Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama tümden ateş ölçmedim ki canım ne zama çatladığını bilmiyorum göğüs acısı yeni yeni başladı genelde çatlamadan 5-6 gün sonra başlar. öyleyse daha çok var demek..

aaaa anladim, tamamen supriz olacak o zaman

ben de su dereceyi keske kaybetseydim de olcmemeye devam etseydim ne olacakti
aklim karistigiyla kaldi

hani bazen hamile tablolarında dpo4 de ani bi düşme olmuştu ya senin de öyle olmasın.. çok ilginç..

aaaa anladim, tamamen supriz olacak o zaman

ben de su dereceyi keske kaybetseydim de olcmemeye devam etseydim ne olacakti
aklim karistigiyla kaldi

yaa benim tembelliğimden işte.. ben sırf hamile tablom olsun isedim ama olmadı değilse zor şer ovulasyon zamanı ölçer bırakırım yani. bu sefer onu da ölçmedim..
peki canım sence ben 20. gün civarı çatlamış olabilir miyim bugün 27. gün. göğüs acım son 3 güne kadar hiç başlamadı çünkü.. daha yeni başladı genelde başlıyor 4-5 gün sürüyor 2-3 gün sonra da adet geliyor... ama bi yandan da 23. gün progesteron 34 çıkmazdı dimi..:44:aeş ölçme yönteminin bu yanını seviyorum işte.. herşey tablo gibi önünde..

hani bazen hamile tablolarında dpo4 de ani bi düşme olmuştu ya senin de öyle olmasın.. çok ilginç..

genelde bir gun suruyor ama iki gun suren de vardi sanirim dpo3 ve dpo4te
dun de atesim 35,8 di isin ilginc tarafi. yani iki gundur oyle..

ama yerlesme dususu degildir ya nerde bende o sans
o yuzden ben takilmiyim fazla, bir dahaki ay zaten sogan kuru yapicam

tesekkrler yine de kizlar ilginiz icin, ne zaman kafama takilsa burdayim hemen
malum ben rahim asagiya inerken bile hissediyorum bu durumda 4 gun sonra anlarim zaten ben hamilelik var mi yok mu ne gelirse hem bu kendimi dinlemekten oluyor zaten

sen kendini daha iyi bilirsin ama gogus acisi sanirim degisken canim ya
ben kasim ayini cok net hatirliyorum koca bir ay icinde hic ama hic agrimadi gogsum ve sismedi
bat gunu sisti ve gogus ucum oyle siddetli agrimaya basladi ki, dusun onceki zamanda sifir ve bat gelmemisti

ama genel anlamda yumurtlamanin ertesi gunu siddetli agrimaya baslar goguslerim ve uclari da hemen ertesi gun baya acir..
bu ay da bak 19.gun basladi ve gogusler yumusacik, isin ilginci birkac gun once size de yazdim biraz aciyor diye ama gecti yok oldular sanki

demek istedigim bu degisebilir canim ama iyki hormonuna baktirdin eminiz sonucta catladin ben yine her zamnaki gibi catlamissindir gibi dusundum

doğru diyorsun canım her ay aynı şey olacak diye bişey yok.. bazen değişebilir.
mesela son 2 aydır benim de akıntıma bi haller oldu tanıyamıyorum kendilerini
neyse ya fazla takılmayım..
bu ay zaten başka şeylere yeterince kafa yordum ev için borç ara şu bu
ve dahası bugün olanlar ..
babamın araba aldığı galerinin tam bi dolandırıcı olduğunu öğrendik varya ve hala araba bizim üstümüzde değil..
haram lokmadan milletin üstünden para kazananlar gece nasıl uyuyor anlamıyorum yaa

evet yogun zamanlar geciriyorsun bu ara
umarim halledersiniz bir sorun cikmaz

birseyler ugrasinca iyi oluyor ama en azindan o kosusturmacayla biraz olsun rahatlyor insan ama yine de tabi beynin bir tarafi bebek bebek diyor hep

evet yogun zamanlar geciriyorsun bu ara
umarim halledersiniz bir sorun cikmaz

birseyler ugrasinca iyi oluyor ama en azindan o kosusturmacayla biraz olsun rahatlyor insan ama yine de tabi beynin bir tarafi bebek bebek diyor hep

valla canım ilkleri güzeldi de şu babamın olayı mahvetti bizi yaa. annemi bir kez daha üzdü bu kaçıncı her yaptığı da bu saflıklarından oluyor.. yazık annem öbür odada yatıyor yatmıyo aslında kıvranıp duruyor.. annem parayı biriktiriyor babam böyle bi anda mahvediyor bu kısır döngü benim çocukluğumdan beri var. babam aşırı saf ve hep kandırılıyor.
işin açığı şu an buraya oturmak ve bebek düşünmek diğer olayı düşünmekten bin kat daha iyi en azından bi süreliğine unutmuş oluyorum..

Allah sabir versin canim ya, bu son olay olsun diye dilemekten baska birsey diyemiyorum
hersey duzelir uzme kendini

tekrar başlamayı düşündünmü canım hem kistlere de iyi gelir.ben ilk ay 15 gün yaptım sonraki aylar 7 gün yaptım öle yazıyodu sitede.gelecek yeniden yapcam nasipse.benm kist biraz küçülmüş demekki faydası olmuş.inşAllah sende sağlıkla hamilesindir

soğan kürü sürekli yapılmamalı. rahim duvar incelmesi yapıyormuş. o kadar sık yapmayın. benim fikrim 1 kez doğru ve düzgün yapmak yeterli

soğan kürü sürekli yapılmamalı. rahim duvar incelmesi yapıyormuş. o kadar sık yapmayın. benim fikrim 1 kez doğru ve düzgün yapmak yeterli

saracoglu da senede iki kere diyor
daha fazla bence de uygulanmamali

ama sanirim pko olanlar icin duzenli uygulamak mi gerekiyor oyle birsye vardi ama net bilmiyorum

canim catlamadan da akinti olur. ostrojen hormonu nedeniyle oluyor.

Kizlarrrr selam

benim sabah derecem popodan 36,8 di ve gün boyu bir kere 37,9 ölctüm:26:

ovu test pazartesi aksami pozitif göstermisti

bu ay ilaçsız iğnesiz geçecek bi ay herhangi bişey düşünmüyorum gelecek ay yumurtalarıma baktırmaya gittiğimde daha çoğaldığını öğrenirsem inşallah olmaz ama olursada ozman bi kür yaparım tüp bebek öncesi...umarım cnm en kısa zamanla sağlıklı evlatlar dünyaya getirirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…