36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
maalesef kızlar bu ay bitti
umarım yakındır bebeğimle kavuşmam
iyi haftasonları
tatlim gormemisim o mesaji. bir yandan esime bakiyorum hasta daiyilesmeye calisiyor yazik bir sonraki yumurtlama donemini kacirmamak icin
ben biraz daha yukselmesini beklerdim. demek ki henuz gelmedi yumurta. bir de akintiya iyi bakabiliyor musun? Creamy isaretlemissin. oda henuz yumrtanin olmadigini gosteriyor. canim sende pko mu vardi? kusura bakma daha once konusmustuk ama dikkatim col bolunuyor karistiriyorum
haklısın bitanem kendi kendime uzun bir döngü de olsa adet oldum ya buna da şükürcanım üüzlme zamanı var demekki
canım ben eminim neden diyeceksinnasıl bi artma meydana geldi adet olduğuna emin misin.. ben 29. günde daha emin gibiyim o yüzden belki daha adet zamanı değildir canım.
canım benım sana gebelik için umut olamadım ama çatladım dimi benderyacım en azından güzel güzel çatladın yumoşun oluştu ...bazen adet olmam uzayınca ve gebelikte olmayınca rabbim bebeği geçtim vaktin de adet oluyum diye yalvardığımda çok olmuştur...seviyoruz seni yeni ay yeni umut...
amin canım amin umarım hepimize iyi gelirbu aycanim saglik olsun. insallah nisan ayi bereketli gelir
merhabalar tatlım çok teşekkür ederim allah razı olsun bugün biraz daha iyi sayılırım,bugün hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallahcanim gunaydin. bugun nasil moralin?
canım benim çok çok teşekkürler iyiki varsınız yaa allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahAsosyal umarim hersey gonlune gore olur ve senin de tez zamanda bebis haberiyle yuzun guler canim.
kızlar ben geldim Allaha hamd olsun hamileyim
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin aminnnn
dün doktora gittim daha cok kucuk ne olacagı belli olmaz bekleyelim 2-3 hafta dedi eşinden baska kımseye söyleme dedi siz arkadaslarım bide eşim biliyor
kızlar cok dua ediyorum sizlerede Allahım sizlere yasatsın bu duyguyuuuuuu aminn
Rabbim banadaa kalp atıslarını duymayı kucagıma almayı nasip etsin amin hayırlısıylaa
canlarım benim iyiki varsınızzzz
canım bu kadar üzme kendını bende senın gibiyim hamıle haberi alınca bi kötü oluyorum dediğin gibi kıskançlıkmı hayır tabıkıde ama iştee napalım bizimde sınavımız buymuşş bi zamanı var beklemek lazım allah bizlere sabır versin ama sunu unutma bizde burda hamıleyim diye bagırcazz canım
günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum bugun hava çok güzel :)))
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
maalesef kızlar bu ay bitti
umarım yakındır bebeğimle kavuşmam
iyi haftasonları
inş güzel günler bizleri bekliyordur canım bugün gerçekten hava güzel moralimin biraz daha düzelmesine neden oldu
senin ateşinde sabitlenmiş benimkide sabitlendi bi yükselseydide içimiz rahatlasaydı kısmet artık bakalım
inş bu sınavı geçmek bizede nasip olur tatlım allah büyük ümit kesmek bize yakışmaz hep ümit var ALLAH hayırlısını versin hepimize inşallah
evet sabitlendik kaldık valla umut her zaman var biraz sıkılayım bunalayım hep bunu söylerim umudum her zaman var :))))
MERHABALAR KIZLAR
GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM CANI GÖNÜLDEN
İNŞALLAH İLKBAHAR GÜZEL GÜNLER GETİRECEK HEPİMİZE
BUGÜNKÜ ATEŞ TABLOMU PAYLAŞIYORUM AMA ÇOK İSTEKSİZİM
ATEŞİM SABİT,YÜKSELMEDİDE YUMURTA OLMADIMI NEDİR BİLMİYORUM VALLAHİ
BİDE SİZ BAKIN İSTEDİM
3bcadd Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hoşgeldin canım nasılsın iyimisin bebiş nasıl ronya da doğum yaptı inşallah bizler de görürüz o günleri canımarkadaşlar hepinizi özlemle kucaklıyorum...
uzunca bir süre oldu sizlerden ayrı kaldım...
nasılsınız???
güzel haberler var mı???
ben ücretsiz izindeyim evdeyim şimdilik...
inşallah bundan sonra görüşürüz...
hepinizi öpüyorum...
rabbim hepinizin gönlüne göre verir inşallah...
haklısın bitanem kendi kendime uzun bir döngü de olsa adet oldum ya buna da şükür
canım ben eminim neden diyeceksin
1-21.ve 22.günler yumurta akı geldi daha da gelmedi
2-5 gün evvelden kasık ağrım çok oldu (bu tarıhten 5 gün önce)
3-adete dönmeye başladı gibi
ama sana desteğin için sonsuz teşekkürler
senin dediğin gibi olsa da olur aslında
bu ay zaten adetle akıntı için ilaç tedavi,sine başlayacağız
o nedenle muhtemelen korunurum eşli tedavi olacak
kontrol olacak yine ve ben yumoşuma baktırırım o arada
umarım yine yumurtam olur
canım benım sana gebelik için umut olamadım ama çatladım dimi ben
ben de seni seviyorum tatlım
amin canım amin umarım hepimize iyi gelirbu ay
tabi size mart ayı devam daha
Hoşgeldin canım nasılsın iyimisin bebiş nasıl ronya da doğum yaptı inşallah bizler de görürüz o günleri canım
canım akıntı da sancı da bazen yanıltıcı olabiliyor. benim hep akıntıdan çok sonra çatlar yumurtam. neyse hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bizzlere de nasip olur bir gün. dileğim yerleşme kanaması olması..
Hoşgeldin canım nasılsın iyimisin bebiş nasıl ronya da doğum yaptı inşallah bizler de görürüz o günleri canım
canım akıntı da sancı da bazen yanıltıcı olabiliyor. benim hep akıntıdan çok sonra çatlar yumurtam. neyse hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bizzlere de nasip olur bir gün. dileğim yerleşme kanaması olması..
yaaaa öylemi diyosun canım yaaaacanım merhaba...
çizelgen henüz yumurtlama olmadığını söylüyor...
kaç günde bir regl oluyorsun??
bu da önemli çatlama zamanı için...
Adetim sökülmedi
kahve kahve geliyor silince
bu ne Allahım yaa
ee ateş de düştüü
delireceğpim
yaaaa öylemi diyosun canım yaaaa(
adetlerim belli olmuyorki tam gününde gelmiyor hiç ya önce geliyo ya sonra en son 1 martta regl olmuştum,bu yumurtadan bıktım zaten ben yaaa((
canım belki yerleşmedir,yerleşirkende ateş düşüyormuş ya
inş öyledir tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?