Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet yaa çok emek harcadı... ben de o yazarken yoruluyordum amavarya bişey diyim mi o yumurtası filan çok küçük çıkmıştı yaa işin açığı ben de doktor gibi ümitsizdim.. fatoşun yerinde olsam hiç çalışmazdım herhalde ama azimle devam etti kız helal olsun Allah bebeğine sağlıcakla kavuştursun inşallah..

benim yumurtaların hepsi çatlıyo herhalde çünkü benim geçen seneki tahlillerimden birinde progesteronum 11 çıkmış bu demek oluyo ki her yumurtam aşağı yukarı 10 küsürlerde oluyor.. ama işte birinin tutunması lazım. bakalım bizimkilerin zamanı ne zaman..
bizim uğraştırcak belli ama ben senden yakın zamanlar için umutluyum.

kimse yok galibaa :/

acaba biri bana kısaca bu ateş ölçme yöntemini anlatabilirmi yüksekken ne oluyo düşükken ne oluyo her gün ölçmek mi gerekiyor, ben de yapmak istiyorum.

adetim gelmedi ama ben dpo 12 yada 13 de adet olurum zaten.en gec yarın akşam gelir adetim

evet hatta bir sabah iliskisi sonrasi sadece 15 dk uzandi diye uzulmustu ama belki de o gunku tuttu
bu arada ben iliskiden sonra kalkiyorum birkac dk icinde onceki zamanlarda cok uzandim bacaklar havaya ama ugrasmiyorum artik, oyle denk geliyor ve esim diger tarafa bilgisayar basina gecince benim de oyle uzanasim gelmiyor yalniz yalniz
masallah canim catlama probleminin olmamasi cok iyi, ona sukret sen de mujdeyi vereceksin inaniyorum gonulden o zaman topicce havalara ucacagiz eminim
bana da ronya demisti sendne umitliyim diye diger ay hamile kalmistim, senin de oyle demen beni sevindirdi valla ben bilmiyorum ne olacak ama dusunmek istemiyorum cok fazla cunku dusunmeye baslayinca en kucuk ayrintiyi bile inceliyorum. bugun annemle de konustum ne iltihapli kadinlar var hepsi de hamile kaliyorlar dusunme cok fazla diyor ben gecen sene soylemesi ayip vajinada koku hissediyorum diye gittigimde doktor koku testi yapti yok oyle birsey sen cok fazla ustune dusuyorsundur dedi ben hep pirpirikli bir insanim anliycagin

doğru diyorsun ama bi yandan da dpo 16:44:

bencede ya ortalaması yüksek olsa ama şuanki durumu dpo 16 ya göre
en azından bir test yapmayı gerektiriyor :)

adetim gelmedi ama ben dpo 12 yada 13 de adet olurum zaten.en gec yarın akşam gelir adetim

canım çizginin altına inmediiği sürece bence sorun yok
sen yinede içini ferah tut belli olmaz bakarsın yükselir
ki inş öyle olur

evet öyle iltihabı filan sallamıyorum ben artık.. ilk 2-3 ay takıyordum ama ben ilthap tedavisi oldum ve rahatladım çok şükür benim ilişki acılı oluyordu.
ben de uzatmadım ayaklarımı saatlerce.. çünkü ben çok üşengecim bildiğin gibi değil.. geçen seferkilerde ara ara ronyanın zorlamasıyla uzattım ve olmadı ya çünkü bizde hız problemi var yastık ve kalkmamak önemli bu problemde ona rağmen olmayınca saldım çayıra..
bu arada benim sanırım bu ay 4 ilişki oldu onun da biri dün
meğer biz çocuk istemeye başlayalı ilişki oluyormuş değilse bizim ayda 2 filandı sanırım saymıyordum ama anca o kadardır.

bir de canım sen 3 ay içinde hamile kalacakmışsın gibi hissediyorum 3 ay içinde olacak gibi düşün sen de inşallah olur

benim saftirik ff hala vip üyelikte nerdeyse 1 aydır..
zamanlaması harika yani

9:30 gibi olcuyorum cok erken deil ama birde dr istegi uzerine makattan olcuyorum ve yarim yada bir derece diger olcumlere(koltuk alti vs.) Gore yuksek ciktigini biliyorum

biz burda genelde dil altından ve 6.30 -8 arası ölçüyoruz..bence test yaparsan bişiler çıkıcaktır çünkü 11. gün çatlamış gibi tablon umarım gebesindir..

cok isterim oyle olmasini
insallahhhhhhhhhhhhh canimmmmmmmmm
saol keske oyle olsaaaaa
evet farkettim genelde usengec oldugunu soyluyorsun o zaman sen pazar gunku iliskilerime son sok olmussundur gercekten cok abarttim ben de ama kacis birakmak istemedim ama biliyorum yine tutmayacak
demek o yuzden doktorlar hep tavsiye ediyor bacaklari kaldirmayi iyi birsey ama bende sknti yapiyor bunaliyorum 10 dk 15 sabrediyordum zaten uyguladigimda da en fazla. elimde tel internete girererk

test yaptın mı dpo 16 görünüyor ve ateş süper. büyük ihtimalle hamilesin...

Hayir test yapmadim dr ilacin bitiminden bir hafta saymami istedi eger adet olmazsam yapmami soyledi bugun ilacim biteli 4 gun oldu ondan bekliyorum..ve ben ilacin bitiminin ertesi gununden bu yana karin bacak ve bel agrisi cekiyorum adet belirtilerinin aynisi su anda tam bi karmasa yasiyorum

bizim buralarda bir laf vardır üşenenin oğlu kızı olmazmış

ne ilacı bu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…