Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o 3 ay boyunca gebelik oluştumu canım? bide 2. ve 3. ay kaç gün yaptın kürü ?inşallah gelir bebişin aminn

:)
malesef cnm hiiç gebe kalmadım ben...ben tam süresine göre yapamadım genelde 9 -10 gün yaptım ama çok fyadasını gördüm...adetlerim düzene girdi fakat son kulladığım iğne ve ilaçlar tekrardan kist yaptı...

merhaba kizlar iyi panik yaptim
ama akintim cok yogundu ve sticky gordum demek ki catlamisim dedim
akinti aldatici olabilir mi bundan emin de olsam catlamadim diyebilir miyim?
cok gec ya su an 4 gun once olmaliydi neyse hayirlisi ne diyeyim ben kafayi takmamak adina birakiyorum olcumu

canım unutma ki yumurtlama günü kayabilir

geçen ay kaçıncı gün çatlamıştın canım sanki geçen ay da geç çatlamıştı belki geçen aykiyle aynı olur bu ay..

ayy canım yaa evde misafir var bazen kalkıyorum şimdi de eşim konuşuyor da yanımda

bazen ben de düşünüyorum acaba sivilce adet belirtisi mi değil mi.. keşke bi hamile kalsak da öğrenebilsek

valla ben de bu zamana kadar adet belirtisi olarak kendini gösterdi
haaaa ama yok ben hamilelik belirtisi de olurum derse kabulumdur

bnm arkadaşımın birinin yüzü sivilce dolmuştu aynı adet dönemindeki gibi fakat hamile idi o ay...
evett benımd e komşum var onun da hamile olduğunu öğrendiğimiz ay alnı komple sivilce doluydu
benim geçen aya göre yarın bat biliyor musun? bugün ateş ölçecektim unutmuşum

hadı yaaa kız nasıl unutursun yarın mutlaka ölççç

bnm arkadaşımın birinin yüzü sivilce dolmuştu aynı adet dönemindeki gibi fakat hamile idi o ay...

canım bence o başka bişey.. bizim okuldan bi arkadaş da hamile kaldı geçen ay belki de daha 3 haftalık 4 haftalık arasındaydı hiç birimiz bilmiyorduk. yüzünün her tarafı küçük küçük sivilce olmuştu ne oldu yüzüne dedik hatta..
ama mesela beim adet belirtisi olan sivilce büyüktür ve numuneliktir bi tane..

evet aslında büyük ve acıyan çıkar ama bnm dediğim arkadaşın suratının özelliklede tek tarafı bildiğin koca koca sivilce dolmuştu...ve oda adt döneminde sivilcelenirdi...ama sanırım snin dediğin normalde sivilceli olmayanlar adet döneminde bi tane çıkan onu kastediyosun ..

evett benımd e komşum var onun da hamile olduğunu öğrendiğimiz ay alnı komple sivilce doluydu

hadı yaaa kız nasıl unutursun yarın mutlaka ölççç

ama tümden ateş ölçmedim ki canım ne zama çatladığını bilmiyorum göğüs acısı yeni yeni başladı genelde çatlamadan 5-6 gün sonra başlar. öyleyse daha çok var demek..

tam da benım alnımda çıkandan bahsediyorsunuz
acıyannnnn

evet ben öyleyim mesela cildim kup kuru ergenken bile sadece adetken bir ya da iki tane çıkardı

ama tümden ateş ölçmedim ki canım ne zama çatladığını bilmiyorum göğüs acısı yeni yeni başladı genelde çatlamadan 5-6 gün sonra başlar. öyleyse daha çok var demek..

hmmm sen daha iyi bilirsin tabi kendinii
ne güzel bu ay ilgilenmiyorsun anlaşılan

gecen ay 16.gun gec gelmisti bana
ama adet once geldi belki daha once catlamistim ve ates gec yukselmisti diye yorumladik

bugun 18.gundu ates 35,8
ve bel agrim coktu ilginc sekilde
kistlesince oyle olur diye duymustum burda

akinti catlama olmasa da olur mu peki??
bu arada sivilce yanilticidir canim ya hamilelik belirtileri zaten adetle tamamen ayni, hatta dusuk yaptim o da adet belirtileriyle tamamen ayni,,hepsi benziyor birbirine o yuzdne hci belli olmaz desene yarin supriz bizim icin ates de olcmedin karanfilcecim

hepberaber dogru diyorsun yarin 19,gun ama 33,gunde adet olmadim hic o yuzden dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…