günaydın kızlar naıslsınız bakalım ben ayılmaya çalısıyorumkahve içiyorum ateşim çıkışa geşti galıba
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bence bu sefer oldu bu yumurtlama...yarın da yükselmeye devam ederse kesinleşecek.
ooo iyi o zaman çatlayacam desenehadi bakalım inş. arta arta gider ateşim :)))
hadi bakalım canım inşş yarın güzelce fırlar ateşin, gelsin bakalım yımırtalarrr
gelsin valla canım artık kaç gün oldu hala yumurtlayamadım :))) çalışmalara devam 2günde 1oluyorr kocamda bana kafayımı yedın sen cocuk cocuk diye diyee delircen diyo napayım elişmde değil bazen geröçekten ilşki görev gibi oluyor benim için
günaydın kızlarrrr...
Every ve 9ay maşallah tablolarınıza inş bebiş haberi gelecek
bnmde bu sabah bol bol yumurta kıvamı akıntım geldi 13. günümdeyim dayanamayıp ateşime baktım
yarına filan çatlarım heralde
günaydın canooo....bol çalışmalar mesai başlıyor desene
bayanlar herkese merhaba,
ben de birkaç gündür ısı ölçme yöntemine başvuruyorum ama çok tutarsız bir durumla karşı karşıyayım. ateşim şimdiye kadar 36.8 in üzerine hiç çıkmadı. bu ısıyı da 1-2 kere gördüm şimdilik. gerçi yumurtlama şüphesinin olduğu tarihlerden itibaren ısı ölçmeye başladım ve bu yöntemi ilk defa deniyorum yani henüz bünyeye hakim değilim ama beklenen adet tarihime 9 gün kaldı yani çoktan yumurtanın çatlamış olması gerekiyordu ve ısımın yüksek olması gerekiyordu sanırım. Neler oluyor anlamadım? bir de şunu soracağım yumurtlama olmadan da adet görmek mümkün mü biliyor musunz?
iyi cnm bendende çalışma dönemlerini kapatmak üzereiym bendeselam cnm naber?
sormaaaa yaaa çalışmalar tam gazzzzz, fıtıklı fıtıklı daha bi güzel olcek artıkkk
gün aşırı devam ediyorum bu ay vallaaa,
çok istikrarlıyım dün uzayan akıntıyı görünce bilee atlamadım adamın boynuna, sırayı bozmıcam halvet bugün :)))
güya takmıyorum yaaaaa akışına bıraktım
iyi cnm bendende çalışma dönemlerini kapatmak üzereiym bende
bu fıtık nerden çıktı şimdi yaaaa((
bize işlemez böle şeyler bende tam yumurtlama zamanında hastaydım ama ayıptır sölemesi her günü değerlendirdimm
buda bnm akışına bırakmış halim işte biz akışına bırakırsak böle olur işteee
canım herkesin ateşi 36,8 in üzerine çıkacak diye bişey yok
yani öyle sabit bi ısı yok aslına bakarsan, herkesin vücud ısısı farklı
kendi ortalamasına göre ancak yorum yapılabilir senin de ortalamanı bilseydik yorum yapılabilirdi.
büyük ihtimalle yumurtan artık çatlamıştır, ölçmeye devam et şuanki seyrinden düşerse adetin geleceğini anlarsın
artarsada bu iyiye işeret ama son gün önemli birden de düşebilir ateş.
doktora sormuştum yumurtlama olmasa da adet olunurmuş.
ohh ohhh hadi hayırlısı inşşşşşş güzel haberler gelir bu ay artık beklemeye geçiyosun hayırlısıyla
darısı başıma yaaa valla heryerim ağrıyo zor geliyo çalışma flnda :))
sorma bi fıtığım eksikti canım şmdi tam olduk
dünden beri tereddütteydim ama dayanamıcam içecem drun verdiği ilacı
ne yapayım artık belkide boşa çekecem ağrıyı bebek mebek olmıcak snra daha beter sinir olurum
tedavimi olurum bu ay hem ne yapayım artık hayırlısı...
valla doğru diyosun bizim bırakmış halimiz ancak bu kdr olur
dereceyi bu sabahlık öyle bi ölçeyim dedim de yine başköşeye koydum
yrnda ölçüveirirm canım ne olacak diye
ben beklemeye geçermiyim hiç ya ateş yanılırsa ya çatlamadıysa ya geç oluşn bi yumurta olursaaa
bende bıraktım bi kere sonra hmn geri ölçmeye başladım dereceyle kanki olduk valla
günaydın kızlar naıslsınız bakalım ben ayılmaya çalısıyorumkahve içiyorum ateşim çıkışa geşti galıba
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?