Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayir canim dr istegi uzerine makattan olcuyorum ben fransadayim olcumler oyle yapiliyo :) saol iyi dileklerin icin!

kocalarda yoruldu ya. herkes gun asiri diyor ama ben internette arastirdim eger erkekte sperm sayisi azligi gibi bir problem yoksa her gun yapmak gebelik sansini arttiriyormus. en azindan yumurtlama oncesindeki 2-3 gun her gun yapmak gerek.

olsun ameliyattan sonra eski haline donuyor. dedigin gibi yeni baslamissiniz gibi dusun. ben 8 aylik evliyim 3 aydir istiyoruz. Daha ayin hangi gunu yumurtladigimi bile tam olarak belirlemis degilim ama :) ovulasyon testi ilk defa bugun (12.gun) bayagi koyu cikti. ama hale negatif. ates desen bir iniyor bir cikiyor. My Ovulation Chart

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar :79:
guzel bi gun olur hepiniz icin insallah

Hayir canim dr istegi uzerine makattan olcuyorum ben fransadayim olcumler oyle yapiliyo :) saol iyi dileklerin icin!

atesin cok guzel
canim sen sabahlari biraz gec olcduyun icin bu kadar yuksek cikiyor
buarada canim ben de atesimi dr tavsiyesile makatdan olcuyordum
dil altindan olcumden 0.1-0.2 derece yuksek oluyor dogru
ama atesinin yuksek olmasi guzel bir haberin mujdecisi insallah
test yapsan bizi de habersiz birakma tamammi

benim ateşim şöyle
17 şubat adetim
7.gün 23 şubat 36.3
8.gün 24 şubat 36.0
9.gün 25 şubat 36.3
10.gün 26 şubat 36.4
11.gün 27 şubat 35.8 ilişki oldu
12.gün 28 şubat 35.5
13.gün 29 şubat 36.1
14.gün 1 mart 36.2 ilişki oldu
15.gün 2 mart 36.2
16.gün 3 mart 36,2
17.gün4 mart 36.2
18.gün 5 mart 35.9
19.gün 6 mart 36.3
20. gün 7 mart 36.2
21. gün 8marrt 36.3
22.gün 9 mart 36.4
23.gün 10 mart 36.3
24.gün 11 mart 36.3
25.gün 12 mart 36.1
26.gün 13 mart 36.3
birşey anlayan varsa bu tablodan yorum yapsın lütfen.. varan 4 günnn

senin yumutlama 12.gun olmus bana gore oyleyse bu gun artik bat gunun olmali
eger 30 gunde falan oluyorsa adetin 18.gun yumurtlama gunun
kac gunde bir adet oluyorsun canim duzenlimi adetin

gunaydin Romaroma banami oyle geliyor yoksa yanilimis olabilirim:44:
sen uzun zamandir girmiyon topike nasilsin yeni haber falan varmi canim

gunaydin Romaroma banami oyle geliyor yoksa yanilimis olabilirim:44:
sen uzun zamandir girmiyon topike nasilsin yeni haber falan varmi canim

günaydın canım.. evet doğru biliyorsun uzun zamandır girmedim geçen ay regl olunca bırakıcam bu işleri dedim..aslında biraz bıraktım ama gerçekte bırakamamışım bu ay yine ümitlendim ama dün regl oldum

artık ne yapacagımı bilemiyorum eşimle doktora gitmeyi düşünüyoruz

canim ben senin atesinle grafik cizdim. bak soyle oldu:

en dusuk oldugu nokta 12.gun. Ondan sonra hep yuksek kalmis. Bu garifige gore kesin olmamakla birlikte 12.gun yumurtan olmus diyebiliriz. Yumurtadan 10-16 gun sonra adet olursun. Yani en gec 2 gun icinde adet olman lazim. Bu durumda bir dongun 30 gunden kisa surmus olacak. Eger 30 gun surerse yine ya 12. gunde yumurta olusmamis demek yada lutheal fazin normalden uzun demek. tabi atesini etkiliyen baska etkenler de olabilir. hasta olursun, her gun ayni saatte olcmezsin, seyahet ediyorsundur vs. O nedenle cok guvenme grafige de. Iliski gunleri iyi duruyor ama adet olana kadar her hafta 3 kere olursa daha garanti olur. cunku gordugun gibi hangi gun yumurtanin olustugunu gormek cok zor.

canim gecmis olsun umidini yitirme Allahdan daha iyi bilemeyiz ki
hayirlisi boyleymis
hic gitdinmi dr.a esin sen
ne zamandir dusunuyorsunuz

canim gecmis olsun umidini yitirme Allahdan daha iyi bilemeyiz ki
hayirlisi boyleymis
hic gitdinmi dr.a esin sen
ne zamandir dusunuyorsunuz

yok canım hiç gitmedik..ama ilk müsait oldugumuz anda gitmeyi düşünüyoruz artık büyük ihtimalle ya mart sonu yada nisan gibi gideriz.

