canım benim sıkma canını yaa evet erken yaptın testı bak hamılee kalabılıyorusn buda güzel bişey rabbım saglıklısını nasip etsin canım benım üzme kendını adetın geçmedende test yapma sakın bende önceden deli gibi test yapardım aptal gibiydim pkoluyum 30,gün olsun hemen giderdim 10tane test alır yapardım kendımı hamıle gibi hissedersdim hergün test yapardım sonra birden durumdum ben manyaklaştım artık diye düşünmeye başaldım benım adetlerim zaten geç oluyor 30,40 günd eoluyorum bazen ilaçla oluyorr eczaneye gidip her ay test almaya utanır olmustmsonra bıraktım testı falan çok geçerse adetim progestan içiyorum bebek varsa tutunmasını saglıyormus yoksa adet getirıyormus bu ilacı bitirdikden en az3gün sonra adet olunuyormus bende hep sayıyorum nedense hep 3günü adet oluyorum artık test almayıoda bıraktım ama sen yine şanslısın hamıle kalabılıyorsun :)
haklisin canim sukrediyorum her zaman
ama adet donguleri gelince insan uzuluyor
birkac gun boyle garip oluyor ama sonra sil bastan yeniden calismalar yeniden hesap kitap yeniden bekleme sureci..
umarim hepimizin gonlunden gecen olur canim
cok tesekkur ederim
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com slm kızlar ateşim yükseldi ateşim yükseldi ama ben sevinemiyorum.hiç belirtim yok ne yazık ki ve adet geliyorum diyor çarşamba bat bakalım merakla bekliyoruum.
Valla tablo gayet iyi gözüküyor inşallah son iki gün düşmeye kalkışmaz.
offff kızlar, az önce doktordan geldim ve bel fıtığı olduğumu öğrendim...
bu kara bulutlar ne zaman gidecek üzerimden..
ilk bebek düşündüğüm ay apandist ameliyatı geçirdim, o sürem bitti çalışmalara başladık
kimyasal gebelikler...
şmdide bu...
dayanamıyorum artık
offff kızlar, az önce doktordan geldim ve bel fıtığı olduğumu öğrendim...
bu kara bulutlar ne zaman gidecek üzerimden..
ilk bebek düşündüğüm ay apandist ameliyatı geçirdim, o sürem bitti çalışmalara başladık
kimyasal gebelikler...
şmdide bu...
dayanamıyorum artık
geçmiş olsun canım.fizik tedavi mi verdi yoksa ameliyat mı dedi.inşallah tez zamnda kavuşursun sağlığına.
Umarım çok ciddi değildir. Çok ileri seviyede değilse biraz dinlenme biraz da güçlendirici hareketle halledersin. Ben 15 yıldır çekiyorum ama çok şükür ilerlemedi hep başlangıç seviyesinde kaldı. Hamile kalınca da çok fazla kilo almamaya dikkat etmek lazım. Geçmiş olsun. Diğer konu için bi karar verdiniz mi?
canım testler konusunda nolur eşini ikna et.çünkü inşallah çıkmaz ama ya varikosel çıkarsa onun ameliyatı basit ama spermlerin kendine gelmesi 3ile 6 ayı buluyor.şimdi kaybettiğiniz vakte çok üzülürsünüz(bunu yaşamış biri olarak söylüyorum).bu ihtimali düşünerek bir an önce spermiyogram yaptırın.alt tarafı sperm örneği verecek.canı bile yanmayacak.
canım ne bileyim artık anladımki erkekler bizim kdr önemsemiyolar
bnm kocammı böyle sadece bilmiyorum şmdiden niye bu kdr stres yapıyorum diye bi azar işitmediğim kaldı
ağustosda apandist ameliyatı geçirdim ben eylül ekim kasım 3 ay korun ztn korunmasanda olmaz dedi bana doktorum (benim hatam 1 ay korunmuş olmam)
eşimde diyorki ztn bu süreyi geç hadi aralık ocak şubat diyor bunlardada hamile kaldın belkide bunlara mahsustu niye strese sokacağız kendimizi diyor.
işte herkes 1 yıla kdr bekliyormuş ben niye bu kdr büyütüyomuşum...
büyütmek değilde önlem almaktı bnm amacım ama madem bu kdr strese gireceğiz,
en azından ben kendimle ilgili olanları yapayım dedim ne yapayım snra ztn hepsi temiz çıkarsa
geriye kromozom testleriyle onun testi kalıyor o zmn mecbur yaptırtacağım ne derse desin...
