Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bir usume bir ates hayirdir insallah :) ben bugun yaniyordum olctum 36.7 cikti. gecen gunde 36.9 cikmisti. ama bunlar gun icindeki olcumler oldugu icin bir sey ifade etmiyor. cok degisken. mesela bugun tum gun yandim su an yanaklarim buz gibi. olcsem max 36 cikar.

hadi bakalim isnallah dusmez

sasi olucam zaten bakmaktan kizlar
yok o silik cizgi bile bembeyaz fon yine

aldim agzimin payini oturuyorum
ne zaman gelecek bu bebis ama

canim uzulme cok erken yapmissin. ben de gecen ay 15 tane test yaptim! sadece 1 ayda. evdeki butun testleri bitirdim rahatdim. adeti gununu 3 gun gecmeden yapmayacagim. adet olmak tek cizgi gormek kadar uzmuyor. sen de bekle bakalim bir bat tarihi gecsin. bu ay olmazsa cok sukur Allah'a sagligimiz yerinde. denemeye devam :)

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com slm kızlar ateşim yükseldi ateşim yükseldi ama ben sevinemiyorum.hiç belirtim yok ne yazık ki ve adet geliyorum diyor çarşamba bat bakalım merakla bekliyoruum.

canim atesin harika gidiyor. bu ay gordugum en guzel tablo adet nasil haber verdi geldigini :)

hemen oyle negatif dusunme. benim de yillardir boyun fitigim var. yasiyorum valla oyle. hatta unuttum bile sen fitik diyince aklima geldi :)

canim bence bu ay senin atesini etkileyen baska seyler olmus. grafigin duzgun cikmadi. ne zaman yumurtlamanin oldugu belli degil. FF'nin dediginden daha gec oldugu kesin. atesin hala iyi ama bir kac gune kesin belli olacak zaten. sabretmekten baska caremiz yok :18: su ates keske adet olmadan 1 hafta once dusse. son dakika dusuyor yada ben de oldugu gibi dusmuyor gicik :)

canim gayet iyi. bugun de sabit ciksaymis daha iyimis. yarin daha netlesecek. bat'i atlatmis olan cok iyi bir isaret. hadi bakalim hayirlisi
sağol canım haklısın sanırım bu günü atlattım ama yarınki ateşim söylücek ne olduğunu zaten testimde negatif çıktı. bakalım yarın ola hayrola

Merhaba kızlar ben ilk defa bu topige yazı yazıyorum. Su an reglimin ilk gunü ve ben de bu ay bu yöntemi denemk istiyorum. Hergün aynı saatte mi ölçüyoruz?

canım geçmiş olsun eş konusunda bende aynıydım senin gibi.bize geçen ay 11 ay oldu bebek çalışmaları için ve bu zamana kadar ben gittim hep dr a bende kist vardı korkuyordum ama drlarm hep önemsiz basit kist diyorlardı 6. ayımızdayken eşime dr yaptır demişti sperm testi eşim önemsemedi annesinin hastane işine koşturdu kendini ihmal etti.bu ay gitti kendiliğinden test yaptır dı ve sonuç sperm hareketsizliği (%1 yerinde hareket ).şimdi çırpınıyoruz kürler ilaçlar havuçsuyu.ne bileyim .kıyamam yinede diyoki kurt versen onu bile yerim şifa için diyo eşim şimdi çok pişman.ama zamanında gitseydi şimdiye belkide düzelmişti vardır bir hayır ne diyelim hakkımıza hayırlısı artık.umarım sende bir an önce sağlığına kavuşursun.

yüksek ateşle çatlama olurmu benm bu ay düzenim karıştı ben 33 günde bir oluyorum o yüzden 16.gün başlıyrm ovu testlere bu ayda 17. gün yaptım ve hala pozitifi göremedim.napcam ben anlamadım ne oldu,ve bata 10 gün kaldı 4 nisan gibi olmalı ,erken olmuş olabilirmi acaba ,bu ay yumurtlamadım mı ki? 33 günde bir regil olan erken çatlayabilirmi yada başka ne olabilir ?
hiç böyle başına gelen varmı? lütfen yardım etsin bana
tablo yine takıldı gelmiyo buraya atamadım.
17.gün 36.7 ovu testi (çoook az koyu silik)
18.gün 36.8
19.gün 36.8 ovu testi (-)
20.gün 37.2
21.gün 36.8 ovu testi (-)
22.gün 36.7
23.gün 36.7
24.gün 36.9

Son düzenleme:

Normal vucut isini bilmiyorum canim ama daha erken catlamis olamaz misin bu ay icin?
daha erken adet olmuyor musun
cunku atesin cok yuksek ve onceden catladin belki farketmedin :44: 19.gun catlamissin derdim ama ovulasyon testin negatif, ustelik daha sonra ates yine dusmus,,

