işte biz kadınlar herşeye katlanıyoruzda erkekler ancak yumurta kapıya dayanınca kıllarını kıpırdatıyolar.
benim eşim oldum olası doktordan nefret eder hiç sevmez mecbur kalmadkça gitmwz
ilaç kullanmaz çok çok zor durumda kalmadıkça, hepsi kimyasal vücuduma sokamam der bitkisel yol bulur fln
azcık enteresandır zaten canı pek kıymetli ...
dediğin gibi cnm kan pıhtılaşmasını bu hafta vereyim diyorum sonucu heralde 1 haftaya çıkar dimi.
zaten sonrada regl olursam tiroid fln onlara bakılcak 3. günü.
sonrası allah kerim, dediğin gibi iyi düşünmeye çalışıyorum kafayı takıpta başka şeyler çıkmasında,
buna şükür rabbim sağlığımızı korusun bebeğimizde gelir inş öyle olunca,
önce can sonra canan demişler dimi kızlar.
sağolasın cnm çok destek oluyorsunuz bana iyiki varsınız..
canım alıntı ile cevap yazamadım problem çıktı.test yapmışsın.üzüldüm gerçekten.seni en iyi biz anlarız.o tek çizgiyi görmek insanı mahvediyor.üzme kendini demiycem.ne yazık ki elimizde değil üzülmemek kafaya takmamak stres yapmamak.her adet döneminde ağlamaktan ben de kendimi helak ediyorum.sonra da kendime kızıyorum.bu kadar kendimi helak edecek gerçek bi sebep gelecek başıma o zaman görücem günümü diyip korkuyorum.ama işte dediğim gibi elimizde değil.Allah hepimizin yardımcısı olsun...sabretme gücü versin.bak ne diycem ben evlendim 10 ay boyunca vajinismustum.kabus gibi 10 ay şimdi sadece adet dönemlerinde ağlamaktan gözüm çıkıyor o dönem hergün her gece deli gibi ağlıyordum.ama sonunda yendim ve şimdi o kabus günlere gülüyorum.kendi kendimi ne kadar yıpratmışım diye.inşallah bir gün bebişim de olur da bu günlere aynen bakarım hepimiz yaşarız bu mutluluğu...
amaan bence bu y kromozomunda bir sorun varbirçok erkek birbirine benziyor. Benimki de öyle doktora gitmez, ama bi hasta olsa acayip evhamlanır. Ben hasta olsam iyileşince geçer der. Ben hergün iğne oluyorum, her gün ilaç alıyorum pıhtılaşma için, sözde deliler gibi çocuk istiyor ama doktorun verdiği bir kaşık pekmezi tadı güzel diye içmiyor. Yani genelde hiçbiri sorunlarla uğraşmayı sevmiyor. Bana da aylarca söylenmişti, ben düşüklerimin altında bir neden var başka doktora gideyim dedikçe sen kendin kafana takıyorsun, kafana taktığın için düşük oluyor, sapasağlam kadınsın, doktordan daha mı iyi biliyorsun... bissürü laf etmişti. Sonra geri aldı tabi de, iş işten geçmiş oldu.
aynı benimki..
ben salladım hadi sen niye sallıyorsun adamın morfoloji hız nerdeyse sıfır e vitamini günde içeceği.. ben takip etmiyorum nerdeyse 1 aydır vitaminini almıyormuş.. neymiş unutmuş.sözde benden çok istiyor evlendiğimiz ilk gün bile istiyordu ben istemiyorum diye 1 yıl bekledi şimdi yaptığın bak.
sıkıldım varya ben de tam bırakacam o olacak.
hep bizim zorumuzla olacak
benimki de oyle
ama sanirim bu mevzuyu sindiremiyorlar onlar belki de ondan
erkekler icin hassa konu cunku
belki bastirmak icin umursamaz oluyorlar
ama insan çok sinirleniyor. rahim filmi çektirdim o yumurtlama ilaçlarını kullandım ayda 3 defa adamın önüne gidiyorsun.. onu düşünmüyor oysa çok kıskançtır. spermiyografini bi tekrarla dedim çıldırdı.
