- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
malesef cnm hiiç gebe kalmadım ben...ben tam süresine göre yapamadım genelde 9 -10 gün yaptım ama çok fyadasını gördüm...adetlerim düzene girdi fakat son kulladığım iğne ve ilaçlar tekrardan kist yaptı...o 3 ay boyunca gebelik oluştumu canım? bide 2. ve 3. ay kaç gün yaptın kürü ?inşallah gelir bebişin aminn
:)
merhaba kizlar iyi panik yaptim
ama akintim cok yogundu ve sticky gordum demek ki catlamisim dedim
akinti aldatici olabilir mi bundan emin de olsam catlamadim diyebilir miyim?
cok gec ya su an 4 gun once olmaliydi neyse hayirlisi ne diyeyim ben kafayi takmamak adina birakiyorum olcumu
merhaba kizlar iyi panik yaptim
ama akintim cok yogundu ve sticky gordum demek ki catlamisim dedim
akinti aldatici olabilir mi bundan emin de olsam catlamadim diyebilir miyim?
cok gec ya su an 4 gun once olmaliydi neyse hayirlisi ne diyeyim ben kafayi takmamak adina birakiyorum olcumu
nen var guzum neden konuşmuyorsun
sivilcem çıktııııııııı
adeeettt belirtisiiiiiiiii
ayy canım yaa evde misafir var bazen kalkıyorum şimdi de eşim konuşuyor da yanımda
bazen ben de düşünüyorum acaba sivilce adet belirtisi mi değil mi.. keşke bi hamile kalsak da öğrenebilsek
bazen ben de düşünüyorum acaba sivilce adet belirtisi mi değil mi.. keşke bi hamile kalsak da öğrenebilsek
valla ben de bu zamana kadar adet belirtisi olarak kendini gösterdi
haaaa ama yok ben hamilelik belirtisi de olurum derse kabulumdur
evett benımd e komşum var onun da hamile olduğunu öğrendiğimiz ay alnı komple sivilce doluydubnm arkadaşımın birinin yüzü sivilce dolmuştu aynı adet dönemindeki gibi fakat hamile idi o ay...
benim geçen aya göre yarın bat biliyor musun? bugün ateş ölçecektim unutmuşum
bnm arkadaşımın birinin yüzü sivilce dolmuştu aynı adet dönemindeki gibi fakat hamile idi o ay...
canım bence o başka bişey.. bizim okuldan bi arkadaş da hamile kaldı geçen ay belki de daha 3 haftalık 4 haftalık arasındaydı hiç birimiz bilmiyorduk. yüzünün her tarafı küçük küçük sivilce olmuştu ne oldu yüzüne dedik hatta..
ama mesela beim adet belirtisi olan sivilce büyüktür ve numuneliktir bi tane..
evett benımd e komşum var onun da hamile olduğunu öğrendiğimiz ay alnı komple sivilce doluydu
hadı yaaa kız nasıl unutursun yarın mutlaka ölççç
canım bence o başka bişey.. bizim okuldan bi arkadaş da hamile kaldı geçen ay belki de daha 3 haftalık 4 haftalık arasındaydı hiç birimiz bilmiyorduk. yüzünün her tarafı küçük küçük sivilce olmuştu ne oldu yüzüne dedik hatta..
ama mesela beim adet belirtisi olan sivilce büyüktür ve numuneliktir bi tane..
evet aslında büyük ve acıyan çıkar ama bnm dediğim arkadaşın suratının özelliklede tek tarafı bildiğin koca koca sivilce dolmuştu...ve oda adt döneminde sivilcelenirdi...ama sanırım snin dediğin normalde sivilceli olmayanlar adet döneminde bi tane çıkan onu kastediyosun ..
evet aslında büyük ve acıyan çıkar ama bnm dediğim arkadaşın suratının özelliklede tek tarafı bildiğin koca koca sivilce dolmuştu...ve oda adt döneminde sivilcelenirdi...ama sanırım snin dediğin normalde sivilceli olmayanlar adet döneminde bi tane çıkan onu kastediyosun ..
ama tümden ateş ölçmedim ki canım ne zama çatladığını bilmiyorum göğüs acısı yeni yeni başladı genelde çatlamadan 5-6 gün sonra başlar. öyleyse daha çok var demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?