Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sasi olucam zaten bakmaktan kizlar
yok o silik cizgi bile bembeyaz fon yine

aldim agzimin payini oturuyorum
ne zaman gelecek bu bebis ama

canım uzulme erken yaptın testı gecer ınsallah bat da yıne yaparsın cıft cızgıyı gorursun stress yapma artık zaten hamıle kalabılıyosun bunu bılıyoruz dogru zamanda gelıcek bebegın merak etme

canım dur ya zaten geç çatladın sen ateşine bakılırsa geç yükseldi diyodun
günün tam ne zamandı tekrar test yaparız hemen ümitsizliğe kapılma

atesim 20.gun yukseldi
19.gun catlamisim yani dpo9dayim diye gosteriyor
ama bana inandirici gelmedi 32 gunde hic adet olmadim ben
o yuzden de daha erken catladigimi simdi batin yakin oldugunu dusunuyordum o yuzden ates de sevindirince test yaptim

saolun kizlar desteginiz icin, gercekten bu son bir daha adet gecikmedigi surece test yapmiycam.
insallah cikmamistir ama ne diyim hayirlisi

hapsuu biliyor musun calismalara yeniden basladigimdan beri unutur oldum hamile kaldigimi bile
inan sil bastan hersey ve hemen umitsizlige kapilmaya basliyorum yeniden
gercekten merak ediyorum ne zaman olacak ya da olacak mi yeniden diye
umarim cok bekletmez Allahim, saglikla gonderir bebegimi.
isteyen herkesin bebegini

tatlım üzülme ALLAH doğru zamanda sağlıklısını hayırlısını versin evladında inş senin için doğru zaman yakındır
ne güzel hamile kalabildiğini biliyorsun ALLAH verir

anlıyorum senı canım..umarım ısteyen herkez tez zamanda saglıklı bırsekılde bebegıne kavusur

canım ateşin 19 den sonra yükseldiyse daha önce nasıl çatlamış olacaksın ki
normalde düşük ateşlisin ztn ya o ikinci yumurtaydı yada sen ancak çatladın
bunun ilk ve tek yumurta olduğunu düşünürsen o ateşle ancak çatlamışsın zaten
bu dönemde hiç olmadığımz şeyler oluyo ztn belkide bu ay 32 günde olacaksın öyle düşün
dpo 9 daha çok erken, hiç sıkma canını

Çıkmadı ha ikinci çizgi, hay allah. Belki daha erkendir, olmadıysa da inşallah bir sonraki aya.

koca bir tek cizgi canim..

10 dk agladim simdi rahatladim
ciddiyim rahatladim kizlar ya, surekli hamileyim diye dolaniyordum evin icinde aklimdan bir dk gitmiyordu
simdi testte cikmadi ya tamam o zaman dedim normal hayata dondum
herseyin hayirlisi bakalim adet ne zaman gelecek
gercekten gec gelirse bir dahaki ay hemen ates olcmeye basliycam

saol canim
destekleriniz icin
cok rahtliyorum sayenizde
umarim dedigin gibidir
oncesinde zaten diyordum ya dipteydi ates 35lerde diye
herhalde gec catladim haklisin, evet cikmama ihtimali oluyor o zaman icin..bakalim canim
gunlerdir adet sancisi anlamadim ben bu ay niye boyle
zaten bastan garipti o yuzden diyordum umitli degilim bu aydan diye
ama belli olmaz haklisin, tek olumlu yonu oldu testin normalde dondum

ayni mesaj cok pardon...

Son düzenleme:

Sonuca üzüldüm ama en azından rahatlamış olmana sevindim. Aynı heyecan bende var şimdi, sabah işe gitmeden test yapmadan kaçtım evden, yarın sabah da kendime hakim olabilirsem süper olacak :)

canım benim sıkma canını yaa evet erken yaptın testı bak hamılee kalabılıyorusn buda güzel bişey rabbım saglıklısını nasip etsin canım benım üzme kendını adetın geçmedende test yapma sakın bende önceden deli gibi test yapardım aptal gibiydim pkoluyum 30,gün olsun hemen giderdim 10tane test alır yapardım kendımı hamıle gibi hissedersdim hergün test yapardım sonra birden durumdum ben manyaklaştım artık diye düşünmeye başaldım benım adetlerim zaten geç oluyor 30,40 günd eoluyorum bazen ilaçla oluyorr eczaneye gidip her ay test almaya utanır olmustm sonra bıraktım testı falan çok geçerse adetim progestan içiyorum bebek varsa tutunmasını saglıyormus yoksa adet getirıyormus bu ilacı bitirdikden en az3gün sonra adet olunuyormus bende hep sayıyorum nedense hep 3günü adet oluyorum artık test almayıoda bıraktım ama sen yine şanslısın hamıle kalabılıyorsun :)

canım doktor kontrolunde mı ıcıyosun progestanı ? doktor kontrolu olmadan ıcme sakın sonra hamıle kaldıgında ıhtıyac hıssedılırse ıse yarayamayabılır .

hiç unutmam önceden bende ay acaba hamılemıyım bunu yapmıyayım sunu yapmıyayım bunu yemyeyyim diye diye kafayı yemiştim hatta birgün kendımı hamıle sanıp akşama kadar baş dönmesi ve miğde bulantısı çekmiştim düşünmekden kafayı yemıştım sonra giidp kan testı yaptırmıs ondan sonrada kafaya takmadım takınca insan gerçekden çok kötü oluyorrr

canım doktor kontrolunde mı ıcıyosun progestanı ? doktor kontrolu olmadan ıcme sakın sonra hamıle kaldıgında ıhtıyac hıssedılırse ıse yarayamayabılır .

bikez doktor vermiştim 2kezde kendi kafama göre almıstım canım yanlışmı yaptım yanı ben şimdi bide ben pkoluyum kesinlikle doktorum hamıle kaldıgım zaman kullandırır o zaman pkolularda düşük riski çokmus ya yanlış yapıyorum o zaman sağol canım bidaha içmem bende sen nasıl hamıel aldım ateş ölçme yöntemiylemi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…