Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
güzel bir cuma akşamı
çok severim cuma akşamlarını
nerdesiniz yaa

every canım hayırlısı olsun
üzme diyeceğim kendini ama boş bilirim

güzel bir cuma akşamı
çok severim cuma akşamlarını
nerdesiniz yaa

every canım hayırlısı olsun
üzme diyeceğim kendini ama boş bilirim

cildirmak uzereyim canim ya
bir an once adetim gelsn diye bekliyorum
kendimi taniyamiyorum yine adetten bir gun once olan aglam krizim arkadasindan gulme krizim, kocami da cok yiprattim bugun, bikti o da benden
gelse de kurtulsam, adet baslamadan once gelen o siddetli agri vuruyor yarim saat kimildayamiyorum sonra geciyor..
ufff majezik de icemiyorum kanama olmayinca cildiricam yani((

zaten iyice kabak tadi verdi bu bebk olayi da
silik cizgiyi ve atesi gorunce bir d ebelirtileri hamileyim dedim
icten ice kabullenmis tabki esim
bugun de atesim dustu degilim herhalde diyince
soyledindi durdu biktim senin hamile miyim degil miyim demelerinden
madem degilsin diye hamileyim dedin diye soylendi

ya kadin olmak ne zor(((((((((
herseyi biz cekiyoruz herseyi, tum stresi de

çok teşekkür ederim sonunda anladım :) bende pko olduğu için adetlerim düzenli değil keşke en son adet olduktan sonra ölçmeye başlasaydım neyse zararın neresinden dönersek kardır, rabbim yardım eder, inşallah isteyen herkes hemen hamile kalır.

Canım benim yaa hep kadınlar çeker zaten, çok üzülme, kıyamam sana.
Zaten uzuluyorüz bu olaylara, hormonlarımız oynuyor, dengemız bozuluıyor, kocalarımız bizi teselli edeceğine biz onları teselli etmek zorunda kalıyoruz. Doğanın kanunu. Yapacak bir şey yok, hepsi böyle...

sorma canim ya bu hormonlar beni cok etkiliyor
ozellikle adetten bir gun once mafoluyorum ben ya :))
bagira cagira sebepsiz yere agliyorum dusun
ama simdi rahatladim bunu yapmazsam rahatlayamiyorum
sabah siddetli bir agri beni bekliyor

bu durumda sölenecek bişey yok..
ama canım sen hamile kalabiliyorsun ve kalacaksın inşallah biraz sabır..
bi arkadaşım dedi ki doktoru her ay adetini beklemedemiş arkadaşım da ama yapamıyorum demiş. doktor da 3 ay içinde hamile kalacakmışsın gibi düşün demiş..

saol canim hep destek veriyorsun
malesef her adet gunu boyle oluyorum ama sonra geciyor
zor ya sonucta hepimizin bir dilegi var o ister istemez o gerceklesmedigi zaman boyle hissettiriyor
sonra kendimizi toparlayip yeni doneme basliyoruz

canım seni hepimiz çok iyi anlıyoruz
ama eşine de hak ver
erkekler belli etmez ama o da emın ol senın kadar üzülyordur
önümüzdeki bir kaç ay hiç takılma rahatlamaya çalış en azından
bak rahatla demiyorum çokzor çünkü
ama dene en azından
eşinin de bence gönlünü al
onlar biz böyle adet dönemlerinde strese girince emin ol çok geriliyorlar
ona da günah

ben tuttum bu fikri

haklisin canim
tabiki artik oyle birsye istiyorum ki evde bebek muhabbeti bile olmasin
esimin benim donemlerimden bile haberi olmasin
bunaltiyorum cunku dogru bu da
gercekten rahatlamaya ihtiyacimiz var

haklisin canim
tabiki artik oyle birsye istiyorum ki evde bebek muhabbeti bile olmasin
esimin benim donemlerimden bile haberi olmasin
bunaltiyorum cunku dogru bu da
gercekten rahatlamaya ihtiyacimiz var

kesinlikle bunaltıyoruz canım
bunu hepimiz yapıyoruz tek sen değil
karşılıklı anlayış şart
bu ay senın için böyle olsun
bir de böyle dene

haklisin tatlim ya kadin olmak zor. demek ki emin olmadan esimize bile soyleyemeyecegiz. tatlim sen gel bize soyle. kesin emin olunca supriz yaparsin esine.

Allah kolaylik versin sana canim. Bebek icin calismakla kalmiyor bir de cevremizdekilerle ugrasiyoruz. benim de is arkadaslarimdan biri baska bir is arkadasima benim dedikodumu yapmis. sanki surekli gidip onlara anlatiyormusum gibi aaayy cok istiyor da bilmem ne demis. halbuki her gun onlar bana soruyor bir gelisme var mi diye. hem istemek ayip mi neden bunu gidip baskasina soyluyorsun sanki ben baslarinin etini yiyormusum gibi. kim bilir olmadikca neler diyorlardir. insanlar hakkaten bir garip. hic alakalari olmayan seylere burunlarini sokup kendilerinde yorum yapma hakkini goruyorlar. heleki senin bu kadar yakinindakiler bunu yapiyorken...zor valla arkadasim. kimseye mazeme vermemek lazim. idare etmek en guzeli. soran olursa kisa kisa cevaplarla gecistirmek lazim

bana da cok guzel bir fikir gibi geldi :) bir seferde kurtulmus olursun ne guzel

olcmeye basladiginden gunden once olmus olabilir ama tabi o gunler olmadigi icin bilmek mumkun degil

öylemi dersin canımm:44:bende kestiremedim ki bu ay ne oldu hiç anlamadım ovu testlerim negatif çıktı hiç anlamadım neler olup bitiyo.Allah havale ettim artık Rabbim ayarlar .bizde dr a gittik dün (fertilite merkezi diye )dediki; senin kistin belki engel olabilir dedi ama eşinin hareket ve yoğunluk sorunu var .önce eşim tedavi olcakmış (2ay) sonra tekrar sperm testi eğer iyileşme olduysa (2ay) bekliycez bebek için .yok olmadıysa aşılama yaparız dedi ve maliyeti 1000 dolar dedi TL ile 2milyara yakın türkiyede ne kadar acaba .nasıl yapcaz hiç bilmiyorum RAbbim yardım etsin bizlere.
sonuç olarak epey bi zaman bekliycez sanırım 4-5 ay gibi ,zaten 11 aydırda biz bekliyorduk 12. olmasına 5 gün kaldı .hakkımıza hayırlısı .
annem türkiyeden bize mesir macunu aldı ve kuvvet macunu yaptırdı şimdi onları göndericek ,bakalım bende onları bekliyorum 5 güne gelcek inşallh malzemeler.inşAllah işe yarar.

kistlerin engelledigine dair kesin bir bilgi yok. bir neden bulamayinca oyle diyorlar. sen merak etme canim. esin tedavi olurken denemeye devam edemeyecek misiniz? bu arada esin bence keci boynuzu kuru yapsin. bir zarari olmaz. ancak faydasi olur. turkiyede biraz daha ucuz diye biliyorum. bin dolar cokmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…