canım yaa olsa olsa en erken 17. gün olabilir gibi geliyor bana:44:
ama bilemedim ki. bazen luteal faz da değişebilir. benim bazen dpo 15 bazen 16 da geliyor mesela.. bekleyip görücez inşallah sonu güzel olur.
luteal faz degisir mi gercekten
bak bunu bilmiyordum
gecen ay 12 yaziyordu ffdaa luteal faz icin
ama olmaz dedim, kesin daha erken catladim diye yorumlamistim
haklisin az kaldi biraz daha sabir ama su an itibariyle adet sancim baya baya var
tabiki değişir ben değişen çok kişi gördüm ayrıca ff de luteal fazın da ortalaması alınıyor tabloda gördüysen demek ki o da değişebiliyor. ama ovulasyon süresi kadar değişken değil tabiki.
ay canım az önce bi baktım ki ben bu adetin 8. gününe gelmişim bebeği ilk istediğim aylar hiç geçmezdi hele luteal fazlar şimdi takip etmiyorum ya su gibi akıyor
cok iyi anliyorum seni, takip etmediginde gercekten oyle oluyor
ben de bu ay biliyorsun onemsemedim hic baya bir zaman o ara cok cabuk ve rahat gecmisti aslinda
sonra sonra aklima takildi da bir ates olceyim dedim iyki bakmisim yoksa benim bat bugun sanardim bak degilmis
sonra da bu dpolar hic gecmiyor inan
uff yaa luteal faz azligi diye birsey duydum bir de o cikmasin simdi bende
yok canım ona filan takılıp stres yapma.. arada öyle olabilir önemli olan sürekli düşük olmaması. ben de bat günü ateş ölçtüm hatırlıyorsan ama benimki düşmüştü artık. önceki ay 13. gün bu ay 16. gün çatlamış ikisinde de ilaç kullanmıştım oysaki
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu ay olcecek misin peki duzenli olarak
yok ya ölçmiycem gece kalkmak zoruma gidiyor. namaza filan da kalkıyorum bazen erkenden sızınca gece yarısı yatsı için kalkıyorum onu ayarlamakla uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Zaten baya iyi taniyorsun bunyeni de.
Olcmesen de eminim verimli gunleri tespitinde hicbir sorun yasamazsin sen.
Bata yakin olctugunde de anliyorsun hamile misin degil misin, o yuzden sorun yok aslinda
Ben kesinlikle olcecegim; cunku donemi tespit edemiyorum degisiyor bu ara artik
hepberaber niye yok bugun 9ay falannn
günaydın kızlar naıslsınız bakalım ben ayılmaya çalısıyorumkahve içiyorum ateşim çıkışa geşti galıba
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrrr...
Every ve 9ay maşallah tablolarınıza inş bebiş haberi gelecek
OYNATMAYA AZ KALDI
DOKTORUM NERDEEE
3bcadd Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu yumurta benimle dalgamı geçiyor
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bugün itibariyle bu ayın ilk tablosunu paylaşıyorum vatana millete hayırlı olsun...
ama bi kaç sorun var akıntıları kaldırınca çizgiyi kaldırıyor akıntılarımı o günlerde emin olarak girmiştim ama aynı akıntı bugünde var ...
9 gün folikülmetride 10mm. 9mm ve 8 mm lik 3 yumurta vardı ve bol miktarda kist
fikirleriniz nedir :44:
arkadaşlar bana bi cvp verin lütfen bu FF'de cyle günümü değiştirmem gerek onu nerden değiştiriyoruz???ben ilk başlarken denemek için 28 yazdım ama şimdi 28 günde regl gelmicek kiiiiiii???yardım edin lütfen
kızlar ateşim hakkında ne düşünüyorsunuz. sizinde fikrinizi alayım dedim. batım dündü. hala gelen giden yok. bu kan testi yaptırdım ama bizim sağlıkocağı uyuşuk çıktı yarın çıkacakmış sonuç acayip heyecanlıyım 3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım doktora gittinmi o nediyo. bu arada benim bildiğim soğan suyu kürünü kullananlar korunuyo. ben kullanmaadım ama öyle duydum. vücudu temizlediği için hamilelik varsa düşüğe neden oluyo. bu yüzden çoğu hamile hamile olduğunu öğrenmeden adetle atıyo. ben öyle duydum sanada söylüyeyim dedim. yediklerimiz bile yumurta büyümesini etkiliyor. kür uyguladınmı hiç
Merhaba :)
Bugünkü tablom budur;
Eki Görüntüle 376774
Tablom yumurtlama tarihimi 11 gibi gösterse de aslında 13-16 arası ve 29 mart beklediğim tarih, inşallah gelmez ama:)
Bekleyen herkese bol şans...
