Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bayanlar bende önümüzdeki ay ateş ölçme yöntemine başlayacağım sayfalarınızı okudum baya faydalandım bişey soracam size benim yumurtlama dönemimde sancım olur anlarım yumurtladım diye böle olan arkadaşlar var mı ateşle bu ağrılar hiç çelişir mi yani ağrılarımın olduğu gün yani benim yumurtladığımı düşündüğüm günlerde yanılıyor olabilir miyim ateş mi daha kesin sonuç verir ağrılar mı

canım arkadaşlar yorum yapmış ama evet yumurtan çatlamamış
yanlış hatırlmaıyorsam senin adet döngün uzun sürüyordu yanlış mıym?:26:

benim adet döngüm uzun 35günde falan oluyorum pkoluyum 30,günü geçince progestan alıyorum ben canım senın yukurtan nasıl ilaç falan kullandınmıı sen ben bu ay kloemn kullandım ama doktro agitmedim gitmeyi düşünmüyorum bakalım kısmet yakı falan yapcam belime bide gün aşırı ilşki inş.tuttururum

canım yumurtasının çatladığını ağrıyla akıntıyla anlayanlar var
yani doğrru diyorsun
ateş de ölçersen zamanını kesin teyit etmiş olursun
çünkü bazen düzenli yumrutlayanlar da bile 1-2 gün kayma olabiliryor

benim adetimin 12,günü bu akşamdan başlayıp ovulasyon testi yapsammı acaba kızlar he nasıl yapılıyordu unuttum o testı.bide pkoluyum yaa iyi sonuc vermez dimi

tatlım bende de pko var sol tarafta sadece
benim bu ay yumurtam kendi kendine büyüdü
ne ilaç ne kür
klomen kullandıysan bence kesinlikle kontrole gitmelisin
umarım klomenı doktorun vernmiştir de kullanmışsındır

benim adetimin 12,günü bu akşamdan başlayıp ovulasyon testi yapsammı acaba kızlar he nasıl yapılıyordu unuttum o testı.bide pkoluyum yaa iyi sonuc vermez dimi

canım adet döngüsü bizim gibi uzun olanlar için 12.erken bence

canım sen bahsetsene kendineden biraz
kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin vs

anladım canım teşekkür ederim,o zaman yumurtanın 12-24 saatlik yaşama süreside dolmuştur o zaman dimi?yumurtlamadan 2 gün sonra hamile kalma ihtimali kalmıyordur...

haklisin kalmiyor. ama haftada 2-3 calismaya devam etmekte fayda var. okudugum her yerde tersi soylense de ayda iki kere farkli zamanlarda yumurtaladigini yazanlar var burda. denemekten zarar cikmaz di mi :)

amin canim pcos belirtilerinden biri yuksek LH seviyesidir. testler de LH hormonunu olcutugu icin bazen yalanci pozitif alabilirsin. yani pozitif der ama aslinda yumurta yokyur, sadece hormon yukselmistir. bir de gunu belli olmadigi icin surekli test yapman gerekir. pcos varsa en iyi yumurta takibi yontemi ultrason ki sen de zaten bunu yapmissin.

canim daha dun bununla ilgili bir yazi okudum. bunu bir adi var. Mittelschmerz. Kadinlarin %20sinde yumurtlama oncesi veya sonrasi hissedilen adet benzeri belirtiler. tam olarak o an yumurtluyorum demek dogru degil. hissetigin seyler yumurtlamak uzere oldugunu veya yumurtladigini ifade edebilir. ben de hissederim. ovulasyon kiti kullanirken fark ettim ki 3-4 gun oncesini hissediyorum. ondan sonra oldu yumurtlamam ve ates artisim. ama yumurtlamanin kendisini hissetmedim. sonrasinda da cok hafif mide bulantim oldu. adetin ilk gunu de cok hafif olur. atesin se eger dogru olcersen yanilma payi yok. hangi yum yumurtlaman oldugunu atesten daha iyi hic bir yontem gosteremez.

evet çok mantıklı bir cevap canım

canım sen bahsetsene kendineden biraz
kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin vs

Canim ben 8 ayik evliyim. Ocaktan beri korunmuyoruz. Ama ilk 2 ay cok dikkat etmedim. En bilincli bu aydi diyebilirim. 26 yasindayim. 27 olcam yakinda. Biyoloji mezunuyum. O nedenle cok ilgimi cekiyor butun bu surec :) Sen?