8 aylık evliyiz canım son 3-4 aydırda çocuk düşünüyorduk işte..bu ay her 2 günden 1inde ilişki var ama neden kısmet olmadı bilemiyorum

canim doktora git tabiki ama olmuyor diye degil. bebek istiyoruz bir kontrole geldim diye git. Cunku 3 ay deneyip olmuyor demek hic dogru degil. 1 seninin sonunda hala olmuyorsa o zaman biraz endiselenebilirsin. Ben de aynen senin gibi 8 aylik evliyim. 3 aydir deniyoruz.Senden de 3 yas buyugum :) Normal bunlar.

ya kızlar bu ovulasyon testini ben bu hafta çarşıdada sordum kimse bilmiyo nerden bulabilirimki yahu

ben internetten aldim. Ovülasyon Kitleri GittiGidiyor'da

inanki ben sizden daha çok bilgisizim canım..

daha yeni başladım bu işlere ayrıca bu soğan kürü ne işe yarıyorki acaba:26:

birde ben her zaman 28.gün adet oluyorum bana gerek olmazmıki:26:

sogan kuru rahmi ve yumurtaliklari temizliyor. saracoglu hic bir sikayetiniz olmasa bile yapmakta fayda var diyor. bence sende bir kur yap.

kızlar bu hsg'yi araştırdım biraz netten ağrılı oluyo diyolar doğrumu

ya tatlim sen neden arasitiriyorsun hsg falan ya. doktorlar hic bir sorun olmadigi halde hamile kalmakta zorluk cekildigi zaman film cekiyorlar. neden film cektiresin durduk yere. sen simdi kolay nasil hamile kalinir, hamilelikte nelere dikkat edilir cocuk nasil yetistirilir onlari arastir oku bence :) keyfine bak biraz. hamile kalican ama hic bu keyfi yasayamamis olacaksin. yazik degil mi?

bu arada ates olcme yonetmini neden yapmiyorsun?

arkadaşım ilgin için çok teşekkür ediyorum..

evet canım doktora o maksatla gidicem çocuk düşünüyoruz ne önerirsiniz diye bir hormon testleri filan yaptırmak istiyorum..aslında eşimle gitmek istiyordum ama o yüzden tatil günlerimiz denk gelsin diye bekliyorum..ama acaba annemle gitsem yeterli olurmu diye bi soruda belirdi şuan aklımda:26:

canım ben internetten alışveriş yapmıyorum daha önce hiç yapmadım malesef..güvenemiyorum nedense ya:18:

bu kürü bende yapmak istiyorum..ama kokusu filan çok kötümüdür acaba merak ediyorum canım sen yaptınmı hiç ?

canım ben biraz çabuk bunalıma giren bi insanım bu ayda olmayınca..ne gibi testler yapıyolarmış filan onu araştırdım

hsg çıktı karşıma..çok olumsuz düşünen bi insanım malesef her konuda hemen aklıma en kötüsü geliyor malesef

ben de kocisle 8.ci ay biter-bitmez gitdim dr.a canim
biz de senin gibi 2 gunden 1 bazen orta gunlerde hergun halvet olurduk ama hicbirsey olmuyordu:92:
onun icin en azindan kendinizi muayene icin neyiniz var neyiniz yok acisindan iyi oluyo
en azindan sorunun ne oldugunu bilceksiniz :94:
insallah dr.a gidene kadar karnin gebelenir de dr.dan mujdeyle donersiniz

benim saftirik ff hala vip üyelikte nerdeyse 1 aydır..
zamanlaması harika yani

benimki de her gun bugun 10 gununuz kaldi bugun 9 gununuz kaldi diye uyari veriyor. keske takilsa da boyle iyiydi :) ama vip gidince de garifk vs cikacak sonucta. bence oyle de idare edebiliriz

bizim buralarda bir laf vardır üşenenin oğlu kızı olmazmış

ne kadar dogru biz soz oldugunu simdi anladim

ne ilaci?

ay inşallahn canım ya ağzından bal damlıyor

sen doktora gidince ne demişti canım doktor herhangi bişey filanmı kullandınız.

Kızlar çakıldı kaldı ateşim 36,7 hala bugün dpo 16,
çok heyecanlanıyorum sabahları artık :18:
zaten gece sürekli uyanıyorum, iyice sıyırmazsam iyidir :)

http://www.fertilityfriend.com/home/383775

bide bu sabah aynı yumurtluyo gibi uzayan şeffaf akıntı geldi ne alaka ki

Son düzenleme:
arkadaşım ilgin için çok teşekkür ediyorum..

doktora beraber gitmekte fayda var. ben tek basima gittim. bu ayda olmazsa esimle gidicem. bir de o kontrol olsun. ilk basta ikimiz gitseydik 2 kere gitmemize gerek kalmayacakti.

ben de kendimi bildim bileli internetten alirim hic bir sey olmadi cok sukur :) limiti dusuk 400tl falan bir kredi kartin varsa mesela ondan yapabilirsin.

sogan kurunu ben yaptim. hatta birazdan yine icecegim :) tadi ilk gun cok kotu gelmisti. yarim saate icemedim. sonra her yudumdan once limon dilimi aliyordum agzima bir yudum aliyorsun ve hemen ardindan nane kokluyordum (kusma refleksini bastirsin diye). bu zorluklar ictim. ama 3-4 gun sonra cok alistim. hatta oyle ki simdi canim istiyor

evet yolladigin ff linki de acilmiyor. ama ben girebiliyorum. bu arada sen buyuk ihtimalle hamilesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…