- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
hayır tatlım hiç bu kadar yükselmediinsallah gorecegiz o gunleri canim! inanir misin ben de ayni durumdayim. dogru duzgun uyuyamadigim icin atesimin dogru cikmadigini dusunuyorum :) benim de gecen ay cok yuksekti ama olmadi. bu ay dusuk. 6. dpo'da iyice dustu. beklemekte baska caremiz yok canim
maasallah harika gidiyorhic bu kadar yukselmis miydi? aaay insallah bu ay bebiss gelir!
sanirim etkiler. ben uyandim 36.2 idi, 5-6 dk uyanik kaldiktan sonra olctum 36.4 olmustu.
aa canm gecmis olsun. esin doktor mu? bu arada temiz bir sayfa acmissin. hayirli olsun yeni dongun :)
bence yumurta geliyor yakinda. ovu. testi yapiyor musun?
kuzucum inşallah kırmızıların gelmez uzunca bir süre..
meleğin gelip konmuştur göbeğine..
çok özledim seni
Sana 2 örnek vereyim. İlkinde hiç batma vs. olmadı, sadece hafif çarpıntım oluyordu ateş basıyordu ama ben hiç önemsememiştim bile, sonra tam adet günümde karnım ağrımaya başladı ve lekelenme başladı. Benim adetlerim hep lekelenmeyle başlar, tamam dedim adet oldum, sonra baktım ertesi gün birşey yok. Bir baktım hamileyim.
Diğerinde aşılama yaptırdım 2 tane kocaman yumurtam olmuştu, 1 tane de peşinden geliyordu. Doktor 14 gün sonra test yap dedi, göüğslerim öyle şiş öyle şiş ki, kasıklarım kasılıyor ağrıyor dedim ki oldu bu iş, aslında verilen hormonlar da bu etkileri yapıyor, 10. gün birdenbire hepsi geçti hiçbirşey kalmadı 2 gün sonra da kanamam başladı, o zaman da dedim ki belirtiler verilen hormonlardanmış, hamile kalamamışım. Doktora gittim muayene etti dedi ki tutmamış, 5 gün ciddi bir kanamam oldu adetten farklı değil, karnım ağrıdı, yani hiçbir belirtim yok! Sonra bir sonraki adetim geçti diye doktora gittim meğerse aşılama tutmuş. Yani ben çözemedim bu işin belirtilerini :) Ve bu hamilelik olayını 4 kere yaşamış ve neredeyse hepsinde farklı şeyler yaşamış ve hatta klasik belirtileri pek yaşamamış(bulantı, koku hassasiyeti) biri olarak söylüyorum bunları...
kızlar günaydın
nasılsınız canlarım?
ben bugünde ateşimi ölçtüm dünki gibi 36.6
kahverengi lekelenme basladı şimdi kesildi bugün keske bebiş gelse ama devam eder gibime geliyor agrım var
bu sabah laboquick cubuk hamilelik testi yaptım okla işaretli yere daldırdım cubuk tamamı kırmızlasana kadar beklettim snrra duz zemine koydum ve 5 dakika içinde varla yok arası ikinci çizgi cıktı galiba ben yanlıs yaptım testi normalde bat cuma günü
kızlar günaydın
nasılsınız canlarım?
ben bugünde ateşimi ölçtüm dünki gibi 36.6
kahverengi lekelenme basladı şimdi kesildi bugün keske bebiş gelse ama devam eder gibime geliyor agrım var
bu sabah laboquick cubuk hamilelik testi yaptım okla işaretli yere daldırdım cubuk tamamı kırmızlasana kadar beklettim snrra duz zemine koydum ve 5 dakika içinde varla yok arası ikinci çizgi cıktı galiba ben yanlıs yaptım testi normalde bat cuma günü
ben de bu cuma saniyordum
gecen cumaysa zaten gecmis
hadi gecikme olur da ozellikle sordum adet nasil diye
belki gec dollenme oldu daha yani tutunuyor bebis
bence kana git canim ve yorma kendini
insallah guzel haberlerle gelirsin
canım inşallah bebeısın senınledır. bazen lekelenme olabılıyor yerlesme olurken bunun dısında adet sancısıda oluyor . tabı bunlar sadece ıhtımaller umarım yasadıklar hamılelık belırtısıdır.
tatlım dgru dusunuyorsun batım 2 gün sonra cuma günü yani erken geldi diye üzüldüm bilemedimcanım ya burası kucuk ilçe kanı sabah alıyorlar taaa ertesi gün aksam 7 de cıkıyor bursa merkeze gonderıyorlar ve fiyatı 52 tl
umut var mı canım sizlerin yorumlarına güveniyorum
bence var canim
testi tekrarla elinde varsa bir tane daha bize de atsana canim
silik cizgi olmasi normal eger bat da daha gelmediyse
zaten yerlesme kanamasi da bata yakin oluyormus
tabi cok umitlendirmek istemiyorum ama silik cizgi ve atesin yuksekligi bana olumlu gorunuyor
tatlım dgru dusunuyorsun batım 2 gün sonra cuma günü yani erken geldi diye üzüldüm bilemedimcanım ya burası kucuk ilçe kanı sabah alıyorlar taaa ertesi gün aksam 7 de cıkıyor bursa merkeze gonderıyorlar ve fiyatı 52 tl
umut var mı canım sizlerin yorumlarına güveniyorum
inşAllah canımmm Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı şekilde yaşatsın bu duyguları
fotosunu cekmeye calıstım ama canım net cıkmadı bir türlü
bekliyorum bakalım bugun gelicek mi leke kanama
Günaydın kızlarrrrrr
canım siilik çizgi çıktıysa bişey vardır hadi bakalım inşallah kendini sakın yorma !
kana gitmeden bat gününü bekle idrar testini tekrarla çizginin koyulaştığını görürsen kan testine git canım.
hapşu' nun söyledikleri doğru, allah korusun tabi.
inş bebiş haberiyle gelirsin
Eki Görüntüle 372461
günaydın arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır ateş ölçümü yapıyordum bu ay yapmadım ve kafam karıştı :26:
eklediğim resimlerde 1.dakika , 3.dakika ve 8.dakika da çektiğim resimler var.
mavili olan test 5 gündür böyle çıkıyor,
kaset tipi olan testin ise son kullanma tarihi 5 ay geçmiş.
lekelenmelerim var akşamdan beri.
yoksa bunlar testlerin bir oyunu mu bana?
inşAllah canımm aminnn hepiniz çok saolun iyiki varısnızzz
cumartesine kadar gelmezlerse kan testi yaptırıcam hayırlısıı Allahtan
ancak lekene dikkat et bakalım devam edecek mi nasıl olacak..
yerleşmeden olabilir yada başka bi risk olmasın çok dikkat et kendini yorma sakın.
gerekirse doktora gidersin hemen batı fln beklemeden.
gelsin bebişşşşşşşşşşşşşşş gelsinnnnnnn
bana gore var birseyler
ama her yaptiginda daha koyulasmiyor mu?
bir de bat ne zamandir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?