Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım yaa olsa olsa en erken 17. gün olabilir gibi geliyor bana:44:
ama bilemedim ki. bazen luteal faz da değişebilir. benim bazen dpo 15 bazen 16 da geliyor mesela.. bekleyip görücez inşallah sonu güzel olur.

luteal faz degisir mi gercekten
bak bunu bilmiyordum
gecen ay 12 yaziyordu ffdaa luteal faz icin
ama olmaz dedim, kesin daha erken catladim diye yorumlamistim

haklisin az kaldi biraz daha sabir ama su an itibariyle adet sancim baya baya var

luteal faz degisir mi gercekten
bak bunu bilmiyordum
gecen ay 12 yaziyordu ffdaa luteal faz icin
ama olmaz dedim, kesin daha erken catladim diye yorumlamistim

haklisin az kaldi biraz daha sabir ama su an itibariyle adet sancim baya baya var

tabiki değişir ben değişen çok kişi gördüm ayrıca ff de luteal fazın da ortalaması alınıyor tabloda gördüysen demek ki o da değişebiliyor. ama ovulasyon süresi kadar değişken değil tabiki.
ay canım az önce bi baktım ki ben bu adetin 8. gününe gelmişim bebeği ilk istediğim aylar hiç geçmezdi hele luteal fazlar şimdi takip etmiyorum ya su gibi akıyor

cok iyi anliyorum seni, takip etmediginde gercekten oyle oluyor
ben de bu ay biliyorsun onemsemedim hic baya bir zaman o ara cok cabuk ve rahat gecmisti aslinda
sonra sonra aklima takildi da bir ates olceyim dedim iyki bakmisim yoksa benim bat bugun sanardim bak degilmis
sonra da bu dpolar hic gecmiyor inan
uff yaa luteal faz azligi diye birsey duydum bir de o cikmasin simdi bende

yok canım ona filan takılıp stres yapma.. arada öyle olabilir önemli olan sürekli düşük olmaması. ben de bat günü ateş ölçtüm hatırlıyorsan ama benimki düşmüştü artık. önceki ay 13. gün bu ay 16. gün çatlamış ikisinde de ilaç kullanmıştım oysaki
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
yok ya ölçmiycem gece kalkmak zoruma gidiyor. namaza filan da kalkıyorum bazen erkenden sızınca gece yarısı yatsı için kalkıyorum onu ayarlamakla uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Zaten baya iyi taniyorsun bunyeni de.
Olcmesen de eminim verimli gunleri tespitinde hicbir sorun yasamazsin sen.
Bata yakin olctugunde de anliyorsun hamile misin degil misin, o yuzden sorun yok aslinda
Ben kesinlikle olcecegim; cunku donemi tespit edemiyorum degisiyor bu ara artik

tüh vip bitmiş görüyor musun tam lazım olduğu zaman olmaz zaten..
evet canım artık bende stres kalkınca adetlerim aşağı yukarı eski haline geri döndü. bebek düşündüğümüz 5-6 ay çok değişik zamanlarda adet oldum hep gecikti ama şimdi gecikmiyor artık.. ayy bi 9 ay gecikse de biz de muradımıza ersek

Arkadaslar selam!

hepberaber niye yok bugun 9ay falannn

Canim selam nasilsin? benim esim hasta oldu tum gun hastaedeydik. eve geldim bu defa da yemek yapmaya evi tplamaya falan basladim. daha yeni oturdum. simdi de gozlerim yaniyor neredeyse yazarken uyuyacagim o nedenle yoktum. buna ragmen geldim gecmisi bile okudum :)

günaydın kızlar naıslsınız bakalım ben ayılmaya çalısıyorum kahve içiyorum ateşim çıkışa geşti galıba

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bence de catlamis olabilirsin. heyecanla beklenen yumurta geldi insallah. 2-3 gune kesin emin olabiliriz. insallah hic dusmez

günaydın kızlarrrr...

