- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
bu sefer başka hastanede yaptırdım tahlili ama kendimi pek bi gözü açık hissettim
eşimin çalıştığı hastaneye gitmeye üşendim, ben zaten her hafta bi kadın doğum hast. bir de devlet hastanesine öğrencileri staj denetlemesine gidiyorum. gittim hastası en az olan doktordan sıra aldımayy adam kendini kullanılmış hisstemedi mi acaba
ayy everycim evet çok şükür yumurtalar çatlıyor bi de çatlamasaydı, belki öyle olsa ben de fatoş gibi hamile kalırdım
ama sonucta 1 tane yumurta yeterli dollensin yeter ki
hani geri kalan 3 yumurta catlamadi kistlesti diyelim hamile kalinca gidiyor
benim gecen sene bir ay catlamamisti yumurtam o ay da tesaduf yillik kontrole gitmistim bebek dusunmuyorduk o zaman
doktor gordu ben baya uzumustum , bana demisti bebek dusunurseniz hamile kalirsan hepsi gider sorun degil diye
esim de hayirrrr erkennnn bebek icinnnn diyince duphaston kullanmistim yok olmuslardi kistler ve sonra normal gitti hersey. hatta o zaman kadin bana dikkat et duphaston kullanirken hamile kalabilirsin dedi bebegin rahme tutunmasini sagliyormus ya, tabi biz korunduk.
fatosunki cok guzel bir suprizdi ya, Allahin takdiri zamani gelmis bebisine kavusmasina, beklemedigi anda geldi. ama cok emek harcadi ya beni de gulduruyordu ates olcumlerindne bahsederkenuzun uzun yazardi ya[/B][/FONT][/COLOR]
kimse yok galibaa :/Mrb arkadaslar foruma yeni katildim gecen ay klomen ve duphaston kullanarak ates olcmeye basladim cizeelgem soyle
1.gun 36.9
2.36.8
3.36.7
4.36.8
5.36.9
6.36.7 *
7.36.9
8.36.7*
9.36.7*
10.36.6
11.36.5*
12.36.6
13.36.8*
14.36.9*
15.36.9
16.37.0
17.36.9
18.37.1
23.gune kadar 37.1 olarak gtti
24.gun37.2
25.37.3
26.37.1
27.37.2
Bugun 28.gunum yine 37.2 ama bogaz agrisiyla uyandim yorumlarsaniz cok sevinirim...
kimse yok galibaa :/
test yaptın mı dpo 16 görünüyor ve ateş süper. büyük ihtimalle hamilesin...
11.gün çatlamış gibi ama 36,9 ile adet oluyorsa 37,2 :44:
evet yaa çok emek harcadı... ben de o yazarken yoruluyordum amavarya bişey diyim mi o yumurtası filan çok küçük çıkmıştı yaa işin açığı ben de doktor gibi ümitsizdim.. fatoşun yerinde olsam hiç çalışmazdım herhalde ama azimle devam etti kız helal olsun Allah bebeğine sağlıcakla kavuştursun inşallah..
benim yumurtaların hepsi çatlıyo herhalde çünkü benim geçen seneki tahlillerimden birinde progesteronum 11 çıkmış bu demek oluyo ki her yumurtam aşağı yukarı 10 küsürlerde oluyor.. ama işte birinin tutunması lazım. bakalım bizimkilerin zamanı ne zaman..
bizim uğraştırcak belli ama ben senden yakın zamanlar için umutluyum.
doğru diyorsun ama bi yandan da dpo 16:44:
doğru diyorsun ama bi yandan da dpo 16:44:
adetim gelmedi ama ben dpo 12 yada 13 de adet olurum zaten.en gec yarın akşam gelir adetim
evet hatta bir sabah iliskisi sonrasi sadece 15 dk uzandi diye uzulmustuama belki de o gunku tuttu
bu arada ben iliskiden sonra kalkiyorum birkac dk icinde onceki zamanlarda cok uzandim bacaklar havaya ama ugrasmiyorum artik, oyle denk geliyor ve esim diger tarafa bilgisayar basina gecince benim de oyle uzanasim gelmiyor yalniz yalniz
masallah canim catlama probleminin olmamasi cok iyi, ona sukret sen de mujdeyi vereceksin inaniyorum gonulden o zaman topicce havalara ucacagiz eminim
bana da ronya demisti sendne umitliyim diye diger ay hamile kalmistim, senin de oyle demen beni sevindirdi valla ben bilmiyorum ne olacak ama dusunmek istemiyorum cok fazla cunku dusunmeye baslayinca en kucuk ayrintiyi bile inceliyorum. bugun annemle de konustum ne iltihapli kadinlar var hepsi de hamile kaliyorlar dusunme cok fazla diyorben gecen sene soylemesi ayip vajinada koku hissediyorum diye gittigimde doktor koku testi yapti yok oyle birsey sen cok fazla ustune dusuyorsundur dedi ben hep pirpirikli bir insanim anliycagin
9:30 gibi olcuyorum cok erken deil ama birde dr istegi uzerine makattan olcuyorum ve yarim yada bir derece diger olcumlere(koltuk alti vs.) Gore yuksek ciktigini biliyorumsaat kaçta ölçüyorsun ateşin çok yüksek seyrediyor..:44::44:
9:30 gibi olcuyorum cok erken deil ama birde dr istegi uzerine makattan olcuyorum ve yarim yada bir derece diger olcumlere(koltuk alti vs.) Gore yuksek ciktigini biliyorum
evet öyle iltihabı filan sallamıyorum ben artık.. ilk 2-3 ay takıyordum ama ben ilthap tedavisi oldum ve rahatladım çok şükür benim ilişki acılı oluyordu.
ben de uzatmadım ayaklarımı saatlerce.. çünkü ben çok üşengecim bildiğin gibi değil.. geçen seferkilerde ara ara ronyanın zorlamasıyla uzattım ve olmadı ya çünkü bizde hız problemi var yastık ve kalkmamak önemli bu problemde ona rağmen olmayınca saldım çayıra..
bu arada benim sanırım bu ay 4 ilişki oldu onun da biri dün
meğer biz çocuk istemeye başlayalı ilişki oluyormuş değilse bizim ayda 2 filandı sanırım saymıyordum ama anca o kadardır.
bir de canım sen 3 ay içinde hamile kalacakmışsın gibi hissediyorum 3 ay içinde olacak gibi düşün sen de inşallah olur
test yaptın mı dpo 16 görünüyor ve ateş süper. büyük ihtimalle hamilesin...
cok isterim oyle olmasini
insallahhhhhhhhhhhhh canimmmmmmmmm
saol keske oyle olsaaaaa
evet farkettim genelde usengec oldugunu soyluyorsuno zaman sen pazar gunku iliskilerime son sok olmussundur gercekten cok abarttim ben de ama kacis birakmak istemedim ama biliyorum yine tutmayacak
demek o yuzden doktorlar hep tavsiye ediyor bacaklari kaldirmayi iyi birsey ama bende sknti yapiyor bunaliyorum 10 dk 15 sabrediyordum zaten uyguladigimda da en fazla. elimde tel internete girererk
Hayir test yapmadim dr ilacin bitiminden bir hafta saymami istedi eger adet olmazsam yapmami soyledi bugun ilacim biteli 4 gun oldu ondan bekliyorum..ve ben ilacin bitiminin ertesi gununden bu yana karin bacak ve bel agrisi cekiyorum adet belirtilerinin aynisi su anda tam bi karmasa yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?