Bu da benim grafiğim, şimdilik iyi gidiyor 2 gün daha düşmezse ve dayanabilirsem Çarşamba test yapmayı planlıyorum.
3adf2b Ovulation charts on FertilityFriend.com
9 ay bu arada ben de Cuma çok üşüyordum, dün ise hep yanaklarım yandı durdu. Ateşim mi var diye baktım akşam ama düşük çıktı.
sasi olucam zaten bakmaktan kizlar
yok o silik cizgi bile bembeyaz fon yine
aldim agzimin payini oturuyorum
ne zaman gelecek bu bebis ama
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com slm kızlar ateşim yükseldi ateşim yükseldi ama ben sevinemiyorum.hiç belirtim yok ne yazık ki ve adet geliyorum diyor çarşamba bat bakalım merakla bekliyoruum.
offff kızlar, az önce doktordan geldim ve bel fıtığı olduğumu öğrendim...
bu kara bulutlar ne zaman gidecek üzerimden..
ilk bebek düşündüğüm ay apandist ameliyatı geçirdim, o sürem bitti çalışmalara başladık
kimyasal gebelikler...
şmdide bu...
dayanamıyorum artık
Merhaba herkese:)
Bugünün tablosu bu.. ateşim düşmeye başladı galiba? gerçi düne göre 1 saat erken uyandım , o yüzden mi acaba diyorum ya da demek istiyorum umut olsun diye:) adet belirtilerim de başladı, sanırım yine tutmadı bu ay.. Neyse önümüzdeki ay inşallah daha düzgün ölçerek tabloyu devam ederim ben de yapacak bişey yok:)Bekleyen herkese bol şans dilerim..
Eki Görüntüle 375838
kızlar tablom hakkında ne düşünüyorsunuz. bu gün batım ama hala gelen giden yok
3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com
sağol canım haklısın sanırım bu günü atlattım ama yarınki ateşim söylücek ne olduğunu zaten testimde negatif çıktı. bakalım yarın ola hayrolacanim gayet iyi. bugun de sabit ciksaymis daha iyimis. yarin daha netlesecek. bat'i atlatmis olan cok iyi bir isaret. hadi bakalim hayirlisi
canım ne bileyim artık anladımki erkekler bizim kdr önemsemiyolar
bnm kocammı böyle sadece bilmiyorum şmdiden niye bu kdr stres yapıyorum diye bi azar işitmediğim kaldı
ağustosda apandist ameliyatı geçirdim ben eylül ekim kasım 3 ay korun ztn korunmasanda olmaz dedi bana doktorum (benim hatam 1 ay korunmuş olmam)
eşimde diyorki ztn bu süreyi geç hadi aralık ocak şubat diyor bunlardada hamile kaldın belkide bunlara mahsustu niye strese sokacağız kendimizi diyor.
işte herkes 1 yıla kdr bekliyormuş ben niye bu kdr büyütüyomuşum...
büyütmek değilde önlem almaktı bnm amacım ama madem bu kdr strese gireceğiz,
en azından ben kendimle ilgili olanları yapayım dedim ne yapayım snra ztn hepsi temiz çıkarsa
geriye kromozom testleriyle onun testi kalıyor o zmn mecbur yaptırtacağım ne derse desin...
şmdilik sabır çekiyorum canım inş dediğin gibi olmaz, boşa zmn kaybı...
yüksek ateşle çatlama olurmu benm bu ay düzenim karıştı ben 33 günde bir oluyorum o yüzden 16.gün başlıyrm ovu testlere bu ayda 17. gün yaptım ve hala pozitifi göremedim.napcam ben anlamadım ne oldu,ve bata 10 gün kaldı 4 nisan gibi olmalı ,erken olmuş olabilirmi acaba ,bu ay yumurtlamadım mı ki? 33 günde bir regil olan erken çatlayabilirmi yada başka ne olabilir ?
hiç böyle başına gelen varmı? lütfen yardım etsin bana
tablo yine takıldı gelmiyo buraya atamadım.