Every ve 9ay maşallah tablolarınıza inş bebiş haberi gelecek

Canim ya insallah ama sen demissin ya insan hissediyor diye ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum :*(

bol sans canim. insallah olmaz. cok iyi gidiyor ates

OYNATMAYA AZ KALDI
DOKTORUM NERDEEE
3bcadd Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu yumurta benimle dalgamı geçiyor

biraz yolda oyalaniyor galiba :)

hayirli olsunn :) bence 16. gun dogru ama bir kac gun daha girdikten sonra daha net olur. ff'de emin olur.

canim onu degistiremezsin kendi hesapliyor. sen girmeye devam et o ortalamasini alacak.

canim tablon harikaa gecen ay cok erken olmussun. eger dogru ise gecen ay luteal fazin 12 gun cikmis. bu ay 12 gunu coktan geride biraktin. en onemlisi 14. gunu de atlattin. cok merak ediyorum yarinki test sonucunu. insallah pozitiftir

canim ben soga kuru yaptim ama korunmadim da cunku saracoglu bir zarari yok kuru kullanirken hamile kalan cok bayan oldu diyor. tabi ogrenmeden adetle atildiysa bilemem. gecen ayda hic olmadigi gibi agrili ve yuksek atesle regl olmustum. sanki rahmim yaniyordu. aglamaktan uyuyamamistim. inan normalde cok rahat atlatirim. hissetmem bile. acaba dedigin gibi bir sey mi oldu. icime kurt dustu simdi

Merhaba :)
Bugünkü tablom budur;
Eki Görüntüle 376774

Tablom yumurtlama tarihimi 11 gibi gösterse de aslında 13-16 arası ve 29 mart beklediğim tarih, inşallah gelmez ama:)

Bekleyen herkese bol şans...

banuumm selammm. son 1 yada 2 gun. hala olmamis olmamiz ve atesimizin ortalamanin ustunde olmasi umut verici. coooooook merak ediyorum nolcak

bu da benim tablom: My Ovulation Chart

haklısın canım beklemekten başka çare yok artık beklemeye geçiyorum Rabbime havale ettim o ayarlar inşAllah.herkesin batı yakın inşAllah bu ay boool bebiş haberli bir ay olur.amin

yorumun için teşekkürler canım ama ne bileyim bıkmıştım artık hiçbişey yapmk istemedim bu ay sonu hüsran oldu ne zamanını bildim nede tutturamadık günleri sanırım bu ayda böyle geçti.tam ovulasyon haftası ağır soğuk algınlığına düştüm o etkilemiş olabilirmi acaba bilemiyorum ki canım da zaten herşeye sıkılıyo bu aralar.ne olsa ağlıyorum genelde regil haftası olur böyle eşim diyo regil mi olcan sen diyo ama daha vardı yani belki erkn çatladıysa regil gelcektir belki .hayırlısı olsun ne yapayım baya bunalımdayım zaten.[/QUOTE]

Son düzenleme:

canim insallah soyle rahat rahat 9 ay gecse adetsiz
bebisten sonra da bir 4,5 ay da gelmedi mi
ohhh superrr

canım tablon guzel gidiyor sonuda guzel gelsın ınsallah sabırsızlıkla sonucu beklıyorum kutlama yaparız inşallah

bu süper bi ateş sonu da süper olur inşallah

hapsuu karanfilcesaolun kizlar
cok mu erkenden seviniyorum sizce?
benim genelde dpo11de dususler baslardi
gelgitler icindeyim ya
bir yandan var gibi geliyor cok hissediyorum bunu, gogusler baya sizliyor
dger taraftan adet oncesi sendromu olarak kalicak diye korkuyorum
hayirlisi ama ben kaptidim kendimi dpo11de bu atesi gorunce insallah boyle devam ederyarin sabah cok onemli sanirim o zaman rahatliycam
yaptigim testi de onemsemiyorum kizlar cunku zaten ogleden sonraydi testi yaptigimda ve oyle 4 saat falan da tutmamistim bir de dpo9du
offf bakalim ne olucak

Günaydın kızlarr

ben 3gün denemiştim ama adetle başlayım 15günmü ne yeniyormus galıba dimi

tatlım bal çörek otu tarçına adetin 2. günü başlanıp 12ç günü bitiriliyormuş, 10 gün kullanılıyor yani

banuumm selammm. son 1 yada 2 gun. hala olmamis olmamiz ve atesimizin ortalamanin ustunde olmasi umut verici. coooooook merak ediyorum nolcak

bu da benim tablom: My Ovulation Chart

maşallaaaaaaaaah size

everyyy bu süper bi tablooooo
umutlarımızı boşa çıkarmıcaksın hissediyorum, sen bu ay boş değillllllllllsinnnnn
yarın güzel haberler alalım inşşşşşş

yokh
insallah canim sabah belli olacak hersey
bu sabah 36,4 u gorunce inanin sasirdim ve esimi uyandirdim sonra sevincli sevincli
ama o pek bir duygusuz
herhalde kaptirmayim diye yapiyor ve o da husrana ugramak istemiyor
bakalim ne olucak, ev pislik icinde temizlemiyorum kac gundur ama sanirim kalksam hareketlensem biraz iyi olucak, yerler toz icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…