Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
efesude iyi geceler! son 4 gunun senin de. bol sanslar

teşekkür ederim canım çıkmadık candan ümit kesilmezmiş benmkide o hesap .ne çok ümitli nede çok ümizsizim.ama bizde hareket sorunu var bendede sağ tarfta dr ların önemsemediği basit kist var, bende pek önemsemiyorum 4 cm çapları sanırım .şimdi ne durumda bilmiyorum dr regil olunca 3.günü gel dedi baklm o zamn belli olcak

evet canım benm türkiyedeki dr da kesin engeller diyemem dedi en son ameliyet derim ben demişti ama o zamn biz kistten sanıyorduk eşim test olmamıştı henüz .şimdi bende benmle fazla ilgisi yoktur diye düşünüyorum ,hani hep sağda yumurtlamam herhalde sol taraf rahat ordan olabilirdi demekki eşimn sonçlarından dolayı böyle bekledik tabiki eşim tedavi olurken devam ederiz canım .Allah bilir onu ben bilemem o yüzden devam etcez tabi birde kuvvet macunları yaptırdık ya eşimn sperm sayısı iyi ama daha fazlada artmaması lazım yoğunluk var çünki zararı olmaz dimi macunun sadece hareket için kullanmk istiyoruz biz.

Gunaydin Herkese

Bati yaklasanlara bol sanslar
Benim gibi adeti gelenlere de yeni dongulerinde bol sanslar
ve yumurtlama donemindekilere de yi calismalar diyelim

ben bu sabah 35,8 ile adetimi olmus bulunuyorum hayirli ugurlu olsun
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu arada sonuna kadar ates olcme teknigi
yaygara kopardim adetim gecti diye
ama tabloma bakinca evet 19.gun yumurtlamisim ve aslinda tam gununde geldi, yani bu yontem olmasa ben 5 gun once bekliyordum

günaydın canım sen güne hazırlanıyorusun ben yatmaya şu an burda gece yarısı saat 23:53
hiç üzme kendini bildiğim kadarıyla sen bi gebelik geçirmişsin bak ben 11 aydır deniyorum sorunlarda var eşimde ve bende ,bekliyoruz yinede sadece sabır et canım Allaha tevekkül et, sen böyle yaparsan meçhulde olanlar ne yapsın .bence streste etkiler stres yapmamaya çalış canım.inşAllah bir gün gelcekler sağlıkla bebişlerimiz.aminnn

Son düzenleme:

aaa burda da saat 10 :)
iyi geceler sana canim
haklisin canim hepimiz icin stresten uzak olmak gerek
bakalim deniycem baska seyler dusunmeye calisicam
cok saol

valla canım günlük bir tANE YATMADAN ALIYORUM BEN .11 ayın hemen hemen 8 ayında içtim ve halada içiyorum.inşallah bebiş bir gelirse bu kadar folik asite inşallah sağsağlıklı bir bebiş olur

ben arada sirada bir ay birakiyorum sonra yine devam ediyorum
doktoruma sordugumda ic demisti vucutta depolanmaz bir sorun olusturmaz zarari yok ic dedi de
sanirim bende kilo yapiyor ya da istahimi aciyor bilmiyorum. gecen ay ara vermistim basliyim ben bugun yeniden
gunde 1 tane dedin ya
kac mg?
ben gunde 4 tane iciyorum yani 4 mg oluyor:44:

Üzüldüm kırmızıların gelmesine ama inşallah nisana tuttururuz:)

Ben de 36.6 ile adet oldum, bugün 3. gün ancak 36.2 ye yeni düştü:) Ateş ölçmeye devam, bebişlerimiz çok bekletmez bizi inşallah..

