Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım gerekirse elinle de bakabilirsin
ama bnm genelde bakıyorum günlük pedime gelmiş oluyor
yada bişe yok gözüküyor peçeteye silince geliyor.

benimde akıntım çok oluyor o yüzden günlük ped kullanıyorum bende ama hep böyle beyaz kremsi geliyor bildiğin krem gibi yanı ama şeffaf fı göremiyorum ben yaa

bugün benimde aklımdan geçti fatoş yaaa bayadır görünmüyo
inş herşey yolundadır

belki yogundur simdi
kucuk bir yerde yasiyorum diyordu kontroller icin belki gidip gelmeleri oluyordur onu dusundum
bir de ilk zamanlar belki bulantisi falan vardir cok gelemiyordur
darisi basimiza

benimde akıntım çok oluyor o yüzden günlük ped kullanıyorum bende ama hep böyle beyaz kremsi geliyor bildiğin krem gibi yanı ama şeffaf fı göremiyorum ben yaa

canım o akıntı genelde yumurtlamaya çok yakın geliyor, şeffaf böyle uzuyor baya bi aynı yumurta akı gibi :)
yada tam çatlarken o da kişiden kişiye değişiyor daha yumurtan çatlamadı ya ondan gelmemiştir
onu görünce anlaki yumurtlama çok yakın

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bugün itibariyle bu ayın ilk tablosunu paylaşıyorum vatana millete hayırlı olsun...
ama bi kaç sorun var akıntıları kaldırınca çizgiyi kaldırıyor akıntılarımı o günlerde emin olarak girmiştim ama aynı akıntı bugünde var ...
9 gün folikülmetride 10mm. 9mm ve 8 mm lik 3 yumurta vardı ve bol miktarda kist
fikirleriniz nedir :44:

kaç aydır görmüyorum kız ben o şeffafı kaç aydır yumurtlamıyormuyum ben yoksa neyse dikkat ederimmm canım benım sagol ilk evlendıgım zaman aynı tarıf ettiğin gibi yumurtanın o şeffafı gibi böyle uzuyor öyle bişey gelmişti o zamanlar çocuck düşünmüyordum bu nee yaa noluyorr bana demişti aptal kafa bişeyden çakmıyormusum şimdi ise o şefaffı görmek için can atıyorrum şefaf şeffaf nerdesin

canım bugünde ani bir yükseliş olmuş yaa o kafasını karıştırmıştır,
o günkü akıntılardan daha eminsen onlar kalsın bugünkünü creamy fln gir bari,
bugün diğer bi yumurtan çatlıyordur ama sen ilkini baz almış olursun tabloda
akıntı varsa çalışmalara tam gaz devam, hadi hayırlısı olsun inşşşşşşşşşş

bu arada ne güzel öyle 3 yumurtaa nasıl oluyor bende hep bi tane oluyor :44:

yaaa canım herkeste de olmuyormuş yani akıtnı dışarı vurmayabilirmiş
belkide gelmiştir sen anlaşmışsındır, sen yinede dikkat et gün aşırı iyidir hiç kaçırma imkanı olmaz

evet cnm 3 klomenin etkisi 3 ay devam ediyorya birde pkolu olunca zaten çok çok yumurtladığım için dir heralde 6 yumurtamın olduğu ayda oldu ama sonuç hep fosss...birde polen tükettim hergün yumurtlayana kadarda ...ben bugünde çalışayım barriiii

vayyy 6 yumurta hee, olsun olsun gayet güzel bişi bence bu
elbet bigün biri tutacakkkkk ve bence bu çok yakın hissediyorum,
çalış çalışşş bence fırlama olmuş bi diğer yumurtaysa boşa gitmesin

tamam canım sagol :) devam

arı sütü bal polen karışımımı kullandım canım sen

bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bir bakın bana?????????

canım bu bahsettiğin yumurta akı kıvamındaki akıntıyı önemsemeyip dikkat etmediğim zamanlar hep görürdüm ve hep merak ederdim neden bu şekilde geliyor diye şimdi ise bakıyorum bakıyorum bi türlü denk gelemedim,bizimle oyun oynuyor bunlar

valla çalışma sorun değilde yumurtaa oluşuyorda sanırım çin malı gibi fos yumurtalarım benmmm
arı sütü bal polen karışımımı kullandım canım sen

arısütü bulamadık bulduklarımızada güvenemedik byük fiyatlar oynuyor çünkü kestane balı ve polen karıştırdım yedim ama bu ay suyla yuttum 1 çay kaşığı polenide yarım kgsini 80 tlye aldık oda çok pahalıı

Son düzenleme:

hımm evt pahalı o biraz.
bide bu bal çörek otu tarçın var kızlar onu denedinizmi
memnun kalan olmuş baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…