ürolojide çalışıyor ya, doktorlarından birine fısıldayacak kendi odasında verecek hepsi bu.. ben ayda 3 defa hergün okul çıkışı koştur koştur gidiyorum doktora onu hiç düşündüğü yok kendine bişey demedim ama çok sinirliyim bugün
kocam kaloriferden sicak oldugumu soyluyor bugun
alev alevmisim
anne kucaginda gibi hissediyorum dedi dizimde uzanirken
sonra da uykuma daldi iyi mi
ben de gaza getirme atesli diye, hamile falan degilim dedim ama duydu mu bilmiyorum :)
İnşallah hamilesindir canım bunu tüm kalbimle istiyorum..
cok haklisin biraz da sorumluluk sahibi olsun istiyorsun
ama erkeklerin ruhunda pek yok sen ne kadar hakli da olsan gururlari da onde oluyor
uzme sen kendini, yavas yavas isleyerek bahsetsen surekli belki kabullenir
benimkine cok skmadan cok asiri ustelemeden birseyleri hergun azar azar soyledigimde bir sure sonra uyum sagliyor cok sukur
ama uyum saglamasi icin ne diller dokuyorum bir bilsen, kulagini iyice dolduruyorum
cok saol canim
son birkac gun hep oyle hissettim nedense
gaza gelip test de yaptim bugun okudun mu bilmiyorum
tek cizgi tabiki
orda silik cizgi ariycam diye sasi olucam birgun ya
sacma sapan bir durum bat gecmeden test yapmak da dayanamiyorum iste
eger dpo9daysam ben kac gundur hep adet sancisi cekiyorum anlamiyorum
bugun disari ciktim markete girdim ped mi test mi, ped mi test mi diye sordum durdum kendime
sonra teste yoneldim kasanin ordan aldim ve eve geldim.
28 gunluk dongum olursa ve yarin sabah adet gelirse kalicam pedsiz iyi mi
canim ya dpo14 bitmis
bu durumda bugun adet gelmeliydi eger hamilelik yoksa
adet olmadin di mi?
atesin hala cok iyi
niye içmedin ilaçlarını dediğimde aaa unuttum dedi gerçekten inadına ve istemediği için değil tamamen unuttuğu için içmedi biliyorum ama neden unutuyor.. herşeyi ben mi yapmak zorundayım. tam 3 ay keçiboynuzu kürü yaptım hiç itiraz etmedi içti tamam ama ben de bittim hadi evde boş boş oturan biri olsam neyse bazen akşam 8 de sızıp kalıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum kür yapacaktım diye. benim istediğim kendi yapsın. ben herşeyi düşünmek zorundayım. beyfendi aslan burcu ve çoookk tembel. yazın tatil planlaını ben yaparım akşam ne pişecek ben ev alacaz ben koştururum ev temizlenecek ben kürleri ben düşünürüm hangi tedaviyi uygulayacaz sırada ne var ne yapcaz ben... çok sıkıldım ve yoruldum
ona götürceksin içecek yiyecek ama biraz da o uğraşsın...
iyi dolmuşum sanırım:26: sanırım çalışan kadın sendromu birazcık da
Grafikte öyle çizgi attı ama benim adet döngüm 27 günde bir, 29 martta adet olmam gerek. yani 11 mart değil 13-16 mart arası yumurtlamış olmam lazım hesabıma göre, bir de o dönem batmalar kramplar hissettim kasıklarımda ama FF bana 11 de yumurtladın diyor:) ama ben şimdilik kendi hesaplarımı dikkate alıyorum. O yüzden düşebilir de her an ateşim, inşallah düşmez ama:)
Çok teşekkür ederim yorum için..Sen de beklemedesin sanırım değil mi? İnşallah kırmızı yerine güzel haberler gelir..
