- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
slm kızlar hepinzie hayırlı cumalar benım ateş tabloma yorum yaparmısınız
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım arkadaşlar yorum yapmış ama evet yumurtan çatlamamış
yanlış hatırlmaıyorsam senin adet döngün uzun sürüyordu yanlış mıym?:26:
bayanlar bende önümüzdeki ay ateş ölçme yöntemine başlayacağım sayfalarınızı okudum baya faydalandım bişey soracam size benim yumurtlama dönemimde sancım olur anlarım yumurtladım diye böle olan arkadaşlar var mı ateşle bu ağrılar hiç çelişir mi yani ağrılarımın olduğu gün yani benim yumurtladığımı düşündüğüm günlerde yanılıyor olabilir miyim ateş mi daha kesin sonuç verir ağrılar mı
benim adet döngüm uzun 35günde falan oluyorum pkoluyum 30,günü geçince progestan alıyorum ben canım senın yukurtan nasıl ilaç falan kullandınmıı sen ben bu ay kloemn kullandım ama doktro agitmedim gitmeyi düşünmüyorum bakalım kısmet yakı falan yapcam belime bide gün aşırı ilşki inş.tuttururum
benim adetimin 12,günü bu akşamdan başlayıp ovulasyon testi yapsammı acaba kızlar he nasıl yapılıyordu unuttum o testı.bide pkoluyum yaa iyi sonuc vermez dimi
anladım canım teşekkür ederim,o zaman yumurtanın 12-24 saatlik yaşama süreside dolmuştur o zaman dimi?yumurtlamadan 2 gün sonra hamile kalma ihtimali kalmıyordur...
canım topik olarak dua ettim:)
pko nasıl bir etki yapıyor da test pozitifie yakın çıkıyor
bugün yine yaptım ayrıca rengi sanki açılmış gibi geldi
ama değin gibi çalışmalara devam 2 gündür yapamadık ama bugün yapmam lazım
yumurta tekti canım çünkü doktor kontrol etti
haa küçük varsa bilemem
çok sağol canım umarım bebeiğim de bu sürpriz yumurta gibi geli,r
bayanlar bende önümüzdeki ay ateş ölçme yöntemine başlayacağım sayfalarınızı okudum baya faydalandım bişey soracam size benim yumurtlama dönemimde sancım olur anlarım yumurtladım diye böle olan arkadaşlar var mı ateşle bu ağrılar hiç çelişir mi yani ağrılarımın olduğu gün yani benim yumurtladığımı düşündüğüm günlerde yanılıyor olabilir miyim ateş mi daha kesin sonuç verir ağrılar mı
evet çok mantıklı bir cevap canımhaklisin kalmiyor. ama haftada 2-3 calismaya devam etmekte fayda var. okudugum her yerde tersi soylense de ayda iki kere farkli zamanlarda yumurtaladigini yazanlar var burda. denemekten zarar cikmaz di mi :)
amincanim pcos belirtilerinden biri yuksek LH seviyesidir. testler de LH hormonunu olcutugu icin bazen yalanci pozitif alabilirsin. yani pozitif der ama aslinda yumurta yokyur, sadece hormon yukselmistir. bir de gunu belli olmadigi icin surekli test yapman gerekir. pcos varsa en iyi yumurta takibi yontemi ultrason ki sen de zaten bunu yapmissin.
canim daha dun bununla ilgili bir yazi okudum. bunu bir adi var. Mittelschmerz. Kadinlarin %20sinde yumurtlama oncesi veya sonrasi hissedilen adet benzeri belirtiler. tam olarak o an yumurtluyorum demek dogru degil. hissetigin seyler yumurtlamak uzere oldugunu veya yumurtladigini ifade edebilir. ben de hissederim. ovulasyon kiti kullanirken fark ettim ki 3-4 gun oncesini hissediyorum. ondan sonra oldu yumurtlamam ve ates artisim. ama yumurtlamanin kendisini hissetmedim. sonrasinda da cok hafif mide bulantim oldu. adetin ilk gunu de cok hafif olur. atesin se eger dogru olcersen yanilma payi yok. hangi yum yumurtlaman oldugunu atesten daha iyi hic bir yontem gosteremez.
