Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar biliyorum ateş tablom çok enteresan belki daha önce böyle bir tablo görmediniz bende görmemiştim zaten ama kimse yorumlamayacak mı şimdiiiiii????

belki gec yumurtlayacaksin canim ya
simdi bakinca hangi gun yumurtladn soyleyemiyorum
yukseldigi gun diycem ama ortalamanin ustunde devam etmemis
kac gunde bir adet oluyorsun?

arkadaşlar biliyorum ateş tablom çok enteresan belki daha önce böyle bir tablo görmediniz bende görmemiştim zaten ama kimse yorumlamayacak mı şimdiiiiii????

canım henüz yumurtlamamışsın ateşine göre, akıntın ne durumda?
döngün baya uzun sanırım geç yumurtlama olacak belliki.

belki gec yumurtlayacaksin canim ya
simdi bakinca hangi gun yumurtladn soyleyemiyorum
yukseldigi gun diycem ama ortalamanin ustunde devam etmemis
kac gunde bir adet oluyorsun?

canım henüz yumurtlamamışsın ateşine göre, akıntın ne durumda?
döngün baya uzun sanırım geç yumurtlama olacak belliki.

arkadaşlar adetlerim düzensiz hiç belli olmuyor erkende gelebiliyor geçte gelebiliyor ayın onundan beride akıntım var,bende anlamadım bişey yaaayın 14 dünden beride gögüslerim acıyo,arada kasıklarımda hafif batma hissediyorum

Son düzenleme:
hayirlisi olsun canim

evet ya o sanci yok mu
ben de majezik olmadan yasayamiyorum.o derece

benim o kadar ağrılı oluyor ki ne yediysem kusuyorum geçen ay majezik de tuvalete karıştı. o yüzden doktordan iğne istemiştim. ama çok korktuğumdan yaptıramam diye düşünüyordum. o kadar da korkulacak bişey yokmuş.

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com Slm herkese.dün gece o kadar kötü bir rüya gördüm ki moralim çok bozuk uyandım.rüyamda falcı gibi bi adam var ama manevi yönü oldukça kuvvetli bi adam bu herkes buna gidip karşısına oturuyor o da çocuğu olup olmayacağını söylüyor.ben de gittim bana bir bakış baktı senin asla çocuğun olmayacak dedi.ama konuşmadı hiç o bakıştan benim zihnimden geçti.komik gibi gelebilir size ama o kadar çok etkilendim ki canım çok sıkkındı.ama bugün bütün gün kasık ağrısı çektim.umutlarım yeşerdi.bakalım kısmet.daha 1 hafta var bata.ama bence şimdiye kadar göğüslerde batma ve kasıklarda bıçak saplanır gibib sızı olmalıydı.o kadar çok araştırdım ki bu belirtileri yaşayanlar genellikle hamiş oluyor.heyecanla bekliyorum.umarım rüyam tersine çıkar...

ayy hadi inşallah canım tersine çıkar rüyalar biliyosun inşallah hamişsindir

Evet evet battaşız. İnşallah hep beraber de hamiş kalırız. Valla şimdilik ateş hiç önemli değil zaten, son günlerde düşmez inşallah. Bu arada rüyalar tersine çıkarmış, üzme kendini, belki de bebişin haberini vermiştir.

kizlar gunaydin

alerji olmusum doktora gittim
krem ve hap verdi
ama baya kotu kabarciklar
insallah ilerleyip her yerimi sarmaz
cok korkuyorum ((((((((((((

kuzum benim o sıkıntıyı zamanında bende atlattım ödüm kopuyor artık biryerim ufacık kşınsa ÜRTİKER di benimki inş. değildir seninki tamamen sıkıntıdan çıktığı söyleniyor aman dikkat et kendine yakında anne olacaksın çünkü inşallahhh...

ayy hadi inşallah canım tersine çıkar rüyalar biliyosun inşallah hamişsindir

çok sağolun kızlar umarım dediğiniz gibi olur...

gebelik ve ateş ölçme ne kadar alakalı olabilir ki? Ben ilk defa okuyorum ve bilgi ediniyorum burdan.. :S

canım kusura bakma senın mesajını alıntı yapmamışım
senın de güzel dileklerin için teşekkür ederim canım
senın de döngün uğur getirisn size

merhaba taze anne

canim gittim doktora bugun normal alerjiymis, bir krem verdi ve hap verdi 7 tanelik..
kreme basladim bile ve sanki sonduruyor..
ama malesef hap icemiyorum simdi yani ne kadar desem de hamile olmadigima yuzde 99 eminim ama yine de ya varsa diye yuzde birlik ihtimalden dolayi vicdanim el vermiyor hapi icmeye
sabredicem artik ve adet olursam hemen basliycam

canım sana bişey sorcam.
29 gün ilişki oldu mu?

aynı şeyi düşünüyoruz değil mi 29 da mı çatladı?
hayır olmadı canım
28 ve 31 de bır de bugün de ilişki var
,ben de sordum aynı şeyi kızlara hatta ff de oraya çekiyor çizgiyi ama kızlar olamaz yumurta o zamana çoktan çatlar dediler
ama bilmiyorum ben de olabilir mi diye düünüyorum

aslında şu vakte kadar ben de önce olabileceğini düşündüm canım ama ben bugün adet oldum ya. benim 11. gün 21,5 mm yumurtam vardı iki tarafda ikisi de farklı taraftaydı. ben adeti çatlayan ilk yumurtaya göre oluyorum. serophene kullandığım 2 ay böyle oldu. bu ay yine kullandım ama ateş ölçmedim. adetime göre 16. gün çatlamış. ama herkesde aynı hızda mı büyür aynı hızda mı çatlar bilemem. o düşündürdü beni. ama yine de öyle bile olsa 28 ve 31 rakamları da iyi zaten sperm probleminiz yok. burda gördüm yumurtlamadan bi gün önce olanları da. bir de ben senin yumurtanın olduğu an hamile kalacağına inanıyorum. ki bu şu an kesin. dileğimiz 24. gün çatlaması ya da yine de herşeye rağmen gebiş olman.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…