progesteronum 34 çıkmış demek bu ay 3 yumurtam mı oldu belki 4 olmuştur geçen ay 4 taneydi 38 çıkmıştı.
yokh merhaba cnm test yapmşın cnm ve cok silik bi çizgi çıkmış cnm baştan hep öle oluyo bak benim 2 test arasındaki farkı koyayımEki Görüntüle 366002
progesteronum 34 çıkmış demek bu ay 3 yumurtam mı oldu belki 4 olmuştur geçen ay 4 taneydi 38 çıkmıştı.
evt canım ctesi yaptım yani bata 2 gün kala oluyo
öylee gölge gibi ki eşimle görcez diye şaşı olduk ama vardı bi karartı
geçen ayki kimyasal gebeliğimde battan 3 gün önce daha belirgin silik çizgi çıkmıştı,
senin bu testler kaç gün arayla?
tatlım biri dpo 11 de biri dpo 15 te yapıldı cnm çizgiye cokta takılma maraların hcg hassasiyeti farklı oluyo kimi kanda 20 ye ulaşığında kimi 100 e ulaştığında hassslık gösteriyo varmı başka test
msj tekrarı pardon :)
ay bence birini sabah yap cnm ya ama bak benden sana tavsiye çıksada 1 hafta gecmeden önce dr a gitme kan tahlili beni kimyasal gebelikte öle strese sokmuştuki anlatamam ki olacağın önune gecilmiyo
sorma canım aynen
değer arrttımı yükselcekmi düştümü o stres insanı daha beter bitiriyo
böyle inan daha huzurlluyum en azından umudum var bekliyorum :)
dediğin gibi testte görsemde kan için daha geç giderim. zaten bişey göreceği yok
test tekrarlatıp durcak hiç gerek yokkk şöyle bi güzel artsın değerde direk 1000'leri görsek :))
hakkımızda hayırlısı cnm yaaa bu heyecan başka bişey...
umarım boşa heveslenmiyorumdur...
karanfilce baya da yumurtan olmus
masallah hepsi de catliyorinsallah esinin degerleri de cok iyi olur da bebisine kavusursun
yokh sen hamilesin bence kndini cok yorma sen iyiyi dusun umarim degerin super olur gittiginde
efesude ne guzel soyledin. bunu arada bir birinin bana hatirlatmasi gerekiyor. Allah yazdiysa zaten o mutlaka olacak. Yazmadiysa da ne yaparsam yapayim olmayacak. Stres yapmaya ne gerek var di mi? benim bat 27 mart. ben cok duzensiz yaptim. 4 saati bilmiyordum zaten. yarindan sonra bu soylediklerinize dkkat ederek devam edecegim. insallah pozitifi goruruz once ovulasyon testinden sonra gebelik testinde :)
cnm yani silik bi çizgi çektıysa bana doğru gibi geliyo tablonda sabitlrnmiş bende 36.7 de sabit kalmıştı son 3 gun cnm ben 8 gun gecikmeyle gittim 5+4 ile direk karından kese görundu kantesti hiç yapılmadı daha rahat oluyo gercekten kantesti sonucu değiştirmiyo
karanfilce baya da yumurtan olmus
masallah hepsi de catliyorinsallah esinin degerleri de cok iyi olur da bebisine kavusursun
yokh sen hamilesin bence kndini cok yorma sen iyiyi dusun umarim degerin super olur gittiginde
bu sefer başka hastanede yaptırdım tahlili ama kendimi pek bi gözü açık hissettim
eşimin çalıştığı hastaneye gitmeye üşendim, ben zaten her hafta bi kadın doğum hast. bir de devlet hastanesine öğrencileri staj denetlemesine gidiyorum. gittim hastası en az olan doktordan sıra aldımayy adam kendini kullanılmış hisstemedi mi acaba
ayy everycim evet çok şükür yumurtalar çatlıyor bi de çatlamasaydı, belki öyle olsa ben de fatoş gibi hamile kalırdım
ama sonucta 1 tane yumurta yeterli dollensin yeter ki
hani geri kalan 3 yumurta catlamadi kistlesti diyelim hamile kalinca gidiyor
benim gecen sene bir ay catlamamisti yumurtam o ay da tesaduf yillik kontrole gitmistim bebek dusunmuyorduk o zaman
doktor gordu ben baya uzumustum , bana demisti bebek dusunurseniz hamile kalirsan hepsi gider sorun degil diye
esim de hayirrrr erkennnn bebek icinnnn diyince duphaston kullanmistim yok olmuslardi kistler ve sonra normal gitti hersey. hatta o zaman kadin bana dikkat et duphaston kullanirken hamile kalabilirsin dedi bebegin rahme tutunmasini sagliyormus ya, tabi biz korunduk.
fatosunki cok guzel bir suprizdi ya, Allahin takdiri zamani gelmis bebisine kavusmasina, beklemedigi anda geldi. ama cok emek harcadi ya beni de gulduruyordu ates olcumlerindne bahsederkenuzun uzun yazardi ya[/B][/FONT][/COLOR]
kızlar benim klomen işe yaramadı galiba... adet gelio..
Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?