canim bu arada yumurtlama olmamis. orasi kesin. erken olmus olabilir. gec olacak da olabilir. ilkim degisiyor bu etkiler. moralini bozan bir seyler yasadiysan, yediklerinde degisiklik olduysa yada her hangi baska bir seyden degisebilir. endise etme. keske atesini ilk gunden itibaren olcseydin. simdi beklemekten baska caren yok.[/QUOTE
yorumun için teşekkürler canım ama ne bileyim bıkmıştım artık hiçbişey yapmk istemedim bu ay sonu hüsran oldu ne zamanını bildim nede tutturamadık günleri sanırım bu ayda böyle geçti.tam ovulasyon haftası ağır soğuk algınlığına düştüm o etkilemiş olabilirmi acaba bilemiyorum ki canım da zaten herşeye sıkılıyo bu aralar.ne olsa ağlıyorum genelde regil haftası olur böyle eşim diyo regil mi olcan sen diyo ama daha vardı yani belki erkn çatladıysa regil gelcektir belki .hayırlısı olsun ne yapayım baya bunalımdayım zaten.
kotu sey dusunme erken catlamissindir farkina varmamissindir
zaten akintini da gormussun bu da onemli
bak ben de hep garanti derdim 14,gun catlarim en gec 16.gun derdm
ihtimal vermezdim gecikmesine
bu ay 19.gun catlamisim cok sasirdim, eger adetim de 32 gunde gelirse tablonun gosterdigi gibi bu bir ilk olucak
hersey bizim icin canim
biz bebek dusundugumuzden bunyemizde surekli degisiklikler olabiliyor
yorumun için teşekkürler canım ama ne bileyim bıkmıştım artık hiçbişey yapmk istemedim bu ay sonu hüsran oldu ne zamanını bildim nede tutturamadık günleri sanırım bu ayda böyle geçti.tam ovulasyon haftası ağır soğuk algınlığına düştüm o etkilemiş olabilirmi acaba bilemiyorum ki canım da zaten herşeye sıkılıyo bu aralar.ne olsa ağlıyorum genelde regil haftası olur böyle eşim diyo regil mi olcan sen diyo ama daha vardı yani belki erkn çatladıysa regil gelcektir belki .hayırlısı olsun ne yapayım baya bunalımdayım zaten.[/QUOTE]=9ay;23789554]canim bu arada yumurtlama olmamis. orasi kesin. erken olmus olabilir. gec olacak da olabilir. ilkim degisiyor bu etkiler. moralini bozan bir seyler yasadiysan, yediklerinde degisiklik olduysa yada her hangi baska bir seyden degisebilir. endise etme. keske atesini ilk gunden itibaren olcseydin. simdi beklemekten baska caren yok.
tüh vip bitmiş görüyor musun tam lazım olduğu zaman olmaz zaten..
evet canım artık bende stres kalkınca adetlerim aşağı yukarı eski haline geri döndü. bebek düşündüğümüz 5-6 ay çok değişik zamanlarda adet oldum hep gecikti ama şimdi gecikmiyor artık.. ayy bi 9 ay gecikse de biz de muradımıza ersek
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar dun gece gogus sizlamasindan cok zor uyudum ve ustune yatamiyorum ara ara vuruyor, gecti diye uzuluyorum sonra yine basliyor.benim hamileyken en belirgin ozelligim yuzustu yatmami engelleyen goguslerimdi.. ne olur ne olur bebissss olsunnn yarin hayal kirikligi olmasinnnn
kizlar dun gece gogus sizlamasindan cok zor uyudum ve ustune yatamiyorum ara ara vuruyor, gecti diye uzuluyorum sonra yine basliyor.benim hamileyken en belirgin ozelligim yuzustu yatmami engelleyen goguslerimdi.. ne olur ne olur bebissss olsunnn yarin hayal kirikligi olmasinnnn
bu süper bi ateş sonu da süper olur inşallah
ben 3gün denemiştim ama adetle başlayım 15günmü ne yeniyormus galıba dimi
banuumm selammm. son 1 yada 2 gun. hala olmamis olmamiz ve atesimizin ortalamanin ustunde olmasi umut verici. coooooook merak ediyorum nolcak
bu da benim tablom: My Ovulation Chart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?