Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hadi yaaa bende hep derdim acaba bende o 36,7 leri 36,8 leri görebilecekmiyim diye. bu ay gördüm ama hala korku var. tablo çok ümitlendiriyo.göğüsler filan felaket hiç böyle olmazdı el değmiyo resmen ama yinede kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum. malum sadece hamile kalmak ta yetmiyo. benim bi tane kürtajım var. kalbi durdu sonra bi dizi tedavi nerdeyse 1 yıla yakın sürdü adeti düzene sokmak. hemde korunmayı bıraktığım ilk hamile kalmıştım. bazen diyom eşime biz nasıl yapıldığını unuttuk galiba

yumurtlama döneminde bol bol havuç ye canım yaaa çok faydası çatlamasına. eğer hamileysem bende bu ayki hikayemi anlatırım ve yediklerimizin etkisini öğrenmiş olursunuz.
inş hamilesindir tatlım uzun uzun dinleriz seni
havucu duydum ama denemedim tatlım hiç,bu ay incir yedim her hün 3-4 tane o da ayrdımcı oluyormuş kaliteli yumurta olmasına diye
gerçi bakılırsa pek fayda etmemiş amakısmet bakalım

Bunu bildiğim için soğan suyunu ilk 12 gün içiyorum kistlerim oluyor bazen onu atsın diye. Çok doktora gittim hiçbiri ilaç falan bişey vermiyor yumurta takibi yap yeter diyolar. Benim derdimi anlamıyorlar benim adetlerim düzensiz yumurta takibi diye kaç gün test yapacam? strese sokuyor hergün negatif... Kür falan uygulamadım bilmiyorum adaçayı+hayıt duydum ilk 12 gün çayını yapıp içiyorum birkaç aydır bildiğim bu ama işe yarardı bu aya kadar tabi

canım kısaca anlatayım bu ayı o zaman anlarsın ne dediğimi. ben bu ay 3. günü klomene başladım günde 2 tane içtim. biliyoırsundur klomeni. 9. günü ytumurta takibine gittim. zaten 25 günde bir adet olduğum içim yumurtalama günüm 11. güne filan denk geliyo ama ben erken oluyormuşum. neyse takipte benim yuımoşların en büyüğü 12 mm normalin çok altında dedi doktor. günde 1 mm büyüse bile zor gözüyle baktı. ben eve geldim bi hırs ettim o geceden bal çörek otu tarçın kürüne başladım 11. güne kadar onu yedim ama nerdeyse 2 ölçü filan. bi otuşturuşta 1 kase yoğurt 1 kiloya yakın süt içtim. durmadan katur kutur havuç yedim 1 kilo havuç 1 hafta gitmedi bana o derece. pc başında sürekli kuru incir yedim. nerdeyse mide fesadı geçirecektim artık. nede olsa bu ay kaybedecek bişeyim yok diye kendimi yemeğe verdim resmen. bakalım sonucunu yarın alıcaz. normalin altındaki yumişleri büyütebilmişyiz

yorumun için teşekkür ederim canım evet bu ay garip oldu senin gibi takmıyım dedim ama abartmışım testlerimde negatif çıktı anlamadım bu ayı, bide 2 gündür regil hissi var normal döngüme bakarsan nisan 4 regil günüm ve her ay 19 gün çatladım ama bu ay böyle olunca hiçbirşey anlamadım testler negatif çıktı hiç olmayan birşeydi 4 aydır yapıyorum gününde pozitifi görürdüm anlamadım yani.dedğin gibi ya erken çatladım ve regil erken gelcek ama yumurta akı gibi akıntıyı hissettim every hemde 2 gün 15. ve 16. gün oldu sonra 17. ve 22. günlerde de sulu akıntı oldu acaba bunlardan birşey anlaşılabilirmi?yada yumurtlamama gibi bişey olmamıştır dimi?inşAllah olmamıştır öyle birşey...
My Ovulation Chart

Son düzenleme:
Merhaba :)
Bugünkü tablom budur;

Tablom yumurtlama tarihimi 11 gibi gösterse de aslında 13-16 arası ve 29 mart beklediğim tarih, inşallah gelmez ama:)

Bekleyen herkese bol şans...

Son düzenleme:

canım resmen içimi okudun şuanda bende öyle diyorum acaba o yüksek ateşleri görebilecekmiyim diye???
korkman çok normal zor günler geçirmişsin ALLAH inş bi daha öyle günler yaşatmaz sana
yarın hamile olduğunu öğrenip bayram yaparız burda,ALLAH herkese sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versin
doğru demişin valla nerde yanlış yapıyoz acep

işallah canım yarın bi olsun sonucu bi alayım hayırlısıyla sanada bildiririm tabi güzelse yoksa benden sonuç monuç bekleme

hadi inş canım ALLAH gönlüne göre versin bu söylediklerini önemle dikkate alıcam,bazen bende diyom klomen alıp kullansammı diye ama kafana görede ilaç kullanmazsınki
inş yumoşlar büyümüştür tatlım,bide klomen kullanınca ikiz olma şansı çok yüksek oluyormuş diye duydum

işallah canım yarın bi olsun sonucu bi alayım hayırlısıyla sanada bildiririm tabi güzelse yoksa benden sonuç monuç bekleme

bide tatlım ben geç yumurtluyorum ya (kendimi tavuk gibi hissettim)acaba bu bir sorunmu ya korkmaya başladım ben:18:

canım benim yumişleri klomen büyütmedi ki. doktor klomene göre çok küçük yumişler dedi. eğer hamileysem inan yediklerime borçluyum. yarın sanada tavsiye edicem eğer hamileysem tabi.

herşeyin hayırlısı canım her şekilde bekleyeceğim seni
tamam canım haber vericem sana

kotu sey dusunme erken catlamissindir farkina varmamissindir
zaten akintini da gormussun bu da onemli
bak ben de hep garanti derdim 14,gun catlarim en gec 16.gun derdm
ihtimal vermezdim gecikmesine
bu ay 19.gun catlamisim cok sasirdim, eger adetim de 32 gunde gelirse tablonun gosterdigi gibi bu bir ilk olucak

hersey bizim icin canim
biz bebek dusundugumuzden bunyemizde surekli degisiklikler olabiliyor

eee canı doktor ne diyo yumurtlamana. baksana klomende kullanmamışsın. ayy hayırlısı olsun yaa.

ay inş hamilesindir adaşım bende bitkilere inanıyorum şifayıda onlarda arayanlardanım,sen hele hamile haberini ver her deiğini tek tek yapıcam
ben hiç ilaç kullanmadım tatlım yumurta oluyo dr göre sorun yok ama geç yumurtluyorum diye korkmaya başladım,burdada benim kadar geç yumurtlayan görmeyince endişeye kapıldım:18:

canım korkma ben 24.gün çatladım
hatta 1 yıl boyunca çatlamadığımı biliyorum

nasılsınız kızlarrr
umarım batı gelenlerden bebek haberi alırız

canım korkma ben 24.gün çatladım
hatta 1 yıl boyunca çatlamadığımı biliyorum

nasılsınız kızlarrr
umarım batı gelenlerden bebek haberi alırız

canım benim saolasın su serptin içime
sen nasılsın tatlım?inş iyisindir,yoktun aklıma takıldı acaba bişeymi oldu diye?

ben erken uyuyayim da sabahki atesi goreyim bir bakalim
zaten bunyem sasmis durumda insallah hersey yolundadir

iyi aksamlar hepinize kizlar
bu aralar bati yaklasan cok var herkese bol sanslar
bol bebisli gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…