Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar bişey sorabilir miyim... hamile kalabilmek için illa ki yumurtlama gününde mi ilişkiye girmek gerekiyo? 2 gün önce veya sonra ihtimal daha mı düşük oluyo. yumurtlama günüm 30unda olacak muhtemelen. ama o gün ilişkiye giremicez eşim şehir dışında olacak ve 3 gün kalacak. yumurtlama günümün 2 gün öncesinde ve sonrasında yani 28inde ve 1 nisanda ilişki olsa düşük ihtimal mi olmuş olur kafam çok karıştı.. kendimi çok hazırlamıştım tam da o güne denk geldi işleri ( off

hımm evt pahalı o biraz.
bide bu bal çörek otu tarçın var kızlar onu denedinizmi
memnun kalan olmuş baya

ben denedim tatlım
arısütü polenide denedim
tarçın çörekotu balı gene denemek istiyorum
aktariye gibiyim maşallah

Son düzenleme:

bak tatlım senin için böyle bir yazı buldum umarım işine yarar

Yapılan çalışmalarda cinsel ilişki sıklığının artması ile birlikte gebelik olasılığının arttığı gösterilmiştir. özellikle yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlama günü ilişki olması durumunda gebelik olasılığı %30 a kadar yükselmektedir. Yumurtlamadan sonra cinsel ilişkiye başlanması durumunda gebelik olasılığı son derece düşük olmaktadır. Yine yapılan çalışmalarda hergün cinsel ilişkiye giren çiftlerde aylık gebelik oranı %37 olarak bulunurken, haftada bir defa ilişkiye giren çiftlerde bu oran %15 olarak bulunmuştur. Genel olarak bakıldığında yumurtlama öncesi iki gün ve yumurtlama günü olmak üzere toplam 3 gün gebelik olasılığının en yüksek olduğu dönem olarak görülmektedir.

Son düzenleme:

spermlerin 72 saat yumurtanın 24 saat dayandığı düşünülürse 3 gün önce 3 gün sonra şans vardır ...bazı kız spermlerinnde 5 güne kadar dayandığını okumuştum bi yerde ama şehir efsaneside olabilir...

haklısın cnaım önemsemediğin zaman oluyor noluyorsa zaten bazı arkadaşlar hiç düşünmedim çocuk fikrini kafamdan attım o zaman hamıle kaldım diyorlar nasıl atılıyorsa ben anlamadım gitti yanı

hıı analdım canım ben aktardan almısstım küçücük kavonuzu 20tl falan vermiştim hakkımzda hayırlısı olsun ne duyarsak yapmaya çalışıyoruz işte

ya o kadar kolay olsa bende hiç düşünmek istemiyorum aslında ama ne mümkün,ateş ölçeyim akıntıya bakayım derken aklımdan çıkmıyo

maşallah canım sana umut iştee kım neyle hamıle kalmıssa hemen yapıyoruz bizde :)

denemekte yarar var canım zararı olmaz ya ümit ediyoruz işte inşallah işe yarar napalımsonra benim içimde kalır valla yapamazsam

benim yumurta inatçı çıktı kızlar ya yumurtayı alıp kırasım var artık

canım bende seni merak ediyordum,maşallah yaa ateşin çok güzel inş hamilesindir,inş ALLAH gönlüne göre verir canım,geç olsunda güç olmasın varsın sonuç yarın çıksın yeterki hayırlı haberler al inşallah canımbu arada ismin ne tatlım???nickinden acaba ELİF'mi diye düşündümde ondan soruyorum

evet canım adım elif. bende çok merak ediyorum inanki. bu gün düşseydi test filan yapmazdım ama yükselince bana da umut oldu açıkçası. malum dün idrar da negatifti bu gün garanti olsun diye kan verdim

benim yumurta inatçı çıktı kızlar ya yumurtayı alıp kırasım var artık

yumurtlama döneminde bol bol havuç ye canım yaaa çok faydası çatlamasına. eğer hamileysem bende bu ayki hikayemi anlatırım ve yediklerimizin etkisini öğrenmiş olursunuz.

merhaba arkadaşlar,
Biz 1 senedir korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum . adetlerim çok fazla olmasada düzensizdir yani 28 ile 35 gün arası değişir. Geçen ay ilk kez ovulasyon testi ile yumurta takibine başladım 13. gün çift koyu çizgi gördüm hatta hamile kalma jeli ile denedik ama olmadı. Adaçayı ve hayıt çayı ile soğan suyu içiyorum adetlerim düzenli 28 günde olsun diye. Faydasınıda geçmişte çok gördüm fakat bu ay etki etmedi sanırım. 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum bugün 13. günüm hep negatif , ikinci çizgi yok denecek kadar silik. Geçen ay bu günlerde koyulaşmıştı. Neden hala silik? acaba yine mi düzensizleşti adetlerim?

evet canım adım elif. bende çok merak ediyorum inanki. bu gün düşseydi test filan yapmazdım ama yükselince bana da umut oldu açıkçası. malum dün idrar da negatifti bu gün garanti olsun diye kan verdim

aaaaa adaşım benim yaaa bende ELİFcanım benim inş hamilesindir ya,ateşin bunun işareti sanki ama umutlandırmak istemem ben seni sonra hayal kırıklığı yaşamak daha kötü olur,ALLAH gönlüne göre verir inşallah sende bize umut olursun inşallah tatlım,dilerim kan testinde mutlu haberi alırsın
ah bu tablonun gramı bende olaydı şaka gibi benimki

aaaaa adaşım benim yaaa bende ELİFcanım benim inş hamilesindir ya,ateşin bunun işareti sanki ama umutlandırmak istemem ben seni sonra hayal kırıklığı yaşamak daha kötü olur,ALLAH gönlüne göre verir inşallah sende bize umut olursun inşallah tatlım,dilerim kan testinde mutlu haberi alırsın

canım doktora gittinmi o nediyo. bu arada benim bildiğim soğan suyu kürünü kullananlar korunuyo. ben kullanmaadım ama öyle duydum. vücudu temizlediği için hamilelik varsa düşüğe neden oluyo. bu yüzden çoğu hamile hamile olduğunu öğrenmeden adetle atıyo. ben öyle duydum sanada söylüyeyim dedim. yediklerimiz bile yumurta büyümesini etkiliyor. kür uyguladınmı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…