Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anladım canım, ozaman bencede kaçırmamak için gün aşırı devam edin o zmn
zaten ateşinde az çok bir fikir verecek şmdi, inş hayırlısı olsun :)

Eki Görüntüle 371598

canlar bu da yuumurtlama testim 14.günki 5 dk ya hemen belirmişti zaten bundan sonra yaptıgım testlerde hıc çift çizgi görmedim sizce 14.gün yumurtlamıs olabilirmiyim

14. gün net çıkmış bence o gün olmuş,
zaten çift çizgiyi gördkten 24-36 saat sonra çatlama oluyormuş
yani 15. gün çatladın diyebiliriz, 14 ve 15 günleri değerlendirmen gerekiyordu boş geçmedin dimi
hatta garantiye al 16. günde olsun sonra gün aşırı yiter :)

canimm naber?? Allah sana ve bebesine daima saglik versin insallah.

İyim tatlım sağol sen nasılsın duaların için çok tşk cnm amin

ohh iyi iyi maşşallah cnm hadi hayırlısı bakalım tutacak tutacak inş. yarabbii

Bu arada kızlar ben facede yeni bir gurup açtım hamilelikle ilgili sizleride beklerim gurup kapalı dışardan yabancı gelmiycek anne olma hayalini mart a erteleyenler gurubuna da anons ettim 9ay sen biliyorsun o gurubu zaten link veriyorum gelmek isterseniz buyrun canlarım Giriş Yap | Facebook

kızlar 36.6 derece ateşle adet oldumm hayırlısı olsun ne diyelimm

sağlık olsun canım üzülme muhtemelen yarın düşer ateşin
bi ay banada olmuştu. insan inanamıyor...
yeni döngün hayırlı olsun inşallah..

sağlık olsun canım üzülme muhtemelen yarın düşer ateşin
bi ay banada olmuştu. insan inanamıyor...
yeni döngün hayırlı olsun inşallah..

saol canım Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlarlar doldursun yuvalarımızı aminnn

5 aydır deniyoruz olmadı :2:

benim herseye bakıldı bir progestrona yumurtlamaya ve eşimin sperm analizi kaldı

doktora kacıncı gün gitmeliyim yumurtlama olup olmadıgını ultrasyon bakıyorlarmıs bilgin var mı tatlım

amin canım amin, üzülme bizimde 6 ay olcak hayırlısını bekliyoruz allahın izniyle.
adet sonrası gidersen oluşan yeni yumurtan varmı yokmu görürsünüz ultrasonda.
hormon testlerin yapılmış sanırım? adet bitiminde bi git istersen hem genel bi muayne olur hemde rahatlarsn
bende perş 8. günümde gideceğim varsa bakalım yumoşlarıda görürüz.
birde yumurtlama oldumu olmadımı diye progesterona bakıyorlar işte o da adetin 21. günü oluyormuş
ancak düzenli yumurtlayan birisi için geçerli bu yani 14. gün yumurtlama olan biri içn
düz mantıkla yumurtlamadan 1 hafta sonra bakılması gereken bir test, ordaki değerler yumurtlama hakkında bilgi verir
ancak ztn hormon testlerin iyi çıktıysa yumurtlamanda bişey yoktur bence stres olmamaya çalış
hakkında hayırlısı inş..

Son düzenleme:
canım ben genelde hep bu hesaplayıcaları kullanırım ama ne kadar doğru ne kadar sağlıklı sonuçlar çıkartıyor tam bilemiyorum ama sırf meraktan mutlaka bakarım bu otomatik hesaplayıcılara

bende bu ay keşfettim canım bakalım nolcak inş.işe yarar :)

aaaa evettt ben bu siteyi hatirliyorum

korunurken tehlikleli gunlerden kacinmak icin hep bu siteyi kullanirdim
adetlerim hep duzenliydi o zaman
o yuzden sasirmazdi hic, gercekten dedigi gunler olurdu yumurtlama gunleri

o zaman bene bu siteye bakayım bakalım neler olcak inş.işe yarar yaa

lh biraz düşüktü FSH est. hormonu düzgündü doktor sorun yok değildi dedi yumurtlamaya bakıcaktı bu ay gidicem bakalım

inşAllah canım diyet etkiler mi yumurtlamayı aslında kilo da vermeliyim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…