Merhaba kızlar ben ilk defa bu topige yazı yazıyorum. Su an reglimin ilk gunü ve ben de bu ay bu yöntemi denemk istiyorum. Hergün aynı saatte mi ölçüyoruz?

hosgeldin
evet hergun ayni saatte, sabah erken saatleri daha iyi oluyor 7 gibi
en az uc saatlik uyku sonrasi yataktan kalkmadan olcuyoruz canim

gunaydin herkese
hadi ben de ates tablomu paylasayim ama sonra bana demeyin
o tabloya mi o kadar yargara kopardin hamileyim diye
ama durum su aslinda 28 gunde olurum adet ve battan 3 gun once ates 36ya duser
bu ay kesinlikle her zamankinden cok gec gelecek anlasildi
bu arada testi erken yapmisim evet
ama goguslerimde agri gidiyor

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canim bu arada yumurtlama olmamis. orasi kesin. erken olmus olabilir. gec olacak da olabilir. ilkim degisiyor bu etkiler. moralini bozan bir seyler yasadiysan, yediklerinde degisiklik olduysa yada her hangi baska bir seyden degisebilir. endise etme. keske atesini ilk gunden itibaren olcseydin. simdi beklemekten baska caren yok.

gunaydiiiiin! cok ilginc sekil olarak benim tablomun aynisi :)

My Ovulation Chart

senin normal vucut sicakligin benden de dusuk. o nedenle yumurtlamadan sonrasi da dusuk. ama o cok onemli degil bildigin gibi. ay cok merak ettim simdi ne olcak. muhtemelen ikimizde ayni sonucu alcaz bu akdar benzer yani! :)

senin cok iyi son gunlerde sabitlemesi de cok iyi
az kalmis bakalim yarin buyuk gun seninicin
bu arada 36,5 ben de gormek isterdim o benim icin cok iyi

senin cok iyi son gunlerde sabitlemesi de cok iyi
az kalmis bakalim yarin buyuk gun seninicin
bu arada 36,5 ben de gormek isterdim o benim icin cok iyi

evet ben senden gun olarak biraz daha onde gidiyorum. ama senin yumurtlama isin da benden dusuk. isinislerine cikislarina bakar misin cok ilginc ilk defa kendiminkine bu kadar benzeyen bir tablo gordum cok heycanlandim :)

evet ben senden gun olarak biraz daha onde gidiyorum. ama senin yumurtlama isin da benden dusuk. isinislerine cikislarina bakar misin cok ilginc ilk defa kendiminkine bu kadar benzeyen bir tablo gordum cok heycanlandim :)

evet ben kac aydir olcuyorum benim yumurta 35,8 ya da 35,9 ile catlar
benziyor gercekten
icin rahat olsun isin dusuk de olsa boyle hamile tablosu bir suru
daha once bunu konusmustuk zaten
36,5 senin icin de iyi bir ates
umarim son gun dusmez gayte iyi tablon

insallah canim ikimizinki de saglikli bir hamilelikle sonuclanir insallah. bu arada benim de bir hafta once belirtilerim vardi. adet olacakmisim gibiydi ama hepsi simdi kayboldu. gerci benim adet olmadan yarim saat once basliyor asil belirtiler zaten dedigim gibi atesim de dusmuyor oncesinde. gecen ay boyle olmus en azindan. o nedenle bir turlu heveslenemiyorum. keske onceden ogrenmenin bir yolu olsa di mi :) ama yok. sen cok erken dest yapmissin. 9dop'da cikmaz tabi :) ben belki simdi yapsam cikar ama yapmayacagim. biktim bembeyaz fon gormekten.

bosver canim yapma
zaten yarin ogrenicez
umarim da guzel haberi duyucaz topicte
benim baya zamandir adet sancim var hem de cok erkenden basladi bir garip
ama bugun gogus agrim geciyor demek ki adet gelicek

iyi haberlerini bekliyoruz

degisir bu durum canim ya
benim catlama gunu agriyor
ama once ya da sorna agridigini soyleyenler vardi
karisik durum
atese gore emin degiliz daha biraz daha olcmen lazim
ama verimli donemdesin senin simdi degerlendirmen gereken onemli gunler

Günaydın herkese. Bugün bahar havası gitti yine kış geldi buraya, çok soğuk
Neyse benim tablomda bir değişiklik yok, umarım yarın da böyle olur. Zaten göğüslerimde hafif şişlik ve hassasiyet var, genelde adet olacağım zaman pek olmaz, son hamileliğimde böyleydi. Bu sefer fazla heveslendim ben, inşallah sonu hüsran olmaz

3adf2b Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bu arada ovülasyon testine dayanarak yumurtlamamın bir gün önce oldugunu düşünüyorum ve genelde adetten 2 gün önce lekelenmeler başlıyor ve o esnada ateş düşüyor, leke gelmedikçe bendeki umut da artarak devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…