evet yolladigin ff linki de acilmiyor. ama ben girebiliyorum. bu arada sen buyuk ihtimalle hamilesin
doktora beraber gitmekte fayda var. ben tek basima gittim. bu ayda olmazsa esimle gidicem. bir de o kontrol olsun. ilk basta ikimiz gitseydik 2 kere gitmemize gerek kalmayacakti.
ben de kendimi bildim bileli internetten alirim hic bir sey olmadi cok sukur :) limiti dusuk 400tl falan bir kredi kartin varsa mesela ondan yapabilirsin.
sogan kurunu ben yaptim. hatta birazdan yine icecegim :) tadi ilk gun cok kotu gelmisti. yarim saate icemedim. sonra her yudumdan once limon dilimi aliyordum agzima bir yudum aliyorsun ve hemen ardindan nane kokluyordum (kusma refleksini bastirsin diye). bu zorluklar ictim. ama 3-4 gun sonra cok alistim. hatta oyle ki simdi canim istiyor
ay inşallahn canım ya ağzından bal damlıyor
sen doktora gidince ne demişti canım doktor herhangi bişey filanmı kullandınız.
eşimle gidersem onada hormon testi yapıyorlarmı acaba :26:
kredi kartı kullanmıyorum canım malesef eşiminde benim yokben eczaneleri dolaşmaya devam edeyim bari
soğan kürünü bende yapmak istiyorum bakalım deniycem inşallah
evet yolladigin ff linki de acilmiyor. ama ben girebiliyorum. bu arada sen buyuk ihtimalle hamilesin
RomaRoma
icin rahat etsin istiyorsan eger doktora gidin
ama bence sure daha cok erken
ben tam 6 ayin 5 ayinda ovulasyonda hergun iliski yaptim ama olmadi
bir kere gunasiri denedim yine olmadi
6 ay bitince geldi hergun iliskiye ve duzenli adete ragmen. hatta ben turkiyeye gidince hamile oldugumu bilmiyordum ve doktora gittim 7.ayimizdayiz hala olmadi diye, o da bir sene dolmasi lazim dedi, ama isterseniz sperm testi ve senin hormonlara bakalim demisti..
uzme kendini insallah tez zamanda hamile kalirsin
Yokh hamilesin sen canim
RomaRoma
6 ay bitince geldi hergun iliskiye ve duzenli adete ragmen. hatta ben turkiyeye gidince hamile oldugumu bilmiyordum ve doktora gittim 7.ayimizdayiz hala olmadi diye, o da bir sene dolmasi lazim dedi, ama isterseniz sperm testi ve senin hormonlara bakalim demisti..
Yokh hamilesin sen canim
ay canim o zaman sen ikinci hamilelik icin ugrasiyorsun. ben ilk saniyordum
Kızlar çakıldı kaldı ateşim 36,7 hala bugün dpo 16,
çok heyecanlanıyorum sabahları artık :18:
zaten gece sürekli uyanıyorum, iyice sıyırmazsam iyidir :)
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bide bu sabah aynı yumurtluyo gibi uzayan şeffaf akıntı geldi ne alaka ki
RomaRoma
Yokh hamilesin sen canim
yok erkeklere sadece spermogram yapiyorlar. sperm sayisina hizina bakiyorlar. eczaneleri ben cok dolastim. cok pahalilar
canim hormon tahlilleri yapildi kan alinarak sonra hsg cekildi kocisden de spermiyogram
bende prolaktin hormonu normaldan yuksekmis bu da yumurtlama bozuklugundan kaynaklaniyor
3aylik ilac yazdi normala dondu
buarada ben 19.ayimda hamis kaldim
yani hersey normalken bile daha 8 ay sabirla bekledim
:119::118::119:
oleyyy canim daha ne direniyon bir test yap ya
vallahi olduk meraktan kiz bende de adetim gecdikden uzayan akintilar gelmisdi hatta simdiye kadar da ara-sira oluyor
ne zaman yapcaksin su pozitif gostericek olan testi
yok ilk
dusuk yaptim ben aralik ayinda
ilki 6 ay sonra geldi, simdi dusuk sonrasi denemede 3.denemegerci oncesini saymiyorum artik 3.ayimdayim diyorum
yaa gecmis olsun. ama demek ki hamile kalabiliyorsun. dusukten sorna zaten vucut anca kendini topluyor. sen de yolun basindaymissin benim gibi :)
ates grafini yollar misin merak ettim? Benimki cok inisli cikisli bu ay. 13. gundeyim hala yumurtlama olmadi.
My Ovulation Chart
canım en azından bi hormonlarıma bakılsın belki bişey vardır hap kullanırım tedavi oluru geçer diye gitmek gözükmek istiyorum doktora..
çok kafaya takıyorum inanın kızlar yapımdsn kaynaklanıyor heralde ama elimde değil düşünmeden edemiyorum
ne kadar eczanelerde canım..ben daha hiç bi eczanede bulamadım:26:
hmm yani doktora gittikten 8 ay sonramı hamile kaldın canım:26:
peki hamile kalmadan önce bişey yapmışmıydınız özel kızlar
son 8 ayda heray sadece yumurtlama olup-olmadigini ogrenmek icin dr.a gidiyordum
ozel hic birsey yapmadim cekindim normale donen halimi yeniden bozarim diye
ayyy canım vallaaa niye direniyorum bilsem
korkuyorum sanki çıkmazsa diye ne saçma dimi :)
yarın sabah yapacağım ilk idrarımla inş güzel haber veririm çok istiyorum
yaaaa demek sendede olmuştu akıntı benim kaç gündür su gibi böyle ıslak bugünde baktım uzuyo
ben bi ay bu akıntıyı gördüğümün sabahı adet olmuştum da ondan korktum
seni de cok iyi anliyorum canim insaniz iste her ay negatifleri gorunce....
ne zaman yureyin isterse o zaman yap canim benim
biz de senden iyi haberler almak istiyoruz inan ki en az senin kadar
guzel haber alcaksin insallah
peki düzene girdikten sonra her ay yumurtladın ozaman canım öylemi:26:
sonrada bebiş geldi heralde ay ihadi inşallah bizimkilerde gelir yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?