- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
güzel bir cuma akşamı
çok severim cuma akşamlarını
nerdesiniz yaa
every canım hayırlısı olsun
üzme diyeceğim kendini ama boş bilirim
canım ateş ölçmeye adet olduğun günden itibaren başlıyorsun fakat yumurtlama döneminde başlayanlarda var,sen kendini tanımak adına adetinin ilk günü başla.sabah yataktan çıkmadan 6-8 arası aynı saatte hergün ölçüyorsun ve bir yere yazıyorsun.ateş belirli bir seviyede giderken bariz bir düşüş oluyor o zaman yumurtanın çatlayacağını anlıyorsun ertesi günde ateşin yükseliyor.adet yaklaşırken yada adet günündede ateş düşüyor tekrar,bende bu ay başladım bildiklerim bu kadar...istersen Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting bu siteye üye ol hergün ateşini kaydediyorsun ve grafikten daha iyi anlıyorsun,
Canım benim yaa hep kadınlar çeker zaten, çok üzülme, kıyamam sana.zaten iyice kabak tadi verdi bu bebk olayi da
silik cizgiyi ve atesi gorunce bir d ebelirtileri hamileyim dedim
icten ice kabullenmis tabki esim
bugun de atesim dustu degilim herhalde diyince
soyledindi durdu biktim senin hamile miyim degil miyim demelerinden
madem degilsin diye hamileyim dedin diye soylendi
ya kadin olmak ne zor(((((((((
herseyi biz cekiyoruz herseyi, tum stresi de
Canım benim yaa hep kadınlar çeker zaten, çok üzülme, kıyamam sana.
Zaten uzuluyorüz bu olaylara, hormonlarımız oynuyor, dengemız bozuluıyor, kocalarımız bizi teselli edeceğine biz onları teselli etmek zorunda kalıyoruz. Doğanın kanunu. Yapacak bir şey yok, hepsi böyle...
zaten iyice kabak tadi verdi bu bebk olayi da
bu durumda sölenecek bişey yok..
ama canım sen hamile kalabiliyorsun ve kalacaksın inşallah biraz sabır..
bi arkadaşım dedi ki doktoru her ay adetini beklemedemiş arkadaşım da ama yapamıyorum demiş. doktor da 3 ay içinde hamile kalacakmışsın gibi düşün demiş..
cildirmak uzereyim canim ya
bir an once adetim gelsn diye bekliyorum
kendimi taniyamiyorum yine adetten bir gun once olan aglam krizim arkadasindan gulme krizim, kocami da cok yiprattim bugun, bikti o da benden
gelse de kurtulsam, adet baslamadan once gelen o siddetli agri vuruyor yarim saat kimildayamiyorum sonra geciyor..
ufff majezik de icemiyorum kanama olmayinca cildiricam yani((
canım seni hepimiz çok iyi anlıyoruzzaten iyice kabak tadi verdi bu bebk olayi da
ben tuttum bu fikribu durumda sölenecek bişey yok..
ama canım sen hamile kalabiliyorsun ve kalacaksın inşallah biraz sabır..
bi arkadaşım dedi ki doktoru her ay adetini beklemedemiş arkadaşım da ama yapamıyorum demiş. doktor da 3 ay içinde hamile kalacakmışsın gibi düşün demiş..
haklisin canim
tabiki artik oyle birsye istiyorum ki evde bebek muhabbeti bile olmasin
esimin benim donemlerimden bile haberi olmasin
bunaltiyorum cunku dogru bu da
gercekten rahatlamaya ihtiyacimiz var
zaten iyice kabak tadi verdi bu bebk olayi da
ah canım nasıl kafaya takmam 1 yılı çoktan geçti.
4 ay önce rahim filmi çektirdim temiz çıktı,bende de eşimde de sorun yok ama olmuyor çok üzülüyorum.
kardeşim 6 ayda bir adet oluyordu pko luydu ama korunduğu halde hamile kaldı.
kayın validemlerin imalarından bıktım bende sorun olduğunu söylüyorlar onlara sağlıklı olduğumu anlatamıyorum.
o kadar mutsuzum ki artık napacağımı bilmiyorum.allah hepimize yardım etsin.
Valla bilmiyorum ki, bana da çok yüksek geldi. Ailede birsürü ikiz var kim bilir belki bizim de olur. Perşembe muayeneye gideceğim o zaman görürüz herhalde. Eskiden çok isterdim ikiz olmasını, sonra zorlukları yüzünden vazgeçmiştim, ama 4 defa düşük yapınca bir kerede 2 tane çocuğumun olması fikri artık pek kötü gelmiyor açıkçası.
ugurlu gelsin bu ay bana insallah
iyi aksamlar kizlar
nerelerdesiniz??
olcmeye basladiginden gunden once olmus olabilir ama tabi o gunler olmadigi icin bilmek mumkun degil
öylemi dersin canımm:44:bende kestiremedim ki bu ay ne oldu hiç anlamadım ovu testlerim negatif çıktı hiç anlamadım neler olup bitiyo.Allah havale ettim artık Rabbim ayarlar .bizde dr a gittik dün (fertilite merkezi diye )dediki; senin kistin belki engel olabilir dedi ama eşinin hareket ve yoğunluk sorunu var .önce eşim tedavi olcakmış (2ay) sonra tekrar sperm testi eğer iyileşme olduysa (2ay) bekliycez bebek için .yok olmadıysa aşılama yaparız dedi ve maliyeti 1000 dolar dedi TL ile 2milyara yakın türkiyede ne kadar acaba .nasıl yapcaz hiç bilmiyorum RAbbim yardım etsin bizlere.
sonuç olarak epey bi zaman bekliycez sanırım 4-5 ay gibi ,zaten 11 aydırda biz bekliyorduk 12. olmasına 5 gün kaldı .hakkımıza hayırlısı .
annem türkiyeden bize mesir macunu aldı ve kuvvet macunu yaptırdı şimdi onları göndericek ,bakalım bende onları bekliyorum 5 güne gelcek inşallh malzemeler.inşAllah işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?