Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb arkadaslar foruma yeni katildim gecen ay klomen ve duphaston kullanarak ates olcmeye basladim cizeelgem soyle
1.gun 36.9
2.36.8
3.36.7
4.36.8
5.36.9
6.36.7 *
7.36.9
8.36.7*
9.36.7*
10.36.6
11.36.5*
12.36.6
13.36.8*
14.36.9*
15.36.9
16.37.0
17.36.9
18.37.1
23.gune kadar 37.1 olarak gtti
24.gun37.2
25.37.3
26.37.1
27.37.2
Bugun 28.gunum yine 37.2 ama bogaz agrisiyla uyandim yorumlarsaniz cok sevinirim...

progesteronum 34 çıkmış demek bu ay 3 yumurtam mı oldu belki 4 olmuştur geçen ay 4 taneydi 38 çıkmıştı.

haklısınnn negatif düşüncelerden arınmamız gerekli
hakkımızda hayırlısı olsun inş, düşmesinn şu ateşimmmmm

yokh merhaba cnm test yapmşın cnm ve cok silik bi çizgi çıkmış cnm baştan hep öle oluyo bak benim 2 test arasındaki farkı koyayım

progesteronum 34 çıkmış demek bu ay 3 yumurtam mı oldu belki 4 olmuştur geçen ay 4 taneydi 38 çıkmıştı.

yokh merhaba cnm test yapmşın cnm ve cok silik bi çizgi çıkmış cnm baştan hep öle oluyo bak benim 2 test arasındaki farkı koyayımEki Görüntüle 366002

evt canım ctesi yaptım yani bata 2 gün kala oluyo
öylee gölge gibi ki eşimle görcez diye şaşı olduk ama vardı bi karartı
geçen ayki kimyasal gebeliğimde battan 3 gün önce daha belirgin silik çizgi çıkmıştı,
senin bu testler kaç gün arayla?

tatlım biri dpo 11 de biri dpo 15 te yapıldı cnm çizgiye cokta takılma maraların hcg hassasiyeti farklı oluyo kimi kanda 20 ye ulaşığında kimi 100 e ulaştığında hassslık gösteriyo varmı başka test

evet doğru diyosun bende iki farklı markada görmüştüm o farkı geçen ay
biri daha belirgindi biri dahada silikti.
bugün 2 tane test aldım aynı marka aldım ki bikaç gün arayla denerim diye kısmetse
ilkini çarşamba yapaym diyorum 2 gün gecikmiş olacak,
ayyy inş adet gelmez yoksa hevesim kursağımda kalmasın yaa yine :)

msj tekrarı pardon :)

Son düzenleme:
ay bence birini sabah yap cnm ya ama bak benden sana tavsiye çıksada 1 hafta gecmeden önce dr a gitme kan tahlili beni kimyasal gebelikte öle strese sokmuştuki anlatamam ki olacağın önune gecilmiyo

sorma canım aynen
değer arrttımı yükselcekmi düştümü o stres insanı daha beter bitiriyo
böyle inan daha huzurlluyum en azından umudum var bekliyorum :)
dediğin gibi testte görsemde kan için daha geç giderim. zaten bişey göreceği yok
test tekrarlatıp durcak hiç gerek yokkk şöyle bi güzel artsın değerde direk 1000'leri görsek :))
hakkımızda hayırlısı cnm yaaa bu heyecan başka bişey...
umarım boşa heveslenmiyorumdur...

cnm yani silik bi çizgi çektıysa bana doğru gibi geliyo tablonda sabitlrnmiş bende 36.7 de sabit kalmıştı son 3 gun cnm ben 8 gun gecikmeyle gittim 5+4 ile direk karından kese görundu kantesti hiç yapılmadı daha rahat oluyo gercekten kantesti sonucu değiştirmiyo

karanfilce baya da yumurtan olmus
masallah hepsi de catliyor insallah esinin degerleri de cok iyi olur da bebisine kavusursun

yokh sen hamilesin bence kndini cok yorma sen iyiyi dusun umarim degerin super olur gittiginde

amin canım inşallah:) bundan sonra dikkat edersn tatlım sonuç iyi olur .sen benden öncesin inşAllah mutlu haberini alırız sağlıkla aminnnn:)

bu sefer başka hastanede yaptırdım tahlili ama kendimi pek bi gözü açık hissettim
eşimin çalıştığı hastaneye gitmeye üşendim, ben zaten her hafta bi kadın doğum hast. bir de devlet hastanesine öğrencileri staj denetlemesine gidiyorum. gittim hastası en az olan doktordan sıra aldım ayy adam kendini kullanılmış hisstemedi mi acaba

ayy everycim evet çok şükür yumurtalar çatlıyor bi de çatlamasaydı, belki öyle olsa ben de fatoş gibi hamile kalırdım

haklısın canım en güzeli beklemek,
tek derdim bi şekilde gebelik varsa eğer devam ettiğini görebilmek
risk her zaman var tabiki ama en azından hamileyim diye sevinmeden elimde kesin bişey olsun isterim
inş rabbim nasip etmiştir bu ay..

karanfilce baya da yumurtan olmus
masallah hepsi de catliyor insallah esinin degerleri de cok iyi olur da bebisine kavusursun

yokh sen hamilesin bence kndini cok yorma sen iyiyi dusun umarim degerin super olur gittiginde

canım umarım öyledir ateşe ve belirtilerime göre heveslendim ne yalan söyleyeyim :26:
halbuki bir yanım bu aydan umutsuz önemli bikaç günü boş geçtik çünkü..
nolur nolmaz kendime dikkat etmeye çalışıyorum,
inşallah hayırlısı ise gelsin bebeğim bu ay..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…