kızlar 36.6 derece ateşle adet oldummhayırlısı olsun ne diyelimm
arkadaşlar biliyorum ateş tablom çok enteresan belki daha önce böyle bir tablo görmediniz bende görmemiştim zaten ama kimse yorumlamayacak mı şimdiiiiii????
arkadaşlar biliyorum ateş tablom çok enteresan belki daha önce böyle bir tablo görmediniz bende görmemiştim zaten ama kimse yorumlamayacak mı şimdiiiiii????
belki gec yumurtlayacaksin canim ya
simdi bakinca hangi gun yumurtladn soyleyemiyorum
yukseldigi gun diycem ama ortalamanin ustunde devam etmemis
kac gunde bir adet oluyorsun?
canım henüz yumurtlamamışsın ateşine göre, akıntın ne durumda?
döngün baya uzun sanırım geç yumurtlama olacak belliki.
hayirlisi olsun canim
evet ya o sanci yok mu
ben de majezik olmadan yasayamiyorum.o derece
üzülme cnaım hakkında hayırlııs olsun en azında düzenli adet oluyorsun canım
ama senin bat cuma degil miydi
erken mi oldu?
normal adet mi lekelenme mi var?
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com Slm herkese.dün gece o kadar kötü bir rüya gördüm ki moralim çok bozuk uyandım.rüyamda falcı gibi bi adam var ama manevi yönü oldukça kuvvetli bi adam bu herkes buna gidip karşısına oturuyor o da çocuğu olup olmayacağını söylüyor.ben de gittim bana bir bakış baktı senin asla çocuğun olmayacak dedi.ama konuşmadı hiç o bakıştan benim zihnimden geçti.komik gibi gelebilir size ama o kadar çok etkilendim ki canım çok sıkkındı.ama bugün bütün gün kasık ağrısı çektim.umutlarım yeşerdi.bakalım kısmet.daha 1 hafta var bata.ama bence şimdiye kadar göğüslerde batma ve kasıklarda bıçak saplanır gibib sızı olmalıydı.o kadar çok araştırdım ki bu belirtileri yaşayanlar genellikle hamiş oluyor.heyecanla bekliyorum.umarım rüyam tersine çıkar...
canım akşam acil çıkmam gerekti yazamadan çıktım
bizimde temmuzda 2 yıl olacakkkk ay ne çok benzer yönümüz var dimi :)))
ateşin süperrrrr canım yükselmiş ne güzel maşallahhhh hep böyle gitsin inş
amin canım inşş sağlıkla gelsin inatçı veletlerimiz,
ateş konusunda evet insan pişman oluyor sonra ama
en iyisi ya hiç bulaşmamak yada işte ölçmek bizde bu merak varken zor dururz zaten :)
canım çok geçmiş olsun, stres yapmamaya çalış o da tetikler
inş ilerlemeden atlatırsın hemencik, dikkat et kendine
aa canım benim eşimde proxeed kullanıyo %0 dan %3 e mi çıktı dedin morfolojin ne güzel inşallah bizimkide düzelir bizimde %3 bakalım kaç olcak 2,5 ay sonra
canım ateşin çok güzel yükselmiş ya maşallah inşallah sonuda güzel olur
ateşim 36.2-36.4 olmustu en fazla canım ama karın agrısı akıntı ara ara rahime şiddetli agrı ooluyor adet mi olcam acaba :26: Allahım kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun aminn
hadi bakalım ateşin çok güzel gidiyo demekki bu dediklerin hamilelik belirtileri gibi inşallah öledir moonsun
deryoşum ateşin süperhiç bu seviyelere ulaşmamıştı
inşallah bekleyişin bitecek bu ay.
kızlar hepinize ayrı ayrı teeşekkür ederim[B]
çok güzel bu tablo canım maşallah
inşallah sonuda güzel olur
[/B]
umarım dediğiniz gibi ollur
ama benım adet olacağım zaman gelen bir ağrım var o ağrı başladı
yani sonu bebek değil kırmızı olacak diye düşünüyorum
ne yapalım öyle olsa da en azından çatladığını gördüm ya
Kızlarr ben de dpo 5teyim batlarımız aynı.bakalım neler olacak.ben şimdiden çok heyecanlıyım.uyuyamıyorum nerdeyse sabah acaba ateşim kaç çıkacak diye meraktan.bi de ben çok yüksek ateşliyim.bundan önceki aylarda hep 37leri gördüm ama ne yazık ki sonuç hüsran oldu.gerçekten kaçla hamiş kalıcam meraktayım.o gün gelecek mi acaba????
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com Slm herkese.dün gece o kadar kötü bir rüya gördüm ki moralim çok bozuk uyandım.rüyamda falcı gibi bi adam var ama manevi yönü oldukça kuvvetli bi adam bu herkes buna gidip karşısına oturuyor o da çocuğu olup olmayacağını söylüyor.ben de gittim bana bir bakış baktı senin asla çocuğun olmayacak dedi.ama konuşmadı hiç o bakıştan benim zihnimden geçti.komik gibi gelebilir size ama o kadar çok etkilendim ki canım çok sıkkındı.ama bugün bütün gün kasık ağrısı çektim.umutlarım yeşerdi.bakalım kısmet.daha 1 hafta var bata.ama bence şimdiye kadar göğüslerde batma ve kasıklarda bıçak saplanır gibib sızı olmalıydı.o kadar çok araştırdım ki bu belirtileri yaşayanlar genellikle hamiş oluyor.heyecanla bekliyorum.umarım rüyam tersine çıkar...
kizlar gunaydin
alerji olmusum doktora gittim
krem ve hap verdi
ama baya kotu kabarciklar
insallah ilerleyip her yerimi sarmaz
cok korkuyorum((((((((((((
ayy hadi inşallah canım tersine çıkar rüyalar biliyosun inşallah hamişsindir
Evet evet battaşız. İnşallah hep beraber de hamiş kalırız. Valla şimdilik ateş hiç önemli değil zaten, son günlerde düşmez inşallah. Bu arada rüyalar tersine çıkarmış, üzme kendini, belki de bebişin haberini vermiştir.
kuzum benim o sıkıntıyı zamanında bende atlattım ödüm kopuyor artık biryerim ufacık kşınsa ÜRTİKER di benimki inş. değildir seninki tamamen sıkıntıdan çıktığı söyleniyor aman dikkat et kendine yakında anne olacaksın çünkü inşallahhh...
canım sana bişey sorcam.
29 gün ilişki oldu mu?
aynı şeyi düşünüyoruz değil mi 29 da mı çatladı?
hayır olmadı canım
28 ve 31 de bır de bugün de ilişki var
,ben de sordum aynı şeyi kızlara hatta ff de oraya çekiyor çizgiyi ama kızlar olamaz yumurta o zamana çoktan çatlar dediler
ama bilmiyorum ben de olabilir mi diye düünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?