hımm evt pahalı o biraz.
bide bu bal çörek otu tarçın var kızlar onu denedinizmi
memnun kalan olmuş baya
arkadaşlar bişey sorabilir miyim... hamile kalabilmek için illa ki yumurtlama gününde mi ilişkiye girmek gerekiyo? 2 gün önce veya sonra ihtimal daha mı düşük oluyo. yumurtlama günüm 30unda olacak muhtemelen. ama o gün ilişkiye giremicez eşim şehir dışında olacak ve 3 gün kalacak. yumurtlama günümün 2 gün öncesinde ve sonrasında yani 28inde ve 1 nisanda ilişki olsa düşük ihtimal mi olmuş olur kafam çok karıştı.. kendimi çok hazırlamıştım tam da o güne denk geldi işleri( off
arkadaşlar bişey sorabilir miyim... hamile kalabilmek için illa ki yumurtlama gününde mi ilişkiye girmek gerekiyo? 2 gün önce veya sonra ihtimal daha mı düşük oluyo. yumurtlama günüm 30unda olacak muhtemelen. ama o gün ilişkiye giremicez eşim şehir dışında olacak ve 3 gün kalacak. yumurtlama günümün 2 gün öncesinde ve sonrasında yani 28inde ve 1 nisanda ilişki olsa düşük ihtimal mi olmuş olur kafam çok karıştı.. kendimi çok hazırlamıştım tam da o güne denk geldi işleri( off
canım bu bahsettiğin yumurta akı kıvamındaki akıntıyı önemsemeyip dikkat etmediğim zamanlar hep görürdüm ve hep merak ederdim neden bu şekilde geliyor diye şimdi ise bakıyorum bakıyorum bi türlü denk gelemedim,bizimle oyun oynuyor bunlar
valla çalışma sorun değilde yumurtaa oluşuyorda sanırım çin malı gibi fos yumurtalarım benmmm
arısütü bulamadık bulduklarımızada güvenemedik byük fiyatlar oynuyor çünkü kestane balı ve polen karıştırdım yedim ama bu ay suyla yuttum 1 çay kaşığı polenide yarım kgsini 80 tlye aldık oda çok pahalıı
hımm evt pahalı o biraz.
bide bu bal çörek otu tarçın var kızlar onu denedinizmi
memnun kalan olmuş baya
beeeennnnnn ama sonucunu sölemeye gerek yok sanırımo kürü yapanlar adaçayıda tüketsinler...
ben denedim tatlım
arısütü polenide denedim
tarçın çörekotu balı gene denemek istiyorum
aktariye gibiyim maşallah
haklısın cnaım önemsemediğin zaman oluyor noluyorsa zaten bazı arkadaşlar hiç düşünmedim çocuk fikrini kafamdan attım o zaman hamıle kaldım diyorlar nasıl atılıyorsa ben anlamadım gitti yanı
maşallah canım sana umut iştee kım neyle hamıle kalmıssa hemen yapıyoruz bizde :)
kızlar ateşim hakkında ne düşünüyorsunuz. sizinde fikrinizi alayım dedim. batım dündü. hala gelen giden yok. bu kan testi yaptırdım ama bizim sağlıkocağı uyuşuk çıktı yarın çıkacakmış sonuç acayip heyecanlıyım 3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bende seni merak ediyordum,maşallah yaa ateşin çok güzel inş hamilesindir,inş ALLAH gönlüne göre verir canım,geç olsunda güç olmasın varsın sonuç yarın çıksın yeterki hayırlı haberler al inşallah canımbu arada ismin ne tatlım???nickinden acaba ELİF'mi diye düşündümde ondan soruyorum
benim yumurta inatçı çıktı kızlar ya yumurtayı alıp kırasım var artık
evet canım adım elif. bende çok merak ediyorum inanki. bu gün düşseydi test filan yapmazdım ama yükselince bana da umut oldu açıkçası. malum dün idrar da negatiftibu gün garanti olsun diye kan verdim
evet canım adım elif. bende çok merak ediyorum inanki. bu gün düşseydi test filan yapmazdım ama yükselince bana da umut oldu açıkçası. malum dün idrar da negatiftibu gün garanti olsun diye kan verdim
merhaba arkadaşlar,
Biz 1 senedir korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum . adetlerim çok fazla olmasada düzensizdir yani 28 ile 35 gün arası değişir. Geçen ay ilk kez ovulasyon testi ile yumurta takibine başladım 13. gün çift koyu çizgi gördüm hatta hamile kalma jeli ile denedik ama olmadı. Adaçayı ve hayıt çayı ile soğan suyu içiyorum adetlerim düzenli 28 günde olsun diye. Faydasınıda geçmişte çok gördüm fakat bu ay etki etmedi sanırım. 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum bugün 13. günüm hep negatif , ikinci çizgi yok denecek kadar silik. Geçen ay bu günlerde koyulaşmıştı. Neden hala silik? acaba yine mi düzensizleşti adetlerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?