canım evet hamilelik geçirdin kesinlikle daha iyi bilirsin aradaki farkı ama ben onca kendimi dinledim ve gördüm ki her adetimde farklı bişeyler oluyor bazen sancı bazen ter basması bazen aynı şeyler de olsa sonunda adet oldum. ama senin az önce dediğin "hissetme" yi hiç yaşamadım hiç hamileyim bu sefer içimde öyle bi his var diyemedim. bana göre en büyük belirti dpo 14-15 de hala yüksek giden ateş. İnşallah hissettiğin doğrudur ve sen hamilesindir canım.
bu arada bu dediklerimin hepsini burda söyledim ve rahatladım beyfendi yanımda kpss çalışıyor ona morali bozulmasın diye hiç bişey diyemiyorumniye içmedin ilaçlarını dediğimde aaa unuttum dedi gerçekten inadına ve istemediği için değil tamamen unuttuğu için içmedi biliyorum ama neden unutuyor.. herşeyi ben mi yapmak zorundayım. tam 3 ay keçiboynuzu kürü yaptım hiç itiraz etmedi içti tamam ama ben de bittim hadi evde boş boş oturan biri olsam neyse bazen akşam 8 de sızıp kalıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum kür yapacaktım diye. benim istediğim kendi yapsın. ben herşeyi düşünmek zorundayım. beyfendi aslan burcu ve çoookk tembel. yazın tatil planlaını ben yaparım akşam ne pişecek ben ev alacaz ben koştururum ev temizlenecek ben kürleri ben düşünürüm hangi tedaviyi uygulayacaz sırada ne var ne yapcaz ben... çok sıkıldım ve yoruldum
ya ben bu aralar caliskan kadin olmak isterdim ne diyim, aktif bir rolun var ailedebu da guzel
ama bu emeklerinin karsiligi insallah alirsin canim tez zamanda
buraya gelip bize, 'ya kocam beni usandirdi, insan bir yardim eder ev isi, okul, bebek, hersey bende' diye anlattigin gunleri goruruz.
cok az kalmis umarim guzel haberi burdan yazarsin bize
ben de bekliyorum bakalim,normalde bat yarin 28 gunde gelirse
ama atese gore daha var
dogru diyorsun dpo14te dusmezse zaten tamam
hatta benim icin dpo13te de
ama sabirsizlik iste gittim dayanamadim bugun
kiziyorum kendime test yaptim diye
ates gostericek durumu zaten
bir dahki ay da kesinlikle ates olcucem
olcmemek stres yapti bende bu ay
belirsizlik:)
niye içmedin ilaçlarını dediğimde aaa unuttum dedi gerçekten inadına ve istemediği için değil tamamen unuttuğu için içmedi biliyorum ama neden unutuyor.. herşeyi ben mi yapmak zorundayım. tam 3 ay keçiboynuzu kürü yaptım hiç itiraz etmedi içti tamam ama ben de bittim hadi evde boş boş oturan biri olsam neyse bazen akşam 8 de sızıp kalıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum kür yapacaktım diye. benim istediğim kendi yapsın. ben herşeyi düşünmek zorundayım. beyfendi aslan burcu ve çoookk tembel. yazın tatil planlaını ben yaparım akşam ne pişecek ben ev alacaz ben koştururum ev temizlenecek ben kürleri ben düşünürüm hangi tedaviyi uygulayacaz sırada ne var ne yapcaz ben... çok sıkıldım ve yoruldum
Grafikte öyle çizgi attı ama benim adet döngüm 27 günde bir, 29 martta adet olmam gerek. yani 11 mart değil 13-16 mart arası yumurtlamış olmam lazım hesabıma göre, bir de o dönem batmalar kramplar hissettim kasıklarımda ama FF bana 11 de yumurtladın diyor:) ama ben şimdilik kendi hesaplarımı dikkate alıyorum. O yüzden düşebilir de her an ateşim, inşallah düşmez ama:)
Çok teşekkür ederim yorum için..Sen de beklemedesin sanırım değil mi? İnşallah kırmızı yerine güzel haberler gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?