Bu arada sen de yurtdışında yaşıyorsun sanırım? Ben de finlandiyadayım:)

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

insallah canim nisan ayinda gelsinnnnnn bebislerrrrr
evet sen de baya farkli bir yerdesin :) ben rusyadayim.
senin ates seviyen benimkinden yuksek biraz daha
ben 36,6 yi gorsem hamile olurum :)
baksana adet 35.8 ile oldum simdi 35,9 civarlarinda devam eder yumurtlamaya kadar :)
amma dusuk atesliyim yaaaaaa:)

bilmiyorum canim gercek degerini gosterir mi
keske bir de wcye kalkinca olcseydin
ama su an iyi yukselmis catlamis bile diyebiliriz

Son düzenleme:

günaydın canım adet olmana çok üzüldüm ama yapcak bişey yok yeni ay yeni umutlar diyelim dimi hayırlısı artık

aslında kalıma kalkmadan ölçmek geldi ama çok erken saat 05:50 diye ölçmedim normalde 6dan sonra en geç8kadar ölçmek gerekiyor ve en az 3 saatlik uykuyla diye biliyorum diye ölçmedim ama hala çizgi çekmedi tabloım belkıde çatlamıstır bakalım kısmet

Soğuk yerdesin yani benim gibi:)))

Valla benim dengem bu ay şaştı, geçen ay 35,6 ile adet oldum.. Bu ay soğan küründen mi, başka bir şeyden mi bilemiyorum ama yüksek ateşle adet oldum.. Bugün yeni düştü, ama gün içinde yine yükseliyor, onu dikkate almıyorum tabii..:)

İnşallah bu sapıtmış bünyemle nisanı tutturabilirim:)

benim bunyem her ay sapitiyor
gecen ay luteal faz 12 surdu
bu ay 33 gunde adte oldum ve ilk defa bu kadar gec yumurtladim
su an adet oluyorum gogus agrimdan duramiyorum (normalde smdi gecmesi lazim)
benim de normalde atesim onceden duser bu ay dusmedi.
cocuk dusunmeye baslayinca bunyede sapitmalar cok oluyor :)))
sogan kurunu ilk defa mi denedin? ben de dusunuyorum bu ay ya da onumuzdeki ay, senede iki kere yapmak iyiymis ben bundan aylar once yapmistim bir kere.

gun icindeki ateslere hic bakma
hic olcmene bile gerek yok canim

soguk da ne demek ufff biktim burdan :)
zaten bu soguklar yuzunden bebegim tutunamiyor diyorum hep kendi kendime
turkiyeye gittim tatile hemen hamile kaldim
buraya dondum bebegimi dusurdum
tabi bos dusunceler bunlar ama cok usuyorum cok :)))

günaydın ben ölçmeye daha dün başladım dün 36,2 çıktı ateşim ama bugün 36,5 oldu, adet dönemimde değilim bu yükselmenin anlamı ne acaba bilen var mı?

günaydın ben ölçmeye daha dün başladım dün 36,2 çıktı ateşim ama bugün 36,5 oldu, adet dönemimde değilim bu yükselmenin anlamı ne acaba bilen var mı?

kacinci gunundesin?
normalde yumurtlama artisi denilebilir cunku iyi bir artis olmus
ama iki gunluk oclumle yorum yapmak zor simdilik:44:

soguk da ne demek ufff biktim burdan :)
zaten bu soguklar yuzunden bebegim tutunamiyor diyorum hep kendi kendime
turkiyeye gittim tatile hemen hamile kaldim
buraya dondum bebegimi dusurdum
tabi bos dusunceler bunlar ama cok usuyorum cok :)))

:)) bebek isteği beyni bulandırıyor galiba:)))

Bu ay ben yumurtlama günlerimde belime atkı sardım 3-4 gün öyle dolandım, KK da bir arkadaş söyledi, kendisi öyle hamile kalıyormuş, o dönem o bölgeyi sıcak tutmak iyidir, dene diye, deniyorum bakalım..

Soğan kürünü ilk defa denedim mart ayında. adetim parçalı geldi, sanki içim temizleniyor gibi, bakalım inşallah işe yaıyordur, bu ayda devam edeceğim 10 günlük kısmına, inşallah bu çabalarımız bebiş olarak döner bize..

Soğuktan bana da sıkıntı geldi, izmirden gelmeyim bir de ben, kabus gibi:) Tam azıcık ısındı hava galiba bahar gelecek oleeey diyorum, hooop tekrar kar başlıyor:) Galiba yaz gelmeyecek bu memlekete hiç:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…