep bilmeme ragmen. ancak 6 ay sonra oldu onda da sabah iliskimiz vardi yine boyle sabah oglen aksam tam da catladigi gundu. o yuzden aslinda suphelerim var belki cok uzun sure yasamiyor bizim spermler ve o gun tuttu denk geldi diyorum. tabi bunlar hep dusunceler. cok dusunmek istemiyorum ama tabiki olacaksa gunelrce oncekiyle de olacaktir. kismet.
senin icin de hayirlisi neyse o olur insallah canim,sonucta deniyorsun ilac kur falan bildigim kadariyla, esinle de mutlusun Allah mutlulugunuzu bozmasin insallah gelir bebegin kendiliginden, asilama da mantikli oncesinde cogu kisinin o sekilde oluyor. julianin da asilamaydi
bazen sperm uzun yaşasa bile kadının vajinal ortamı da spermin yaşamasına uygun olmayabiliyormuş. ondan da kısa yaşabiliyor sanırım belki bizim sorun da öyledir. çünkü evet ileri hızımız nerdeyse yok ama yavaş hızlımız var ve sperm sayısı çok yüksek.. nasip yaa.. inşallah Rabbim bizlere de verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?