canım sen bahsetsene kendineden biraz
kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin vs
Canim ben 8 ayik evliyim. Ocaktan beri korunmuyoruz. Ama ilk 2 ay cok dikkat etmedim. En bilincli bu aydi diyebilirim. 26 yasindayim. 27 olcam yakinda. Biyoloji mezunuyum. O nedenle cok ilgimi cekiyor butun bu surec :) Sen?
ne güzel yeni evlisin
biz temmuzda 2 yılı dolduracağız
mayısta 28 olacağım
geçen nisandan beri çalışıyoruz biz de arada klomenlerım oldu malum
umarım 2 yılı doldurmadan bebeğim gelir
senın de 1 yılı doldurmadan
ben de coğ. öğretmeniyim canım
benim de mayista dogum gunum. ikizler misin yoksa sende? :) biz de temmuzda evlendik. ne cok ortak yonumuz varmis meger.
evet insallah fazla bekletmez bizi. bende de bir tane sag tarafta kist var, 3.5 cm. Seninkiler gibi kucuk degil. Doktor o biraz geciktrebilir dedi. Ama burda onemli olan yumurtayi bulmak ve o gunlerde calismak. Allah izin verdikten sonra neden olmasin.
tatlım bende de pko var sol tarafta sadece
benim bu ay yumurtam kendi kendine büyüdü
ne ilaç ne kür
klomen kullandıysan bence kesinlikle kontrole gitmelisin
umarım klomenı doktorun vernmiştir de kullanmışsındır
canım adet döngüsü bizim gibi uzun olanlar için 12.erken bence
iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz siz ne güzel 8 aylık 2yıllık evlisiniz benim 4bitcek 5 gircem keşke evlenır evlenmez başlasatydım cocuk çalışmalarına
doktorum önümüzdeki ayda kullanırsın demişti canım bana ama sonra zayıflagel dedi 61 kıloyum bende kafama göre kullandım bu ay gideyim bari doktora herkse git kist falan olması diyor bana napcam karar veremedım valla yarın giderim inş.
maşallah yumurtana benım 2taraftada var pko
anladım canım 15,günü deniyeyim o zaman sagol
iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz siz ne güzel 8 aylık 2yıllık evlisiniz benim 4bitcek 5 gircem keşke evlenır evlenmez başlasatydım cocuk çalışmalarına
Kizlar ben kactim. kocis gelecek daha yemek yapmadimGorusmek uzere!
maasallah canim 4 yila bize ulasiriz insallaheskiler hep korunmayin ne zaman olursa olur der ya demek bundan oyle diyorlarmis. hemen olmuor. daha gec kalmamisiniz iyiki ama oyle dusun.
soğan kürünü bende yaptım arkadaşlar ..bebek düşürmek gibi bi etkisi olduğunu düşünmüyorum ...adete 15 gün kala yapılıyor...3 ay boyunca...
ZEBEBEK
canım benimki basit bi kist gebeliğe engel olmaz demişti doktorlar 3- 3,5 cm civarı
buarada kızlar benim adetim bugün gelmeliydi hiç olmazsa lekelenmem başlamalıydı ve enaz 2 gün öncesinde ateşim düşmeye başlardı genelde yani aslında bu soğan kürü beni yine geciktiricek sanırım bu ay teyid etmek için ateşte ölçtüm hatta tablomu örnek olsun diye koyucam
soğan suyu içenlere yani adetiniz gecikir ve ateşiniz hala yüksek giderse kanmayın soğan böyle bi etki yapıo sanırım
çünkü hamile olmadığıma adım kadar eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?