Ölç cnm ateşini o kadrda değil ben hergün düzensizde olsa ölçüyordum ama pek tınlamadan. inş. çatlıcak cnmCnm ben iyim çok şükür doktorada gittim bir sorun yok daha küçücük 20 gün sonra falan kalp atışlarını duymaya gidecegız inş. bir sorun olmazsa rabbim inş. ediyorum cnm sana dua rabbim inş. hemen bir evlat verir sana ve inş. sag saglım kucagımıza almamızı nasip eder amin
canim benim cok saol. gecmis sayfalari okurken sen gelip gitmissin kacridim seni
senin tablon da cok iyi gidiyor. yukselmis atesin. ve bence sen kesinlikle dogru gune cektin cizgiyi. ff'ye bakma sen. yinede 3 gunde bir iliskiye devam et. biz cok yorulmusuz biraktikama baslamamiz lazim. bakalim yarin da yuksek cikar insallah atesin.
kızlar günaydın nasılsınız
bugün 6.30 da uyandım ve saatimi 6.45 kurdum geri yattım 6.45 de ateşimi ölçtüm 36.6ya canlar 1 dk uyanıp tekrar uykuya dalmam ateşi etkiler mi bilemedim :26:
kizlar gunaydin
alerji olmusum doktora gittim
krem ve hap verdi
ama baya kotu kabarciklar
insallah ilerleyip her yerimi sarmaz
cok korkuyorum((((((((((((
geçmiş olsun canım Allah korusun
teşekkür ederim canım yok lavaboya filan gitmedim yatagın içindeydim cuma günü bat o zamana kadar böyle giderse hamile olabilirmiyim sence :26:
senin vucut isini normalde nasil bilmiyorum
ama ates cok iyi
hep boyle giderse tabiki hamilesindir
az kalmis bol sanslar
insallah ilerlemez ya su an inanin bebek dusuncesi aklimda degil hic, bu alerjilerimle ve kasinmakla baya bir mesgulum
bat ne zaman onu bile bilmiyorum
dua edin bana gecsinler cok korkak bir insanin bir de
stres yaparsam daha da artar
benim eşim de 29 yaşında
çok soru sordum amane kadarlık evlisiniz
bizim temmuzda 2yıl dolacak
canim hayirli olsun
umarim bu ay saglikla gelir bebisin
ve guzel haberlerinle seviniriz canim
ates olcmedim ben ama yumurtladim mi yumurtlamadim mi telasina dustum olcmedigime pisman oldum:)))
kizlar gunaydin
alerji olmusum doktora gittim
krem ve hap verdi
ama baya kotu kabarciklar
insallah ilerleyip her yerimi sarmaz
cok korkuyorum((((((((((((
bizim en sonki tahlılde 63milyondusizin hareket degerleri ve morfolojı iyimiş canım benim eşimde hiç bişey yemez içmezdi ama şimdi keçiboynuzunpekmezini yiyecek sütle falanmı versem diye düşünüyorum eşimde kullandım proxedd plus 3ay o zaten morfolojı %0 dan %3 çekti valla ceviz fındık hala yemez ama olsun en zından doktora gitmek için destekliyor beni :)
hem ff bilmiyor ki benım ne gün ne kadar yumurtam var
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablom bu canım
sonu da böyle olur inşallah
ateşim 36.2-36.4 olmustu en fazla canım ama karın agrısı akıntı ara ara rahime şiddetli agrı ooluyor adet mi olcam acaba :26: Allahım kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun aminn
hadi bakalım ateşin çok güzel gidiyo demekki bu dediklerin hamilelik belirtileri gibi inşallah öledir moonsun
aa canım benim eşimde proxeed kullanıyo %0 dan %3 e mi çıktı dedin morfolojin ne güzel inşallah bizimkide düzelir bizimde %3 bakalım kaç olcak 2,5 ay sonra
canım ateşin çok güzel yükselmiş ya maşallah inşallah sonuda güzel olur
ateşim 36.2-36.4 olmustu en fazla canım ama karın agrısı akıntı ara ara rahime şiddetli agrı ooluyor adet mi olcam acaba :26: Allahım kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun aminn
hadi bakalım ateşin çok güzel gidiyo demekki bu dediklerin hamilelik belirtileri gibi inşallah öledir moonsun
inşAllah canım amin bilemiyorum ki gecen ay cok acayipti adetim ilk kez şaştı umarım bu ay göbüşlerimiz bebişle dolarr
mooncum daha onceden bu kadar yukselmiyorsa bu iyi birsey
hep boyle gitsin insallahhhhhh
yokh saol canim
hepberaber ateşin süper maşallah.. hamişler kervanına seni de katıcaz inşallah..
senin de aynen fatoşunki gibi görmediği rakamları gördü..
bebeğin de gelir Allahın izniyle..
ben de bugün adet oldum.. sabah eşim iğne yaptı ne büyük rahatlıkmış sancısız atlatabilmek. çünkü ben sancıdan kusuyordum o kadar yani..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
hepberaber ateşin süper maşallah.. hamişler kervanına seni de katıcaz inşallah..
senin de aynen fatoşunki gibi görmediği rakamları gördü..
bebeğin de gelir Allahın izniyle..
ben de bugün adet oldum.. sabah eşim iğne yaptı ne büyük rahatlıkmış sancısız atlatabilmek. çünkü ben sancıdan kusuyordum o kadar yani..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar benım ateşim düştü bu sabah neden böyle olduki :26:
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ilk cizgi dedigin kontrol cizgisi mi? Fotografii koyabilir misin mumkun mu?
Ovulasyon testini oglen 24-26 arasi yaparsan daha iyi olur. 2 saat oncesinden sivi alimini azaltacaksin. Tahmini catlama gununde gunde 2 kere yapabilirsin.
hayırlısı olsun canım, inş bir sonraki ay gelir bebeğin
bendede sancı çok dayanılmaz oluyor gerçekten, önlemini baştan alman iyi olmuş.
canım bu düşüşlerin önemi yok daha yumurtan çatlamamış zaten
çatlayacağı için düşmesi normal ısının belkide yarın birden fırlar, kaç günde bir adet oluyosun?
bu düşük ateşli günleri değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?