17.gün 36.7 ovu testi (çoook az koyu silik)
18.gün 36.8
19.gün 36.8 ovu testi (-)
20.gün 37.2
21.gün 36.8 ovu testi (-)
22.gün 36.7
23.gün 36.7
24.gün 36.9
Merhaba kızlar ben ilk defa bu topige yazı yazıyorum. Su an reglimin ilk gunü ve ben de bu ay bu yöntemi denemk istiyorum. Hergün aynı saatte mi ölçüyoruz?
yüksek ateşle çatlama olurmu benm bu ay düzenim karıştı ben 33 günde bir oluyorum o yüzden 16.gün başlıyrm ovu testlere bu ayda 17. gün yaptım ve hala pozitifi göremedim.napcam ben anlamadım ne oldu,ve bata 10 gün kaldı 4 nisan gibi olmalı ,erken olmuş olabilirmi acaba ,bu ay yumurtlamadım mı ki? 33 günde bir regil olan erken çatlayabilirmi yada başka ne olabilir ?
hiç böyle başına gelen varmı? lütfen yardım etsin bana
tablo yine takıldı gelmiyo buraya atamadım.
17.gün 36.7 ovu testi (çoook az koyu silik)
18.gün 36.8
19.gün 36.8 ovu testi (-)
20.gün 37.2
21.gün 36.8 ovu testi (-)
22.gün 36.7
23.gün 36.7
24.gün 36.9
gunaydin herkese
hadi ben de ates tablomu paylasayim ama sonra bana demeyin
o tabloya mi o kadar yargara kopardin hamileyim diye
ama durum su aslinda 28 gunde olurum adet ve battan 3 gun once ates 36ya duser
bu ay kesinlikle her zamankinden cok gec gelecek anlasildi
bu arada testi erken yapmisim evet
ama goguslerimde agri gidiyor
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydiiiiin! cok ilginc sekil olarak benim tablomun aynisi :)
My Ovulation Chart
senin normal vucut sicakligin benden de dusuk. o nedenle yumurtlamadan sonrasi da dusuk. ama o cok onemli degil bildigin gibi. ay cok merak ettim simdi ne olcak. muhtemelen ikimizde ayni sonucu alcaz bu akdar benzer yani! :)
senin cok iyison gunlerde sabitlemesi de cok iyi
az kalmis bakalim yarin buyuk gun seninicin
bu arada 36,5 ben de gormek isterdim o benim icin cok iyi
evet ben senden gun olarak biraz daha onde gidiyorum. ama senin yumurtlama isin da benden dusuk. isinislerine cikislarina bakar misin cok ilginc ilk defa kendiminkine bu kadar benzeyen bir tablo gordum cok heycanlandim :)
evet ben kac aydir olcuyorum benim yumurta 35,8 ya da 35,9 ile catlar
benziyor gercekten
icin rahat olsun isin dusuk de olsa boyle hamile tablosu bir suru
daha once bunu konusmustuk zaten
36,5 senin icin de iyi bir ates
umarim son gun dusmez gayte iyi tablon
insallah canim ikimizinki de saglikli bir hamilelikle sonuclanir insallah. bu arada benim de bir hafta once belirtilerim vardi. adet olacakmisim gibiydi ama hepsi simdi kayboldu. gerci benim adet olmadan yarim saat once basliyor asil belirtiler zaten dedigim gibi atesim de dusmuyor oncesinde. gecen ay boyle olmus en azindan. o nedenle bir turlu heveslenemiyorum. keske onceden ogrenmenin bir yolu olsa di mi :) ama yok. sen cok erken dest yapmissin. 9dop'da cikmaz tabi :) ben belki simdi yapsam cikar ama yapmayacagim. biktim bembeyaz fon gormekten.
gübaydın kızlarrr..
kızlar bende tablmu ekliyorum sizce çatlamışmı acaba ?
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
birde bu sabah yumurtalıklarımda çok büyük bi ağrıyla uyandım..yumurta çatladıktan sonramı ağrır çatlamdan öncemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?