Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aman furtado rabbim nasip ederse olur inşAllah :)bende tınlamıyorum bu ay yani eşimn testleri iyi olana kadar sanırım bilmyrm ne çok umutlu nede umutsuzum.hakkımıza hayırlısı bugün ovu testi yaptım negatif biraz silikti yarın veya diğer gün pozitif olur inşAllah ,bakalım bu ayda eşim ümitli noluyo dedim :)tersine döndü eşimde bişeyler kullanıyo kapsül ,keçiboynuzu, fındık ,ceviz, badem, b12 ,havuç suyu baya ümitlendi canım ya:)şimdilik hayırlısı zaten yarından itibaren 6 gün sonra bu iş biter yumurtlama haftası 6 güne biter sonra ne yapsan boş herhalde:)Rabbim çok bekletmeden sağlıkla gönderir inşAllah.sen kalbini serin tut canım gerisini Rabbime emanet et sağlıklıdır inşAllah kucağınıda alırsın sağlıkla inşAllah:)amin

hem ff bilmiyor ki benım ne gün ne kadar yumurtam var
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablom bu canım
sonu da böyle olur inşallah

kızlar günaydın nasılsınız

bugün 6.30 da uyandım ve saatimi 6.45 kurdum geri yattım 6.45 de ateşimi ölçtüm 36.6 ya canlar 1 dk uyanıp tekrar uykuya dalmam ateşi etkiler mi bilemedim :26:

kizlar gunaydin

alerji olmusum doktora gittim
krem ve hap verdi
ama baya kotu kabarciklar
insallah ilerleyip her yerimi sarmaz
cok korkuyorum ((((((((((((

kızlar günaydın nasılsınız

bugün 6.30 da uyandım ve saatimi 6.45 kurdum geri yattım 6.45 de ateşimi ölçtüm 36.6 ya canlar 1 dk uyanıp tekrar uykuya dalmam ateşi etkiler mi bilemedim :26:

etkileyecegini snamiyorum canim
sonucta kalkip wcye gidip geri falan donsen neyse
ama yatakta yatmaya devam ediyorusn sonucta

kizlar gunaydin

krem ve hap verdi

geçmiş olsun canım Allah korusun

teşekkür ederim canım yok lavaboya filan gitmedim yatagın içindeydim cuma günü bat o zamana kadar böyle giderse hamile olabilirmiyim sence :26:

geçmiş olsun canım Allah korusun

teşekkür ederim canım yok lavaboya filan gitmedim yatagın içindeydim cuma günü bat o zamana kadar böyle giderse hamile olabilirmiyim sence :26:

senin vucut isini normalde nasil bilmiyorum
ama ates cok iyi
hep boyle giderse tabiki hamilesindir
az kalmis bol sanslar

insallah ilerlemez ya su an inanin bebek dusuncesi aklimda degil hic, bu alerjilerimle ve kasinmakla baya bir mesgulum
bat ne zaman onu bile bilmiyorum
dua edin bana gecsinler cok korkak bir insanin bir de
stres yaparsam daha da artar

ateşim 36.2-36.4 olmustu en fazla canım ama karın agrısı akıntı ara ara rahime şiddetli agrı ooluyor adet mi olcam acaba :26: Allahım kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun aminn

inşAllah sende tez zamanda şifa bulursun canımm

benim eşim de 29 yaşında

çok soru sordum ama ne kadarlık evlisiniz
bizim temmuzda 2yıl dolacak

canım akşam acil çıkmam gerekti yazamadan çıktım
bizimde temmuzda 2 yıl olacakkkk ay ne çok benzer yönümüz var dimi :)))

ateşin süperrrrr canım yükselmiş ne güzel maşallahhhh hep böyle gitsin inş

canim hayirli olsun
umarim bu ay saglikla gelir bebisin
ve guzel haberlerinle seviniriz canim
ates olcmedim ben ama yumurtladim mi yumurtlamadim mi telasina dustum olcmedigime pisman oldum:)))

amin canım inşş sağlıkla gelsin inatçı veletlerimiz,
ateş konusunda evet insan pişman oluyor sonra ama
en iyisi ya hiç bulaşmamak yada işte ölçmek bizde bu merak varken zor dururz zaten :)

kizlar gunaydin

krem ve hap verdi

canım çok geçmiş olsun, stres yapmamaya çalış o da tetikler
inş ilerlemeden atlatırsın hemencik, dikkat et kendine

aa canım benim eşimde proxeed kullanıyo %0 dan %3 e mi çıktı dedin morfolojin ne güzel inşallah bizimkide düzelir bizimde %3 bakalım kaç olcak 2,5 ay sonra

hem ff bilmiyor ki benım ne gün ne kadar yumurtam var
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablom bu canım
sonu da böyle olur inşallah

canım ateşin çok güzel yükselmiş ya maşallah inşallah sonuda güzel olur

hepberaber ateşin süper maşallah.. hamişler kervanına seni de katıcaz inşallah..
senin de aynen fatoşunki gibi görmediği rakamları gördü..
bebeğin de gelir Allahın izniyle..

ben de bugün adet oldum.. sabah eşim iğne yaptı ne büyük rahatlıkmış sancısız atlatabilmek. çünkü ben sancıdan kusuyordum o kadar yani..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

hayirlisi olsun canim

evet ya o sanci yok mu
ben de majezik olmadan yasayamiyorum.o derece

hayırlısı olsun canım, inş bir sonraki ay gelir bebeğin
bendede sancı çok dayanılmaz oluyor gerçekten, önlemini baştan alman iyi olmuş.

günaydın kızlar benım ateşim düştü bu sabah neden böyle olduki :26:

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım bu düşüşlerin önemi yok daha yumurtan çatlamamış zaten
çatlayacağı için düşmesi normal ısının belkide yarın birden fırlar, kaç günde bir adet oluyosun?
bu düşük ateşli günleri değerlendirin

ilk cizgi dedigin kontrol cizgisi mi? Fotografii koyabilir misin mumkun mu?

Ovulasyon testini oglen 24-26 arasi yaparsan daha iyi olur. 2 saat oncesinden sivi alimini azaltacaksin. Tahmini catlama gununde gunde 2 kere yapabilirsin.

cevap için teşekkürler resmi koymaya çalıştım ama koyamadım ama eklemeye çalışcam buraya

canım ben pkoluyum kaç günde adet oluyorum bılınmıyor yanı genelde ilaçla hasta oluyorum söktürü kullanıyorum ama bu aralar gün aşırı degerlendiriyorum günleri kaçırmmak için :) teşekkür ederim ilgin için canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…