şmdilik sabır çekiyorum canım inş dediğin gibi olmaz, boşa zmn kaybı...
Siz nasıl rahat edecekseniz öyle yapın, bir de bu işin sıkıntısının yanında evde huzursuzluk olmasın boşver. O zaman gittiğinde pıhtılaşma sorunlarına baktırırsın. Bir de tiroid, prolaktin vs. hormonlarına baktırırsın, en azından önemli bir kısmı aklından çıkmış olur. Olur da onlarda bir sorun olursa da önlem alır öyle devam edersiniz yola. Canını çok sıkmamaya çalış, Allah çaresi olmayan dert vermesin, bunların hepsinin çaresi var. Kendini çok sıkarsan fıtığın azar daha fena olursun bu sefer azıcık rahatlamaya çalış.
işte biz kadınlar herşeye katlanıyoruzda erkekler ancak yumurta kapıya dayanınca kıllarını kıpırdatıyolar.
benim eşim oldum olası doktordan nefret eder hiç sevmez mecbur kalmadkça gitmwz
ilaç kullanmaz çok çok zor durumda kalmadıkça, hepsi kimyasal vücuduma sokamam der bitkisel yol bulur fln
azcık enteresandır zaten canı pek kıymetli ...
dediğin gibi cnm kan pıhtılaşmasını bu hafta vereyim diyorum sonucu heralde 1 haftaya çıkar dimi.
zaten sonrada regl olursam tiroid fln onlara bakılcak 3. günü.
sonrası allah kerim, dediğin gibi iyi düşünmeye çalışıyorum kafayı takıpta başka şeyler çıkmasında,
buna şükür rabbim sağlığımızı korusun bebeğimizde gelir inş öyle olunca,
önce can sonra canan demişler dimi kızlar.
sağolasın cnm çok destek oluyorsunuz bana iyiki varsınız..
canım çok teşekkür ederim evet mercimekksende bende isteyen tum kardelerimde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsn kucaklarımıza alalım inşAllah
canım benım dun sonucu ögrenmek ıcın gıttıgım doktor folık asit vermedi hap bende folibol folik asit 5 mg alıyorum gunluk dogrumu yapıyorum bılmıyorum tatlım sana doktorun vermiş miydi ne içiyordun kaç tne vs :26:
tatlımmmm darısı basınızadualarım sizinnleeeeee
canim karanfilim nasilsinmoonsoon tebrikler Allah tamamına erdirsin
Kutsev canım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu sanki kızın olcakmış gibi geliyor bana..
hepberaber bugünkü ateşini girmemiş büyük merak içindeyim..:44: nolur Allahım onu da hamileler kervanına kat
Merhaba herkese:)
Bugünün tablosu bu.. ateşim düşmeye başladı galiba? gerçi düne göre 1 saat erken uyandım , o yüzden mi acaba diyorum ya da demek istiyorum umut olsun diye:) adet belirtilerim de başladı, sanırım yine tutmadı bu ay.. Neyse önümüzdeki ay inşallah daha düzgün ölçerek tabloyu devam ederim ben de yapacak bişey yok:)Bekleyen herkese bol şans dilerim..
Eki Görüntüle 375838
kizlar hepinize bol- bol selam
nasilsiniz
everycim insallah Rabbim yuzunu guldurur
amaan bence bu y kromozomunda bir sorun varbirçok erkek birbirine benziyor. Benimki de öyle doktora gitmez, ama bi hasta olsa acayip evhamlanır. Ben hasta olsam iyileşince geçer der. Ben hergün iğne oluyorum, her gün ilaç alıyorum pıhtılaşma için, sözde deliler gibi çocuk istiyor ama doktorun verdiği bir kaşık pekmezi tadı güzel diye içmiyor. Yani genelde hiçbiri sorunlarla uğraşmayı sevmiyor. Bana da aylarca söylenmişti, ben düşüklerimin altında bir neden var başka doktora gideyim dedikçe sen kendin kafana takıyorsun, kafana taktığın için düşük oluyor, sapasağlam kadınsın, doktordan daha mı iyi biliyorsun... bissürü laf etmişti. Sonra geri aldı tabi de, iş işten geçmiş oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?