günaydın kızlar benım ateşim düştü bu sabah neden böyle olduki :26:
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ben pkoluyum kaç günde adet oluyorum bılınmıyor yanı genelde ilaçla hasta oluyorum söktürü kullanıyorum ama bu aralar gün aşırı degerlendiriyorum günleri kaçırmmak için :) teşekkür ederim ilgin için canım :)
Eki Görüntüle 371598
canlar bu da yuumurtlama testim 14.günki 5 dk ya hemen belirmişti zaten bundan sonra yaptıgım testlerde hıc çift çizgi görmedim sizce 14.gün yumurtlamıs olabilirmiyim
canimm naber?? Allah sana ve bebesine daima saglik versin insallah.
aman furtado rabbim nasip ederse olur inşAllah :)bende tınlamıyorum bu ay yani eşimn testleri iyi olana kadar sanırım bilmyrm ne çok umutlu nede umutsuzum.hakkımıza hayırlısı bugün ovu testi yaptım negatif biraz silikti yarın veya diğer gün pozitif olur inşAllah ,bakalım bu ayda eşim ümitli noluyo dedim :)tersine döndü eşimde bişeyler kullanıyo kapsül ,keçiboynuzu, fındık ,ceviz, badem, b12 ,havuç suyu baya ümitlendi canım ya:)şimdilik hayırlısı zaten yarından itibaren 6 gün sonra bu iş biter yumurtlama haftası 6 güne biter sonra ne yapsan boş herhalde:)Rabbim çok bekletmeden sağlıkla gönderir inşAllah.sen kalbini serin tut canım gerisini Rabbime emanet et sağlıklıdır inşAllah kucağınıda alırsın sağlıkla inşAllah:)amin
inşAllah yerleşme düşüşüdür canımmmm
anladım canım, ozaman bencede kaçırmamak için gün aşırı devam edin o zmn
zaten ateşinde az çok bir fikir verecek şmdi, inş hayırlısı olsun :)
amin canım hayırlısı :)
yumurtlamanız hiç böyle hesapladınızmı
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
yumurtlamanız hiç böyle hesapladınızmı
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
kızlar 36.6 derece ateşle adet oldummhayırlısı olsun ne diyelimm
sağlık olsun canım üzülme muhtemelen yarın düşer ateşin
bi ay banada olmuştu. insan inanamıyor...
yeni döngün hayırlı olsun inşallah..
saol canım Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlarlar doldursun yuvalarımızı aminnn
5 aydır deniyoruz olmadı :2:
benim herseye bakıldı bir progestrona yumurtlamaya ve eşimin sperm analizi kaldı
doktora kacıncı gün gitmeliyim yumurtlama olup olmadıgını ultrasyon bakıyorlarmıs bilgin var mı tatlım
canım ben genelde hep bu hesaplayıcaları kullanırım ama ne kadar doğru ne kadar sağlıklı sonuçlar çıkartıyor tam bilemiyorum ama sırf meraktan mutlaka bakarım bu otomatik hesaplayıcılara
aaaa evettt ben bu siteyi hatirliyorum
korunurken tehlikleli gunlerden kacinmak icin hep bu siteyi kullanirdim
adetlerim hep duzenliydi o zaman
o yuzden sasirmazdi hic, gercekten dedigi gunler olurdu yumurtlama gunleri
amin canım amin, üzülme bizimde 6 ay olcak hayırlısını bekliyoruz allahın izniyle.
adet sonrası gidersen oluşan yeni yumurtan varmı yokmu görürsünüz ultrasonda.
hormon testlerin yapılmış sanırım? adet bitiminde bi git istersen hem genel bi muayne olur hemde rahatlarsn
bende perş 8. günümde gideceğim varsa bakalım yumoşlarıda görürüz.
birde yumurtlama oldumu olmadımı diye progesterona bakıyorlar işte o da adetin 21. günü oluyormuş
ancak düzenli yumurtlayan birisi için geçerli bu yani 14. gün yumurtlama olan biri içn
düz mantıkla yumurtlamadan 1 hafta sonra bakılması gereken bir test, ordaki değerler yumurtlama hakkında bilgi verir
ancak ztn hormon testlerin iyi çıktıysa yumurtlamanda bişey yoktur bence stres olmamaya çalış
hakkında hayırlısı inş..
kızlar 36.6 derece ateşle adet oldummhayırlısı olsun ne diyelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?