Canim ben 8 ayik evliyim. Ocaktan beri korunmuyoruz. Ama ilk 2 ay cok dikkat etmedim. En bilincli bu aydi diyebilirim. 26 yasindayim. 27 olcam yakinda. Biyoloji mezunuyum. O nedenle cok ilgimi cekiyor butun bu surec :) Sen?

ne güzel yeni evlisin
biz temmuzda 2 yılı dolduracağız
mayısta 28 olacağım
geçen nisandan beri çalışıyoruz biz de arada klomenlerım oldu malum
umarım 2 yılı doldurmadan bebeğim gelir
senın de 1 yılı doldurmadan
ben de coğ. öğretmeniyim canım

benim de mayista dogum gunum. ikizler misin yoksa sende? :) biz de temmuzda evlendik. ne cok ortak yonumuz varmis meger.

evet insallah fazla bekletmez bizi. bende de bir tane sag tarafta kist var, 3.5 cm. Seninkiler gibi kucuk degil. Doktor o biraz geciktrebilir dedi. Ama burda onemli olan yumurtayi bulmak ve o gunlerde calismak. Allah izin verdikten sonra neden olmasin.

senın mayıs sonu galiba benım mayıs başı
düğünüm temmuz sonu senın de temmuz başıdır herhalde
evet benım bu kistler minik ve minik ve sinir bozucu
dediği gibi önemli olan yumurtalama gününü tespit edebilmek
tabi ki canım doktorların asla hamile kalamazsın dediği insanlar doğuruyor
bizim de nasibimiz gelecek inşallah

doktorum önümüzdeki ayda kullanırsın demişti canım bana ama sonra zayıflagel dedi 61 kıloyum bende kafama göre kullandım bu ay gideyim bari doktora herkse git kist falan olması diyor bana napcam karar veremedım valla yarın giderim inş.
maşallah yumurtana benım 2taraftada var pko

canım adet döngüsü bizim gibi uzun olanlar için 12.erken bence

anladım canım 15,günü deniyeyim o zaman sagol

iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz siz ne güzel 8 aylık 2yıllık evlisiniz benim 4bitcek 5 gircem keşke evlenır evlenmez başlasatydım cocuk çalışmalarına

Kizlar ben kactim. kocis gelecek daha yemek yapmadim Gorusmek uzere!

iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz siz ne güzel 8 aylık 2yıllık evlisiniz benim 4bitcek 5 gircem keşke evlenır evlenmez başlasatydım cocuk çalışmalarına

maasallah canim 4 yila bize ulasiriz insallah eskiler hep korunmayin ne zaman olursa olur der ya demek bundan oyle diyorlarmis. hemen olmuor. daha gec kalmamisiniz iyiki ama oyle dusun.

Son düzenleme:

keşke kafana göre kullanamsaydın canım klomenı çünkü klomenın de bır kullanma sınırı var
neyse önemli olan kontrole gitmen ve bu ara git sonra tekrar çağırır muhtemleen
çocuk hemen olacak sanıyoruz başta zetn sorun bu
gerçi ben bilinçliydim zorlayacağı konusunda ama biraz bekleyelım dedi yine de
ayrıca 2 yıl olmadı daha benımmm4 ayım var
görüşmek üzere canım yarın da koy ateşini de bakalım

Son düzenleme:

göürşmek üzere canım kolay gelsin sana

soğan kürünü bende yaptım arkadaşlar ..bebek düşürmek gibi bi etkisi olduğunu düşünmüyorum ...adete 15 gün kala yapılıyor...3 ay boyunca...

o 3 ay boyunca gebelik oluştumu canım? bide 2. ve 3. ay kaç gün yaptın kürü ?inşallah gelir bebişin aminn

canım bendede basit kist var dr lar pek takmıyo benmki 6 cm çaplarndaydı ama kür bende yapmştm 3 ay ve sanırım 4 cm lere düştü 3 aydır yapmıyordum bende gelcek ay başlıycam ama bende hiç gecikme yapmadı bu kür kişiden kişiye değişiyo demekki hatta daha yoğun olurdum kür yaptğm aylar .geçen ay soğan kürü falan yapmadım ama benm ateşim de 37.2 lerde idi ve onun akşamı regil oldum demek istediğim ateşe bağlı değil sanırım regil belki çok yoğun olduğun zamn ateş düşer .inşallah sağlıkla hamilesindir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…